Dihydromyricetin (DHM) (27200-12-0)

Maret 9, 2020

Dihydromyricetin (atanapi DHM) mangrupikeun ekstrak tina tangkal Raisin Jepang anu parantos dianggo mangabad-abad sabagé anti-alkohol …….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Video dihydromyricetin (DHM) (27200-12-0) video

Dihydromyricetin Specifications

Ngaran Produk Dihydromyricetin (DHM)
Ngaran kimia Ampelopsin
Ampeloptin
(+) - Dihydromyricetin
brand Ngaran N / A
Kelas ubar standar phytochemical; rujukan standar tina herbal ubar Cina (TCM); ekstrak herbal standardisasi; produk alami; Inhibitors; Flavanones; réagen régénis; panengah farmaseutikal
CAS Jumlah 27200-12-0
InChIKey KJXSIXMJHKAJOD-LSDHHAIUSA-N
molekular Formula C15H12O8
molekular Wdalapan 320.25 g / mol
Monoisotopic Massa 320.053217 g / mol
titik golak 780.7 ± 60.0 ° C (Dugaang)
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna bodas mun beige
Solubility DMSO: ≥5mg / mL (diasabkeun)
Storage Temperature <+ 8 ° C
Application 1. Diterapkeun dina industri pakan, bubuk dihydromyricetin anu dianggo salaku bahan baku;
2. diterapkeun dina produk kaséhatan, bubuk dihydromyricetin anu dipaké salaku bahan baku pikeun ningkatkeun kekebalan awak;
3. Diterapkeun dina widang farmasi, bubuk ekstrak dihydromyricetin anu dipaké salaku kapsul atanapi pil pikeun ngubaran inféksi saluran pernapasan sareng ngajagaan ati.

Sajarah Dihydromyricetin

Dihydromyricetin (atanapi DHM) mangrupikeun ekstrak tina tangkal Raisin Jepang anu parantos dianggo mangabad-abad sabagé ramuan anti alkohol jeung tamba hangover di ubar tradisional Korea sareng Cina. Panaliti anyar nunjukkeun yén DHM tiasa nurunkeun tingkat alkohol getih anjeun sareng ngajagi ati tina karusakan sareng panyakit.

DHM mangrupikeun flavonoid anu paling sasari tina Tea Vine tapi éta ogé tiasa sasari tina babakan tangkal Holvenia Dulcis. Jeung anu paling penting, Dihydromyricetin ngagaduhan sajarah anu panjang pikeun dirawat sacara khusus pikeun tujuan ngubaran sakitar sareng hangovers.

Naon anu Dihydromyricetin?

Dihydromyricetin, ogé katelah Ampelopsin, mangrupikeun flavanonol, nyaéta jinis flavonoid. Éta kapanggih dina spésiés Ampelopsis japonica, megalophylla, sareng grossedentata; Cercidiphyllum japonicum; Hovenia dulcis; Rhododendron cinnabarinum; sababaraha spésiés Pinus; sareng sababaraha spésiés Cedrus, ogé dina Salix sachalinensis.

Bubuk ekstrak Dihydromyricetin, bahan aktif utama nyaéta flavonoid. Kalayan fungsi-fungsi radikal bébas nyimpang, antioksidan, antithrombotic, Tumor, anti-radang sareng épéksi anu sanés; Dihydromyricetin mangrupikeun sanyawa flavonoid khusus. Salian ciri umum flavonoid, éta ogé boga kamampuan pikeun ngaleungitkeun karacunan alkohol, nyegah ati alkohol, ati lemak, sareng ngahambat sél ati. Ngiringan sareng ngirangan kajadian kanker ati. Éta mangrupikeun produk anu hadé pikeun ngajaga ati sareng hangover.

Dihydromyricetin mangpaat

KECAPAN ANTI-HANGOVER

Kauntungan utama DHM nyaéta pencegahan sareng pangurangan hangovers, pikeun ngajaga ati sareng uteuk anjeun. Ieu kahontal ku ningkatkeun alkohol dehydrogenase (ADH) sareng acetaldehyde dehydrogenase (ALDH), anu mangrupakeun énzim utama anu tanggung jawab ngarobih alkohol sareng acetaldehyde dina awak.

Acetaldehyde mangrupikeun bahan kimia anu pohara toksik sareng salah sahiji panyabab utama hangovers. Nalika énzim ieu ditingkatkeun, alkohol sareng acetaldehida tiasa dirobih langkung gancang tinimbang normal.

KAWASAN CELLULAR

DHM ngagaduhan seueur sipat kaséhatan sélulér anu nginjeumkeun diri pikeun ngamajukeun kasehatan kognitif. Ieu sabab kusabab DHM promosi heme-oxygenase-1 (HO-1), hiji énzim anu ngatalisan degradasi heme sareng nyayogikeun sipat kaséhatan sélulér. Dihydromyricetin ogé tiasa ngamajukeun kasehatan ati.

Mangpaat dihydromyricetin anu sanésna

1) Dihydromyricetin tiasa Ngabersihan radikal bébas dina awak sareng antioksidan

2) Dihydromyricetin tiasa Aksi Antibiotik

3) Dihydromyricetin tiasa Ngajagaan Ati: Dihydromyricetin ngagaduhan tindakan ngahambat kuat tina kebangkitan ALT sareng AST dina getih Serum. Éta tiasa nurunkeun total bilirubin dina sérum getih. Tah éta gaduh tindakan kuat pikeun nurunkeun aminotransferase sareng jaundice.

4) Dihydromyricetin tiasa Ngurangan tingkat gula getih sareng gajih getih: Dihydromyricetin tiasa ngirangan tingkat gajih getih dina beurit. Éta tiasa ngirangan karusakan sél ati anu disababkeun ku tingkat lemak getih luhur sareng ningkatkeun kamampuan antioksidan. Dina waktu anu sami, éta tiasa ngirangan tingkat gula darah tinggi.

5) Dihydromyricetin tiasa anti radang

6) Dihydromyricetin tiasa Anti-tumor: bubuk ekstrak Dihydromyricetin ngagaduhan nyegah anu efektif pikeun proliferasi sél sababaraha sél tumor.

Balukar efek dihydromyricetin.

Gemblengna aya ngan ukur sababaraha panaliti dugi ka ayeuna ningali profil efek samping DHMs sareng sajauh ieu teu aya masalah anu parantos dilaporkeun.

Milarian gancang di Amazon bakal nunjukkeun rébuan ulasan. Ningali aranjeunna, aya sababaraha laporan teu ngarareunah beuteung, seueul, sareng diare. Nanging, henteu seueur palanggan anu ngalaporkeun efek samping ieu.

Ngagunakeun sareng aplikasi Dihydromyricetin

Mangpaat:

  1. Bubuk Dihydromyricetin dipaké pikeun ngajaga ati;
  2. Bubuk Dihydromyricetin dipaké pikeun ngatur lemak getih gula getih;
  3. Bubuk Dihydromyricetin ngagaduhan pangaruh ningkatkeun imunitas awak;
  4. Bubuk Dihydromyricetin kalayan fungsi antioksidan sareng anti kanker;
  5. Bubuk dihydromyricetin dipaké pikeun antibiosis, ngubaran batuk, nyeri sareng ngaleungitkeun racun haseup.
  6. Dihydromyricetin ngagaduhan prospek pangwangunan ngajangjikeun dina nyiapkeun produk perawatan kulit atanapi ubar pikeun nyegah sareng ngubaran tatu kulit optik.

aplikasi

  1. Dilarapkeun dina industri pakan, bubuk dihydromyricetin anu dianggo salaku bahan baku;
  2. Diterapkeun dina produk kaséhatan, bubuk dihydromyricetin anu dipaké salaku bahan baku pikeun ningkatkeun kekebalan awak;
  3. Diterapkeun dina widang farmasi, bubuk ekstrak dihydromyricetin anu dipaké salaku kapsul atanapi pil pikeun ngubaran inféksi saluran pernapasan sareng ngajaga ati.

Dihydromyricetin panalungtikan in Anti Kanker

Kanyataanna, aya sababaraha panalungtikan anu pikaresepeun anu nunjukkeun yén dihydromyricetin ngagaduhan poténsi ngabantosan kaayaan anu teu aya alkohol anu disebat Hepatocellular carcinoma (HCC). HCC mangrupikeun kaayaan anu nunjukkeun salah sahiji panyawat morbidity sareng mortality luhur di dunya, sareng nampilkeun subtipe utami kanker ati primér. Nalika DHM nunjukkeun kamampuan pelindung dina ati (éta hépatprotéktip) hasil ngungkabkeun yén proliferasi sél sacara signifikan sareng apértosis sél ngainduksi dina garis sél HCC, nunjukkeun yén DHM mangrupikeun calon janji pikeun pengobatan HCC.

rujukan:

Dihydromyricetin meringkeun kardiotoxicity-kapangaruhan ku doxorubicin ku ngahambat radang radang NLRP3 ngaliwatan aktivasina SIRT1. Sun Z, Lu W, Lin N, Lin H, Zhang J, Ni T, Meng L, Zhang C, Guo H. Biochem Pharmacol. 2020 Pebruari 26: 113888. doi: 10.1016 / j.bcp.2020.113888. [Epub payun citak]

Metabolomik Pangaruh Protéksi tina Ampelopsis grossedentata sareng Senyawa Terkenal Dihydromyricetin Aktif Teras dina Hati Diet Hamster High-Fat. Fan L, Qu X, Yi T, Peng Y, Jiang M, Miao J, Xiao P. Komplementasi Lengkap Alternat Med. 2020 Jan 28; 2020: 3472578. doi: 10.1155 / 2020/3472578. eCollection 2020.

Perda jalur jalan ku Ampelopsin (Dihydromyricetin) dina kanker anu béda: ngajelajah jalan-jalan sareng jalan tol kirang ngumbara. Fayyaz S, Qureshi MZ, Alhewairini SS, Avnioglu S, Attar R, Sabitaliyevich UY, Buha A, Salahuddin H, Adylova A, Tahir F, Pawlak-Adamska E. Cell Mol Biol (Bising-le-grand). 2019 Sep 30; 65 (7): 15-20.

Golasi reass Assembly sareng tumpukan protéin 65 downregulation diperyogikeun pikeun pangaruh anti kanker tina dihydromyricetin dina sél kanker ovarian manusa. Wang F, Chen X, Yuan D, Yi Y, Luo Y.

Plok Hiji. 2019 Nov 26; 14 (11): e0225450. doi: 10.1371 / journal.pone.0225450. eCollection 2019.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.