Bubuk atah Alpha GPC (Kolin Alfoscerate) (28319-77-9)

Désémber 27, 2018

alpha-GPC (L-Alpha glycerylphosphorylcholine, choline alfoscerate) nyaéta alami ……


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1460kg / bulan

Atah Alpha GPC (kolin Alfoscerate) bubuk (28319-77-9) video

 

Atah Alpha GPC (kolin Alfoscerate) bubuk (28319-77-9)

L-Alpha glycerylphosphorylcholine (alpha-GPC, choline alfoscerate) mangrupikeun sanyawa kolin alami anu aya dina uteuk. Éta ogé prékursor asetilkolin parasympathomimetic anu mungkin gaduh poténsial pikeun pangobatan panyawat Alzheimer sareng pikun anu sanés.

Bubuk Alpha Alpha GPC (Kolin Alfoscerate) gancang nganteurkeun kolin kana uteuk dina peuntas panghalang getih – otak sareng mangrupikeun prékursor biétintetik tina asetilkolin. Éta mangrupikeun ubar sanés resép di seueur nagara.

Di Éropa alfa-GPC mangrupakeun nginum obat resép keur pengobatan Panyakit Alzheimer s. Di Amérika Sarikat alfa-GPC ngan sadia salaku suplement dietary, lolobana aya dina produk diwanohkeun pikeun ngaronjatkeun memory.Other migunakeun pikeun alfa-GPC kaasup pengobatan rupa-rupa pikun, stroke, jeung "mini stroke" (serangan ischemic fana, Tia ).

Bubuk atah Alpha GPC (Kolin Alfoscerate) (28319-77-9) Specifications

Ngaran Produk Bubuk Alfa GPC (Kolin Alfoscerat) bubuk
Ngaran kimia Kolin Alfoscerate; Alfa GPC; L-Alpha glycerylphosphorylcholine; kolin glycerophosphate
merek Name Taya tanggal sadia
Kelas ubar acetylcholine parasympathomimetic
CAS Jumlah 28319-77-9
InChIKey SUHOQUVVVLNYQR-QMMMGPOBSA-N
molekular Formula C8H20NO6P
molekular Wdalapan 257.223 g / mol
Monoisotopic Massa 257.103 g / mol
lebur Point  142.5 ° C
katirisan titik Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan The Alpha GPC satengah hirup téh sabudeureun jam 4-6 tapi disebut puncak dina 1-2 jam ingestion
warna bubuk padet
Solubility  Leyur dina DMSO
Storage Temperature  0 - 4 ° C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu), atanapi -20 ° C pikeun jangka panjang (bulan).
Application Kolin Alfoscerate digunakeun dina pengobatan Panyakit Alzheimer sareng pikun anu sanés.

 

Bubuk Alpha GPC (Kolin Alfoscerat) bubuk (28319-77-9) Katerangan

Alpha GPC mangrupikeun nami umum pikeun L-Alpha glycerylphosphorylcholine, nootropic cholinergic anu lumangsung sacara alami tapi ogé tiasa dianggap suplemén. Bubuk Alpha GPC paling dipikaterang pikeun gancang sareng andalkeun nganteurkeun kolin kana uteuk pikeun nyiptakeun asétilkolin neurotransmitter anu ningkat kognisi.

Hasta mangpaat anu langkung saé pikeun otak sareng awak sareng ningkatkeun sipat pinuh ku fungsi kognitif, ngamajukeun kasehatan sélular, sareng ngabantos kasaimbangan neurochemical penting dina uteuk.

Alfa-GPC gancang nganteurkeun kolin ka uteuk dina pawates panghalang getih-otak sarta mangrupakeun prékursor biosintétik tina asetilcholin. Drugta ubar anu henteu resép di seueur nagara. The FDA ditangtukeun yén asupan henteu leuwih ti 196.2 mg / jalma / dinten dianggap GRAS. Di sababaraha nagara Uni Europeanropa, pihakna diatur salaku ubar anu resép sareng resép teras nganggo kanggo pengobatan Panyakit Alzheimer

Bubuk Alpha GPC (Kolin Alfoscerate) bubuk (28319-77-9) Mékanisme Peta?

Alpha-GPC ngarojong sistim saraf sadayana ku naekeun acetylcholine sareng aktivitas cholinergic. Ta ogé tiasa naékkeun tingkat utusan pelindung otak sapertos:

GABA

dopamin

serotonin

Inositol fosfat

Tambih Deui, sakumaha disebutkeun, éta tiasa naekeun tingkat hormon kamekaran ogé.

mangpaat bubuk Raw Alpha GPC (Kolin Alfoscerate) (28319-77-9)

  • Ningkat Mémori sareng Enhanced Kognisi
  • Neuroprotectant
  • Ngaronjatkeun Stroke Pamulihan
  • Ningkatkeun Boa Performance Athletic, Ngaronjat Kakuatan sareng Rapid Post-Workout Pamulihan
  • Bisa Ngaronjatkeun Kadén-Ujung
  • Bisa Ngajaga Ngalawan Radiasi

Disarankeun bubuk Raw Alpha GPC (Kolin Alfoscerate) (28319-77-9) takeran

Alfa GPC nyebutkeun ngeunaan 40% kolin beurat. Jadi 1,000 mg bubuk Alpha GPC nyadiakeun kurang leuwih 400 mg kolin.

Alfa GPC ngusulkeun dosage kanggo kauntungan kognitif sakedik 250-1,200 mg per poé. Di handap ieu ngarecahna regimens dosing:

Panyakit Alzheimer jeung pikun: 400 mg, 3X poean pikeun 6 - 12 bulan.

Pamulihan stroke: 1,000 mg sapopoé pikeun bulan 1 (salaku suntik).

400 mg oral, 3X poean pikeun bulan 5 afterward

Kinerja athletic: 250 mg poéan pikeun minggu 1 [11]

600 mg poéan pikeun 1 - dinten 6.

Panempoan Mimiti: 400 mg, 2X poean salila bulan 2.

Numutkeun bukti anecdotal, dosis pikeun épék nootropic dibasajankeun 400 kana 1,200 mg / dinten. Anjeun meureun hoyong ngamimitian di tungtung handap sareng lagu response. response anjeun

efek samping bubuk Raw Alpha GPC (Kolin Alfoscerate) (28319-77-9)

Alfa-GPC bubuk aman dina sadaya percobaan klinis. Dina fraksi pasien, disababkeun efek samping hampang sapertos:

rasa panas di jero beuteung

seueul

sénsitip

rieut

Dina studi kaamanan dina anjing sareng beurit, megadosa (nepi ka 3,000 mg / kg) ukur rada ngirangan aktivitas sato. Peneliti anu disimpulkan yén konsumsi alfa-GCP ti 26 mg / kg (leuwih 150 g sapopoé pikeun lalaki sawawa) pikeun jangka panjang (10 minggu)

Lantaran kirangna data kaamanan, barudak sareng ibu hamil tiasa hoyong nyingkahan alpha-GPC.‍‍

 

Rujukan
  1. Alfa-GPC