Atah 9-métil-9H-béta-carboline bubuk (2521-07-5)

Désémber 28, 2018
SKU: 2521-07-5
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Raw bubuk 9-Métil-9H-béta-karbolin mangrupakeun inhibitor dipikawanoh monoamine oxidase A sareng ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1360kg / bulan

Atah 9-métil-9H-béta-carboline bubuk (2521-07-5) video

Atah 9-métil-9H-béta-carboline bubuk (2521-07-5) Specifications

Ngaran Produk Atah 9-métil-9H-béta-carboline bubuk
Ngaran kimia 82596-95-0; CHEMBL12239; SCHEMBL2214952; CTK2I6553; DTXSID50509896
merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Taya data keur sadia
CAS Jumlah 2521-07-5
InChIKey VLEUZFDZJKSGMX-ONEGZZNKSA-N
molekular Formula C14H12N2O2
molekular Wdalapan 240.262 g / mol
Monoisotopic Massa 240.09 g / mol
titik lebur 105.0 mun 109.0 ° C
seuri CN1C2=CC=CC=C2C3=CC(=NC=C31)C(=O)OC
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data keur sadia
warna bodas
Solubility Taya data keur sadia
Storage Temperature Toko na STP
Coluracetam Application 9-métil-β-carboline (9-Me-SM) nyaéta amin hétérosiklik tina kulawarga béta-carboline

atah Pedaran 9-Métil-9H-béta-karbolin (2521-07-5)

9-Métil-9H-béta-karbolin (9-Me-BC) mangrupakeun amin heterosiklik kulawarga beta-karbolin, sareng kimia paneriti nya éta panipuan kimiaIl nyaéta turunan methylated β-carboline mibanda rumus molekular C12H10N2.It tiasa waé disiapkeun ku preforming réaksi Eschweiler-Clarke on freebase β-carboline (norharmane).

9-Methyl-9H-béta-karbolin mangrupakeun novél, dopaminergic, kognitif. Geus ditémbongkeun pikeun ngaronjatkeun DA (dopamin, neurotranméter anu penting pisan pikeun suasana haté, pokuskeun, lalawanan sareng hudang) ku nyababkeun tumuwuhna neuron dopaminergic hippocampal. Hippocampus, nyaéta tempat locus pembentukan memori sareng jangka pondok. Tambahanana, 9-Methyl-9H-beta-carboline ogé mibanda sababaraha épék anti-radang. 9-Methyl-9B-Carboline mangrupakeun pamutahiran dopaminergic. Atesta operasi utamina ngaduga up-modulasi, diferensiasi sareng pangaruh pelindung pikeun dendrities sareng synapses sakumna ngaronjatkeun tugas sintésis dopamin.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.