+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk Dutasteride atah (164656-23-9)

Dutasteride powder nyaeta nginum obat anu digunakeun pikeun ngarawat gejala prostat anu lega. Di dieu aya hormon


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1280kg / bulan

gambaran

bubuk Dutasteride atah (164656-23-9) video

bubuk Dutasteride atah (164656-23-9)

bubuk atah Dutasteride mangrupakeun inhibitor 5α-réduktase, mangpaat pikeun gejala hyperplasia prostatik benign (BPH); colloquially dipikawanoh salaku hiji "prostat enlarged jeung ku kituna nyaéta jenis antiandrogen. Atah bubuk Dutasteride karya ku nurunna produksi dihydrotestosterone (DHT), hiji hormon séks androgén, dina bagian nu tangtu awak kawas kelenjar prostat sarta kulit sirah di. Ieu nyegah sagala tilu bentuk 5α-réduktase, sarta bisa ngurangan kadar DHT dina getih ku cara nepi ka 98%.

bubuk Dutasteride atah (164656-23-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk Dutasteride atah
Ngaran kimia GG-745;GI-198745;GI-198745X; N-[2,5-Bis(trifluoromethyl)phenyl]-3-oxo-4-aza-5α-androst-1-ene-17β-carboxamide
merek Name Avodart
Kelas ubar 5α-réduktase inhibitor
CAS Jumlah 164656-23-9
InChIKey JWJOTENAMICLJG-QWBYCMEYSA-N
molekular Formula C27H30F6N2O2
molekular Wdalapan 528.53
Monoisotopic Massa 528.221 g / mol
lebur Point 242-250 ° C
Freezing Point Taya data avaliable
Biologis Satengah-Kahirupan 4 mun minggu 5
warna bodas jeung bubuk beige
Solubility Leyur dina étanol (44mg / ml), métanol (64mg / ml), poliétilén glikol 400 (3mg / ml) jeung DMSO (62 mg / ml di 25 ° C 117mM). Leyur na cai
Storage Temperature -20 ° C freezer
Application Perlakuan prostat ngabareuhan, bulu pola leungitna pameget sarta tumuwuhna bulu kaleuleuwihan di awéwé, sarta salaku bagian tina terapi hormon pikeun awéwé transgender

bubuk Dutasteride atah (164656-23-9) Pedaran

Dutasteride bubuk téh ubar pelép. Datang ngan salaku kapsul lisan.

Dutasteride bubuk sadia minangka tamba ubar Avodart. Ogé sadia salaku ubar umum. Ubar umum biasana mahal kurang ti vérsi merek. Dina sababaraha kasus, obat merek brand sareng versi umum tiasa janten dina sababaraha bentuk sareng kaunggulan.

Dutasteride bubuk bisa digunakeun sabagé bagian tina terapi kombinasi. Meansta hartosna anjeun kedah peryogi ubar obat lianna.

Dutasteride powder (164656-23-9) Mékanisme Aksi

Dutasteride milik kelas ubar disebut 5 alfa-reductase inhibitor. Kelas ubar nyaéta grup obat-terapan anu dianggo ku cara nu sami. Ubar ieu sering dipaké pikeun natambaan kondisi anu sami.

Aya hormon dina getih anjeun disebut dihydrotestoterone (DHT) anu ngabalukarkeun prostat anjeun jadi kumbuh. Dutasteride powder nyegah formasi DHT dina awak anjeun, sahingga prostat anu ngalaman hargana ngaleutikan.

Larapan Dutasteride bubuk (164656-23-9)

Tipung Dutasteride dipaké dina lalaki pikeun ngubaran gejala prostat anu laguna (hyperplasia-BPH prostaten benign). Gawéna ku cara ngurangan ukuran tina prostat. Ieu ngabantos pikeun ngabersihan gejala BPH sapertos kasulitan dina ngulang aliran cikiih, ngalir seueur, sareng kedah anu urinate remen atanapi henteu ngerakeun (kaasup dina tengah peuting). Mayta ogé tiasa ngurangan kabutuhan bedah pikeun ngubaran BPH.

Dutasteride bubuk teu disatujuan pikeun pencegahan kanker prostat. Slightlyta rada rada naekkeun résiko ngamekarkeun bentuk serius pisan tina kanker prostat. Ngobrol jeung dokter anjeun ngeunaan kauntungan sareng resiko.

Dianjurkeun Dutasteride bubuk (164656-23-9) Dosage

0.5 mg oral sakali sapoé

Paké: Perlakuan of symptomatic hyperplasia prostatik benign (BPH) dina lalaki kalawan prostat enlarged pikeun ngurangan résiko tina ingetan kemih akut (AUR) jeung bedah nu patali BPH.

Balukar sisi Dutasteride bubuk (164656-23-9)

Meunangkeun pitulung médis darurat upami anjeun mibanda tanda réaksi alérgi (kaarung, haseup hese, ngarecah beungeut anjeun atanapi tikoro) atanapi réaksi kulit parah (muriang, nyeri tikoro, nguruk panon, kulit kulit, rash kulit beureum atanapi ungu jeung ribut peeling).

efek samping umum bisa ngawengku:

  • turunna libido (sex drive);
  • Turunna jumlah mani dileupaskeun nalika kelamin;
  • peluh (kasulitan lalaki atanapi ngajaga cacakan); atawa
  • tenderness payudara atanapi enlargement.

Efek samping seksual ti bubuk dutasteride tiasa neraskeun saatos anjeun eureun ngangkat bubuk dutasteride. Ngobrol jeung dokter Anjeun upami anjeun gaduh kasalempang efek samping ieu.

Ieu lain nafsirkeun efek samping jeung nu lianna bisa lumangsung. Nelepon dokter anjeun nasihat médis ngeunaan efek samping. Anjeun bisa ngalaporkeun efek samping mun FDA di 1-800-FDA-1088.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.