Glucoraphanin 30% (21414-41-5)

Maret 9, 2020

Glucoraphanin nyaéta glukosinolate anu kapendak dina brokoli, kembang engkol, sareng mustard. Glucoraphanin dirobih janten sulforaphane …….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Glucoraphanin 30% (21414-41-5) video

Glucoraphanin Specifications

Ngaran Produk Glucoraphanin
Ngaran kimia Glucorafanin
4-methylsulfinylbutyl glucosinolate
Sulforaphane glucosinolate
merek Name N / A
Kelas ubar glucosinolates
CAS Jumlah 21414-41-5
InChIKey GMMLNKINDDUDCF-RFOBZYEESA-N
molekular Formula C12H23NO10S3
molekular Wdalapan 437.5 g / mol
Monoisotopic Massa 437.048409 g / mol
titik golak N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Coklat konéng
Solubility kira-kira 10 mg / ml
Storage Temperature Toko na STP
Application 1. Diterapkeun dina widang tuangeun, mangrupikeun mangrupikeun salah sahiji kadaharan héjo idéal pikeun ngirangan beurat;
2. diterapkeun dina widang produk kaséhatan, seledri tiasa stabil sareng ngaleungitkeun jalan gampang ambek;
3. Diterapkeun dina lapangan farmasi, pikeun ngubaran rematik sareng asam urat gaduh pangaruh anu hadé.

Naon Glucoraphanin?

Glucoraphanin nyaéta glukosinolate anu kapendak dina brokoli, kembang engkol, sareng mustard. Glucoraphanin dirobih kana sulforaphane ku énzim myrosinase. Dina tutuwuhan, sulforaphane ngarencanakeun prédator serangga sareng tindakan minangka antibiotik anu selektif. Di manusa, sulforaphane ditaliti pikeun pangaruh poténsial di kasakit neurodegenerative sareng panyakit kardiovaskular.

Glucoraphanin nyaéta antioksidan anu kuat sareng tahan umur, utamana dina brokoli. Nanging, jumlahna bénten pisan tina hiji pabrik brokoli ka anu sanés sareng anu sanés pikeun konsumen nyarioskeun sabaraha glucoraphanin dina brokoli anu aranjeunna mésér. Éta ogé parantos nunjukkeun yén phytonutrient ieu hadir dina konsentrasi anu langkung ageung dina siki brokoli sareng sprout brokoli umur 3 dinten.

Glucoraphanin kagolong kana kategori sanyawa disebut glucosinolates anu sacara alami dipendakan dina sayuran cruciferous. Glucosinolates dirobih énzimatik kana isothiocyanates, anu aktip dina awak. Konversi énzim ieu dilaksanakeun ku myrosinase, anu ogé dipendakan sacara alami dina sayuran cruciferous.

Kusabab ayana kauntungan kaséhatan poténsial, rupa-rupa brokoli ngagaduhan anu ngandung dua dugi ka tilu kali langkung glucoraphanin tinimbang brokoli standar.

Glucoraphanin mangpaat

Glucoraphanin mangrupikeun produk degradasi utama Sulforaphane, ogé mangrupikeun bahan aktip anu pangsaéna anu aya dina sayuran pikeun kanker anti efektif.

Glucoraphanin bénten ti zat antioksidan langsung sanés, nyaéta zat antioksidan anu henteu langsung; Pangaruh antioksidan masih tiasa tahan sababaraha dinten nalika

Ékstrak Glucoraphanin Brokoli gaduh pangaruh pelindung cahaya anu kuat, éta tiasa ngahambat réaksi scytitis akut sacara épéktip

Ékstrak Glucoraphanin Brokoli sacara efektif ngahambat AP-1 yén sinar ultraviolét diaktipkeun, nolak sepuh cahaya

Ékstrak Glucoraphanin Brokoli sacara efektif nyegah kanker kulit disababkeun ku sinar ultraviolét

Ékstrak Glucoraphanin Brokoli nyegah kanker payudara, khususna pikeun kanker paru-paru, kanker esofagus, karsinoma gastric, éta tiasa meungpeuk aranjeunna kalayan suksés sareng écés, ogé ngaleungitkeun ngirimkeun karsinoma lambung tina maag lambung ka gastritis atrophic.

Glucoraphanin nganggo sareng aplikasi

  1. Diterapkeun dina widang tuangeun, mangrupikeun mangrupikeun salah sahiji kadaharan héjo idéal pikeun ngirangan beurat;
  2. Diterapkeun dina widang produk kaséhatan, seledri tiasa stabil sareng ngaleungitkeun gampang nanggung;
  3. Digarap dina widang farmasi, pikeun ngubaran rematik sareng asam urat gaduh pangaruh anu hadé.

rujukan:

  • Bioavailability of Glucoraphanin sareng Sulforaphane ti Brokoli High-Glucoraphanin. Sivapalan T dkk. Mol Nutruk Wangi Res. (2018)
  • Glucoraphanin: ekstrak bertunas brokoli anu ameliorates radang akibat obesitas sareng résistansi insulin. Xu L dkk. Adipocyte. (2018)
  • Sulforaphane Bioav kasadiaan tina Glucoraphanin-Rich Broccoli: Kontrol ku Aktif Endogenous Myrosinase. Fahey JW et al. Plok Hiji. (2015)

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.