+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah 6-Paradol (27113-22-0)

Paradol, ogé katelah bubuk Raw 6-Paradol, nyaeta rasa konstituén aktif siki Guinéa cabe (Aframomum melegueta ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1560kg / bulan

gambaran

bubuk atah 6-Paradol (27113-22-0) video

bubuk atah 6-Paradol (27113-22-0) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah 6-Paradol
Ngaran kimia Atah 6-Paradol bubuk; Paradol; 1- (4-hidroksi-3-methoxyphenyl) decan-3-hiji;

1- (3-Methoxy-4-hydroxyphenyl) -3-decanone

merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Ubar ieu bisa jadi ngarumuskeun dina DMSO
CAS Jumlah 27113-22-0
InChIKey CZNLTCTYLMYLHL-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C17H26O3
molekular Wdalapan 278.392 g / mol
Monoisotopic Massa 278.188 g / mol
lebur Point 31 - 32 ° C
Freezing Point Taya data keur sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data keur sadia
warna bubuk padet bodas
Solubility Leyur dina DMSO
Storage Temperature Garing, poék jeung di 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
bubuk atah 6-Paradol Application Dahareun aditif -> Ajen rasa
Ngamajukeun métabolisme.
pangaruh leungitna beurat.
pangaruh Analgesic.

bubuk atah 6-Paradol (27113-22-0) Pedaran

Paradol, ogé katelah 6-Paradol, mangrupakeun rasa komponén aktif tina cabé Guinea cabé (Aframomum melegueta atanapi séréal paradise). Hal ieu ogé kapanggih dina jahé. Paradol parantos kapanggih yén épék antioksidan sareng antitumor promosi dina modél mouse. Hal ieu dipaké dina rasa salaku minyak atsiri pikeun masihan spiciness.

Mékanisme Aksi 6-Paradol (27113-22-0)

Administrasi Paradol (6-paradol) (10 mg / kg) jelas ngurangan jumlah sél Iba1-positip 1 sareng 3 dinten saatos tangtangan éta. Leuwih ti éta, Paradol nyirorot, inukna ngurangan jumlah sél Iba1-posif di daérah périodimia komo saatos dintenna 3 di handap ieu tantangan M / R. Paradol (6-paradol) némbongkeun pangaruh anti-radang neneng tina sababaraha sanyawa paradol na di BV2 microglia dirangsang ku lipopolysaccharide diturunkeun tina otak beurit, kaasup 2-, 4-, 6-, 8-, sareng 10-paradol. Satuluyna, Paradol némbongkeun pungency pangkuatna tina kasenian parolol nu dipikanyaho paré. Paradol ogé nempokeun waktos kontak pangluhurna di situs antiobesity of Peta dina hasil hasil anu ditempokeun ku kaserep métabolit dina pangajaran ieu.

Paradol ([6] -paradol) nyababkeun apoptosis dina garis sél carcinoma lisan lisan, KB, ku cara-gumantung-dosis. Paradol ngainduksi apoptosis ngaliwatan mékanisme gumantung-caspase-3.

mangpaat bubuk 6-Paradol (27113-22-0)

▪ 6-Paradol sareng antipyretic, ngesumkeun nyeri sirah, nyeri (nyeri otot, nyeri sirah) jeung muriang boh nyalira atanapi digabungkeun jeung pangobatan séjén.

▪ 6-Paradol ogé dipaké pikeun ubar-uing anu sanés kalayan ngaraap nyeri deui, osteoartritis, tiis, nyeri huntu.

disarankeun 6-Paradol bubuk (27113-22-0) takeran

Dosis anu lisan kanggo sawawa nyaéta 325 kana 650 mg unggal jam 4 ka 6. Dosis poéan maksimum nyaéta 4 gram.

Anak- dosis anu disarankeun nyaéta 10 ka 15 mg / kg unggal jam 4 ka 6.

Datang salaku tablet sarta cairan pikeun diturunkeun tina sungut, kalayan atanapi tanpa dahareun.

efek samping bubuk 6-Paradol (27113-22-0)

6-Paradol mangrupakeun non-opiate, Paradol sareng antipyretic, anu ditunjukkeun ku nyeri sirah, nyeri (nyeri otot, nyeri sirah) jeung muriang. Gigireun, éta tiasa gaduh sababaraha efek samping saperti di handap:

  • seueul
  • nyeri beuteung
  • Leungitna napsu
  • nyeri beuteung Upper
  • cikiih poék
  • Liat berwarna stool
  • réaksi alérgi
  • Baruntus kulit na ngaruksak ginjal
  • karuksakan ati

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.