+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah sanyawa 7P bubuk (1890208-58-8)

Sanyawa 7p bubuk dikembangkeun salaku salah dina runtuyan sanyawa kalawan tujuan ngaidentipikasi tromboksan ganda dual .........


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1145kg / bulan

gambaran

Atah sanyawa 7P bubuk (1890208-58-8) video

Atah sanyawa 7P bubuk (1890208-58-8) gambaran

Atah sanyawa 7P bubuk nu promotes neurite outgrowth of neuron primér berbudaya diturunkeun tina hippocampus, cortex cerebral, sarta rétina. dina modél sato tatu saraf optik, atah bubuk sanyawa 7P ieu ditémbongkeun ka dipicuna tumuwuhna gap-43 axons positif, nu nunjukkeun yén dina vitro aktivitas outgrowth neurite tina atah bubuk sanyawa 7P ditarjamahkeun jadi rangsangan kaderisasi axon optimisation vivo.further tina atah sanyawa 7P bubuk jeung Penjelasan mékanisme ku nu eta elicits kaderisasi axon di vivo baris nyadiakeun dasar rasional pikeun usaha masa depan pikeun ningkatkeun pidangan strategi perlakuan.

atah 2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-métil phenyl) sulfonyl] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide (sanyawa 7P) bubuk (1890208-58-8) Specifications

Ngaran Produk 2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-métil phenyl) sulfonyl] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide (atah sanyawa 7P bubuk)
Ngaran kimia 2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-métil phenyl) sulfonyl] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide (atah sanyawa 7P bubuk)
merek Name Atah sanyawa 7P bubuk
Kelas ubar Nootropic Narkoba
CAS Jumlah 1890208-58-8
InChIKey NAXWKPFXCOBXLE-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C22H23N3O5S
molekular Wdalapan 441.508g
Monoisotopic Massa 440g / mol
titik lebur N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna bubuk bodas
Solubility rada leyur dina cai sarta dina étanol.
Storage Temperature Toko na STP, dina wadahna disegel, ulah panas kuat sarta lampu.
Application • naek koordinasi
• ngaronjatkeun wanda
• Ngabantu tarung kacapean
• nyegah oksidasi dina uteuk
• Ngaruwat karuksakan otak alkohol patali

atah sanyawa 7P bubuk (1890208-58-8) Pedaran

Sanyawa Atah 7P (2 - bubuk [(2-methoxyphenyl) [(4-métil phenyl) sulfonyl] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide) anu nyorong kamekaran neurit tina neuron primér berbudaya diturunkeun tina hippocampus , Cortex cerebral, sarta rétina. dina model sasatoan tatu optik saraf, Raw Compound 7P powder ieu dipidangkeun dipicuna tumuwuhna axon positip celah-43, nunjukkeun yén aktivitas in vitro neurite outgrowth of Raw Compound 7P powder ditarjamahkeun jadi rangsangan tina regenerasi axon in vivo. optimasi optimis of Bubuk sanyawaan sanyawaan 7P sareng Penjelasan mékanisme ku cara mecahkeun regenerasi axon in vivo baris nyadiakeun dasar anu saimbang-usaha pikeun ningkatkeun kahareupna strategi.

Mangpaat sanyawa 7P bubuk (1890208-58-8)

Sanyawa 7p (2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-métil fénil) sulfonil] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide) némbongkeun kagiatan pangluhurna ngalawan sél kanker cervical. Dina modél xenograft mouse buligir inoculated ku sél HeLa, 7p némbongkeun inhibisi dosis-gumantung tina tumuwuhna tumor cervical. Ujian histopathological jaringan excised tumor-bearing némbongkeun yén 7p ningkat mikrostruktur di luhur-dosis gumantung. Sanyawa 7p ogé ningkat babandingan sél HeLa di G0 / G1 sareng S-fase sareng naek sacara signifikan yén G2 / M-phase. Balukar tina 7p on C-caspase-3, C-caspase-9, Bcl-2 sareng Bax éksprési dina sél HeLa ogé ditangtukeun.

Assay polimérisasi tubulin, studi imunofluworixxén, daur siklus sél sareng tubulin-mengikat assay kalapa kabuktian yén 7p nyaéta colchicine inhibitor site inhibitor tubulin.

mangpaat of sanyawa 7P bubuk (1890208-58-8)

Sanyawa 7p diwanohkeun kaderisasi optik rusak

Ngalereskeun ngaruksakna sirah saraf

disarankeun sanyawa 7P bubuk (1890208-58-8) Dosage

Sanyawa 7p dipibanda 100% inhibisi parasitemia dina 4 dinten dina sababaraha dosis (100, 50, sareng 25 mg / kg) dirumuskeun salila opat dinten anu kalayan padeukeut, tapi 100 mg / kg, sadayana beurit salamet kukituna diubaran, sedengkeun dina 50 mg / kg, tilu tina lima beurit salamet sareng dua beurit nu diubaran, sareng di 25 mg / kg, taya nu beurit salamet

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.