+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Avanafil (330784-47-9)

Bubuk Avanafil dipaké pikeun ngubaran lalaki anu ngagaduhan disfungsi (disebut ogé pelacuran seksual). Avanafil tergolong kana grup …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1290kg / bulan

gambaran

bubuk atah Avanafil (330784-47-9) video

bubuk atah Avanafil (330784-47-9) Pedaran

Bubuk Avanafil atah nyaéta sambetan PDE5 anu disatujuan pikeun disfungsi (ED: peluh; henteu mampuh pikeun nyandak atanapi ngajaga cacakan lalaki). Bubuk Avanafil atah polah ku ngahambat enzim fosodiesterase tipe 5 spesial anu dipendakan dina sagala rupa jaringan awak, tapi utamina dina sirit corpus cavernosum, kitu ogé rétina. Éta dianggo ku ningkatkeun aliran getih kana sirit nalika stimulasi seksual. Ubar anu sami anu mangrupikeun mangrupikeun sildenafil, tadalafil sareng vardenafil. Kauntungannana bubuk Raw Avanafil nyaéta sabab éta gancang pisan tindakan dibandingkeun sareng sambetan PDE5 anu sanés. Éta kaserep gancang, ngahontal konsentrasi maksimum kira-kira 30-45 minutes.About dua per tilu partisipan tiasa kalibet dina kagiatan seksual dina menit 15.

bubuk atah Avanafil (330784-47-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Avanafil
Ngaran kimia 330784-47-9;STENDRA; (s)-4-((3-Chloro-4-methoxybenzyl)amino)-2-(2-(hydroxymethyl)pyrrolidin-1-yl)-N-(pyrimidin-2-ylmethyl)pyrimidine-5-carboxamide; TA 1790; TA-1790
merek Name Stendra na Spedra
Kelas ubar PDE5 inhibitor
CAS Jumlah 330784-47-9
InChIKey WEAJZXNPAWBCOA-INIZCTEOSA-N
molekular Formula C23H26ClN7O3
molekular Wdalapan 483.95
Monoisotopic Massa 483.179 g / mol
lebur Point 150-152 ° C
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Hartosna éliminasi satengah hirup = 5.36 - 10.66 jam
katingalian bubuk bodas
Solubility DMSO, Métanol
Storage Temperature Toko di 4 ° C
aplikasi Perencat phosphodiesterase (PDE5), dipaké pikeun ngarawat disfungsi.

bubuk atah Avanafil (330784-47-9) Pedaran

Avanafil dipaké pikeun ngubaran disfungsi (ED: peluh; henteu mampuh nyandak atanapi tetep cacakan lalaki). Bubuk Avanafil aya dina kelas pangobatan anu disebut sambetan phosphodiesterase (PDE). Éta dianggo ku ningkatkeun aliran getih kana sirit nalika stimulasi seksual. Aliran getih ieu nyababkeun tiasa ngabalukarkeun cacakan. Bubuk Avanafil henteu tiasa ngobatan disfungsi atanapi ningkatkeun kahayang seksual. Avanafil henteu nyegah kakandungan atanapi nyebarkeun panyakit anu ditépakeun sacara séksual sapertos virus immunodeficiency manusa (HIV).

Avanafil powder (330784-47-9) Mékanisme Aksi

Avanafil mangrupikeun ngahambat énzim fosodiesterase 5 (PDE5) énzim anu dipaké pikeun pengobatan disfungsi anu disababkeun ku diabetes, umur induksi oksidatif atanapi komplikasi sanés. Avanafil ngahambat cGMP spésifik jinis fosodiesterase 5 (PDE5) anu tanggung jawab ngiringan cGMP dina korpus cavernosum anu lokasina di sabudeureun sirit. Ereksi penile nalika stimulasi seksual disababkeun ku aliran getih penile balukar tina rélaxasi tina arteri penile sareng otot lemes corpus cavernosal. Tanggapan ieu ditengah ku sékrési nitrat oksida (NO) ti tungtung saraf sareng sél endothelial, anu ngarangsang sintésis cGMP dina sél otot lemes. GMP siklus ngabalukarkeun rélaxasi otot lemes sareng ningkatkeun aliran getih kana corpus cavernosum. Sambetan jinis fosodiesterase 5 (PDE5) ku avanafil ningkatkeun fungsina ku nambahan jumlah cGMP.

Aplikasi bubuk Avanafil (330784-47-9)

Bubuk Avanafil dipaké pikeun ngubaran lalaki anu ngagaduhan disfungsi (disebut ogé pelacuran seksual).

Dianjurkeun Avanafil bubuk (330784-47-9) Dosage

Kanggo sabagéan ageung individu, dosis awal dianjurkeun bubuk avanafil nyaeta 100 mg per dintenna dicandak ngeunaan menit 30 sateuacan aktivitas seksual. Gumantung kana kateueuran respon atanapi efek samping, dosis tiasa kanaékan 200 mg atawa turun kana 50 mg sapoé. Individu anu nampi ubar anu sedeng naek ka tingkat avanafil getih teu kudu ngaleuwihan dosis 50 mg dina jam 24 (Tempo interaksi ubar).

Mangpaat Avanafil bubuk (330784-47-9)

Lirén ngagunakeun avanafil sareng sakaligus disambungkeun ka dokter ka upami anjeun boga:

▪ parobahan visi, rugi ngadadak dadakan;

▪ ngirining dina ceuli, atanapi dumadakan leungitna dédéngéan;

▪ nyeri, bareuh, kahaneutan, atanapi kembur dina hiji atawa dua suku;

▪ napas, ngareureutkeun dina leungeun atawa suku;

▪ rarasaan anu hampang lampu, sapertos anjeun tiasa kaluar; atawa

▪ cacakan sirit anu nyeri atanapi anu lumangsung 4 jam atanapi panjang.

efek samping umum bisa ngawengku:

▪ nyeri sirah;

▪ flushing (kahaneutan, karasaeun, atawa ngemahan kaasa);

▪ gejala-sarupaning tiis kawas irung anu peupeus atawa misah, nyeri tikoro; atawa

▪ nyeri deui.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk

Patarosan 9 nanya ka diri saencan nyandak Avanafil

Rujukan

  1. Ryan M Burke, Jeffery D Evans, Avanafil pikeun pangobatan disfungsi: marios poténsialna, Manajer résiko Kaséhatan Vasc. 2012; 8: 517-523.
  2. DeRogatis LR, Burnett AL. The epidemiology of dysfunctions seksual. J Sex Med. 2008; 5: 289-300.
  3. Zhao C, Kim S, Yan D, dkk. Éfisién sareng kasalametan avanafil pikeun ngarawat disfungsi: hasil tina multicentre, randomized, double-blind, trialebo control-control. BJU Int. 2012 Mar 27;