Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0)

September 21, 2019

Koénzim Q10 (CoQ10), ogé katelah ubiquinone atanapi koénzim Q, mangrupikeun énzim anu alami sacara alami ……….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0) video

Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0) Specifications

Ngaran Produk koénzim Q10
Ngaran kimia CoQ10

NSC 140865

Ubidecarenone

Ubiquinone-10

Ubiquinone Q10

merek Name Bubuk Coénzimme Q10
Kelas ubar Péptida anti sepuh
CAS Jumlah 303-98-0
InChIKey ACTIUHUUMQJHFO-UPTCCGCDSA-N
molekular Formula C59H90O4
molekular Wdalapan 863.34
Monoisotopic Massa 863.365 g · mol-1
lebur Point 48-52 ° C (118-126 ° F; 321-325 K)
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan jam 33
warna padu koneng atanapi jeruk
Solubility Leyur na cai
Storage Temperature -20 ° C
Application • salaku sanyawa bioaktif pikeun ngulik sipat modulasi imun na di vitro

• salaku standar pikeun kromatografi cair dilaksanakeun luhur

• pikeun nalungtik pangaruhna kana aorta beurit anu tiasa latihan

• dina kaseueuran CoQ sélulér

Naon koénzim Q10 (CoQ10)?

Koénzim Q10 (CoQ10), ogé katelah ubiquinone atanapi koénzim Q, mangrupikeun énzim anu alami sacara alami dina awak manusa, kapanggih dina unggal sél jeung jaringan. Éta kalebet sababaraha fungsi biologis kalebet ngabantosan ngahasilkeun energi, nétralisasi radikal bébas, sareng ngajaga sél dina jero awak sareng di kulit séhat.

Awak anu ngora ngagaduhan kamampuan pikeun ngahasilkeun seueur Coenzyme Q10 sakumaha anu diperyogikeun. Tapi, rupa-rupa faktor sapertos sepuh sareng setrés tiasa nurunkeun tingkat Coenzyme Q10. Hasilna, kamampuan sél pikeun baranahan sareng tahan setrés.

Kusabab turunna Coenzyme Q10 correlates ku prosés sepuh, éta dianggap salaku salah sahiji biomarker anu paling akurat ti sepuh.

Bubuk Coenzyme Q10 nyaéta bubuk padet konéng atanapi oranyeu, seueur dokter sareng panaliti yakin bubuk Coénzyme Q10 tiasa ngabantosan ngubaran seueur panyakit sareng bantosan dina leungitna beurat. Aya seueur panalungtikan anu dilakukeun kumaha Coenzyme Q10 bubuk tiasa ngabantosan milarian masa depan pikeun sagala rupa panyakit. Geus aya bukti anu nunjukkeun bubuk Coenzyme Q10 tiasa dianggo pikeun ngubaran:

  • Panyakit Parkinson
  • Panyakit jantung
  • kangker
  • Tekanan getih luhur

Bubuk Coenzyme Q10 tiasa ngabantosan kulit ngora anjeun pikeun ngabantuan leungitna beurat.

Cbubuk larut cai oenzyme q10 mangpaat

  1. Hasilkeun énergi dina sél sareng ngabantosan salaku booster vitalitas
  2. Bantuan pikeun pengobatan panyakit kardiovaskular
  3. Aktivitas anti oksidasi
  4. Bantuan pikeun pengobatan kasakit Parkinson
  5. Tetep gusi séhat
  6. Ningkatkeun kekebalan
  7. Sanggup postpone
  8. 8.Coenzyme Q10 digunakeun ku sél pikeun ngahasilkeun énergi anu dipikabutuh pikeun kamekaran sél sareng pangropéa.
  9. 9.Coenzyme Q10 ogé dianggo ku awak salaku antioksidan dina kosmétik.

Cbubuk oenzyme q10 pikeun kulit

Koénzim Q10 mangrupikeun gizi anti sepuh penting pikeun kulit séhat. Ku ngalaksanakeun antioksidan anu kuat, éta nétralisasi radikal bébas pikeun ngabantuan ningkatkeun tanda sepuh. Koénzim Q10 ogé disebut ubiquinone ("quinone ubiquitous"), sabab éta aya dina tutuwuhan sareng sato, kalebet kulit manusa. Ieu mangrupikeun molekul penting dina réspirasi. Aplikasi topical na ngalereskeun kagiatan mitokondria, ningkatkeun produksi énergi salaku ATP, ditambah ngirangan kakuatan anu dipikabutuh pikeun nyieun kolagén anyar. Tambahkeun Coenzyme Q10 kana basa basis karesep anjeun atanapi rumus dumasar cai pikeun dorongan antioksidan.

Koénzim Q10 penting pikeun perawatan kulit. Éta peran penting dina ngahasilkeun kolagén sareng protéin séjén anu nyusun matriks ékstrasélular. Nalika matrix ekstrasélular kaganggu atanapi rusak, kulit bakal leungit élastisitas, lemes, sareng nada anu tiasa nyababkeun kedutan sareng sepuh prématur. Koénzim Q10 tiasa ngabantosan ngajaga integritas kulit sareng nyababkeun tanda sepuh.

Ku fungsina salaku pamulung radikal antioksidan sareng bébas, Coénzim Q10 tiasa ningkatkeun sistem pertahanan alam urang ngalawan setrés lingkungan. Koénzim Q10 ogé tiasa kapaké dina produk perawatan panonpoé. Data ngabuktikeun pangurangan kedutan sareng nganggo jangka panjang Coenzyme Q10 dina produk perawatan kulit.

Koénzim Q10 disarankeun pikeun dianggo dina krim, losyen, sérum dumasar minyak, sareng produk kosmetik séjén. Koénzim Q10 pohara kapaké dina anti formulasi sareng produk perawatan panonpoe.

rujukan:

  1. Perawatan topikal nganggo rumus ngandung koénzim Q10 anu ningkatkeun tingkat Q10 kulit sareng méré épék antioksidan. Knott A dkk. Biofaktor. (2015)
  1. Balukar asupan tina koénzim Q10 dina diet kulit sareng kaayaan: Hasil tina acak, dikawasa plasebo, pangajaran ganda-buta. Žmitek K et al. Biofaktor. (2017)
  1. Nanoencapsulation of coenzyme Q10 sareng vitamin E acétate ngajaga ngalawan kacilakaan kulit anu disababkeun radiasi UVB. Pegoraro NS et al. Klep Surf B Biointerfaces. (2017)

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.