+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

Hydrafinil bubuk і analog suplemén nootropic analog anu kuat ti Modafinil. Hydrafinil, ogé kawanoh ... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1570kg / bulan

gambaran

Atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) video

Atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Pedaran

Atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) mangrupa turunan alkohol tina fluorene. Dina isomér paling signifikan, fluoren-9-ol atanapi 9-hydroxyfluorene, grup hidroksi perenahna dina karbon bridging antara dua cingcin bénzéna. Hydroxyfluorene bisa dirobah jadi fluorenone ku oksidasi. Ieu mangrupakeun bodas-krim warna padet na STP.

Dina waktu anu sarua, atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk mangrupakeun agén wakefulness-promosi, countering sleepiness na inattention. Ieu hiji analog sarta pro-ubar tina modafinil (ogé katelah Provigil) - sanyawa dipaké ku pilots Kampung Daun di misi lila tetep jagjag tur waspada. Hydrafinil (aka 9-Fluorenol) oge mangrupa nootropic eugeroic novél anu pisan sarupa dina peta pikeun Modafinil. Eta asalna dimekarkeun jadi sanyawa ieu panalungtikan pikeun ngamajukeun wakefulness na alertness. Alatan efficacy dilaporkeun salaku agén eugeroic, mangka jadi populer di kalangan pamaké nootropics maju. Lucuna, pamaké ngalaporkeun épék kirang stimulating ti Modafinil tapi pangabisa gede pikeun ngamajukeun vigilance. Séjén dilaporkeun kauntungan kaasup enhancement attentional, motivasi ngaronjat, halus dorongan wanda, fungsi kognitif ningkat jeung kamampuhna diajar.

Atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Specifications

Ngaran Produk Atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk
Ngaran kimia Hydroxyfluorene;

9-Fluorenol; Fluoren-9-ol; 9-Fluorenyl Alkohol; 9-hidroksi-9H-fluorene; 9-Hydroxyfluorene;

merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Aromatics, Lingkungan, pinter Narkoba
CAS Jumlah 1689-64-1
InChIKey AFMVESZOYKHDBJ-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C13H10O
molekular Wdalapan 182.222 g / mol
Monoisotopic Massa 182.22 g / mol
lebur Point 153-156 ° C
titik golak 275.62 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data keur sadia
warna Bodas mun Pareum-bodas padet
Solubility Chloroform (Rada), Métanol (Rada)
Storage Temperature lomari es
Hydrafinil (9-Fluorenol) Application Dipaké natambaan, produk kaséhatan, pangan, inuman, kosmétik, réagen biologis jeung kimia jeung industri lianna.

atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) mangrupa turunan alkohol tina fluorene. Dina isomér paling penting, fluoren-9-ol atanapi 9-hydroxyfluorene, gugus hidroksilna perenahna dina karbon ngabeungkeut antara dua cingcin bénzéna. Hydroxyfluorene bisa dirobah jadi fluorenone ku oksidasi.

Dina waktu anu sarua, Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk nyaéta hiji agén anu nyorong kahandap, nolak saré jeung inattention. Anta analog sareng pro-ubar tina modafinil (ogé katelah Provigil) - sanyawa anu digunakeun ku pilots Airforce on missions panjang pikeun jaga perhatosan sareng waspada. Hydrafinil (aka 9-Fluorenol) ogé novél eugeroic-eugeroic-na pisan anu jiga dina peta ka Modafinil. Tadina asalna dikembangkeun salaku sanyawa panalungtikan pikeun ngamajukeun hudang sareng kasenturan. Alatan ekonpérésina dilaporkeun salaku agén éugérik, kéngingkeun populer di kalangan pamaké nootropics canggih. Narikna, pamaké ngalaporkeun langkung épékrahan anu langkung merangsang ti Modafinil, tapi kamampuan anu leuwih hadé pikeun ngamajukeun waspada. Mangpaat dilaporkeun séjén di antarana paningkatan attentional, motivasi ningkat, naekeun wanda halus, ningkat fungsi kognitif sareng kamampuan diajar.

Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Mékanisme lampah?

Mékanisme tepat tindakan henteu kanyahoan. Sanajan kitu, sababaraha mékanisme anu mungkin diusulkeun. Kahiji, percanten yén Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk bisa boga fungsi salaku inhibitor dopamine reuptake lemah, nu hartina naek kana tingkat neurotransmitter dopamin.

Kadua, geus hipotésis yén Hydrafinil (9-Fluorenol) tindakan minangka antagonis reséptor 5-HT6 serotonin. Reséptor 5-HT6 perenahna dina sistim saraf pusat (SSP) sareng nembongan yén sumbatan maranéhanana bisa ngakibatkeun perbaikan prestasi kognitif dina paradigma pembelajaran sareng mémori anu beda-beda. Salaku tambahan, serotonin sareng sistem na maénkeun peran anu penting pisan dina kadali kognitif sareng behavioral. Kituna, sababaraha perbaikan haté hampang anu dilaporkeun parantos dibéré Hydrafinil (9-Fluorenol) ditandaan kana sistem ieu.

mangpaat of Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

  • Ngaronjat waspada sareng wakefulness
  • Ngurangan kacapean sareng kacapean
  • konsentrasi hadé
  • Mentalnergi mental ditingkatkeun
  • Produktivitas anu leuwih luhur

disarankeun Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Dosage

Dina naon waé, éta salawasna saé pikeun ngamimitian di dosis pangleutikna lajeng laun ningkatna ku sakali-parantos anjeun wawuh akibatna. Dosis biasana bubuk Hydrafinil nyaéta 50 ka 100 mg sakali per dinten, dosage hadé henteu saatos dosage ieu.

efek samping of Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

Efek samping tina Hydrafinil bubuk tiasa dicampur. Ieu kaasup lieur, sareng dehidrasi. Keluhan rugi napsu ogé parantos dilaporkeun.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.