+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Flibanserin (167933-07-5)

Tipung Flibanserin atah mangrupa ubar resép anu dituduhkeun pikeun pengobatan awéwé premenopausal kalayan akusipikisasi digedalisasi seksual hypoactive ....


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1489kg / bulan

gambaran

bubuk atah Flibanserin (167933-07-5) video

bubuk atah Flibanserin (167933-07-5)

Atah Flibanserin bubuk, dijual kalayan ngaran dagang Addyi, mangrupakeun serotonin agonist multifunctional jeung antagonis nu dipaké pikeun pengobatan awéwé pre-menopausal kalawan hypoactive karusuhan kahayang seksual (HSDD). nginum obat teh ngaronjatkeun Jumlah acara seksual satisfying per bulan ku ngeunaan hiji satengah leuwih placebo ti titik awal ngeunaan dua nepi ka tilu. Dina waktu nu sarua, Cai mibanda peran salaku agonist serotonergic, a antagonis serotonergic na hiji antidepressant ..

bubuk atah Flibanserin (167933-07-5) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Flibanserin
Ngaran kimia 1,3-Dihydro-1-[2-[4-[3-(trifluoromethyl)phenyl]-1-piperazinyl]ethyl]-2H-benzimidazol-2-one
merek Name Addyi
Kelas ubar Multifunctional serotonin agonist jeung antagonis
CAS Jumlah 167933-07-5
InChIKey PPRRDFIXUUSXRA-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C20H21F3N4O
molekular Wdalapan 390.41 g / mol
Monoisotopic Massa 390.167 g / mol
lebur Point 225 ° C
golak Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan ~ Jam 11
warna Bodas mun beige
Solubility DMSO: soluble10mg / ml, jelas
Storage Temperature 2-8 ° C
bubuk atah Flibanserin Application Dimekarkeun pikeun pengobatan karusuhan kahayang seksual hypoactive di awéwé

bubuk atah Flibanserin (167933-07-5) Pedaran

Flibanserin powder nyaeta ubar anu kahiji disatujuan pikeun karusuhan kahayang hipoaktif dina palaku seksual (HSDD) di awewe premenopausal ku FDA dina bulan Agustus 2015. Tadina asalna dikembangkeun salaku nginum obat antidiprésan ku Boehringer Ingelheim, tapi ningalikeun kana kakurangan efficacy dina sidang sarta salajengna dikembangkeun salaku ubar karusuhan seksual hypoactive ku bertunas farmasi. Mékanisme peta Flibanserin didaptarkeun ka pangirutna luhur pikeun 5-HTA1 na 5-HTA2 reséptor, anu nampilkeun aktivitas agonis dina 5-HTA1 sareng antagonis on 5-HTA2, nyababkeun nurunkeun serotonin dina uteuk salaku pangaruh ogé néfur dina pangaruhna sarta dopamin neurotransmitter.

Trab Flibanserin (167933-07-5) Mékanisme Aksi

Mékanisme peta Flibanserin didaptarkeun ka pangirutna luhur pikeun 5-HTA1 na 5-HTA2 reséptor, anu nampilkeun aktivitas agonis dina 5-HTA1 sareng antagonis on 5-HTA2, nyababkeun nurunkeun serotonin dina uteuk salaku pangaruh ogé néfur dina pangaruhna sarta dopamin neurotransmitter. Flibansetrin gaduh pangirut luhur pikeun reséptor serotonin dina uteuk: tindakan minangka agonis dina 5-HT1A sareng antagonis 5-HT2A. In vivo, flibanserin meungkeut sarua sareng reséptor 5-HT1A na 5-HT2A. Sanajan kitu, dina tingkat luhur uteuk 5-HT (ie, dina stress), flibanserin tiasa ngeusian reséptor 5-HT2A di Indonesia saimbang leuwih luhur tina reséptor 5-HT (1A). Mayta ogé bisa moderately pikangewaeun reséptor D4 (dopamin) sareng 5-HT2B sareng 5-HTB2C. Peta na kana reséptor neurotransmitter tiasa nyumbang kana réduksi tina tingkat serotonin sareng kanaékan dopamin jeung norépinéfrin, anu masing-masing bisa maénkeun dina ngolah ganjaran. Flibanserin dijual kalayan ngaran dagang Addyi sareng ditunjukkeun pikeun pengobatan awéwé premenopausal kalayan akibat akalipik karusuhan hippoaktif kahayang seksual (HSDD) sakumaha dicirikeun ku mikaketan seksual anu handap anu ngalacak kasalapan dicirian atanapi kasusah interpersonal.

Aplikasi bubuk Flibanserin (167933-07-5)

Flibanserin bubuk nyaéta agonis 5-HT1A sareng antagonis 5-HT2A anu dikembangkeun pikeun pengobatan gangguan hipoaktif kahayang seksual di awewe (1,2).

Dianjurkeun Flibanserin bubuk (167933-07-5) Dosage

100 mg oral sakali per dinten sare

Durasi terapi: Ubar ieu kudu dilanjutkeun sanggeus 8 minggu lamun sabar henteu ngalaporkeun hiji pamutahiran dina gejala.

Komentar: Ubar ieu henteu dituduhkeun pikeun ningkatkeun pidangan kinerja seksual, sarta henteu dituduhkeun pikeun perlakuan dina awéwé postmenopausal atanapi di lalaki.

Balukar efek Flibanserin bubuk (167933-07-5)

Kajadian ngarugikeun anu langkung sering dipiceun dina awewe anu ngagaduhan flibanserin powder. Mayoritas acara ngarugikeun éta hampang sareng sedeng. Kajadian ngarugikeun paling dilaporkeun nyaéta pusing, seueul, ngarasa bosen, bobo, jeung gangguan sare.

Inuman alkohol bari dina flibanserin bubuk bisa ngahasilkeun tekenan darah parah handap (tekanan darah rendah anu ngahasilkeun gejala saatos gelas 2 anggur di 17%).

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.