Lactoperoxidase (9003-99-0)

Maret 11, 2020
SKU: 28292-43-5
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Lactoperoxidase mangrupikeun énzim anu alami dina susu anu dipikanyaho ngagaduhan sipat antimikrobial sareng antioksidan ……….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

Video Lactoperoxidase (9003-99-0)

Lactoperoxidase (9003-99-0) Specifications

Ngaran Produk Lactoperoxidase (9003-99-0)
Ngaran kimia Peroksida; LPO
merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 9003-99-0
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan 78 kDa
Monoisotopic Massa N / A
titik golak N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna beureum-coklat
Solubility H2O: leyur
Storage Temperature Bubuk Lyophilized tiasa disimpen dina -20 ° C. Kakuatan 12 bulan dina -20 ° C.
Application N / A

Lactoperoxidase (9003-99-0) Tinjauan lengkep

Lactoperoxidase mangrupikeun énzim anu alami dina susu anu dipikanyaho ngagaduhan sipat antimikrobial sareng antioksidan. Numutkeun kana panerbitan anu diterbitkeun dina Journal of Applied Microbiology, éta ngagaduhan sipat antibakteri anu bantosan pikeun kulit sareng tiasa ngaleungitkeun baktéri anu nyababkeun jarawat. Lactoperoxidase ogé komponén penting dina kombinasi bahan (LPO, glukosa, glukosa oxidase (GO), iodida sareng thiocyanate) anu dipaké pikeun nyegah yagi, jamur, virus sareng baktéri ti tumbuh kosmétik sareng produk kageulisan séjén (Sumber).

Naon Lactoperoxidase ?

Lactoperoxidase mangrupikeun glikoprotein kalayan kagiatan anti mikroba, éta dipaké salaku bahan anu stabil pikeun ngabantosan kamajuan formulasi sareng rak produk. Éta alami kajadian dina susu.

Panaliti ilmiah nembongkeun yen Lactoperoxidase, hiji énzim alami dina susu atah, ngatalisan réaksi kimia thiocyanate, anu ogé alami dina susu, ku ayana hidrogen peroksida. Sanyawa anu ngahasilkeun pangaruh bakteri dina kalolobaan baktéri sareng épék baktéri dina sababaraha baktéri, sapertos Escherichia coli.

Sistem Lactoperoxidase (LP-s) mangrupikeun kulawarga biostatik anu ngembang anu tiasa gaduh pangaruh anu mangpaat dina ngolah susu ku ngalegaan kahirupan-rak sareng ningkatkeun kualitas susu dikumpulkeun atanapi dilestarikan.

Dina taun 2005 FAO sareng WHO ngalaksanakeun rapat téknis ngeunaan kauntungan sareng poténsial résiko tina LP-s pikeun pelestarian susu atah, pikeun méré saran ilmiah ka Codex Alimentarius.

Karya ieu ogé ngaréspon pikeun masalah nagara anggota ngeunaan panggunaan LP-s, khususna dina panduan bimbingan Codex anu ayeuna, anu ngabatesan aplikasi LP-s tina pelestarian susu atah pikeun susu sareng produk susu anu moal diperdagangkan internasional.‍

Balukar efek Lactoperoxidase

Henteu aya efek samping anu hadé tina pamakean produk anu ngandung Lactoperoxidase dina konsentrasi normal.

Bubuk Lactoperoxidase kagunaan jeung aplikasi

Lactoperoxidase mangrupakeun agén antimikrobial anu efektif. Akibatna, aplikasi bubuk lactoperoxidase parantos kapanggih dina nyepetkeun solusi, kosmétik, sareng solusi ophthalmic. Salajengna, lactoperoxidase parantos mendakan aplikasi dina perawatan dental sareng luka. Ahirna lactoperoxidase tiasa mendakan aplikasi salaku anti-tumor sareng agén anti virus.

produk susu

Lactoperoxidase mangrupakeun agén antimicrobial anu épék sareng dianggo salaku agén antibakteri dina ngirangan mikroflora baktéri dina susu sareng produk susu. Aktipasi sistem laktoperoxidase ku tambihan hidrogén péroxida sareng thiocyanate manjangkeun kahirupan rak tina susu atah. Éta cukup tahan panas sarta dianggo salaku indikasi overpasteurization susu.

Perawatan lisan

Sistem lactoperoxidase diklaim cocog pikeun pengobatan gingivitis sareng paradentosis. Lactoperoxidase parantos dipaké dina odol atanapi gerbong pikeun ngirangan baktéri lisan sareng akibatna asam anu ngahasilkeun ku baktéri éta.

kosmétik

Kombinasi lactoperoxidase, glukosa, glukosa oxidase (ALLAH), iodida sareng thiocyanate diklaim mujarab dina pelestarian kosmétik.

Inféksi kanker sareng virus

Conjugates antibodi glukosa oksidase sareng lactoperoxidase parantos kapanggih dina ngabunuh sél tumor dina vitro. Salaku tambahan, makrofag kakeunaan lactoperoxidase dirangsang pikeun maéhan sél kanker.

Hipothiocyanite anu dibentuk peroxidase nyegah virus herpes simplex sareng virus immunodeficiency manusa.

rujukan:

  • Pentingna Sistem Lactoperoxidase dina Kaséhatan Lisan: Aplikasi sareng Éfisién dina Produk Kaséhatan Lisan. Magacz M, Kędziora K, Sapa J, Krzyściak W. Int J Mol Sci. 2019 21 Mar
  • Éféktivitas antibakteri tina sungut busa sareng kamampuan pikeun ngaleungitkeun biofilis. Si Kabayan SB, West NX, Nesmiyanov PP, Krylov SE, Klechkovskaya VV, Arkharova NA, Zakirova SA. BDJ Buka. 2018 Sep 27;
  • Épéktip klinis ngeunaan odol anu didasarkeun énzim. Sidang klinis dikontrol ganda-buta. Llena C, Oteo C, Oteo J, Amengual J, Forner L. J Dent. 2016 Jan
  • Perawatan lisan tiasa ngirangan radang paru-paru dina manula anu berbasis tabung: panilitian awal. Maeda K, Akagi J.Dysphagia. 2014 Oct; 29

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.