Atah AICAR bubuk (2627-69-2)

Désémber 29, 2018
SKU: 2627-69-2
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

AICAR bubuk, ogé katelah AICA riboside, mangrupakeun prékursor purin nu mibanda aktivitas antineoplastic sareng aktivator selektif ngaktipkeun AMP …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1277kg / bulan

Atah AICAR bubuk (2627-69-2) video

Atah AICAR bubuk (2627-69-2) Pedaran

bubuk AICAR atah ogé katelah ZMP mangrupa analog tina AMP nu sanggup stimulating aktivitas protéin kinase AMP-gumantung (AMPK). Atah AICAR bubuk mangrupa panengah dina generasi monophosphate inosin. bubuk AICAR atah keur klinis dipaké pikeun ngubaran jeung ngajaga ngalawan tatu ischemic cardiac, éta bisa ngasupkeun sél cardiac mun ngahambat adénosin kinase jeung adénosin deaminase. Ieu ngaronjatkeun laju nukléotida ulang sintésis ngaronjatkeun generasi adénosin ti adénosin monofosfat ngan salila kaayaan ischemia myocardial. bubuk atah AICAR nambahan uptake glukosa ku inducing translocation of GLUT4 jeung / atawa ku ngaktipkeun awal alur p38 MAPK. Ayeuna, tamba ogé geus ditémbongkeun salaku perlakuan potensi diabetes ku ngaronjatna aktivitas métabolik jaringan ku cara ngarobah komposisi fisik otot.

Atah AICAR bubuk (2627-69-2) Specifications

Ngaran Produk bubuk AICAR atah
Ngaran kimia 1-ribosyl-4-carboxamido-5-aminoimidazole, Ara 100, ARA100, ARA100, GP 1 110, 5-aminoimidazole-4-carboxamide 1-ribofuranoside, 5-aminoimidazole-4-carboxamide riboside, acadesine, AICA ribofuranoside, AICA riboside, aminoimidazole carboxamide ribonucleoside, arasine, Z-riboside
merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar SARM
CAS Jumlah 2627-69-2
InChIKey RTRQQBHATOEIAF-UUOKFMHZSA-N
molekular Formula C9H14N4O5
molekular Wdalapan 258.23
Monoisotopic Massa 258.096 g / mol
lebur Point 214-215 ° C
Freezing Point 214 ° C
Biologis Satengah-Kahirupan pisan pondok
warna warna coklat
Solubility H2O:> 10 mg / ml
Storage Temperature -20 ° C
bubuk AICAR atah Application AMPK aktivator

Atah AICAR bubuk (2627-69-2)

Powder AICAR atah ogé katelah ZMP analog tina AMP, sél-permeabel, allosteric activator protein kinase-AMP activated (AMPK). Ista anu tiasa dianggurkeun stimulasi aktivitas AMP-gumantung protéin kinase (AMPK), ngagedekeun proliferasi, diferensiasi sareng mineralisasi sél osteoblastik MC3T3-EI sareng ngénip éksprési psosin-ngainduksi cytokines proinflammatory na iNOS dina astrocytes.

Powder AICAR atah mangrupakeun panengah dina ngahasilkeun inosine monophosphate. Powder AICAR atah klinis digunakeun pikeun natambaan jati sareng kersa tina karusuhan ischemic cardiac, éta tiasa ngalebetkeun sél cardiac pikeun ngahambat adénosin kinase sareng adénosin deaminase. Enhta ningkatkeun laju nukléotida ulang sintésisisasi generasi adénosin ti adénosin monofosfat ngan nalika kaayaan ischemia myocardial. Bubuk AICAR atah naek kana glukosa ku ngalangkungan translokasi GLUT4 sareng / atanapi ku ngaktipkeun jalur p38 MAPK. Ayeuna, ubar ogé ditingalikeun salaku pangubaran anu kuibétén paribel ku ngaronjatna aktivitas métabolik jaringan ku jalan ngarobah komposisi fisik otot.

AICAR mangrupakeun prékursor purin kalayan aktivitas antineoplastik. Importantta penting pikeun pengobatan kasakit métabolik sapertos 2 diabetes tipe ogé mungkin tina rupa-rupa rupa kanker.

AICAR powder (2627-69-2) Mékanisme Aksi

Bentuk nukléosida AICAR, acadesine, mangrupa analog adénosin nu asup kana sél cardiac pikeun ngahambat adénosin kinase sareng adénosin deaminase. Enhta ningkatkeun laju nukléotida ulang sintésisisasi generasi adénosin ti adénosin monofosfat ngan nalika kaayaan ischemia myocardial. Dina myocytes cardiac, acadesine geus fosforilasi kana AICAR pikeun ngaktipkeun AMPK tanpa ngarobah tingkat nukléotida. AICAR tiasa asup kana jalur sintésis de novo pikeun sintésis adénosin pikeun ngahambat adénosin deaminase anu ngabalukarkeun kanaékan tingkat ATP sareng tingkat adénosin.

Aplikasi bubuk AICAR (2627-69-2)

▪ antineoplastic

▪ obat anu ngaronjatkeun prestasi

Stim stimulan panyerep glukosa

▪ aktivator AMPK

▪ gangguan métabolik

▪ Leukemia limfoblastik akut

disarankeun AICAR bubuk (2627-69-2) Dosage

The dosages pikeun AICAR tiasa dibasajankeun tina 150 mg unggal dintenna, upami anjeun atogan sareng GW, sakitar 500 mg per poé sawaktos Anjeun make sorangan. Unggal botol biasana biasana dina dosis 50 mg, ku kituna écés mahal mahal. Dumasar kana alesan ieu, raos nganggo nganggo dina opat minggu anu pangénggalan sateuacan dinten kompetisi.

mangpaat AICAR bubuk (2627-69-2)

♦ AICAR mangrupakeun prékursor purin sareng aktivitas antineoplastic. Importantta penting pikeun pengobatan kasakit métabolik sapertos 2 diabetes tipe ogé mungkin tina rupa-rupa rupa kanker.

Application aplikasi AICAR pikeun ngubaran gangguan métabolik.

♦ AICAR gaduh poténsi terapi pikeun ngubaran kasakit neuroinflammatory dimana microglia réaktif maénkeun peran etiological.

♦ AICAR ngabantosan ningkatkeun fungsi motor, fungsi mémori sareng uteuk

IC AICAR pangalusna digunakeun salaku citakan kana tumpukan anu tahan. Atlit ogé nganggo éta pikeun ngaronjatkeun kinerja di olahraga dimana aranjeunna kedah tahan.

♦ AICAR nyaéta analog nukléosida nu tiasa asup kana kolam renang nukléosida sareng tiasa sacara signifikan ningkatkeun tingkat adénosin dina période ATP ngarecahna. Agen-régén adénosin (ARAs) geus dipikawanoh pikeun calon terapi di ischemia myocardial.

♦ AICAR dipaké pikeun pengobatan leukemia limfoblastik akut sareng dilaporkeun yén épék cardioprotective.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.