+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Uyah pyrroloquinoline disodium (122628-50-6)

PQQ mangrupikeun tipeu anyar cai larut cai, munggaran kapendak salaku kofactor pikeun …….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Uyah pyrroloquinoline disodium (122628-50-6) Spésifikasi

Ngaran Produk Uyah pyrroloquinoline disodium (122628-50-6)
Ngaran kimia Pyrroloquinoline uyah natrium; disodium4,5-dihydro-4,5-dioxo-1h-pyrrolo (2,3-f) quinoline-2,7,9-tricarboxylat; PQQ, Pyrrolo-quinoline-quinone disodium uyah; sodiuM 9-karboksxy-4,5 -dioxo-4,5-dihydro-1H-pyrrolo [2,3-f] quinoline-2,7-dicarboxylate; PQQ disodium
CAS Jumlah 122628-50-6
InChIKey UFVBOGYDCJNLPM-UHFFFAOYSA-L
imut C1=C(C2=C(C(=O)C(=O)C3=C2NC(=C3)C(=O)O)N=C1C(=O)[O-])C(=O)[O-].[Na+].[Na+]
Formula molekular C14H4N2Na2O8
Beurat molekul 374.17
Monoisotopic Massa 373.976304 g / mol
lebur Point > 300 ℃ (dikaluarkeun nalika dulang na)
warna Oranyeu Beureum ka Reddish Brown Fine Powder
Panyimpen temp 2-8 ° C
kaleyuran Leyur dina cai
aplikasi Uyah pyrroloquinoline (PQQ) disodium uyah diusulkeun pikeun dianggo kusabab nilai nutrisi na di Amérika Serikat (AS) dina pangan, sapertos énergi, olahraga, sareng inuman isotonik; inuman non-susu dumasar inuman inuman; cai (botol, ditingkatkeun, diperkirakeun); susu-inuman inuman ngagantikeun dumasar susu; sereal sareng granola bar; sareng tanaga, ngagantian tuangeun, sareng bet dikuatkeun.

Naon garam Pyrroloquinoline kuin disodium (uyah disodium PQQ)?

PQQ mangrupikeun tipeu anyar cai larut cai, munggaran kapendak salaku cofactor pikeun réaksi énzim dina baktéri, dimana éta ngagaduhan fungsi anu sami pikeun vitamin B pikeun manusa. Éta dumasar-oxidoreductase basis, aya dina sababaraha mikro-organisme, tutuwuhan sareng jaringan sato, henteu ngan ukur kalibet dina oksidasi katalitik réaksi awak, tapi ogé ngagaduhan sababaraha kagiatan biologis sareng fisiologis anu spesial. Bacak PQQ bisa ningkatkeun métabolisme jaringan biologis sareng fungsi kamekaran, kacida berharga.

Kumaha carana Pyrroloquinoline quinone disodium uyah damel?

Garam pyrroloquinoline disinium tiasa ngalibatkeun tindakan langsung dina énzim konci anu kabébasan dina ngahasilkeun kompartemen énérgi dina sél urang - mitokondria, téater ngaronjatkeun produksi énérgi. Uyah pyrroloquinoline disodium Salian gaduh pangaruh antioksidan anu kuat, éta ogé tiasa ngajaga ngalawan karusakan mitokondria. Henteu ukur ngajaga mitochondria tina setrés oksidatif, éta ogé nyababkeun generasi spontan mitokondria anyar dina sél sepuh.

Manfaat uyah Pyrroloquinoline kuin disodium

Uyah pyrroloquinoline disinium nyaéta sanyawaan alami anu parantos aya dina sél urang, éta ngagaduhan mangpaat pikeun manusa:

- Ngabantosan ningkatkeun imun sareng fungsi otak anu langkung luhur;

- Nyegah sareng ngubaran karusakan ati;

- Ngurangan karusakan radikal bébas pikeun awak manusa;

- ngatur sagala rupa panyakit saraf;

- romantika nyerep asam amino;

- Nyegah sareng ngubaran panyakit alzheimer;

- Sél NK aktip, ningkatkeun kagiatan antitumor;

- Ningkatkeun kualitas sare sareng durasi ogé metrik sanésna pikeun ningkat sare;

- Ngaronjatkeun faktor transkripsi anu ngaktipkeun jalur antioksidan;

- Ningkatkeun formasi mitokondria anyar sareng ningkatkeun produksi énergi sélulér.

Aplikasi tina Uyah pyrroloquinoline disodium

Uyah pyrroloquinoline disodium nyaéta uyah disodium tina quinone Pyrroloquinoline, fungsina sami sareng quinone Pyrroloquinoline.

Dina studi 2009 diterbitkeun dina jurnal médis Gaya Gaya, Pyrroloquinoline Quinone parantos nunjukkeun kabisa ngabantosan. Éta dianggo pikeun ngajagaan turunna kognitif (leungitna ingetan, kasusah diajar, sareng sajabana) kusabab umur, stroke atanapi gangguan neurodegenerative, sareng panyalindungan tina peristiwa iskemia jantung sareng neurologis. Hasil anu sami dilaporkeun dina studi susulan taun 2011 di mana Pyrroloquinoline Quinone ogé dirumuskeun langsung salaku suplemén dietary, sapertos inuman susu penggantian dumasar susu.

rujukan:

[1] Nakano M, Takahashi H, Koura S, Chung C, Tafazoli S, Roberts A. Aksi karacunan akut sareng subchronik quinone pyrroloquinoline (PQQ) uyah disodium (BioPQQ ™) dina beurit. Regul Toxicol Pharmacol. 2014 Oct; 70 (1): 107-21. doi: 10.1016 / j.yrtph.2014.06.024. Epub 2014 Jul 1. PMID: 24995591.

[2] Itoh Y, Hine K, Miura H, Uetake T, Nakano M, Takemura N, Sakatani K. Pangaruh suplemén Antioksidan Pyrroloquinoline Quinone Disodium Salt (BioPQQ ™) dina Fungsi Kognitif. Adv Exp Med Biol. 2016; 876: 319-325. doi: 10.1007 / 978-1-4939-3023-4_40. PMID: 26782228.

[3] Nakano M, Kawasaki Y, Suzuki N, Takara T. Balukar tina Pyrroloquinoline Quinone Disodium Salt Intake dina Serum Cholesterol Level of Health S dewasa Dewasa. J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo). 2015; 61 (3): 233-40. doi: 10.3177 / jnsv.61.233. PMID: 26226960.

[4] Rucker R, Chowanadisai W, Nakano M. Poténsi penting fisiologis pyrroloquinoline. Altern Med Pdt. (2009)

[5] Noji N, dkk. Metodeu sederhana sareng peka pikeun pyrroloquinoline quinone (PQQ) dina rupa-rupa katuangan anu nganggo cairan spétrométri tandem massa kromatolo / electrospray-ionization. J Agric Food Chem. (2007)

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Pyrroloquinoline uyah quinone disodium (122628-50-6) video

KoA

Rujukan & citations produk