+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Tianeptine uyah natrium bubuk (30123-17-2)

Tianeptine bubuk uyah natrium mangrupakeun sanyawa triċiklik, mangrupakeun fasilitator selektif astana 5-HT (serotonin; sc-201146) in vitro ....


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1290kg / bulan

gambaran

Atah Tianeptine uyah natrium bubuk (30123-17-2) video

Atah Tianeptine uyah natrium bubuk (30123-17-2) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah Tianeptine bubuk uyah natrium
Ngaran kimia Tianeptine natrium; Tianeptine uyah natrium; 30123-17-2; Stablon; Coaxil;
merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 30123-17-2
InChIKey HNTRDGDHBBFLPG-UHFFFAOYSA-M
molekular Formula C21H24ClN2NaO4S
molekular Wdalapan 458.93
Monoisotopic Massa 458.104 g / mol
lebur Point 1800C
ngagolakanWaluya Point 609.2 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility DMSO: ≥20mg / ml
Storage Temperature Desiccate di RT
Application Tianeptine bubuk uyah natrium mangrupakeun uyah tina Tianeptine.

Tianeptine nyaeta antidepressant.

Atah Tianeptine uyah natrium bubuk (30123-17-2) Pedaran

Tianeptine uyah natrium mangrupakeun uyah ti Tianeptine. Tianeptine, sanyawa triċiklik, mangrupakeun fasilitator selektif nyerep 5-HT (serotonin; sc-201146) in vitro sareng in vivo. Sajaba ti, Tianeptine kabéjakeun salaku inhibitor selektif uptake dopamin na sarua jeung amineptin. Tianeptine henteu gaduh pangaruh anu paréatur dina nyerep monoamin. Dina ulikan ngamangpaatkeun synaptosomes anu dimurnikeun tina uteuk beurit, Tianeptine kacandap pikeun ningkatkeun upikan serotonin di kawasan otak selektif. Synaptosomes dimurnikeun anu dicandak tina beurit na incubated kalawan tritium-dilabélan 5-HT na Tianeptine di vitro. The synaptosomes lajeng dianalisis pikeun nyerep sareng sékrési 5-HT via scintillation counter cair.

Atah Tianeptin natrium uyah bubuk mangrupa anti-dipésan atipis ku sagala rupa kalakuananana, utamana dina sistem glutamatergic 50 nm pikeun reséptor manusa sareng beurit, mungguh). Ista efektif salaku fluoxetine dina ngokolakeun karusuhan stres pas-traumatis.

Uyah Tianeptin natrium tiasa kagunaan nootropik pikeun anu maréntahkeun ka jalma anu kognisi akibat négatif ku kalainan-jantung haté sareng tiasa kamampuh ningkatkeun pokus sareng konsentrasi dina jalma-jalma anu ngagaduhan kalebet perhatian ogé.

Tianeptine natrium uyah bubuk (30123-17-2) Mékanisme Aksi

Ulikan anyar nunjukkeun yén tianeptine tindakan minangka agonis pinuh dina reséptor opioid mu-type (MOR). Tianeptine parantos ditantang hipotesa monoaminergik depresi, ogé mekanisme monoaminergic anu dirojong ku pasang antidepressan anu panglobana dikenalkeun. Husus, ubar ieu diduga persistently ngarobah reséptor glutamat bursting tina hippocampal CA3 commissural synapse. Panalungtikan ayeuna nunjukkeun yén tianeptine ngahasilkeun épék antidiprésan na ngaliwatan modulasi aktivitas reséptor glutamat (contona, reséptor AMPA sareng reséptor NMDA) sareng mangaruhan sékrési faktor neurotrophic-derivati ​​otak (BDNF), anu tabrakan kaasaman neural. Studi langkung pangahirna kalayan ngarojong peran tianeptine dina modulasi aktivitas glutaminergic dina amygdala, wewengkon émosional anu otak anu patali jeung kenangan.

Tianeptine ngurangan réspon hipotаламik-hipofisis-adrénal kana stress, sahingga nyegah isu-paripolah nu patali stres. Dina rodénsia, setrés asét akut naek ka tingkat ekstrasélél glutamat dina amygdala basolateral pangaruh anu dipeungpeuk ku tianéptin. Narikna, SSRI fluoxetine ngaronjat tingkat glutamat ekstrasél dina amygdala basolateral henteu paduli kaayaan stres. Data ieu nunjukkeun yén mékanisme peta tianeptin henteu béda ti SSRI sarta ngarojong hipotesa yen mékanisme peta tianeptine patali jeung robahan aktivitas glutaminergic di amygdala sareng hippocampus.

Tambahan kana mékanisme anu di luhur, tianeptin nyaéta ubar nginum obat antidepressan sareng anxiolitik anu ngarangsang nyeret serotonin (5-hydroxytryptamine; 5-HT), sareng asam 5-hydroxyindoleacetic (5-HIAA) dina jaringan otak.

Sanajan monoaminergic neurotransmitter serotonin (5-HT), noradrenaline (NA) sareng dopamin (DA) kabuktian patali jeung kajadian gangguan depressive, ayeuna diakuan yén kakurangan monoamine henteu cukup pikeun nerangkeun mékanisme peta ngeunaan anti-depresi pangobatan.

mangpaat of Tianeptin natrium uyah bubuk (30123-17-2)

  • Uyah Tianeptine natrium tiasa ngarawat gangguan depressive utama.
  • Tianeptine natrium uyah parantos anti-kahariwang sareng antidepressan sareng katut kasabaran.
  • Uyah Tianeptine natrium ningkatkeun suasana haté sarta ningkatkeun status méntal.
  • Uyah Tianeptine natrium tiasa meungpeuk serangan panik.
  • Uyah uyah uyah uyah Tianeptin anu dikaitkeun sareng fibromyalgia.
  • Uyah natrium Tianeptine anu dipaké dina pengobatan depresi di lalaki kalayan disfungsi.
  • Tianeptin uyah natrium gaduh efisiensi hampang pikeun ADHD.
  • Uyah tianeptin natrium ogé nyorong neuroplasticity.

disarankeun Tianeptin natrium uyah bubuk (30123-17-2) Dosage

Tianeptine Sodium gaduh satengah-hirup pondok sakaligus ngeunaan 2.5 hours14, sarta merlukeun dua rédosa dina sapopoe. Tianeptine natrium dina dosis nétélakeun 12.5 mg dicandak tilu kali sapopoé, jumlahna aya 37.5mg per poé.

Entong ngaleuwihan 50mg of Tianeptine Sodium dina hiji dinten. Lakukeun sangkan tiasa muka panto pikeun calon nyiksa sareng kecanduan salajengna.

efek samping tina Tianeptine natrium uyah bubuk (30123-17-2)

Tianeptine bubuk uyah natrium berinteraksi sareng seueur bagéan uteuk kaasup reséptor opiod, anu tiasa ngadamel efek samping tina euforia. Efek samping anu nganggo frekuensi anu gedé di antarana:

Nyeri sirah (nepi ka 18%)

Dizziness (nepi ka 10%)

Bérok insomnia / peuting (nepi ka 20%)

Ngora (nepi ka 10%)

Sungut garing (nepi ka 20%)

Efek samping séjén anu nyertakeun hal kawas kabebeng, seueul, atos atanapi Ati Toxicity Kasalahan anu langkung parna kalebet kalebet saatos nyiksa sareng perkiraan 0.1 - 0.3% pamaké bakal masalah ieu. Kumaha kantos, sakumaha anjeun tiasa tingali, efek samping tina uyah Tianeptine natrium bade gumantung kana biokimia individu sareng pribadi.

Eta hoyong dicatet yén:

Pasien heubeul kedah nyandak hiji dosis leutik Tianeptine natrium uyah, sapertos pasien kalayan gagal ginjal. Dosage teu kedah disaluyukeun pikeun pasien kalayan alkohol, atawa hépatik, atawa pasien dialisa. Sakabéh Antidipéprésan, kawas tianeptine, naékkeun résiko karacunan ati.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.