Bubuk atah Noopept (157115-85-0)

Désémber 27, 2018

Bubuk Noopept hiji molekul Nootropic sami sareng Piracetam. Bubuk Noopept gaduh pangaruh anu sami sareng bubuk piracetam, kusabab éta nyayogikeun anu hampang …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1245kg / bulan

Bubuk atah Noopept (157115-85-0) video

 

Bubuk atah Noopept (157115-85-0) Katerangan

bubuk atah Noopept mangrupakeun enhancer kognitif anu ngalaksanakeun nyata leuwih hade tinimbang Piracetam dina kaayaan sensitipitas emosi sanggeus tatu otak vascular atanapi traumatis.

The enhancer kognitif bubuk Raw Noopept (N-phenylacetyl-L-prolylglycine étil éster) nyaéta di sabudeureun 1000 kali kuat ti piracetam. Piracetam ngaronjatkeun tahap mimiti tina prosés mémori, bari bubuk Raw Noopept ogé ngaronjatkeun konsolidasi tur dimeunangkeun tahapan memori. Ieu anti kahariwang, antioksidan, anti radang, sarta nyegah neurotoxicity ti amyloid kaleuwihan bari ogé ngaronjatkeun flow.It getih mantuan jeung sare anu alus wengi urang, sénsitip, drowsiness, headaches, sarta nepi ka mibanda énergi perlu nyandak kana poé. Ieu oge mantuan kalawan kahariwang, memori, sarta stres.

Bubuk atah Noopept (157115-85-0) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Noopept
Ngaran kimia N-phenylacetyl-L-prolylglycine étil éster, GVS-111
merek Name bubuk atah Noopept
Kelas ubar Nootropic
CAS Jumlah 157115-85-0
InChIKey PJNSMUBMSNAEEN-AWEZNQCLSA-N
molekular Formula C17H22N2O4
molekular Wdalapan 318.373 g / mol
Monoisotopic Massa 318.37
lebur Point  97 ° C-98 ° C
Freezing Point Teu aya data kanggo sayogi
Biologis Satengah-Kahirupan 30-60 menit
warna bubuk bodas
Solubility  Bubuk atah Noopept utamina nootropic leyur cai, tapi moal gampang leyur dina cai atanapi jus.
Storage Temperature  Toko dina tempat poék garing dina suhu euweuh luhur batan 25 ° C. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
Application Ngubaran memori impaired, perhatian jeung fungsi kognitif séjén ogé gangguan emotionally labile.

 

Raw Noopept bubuk (157115-85-0)

Noopept (GVS-111) mangrupikeun nami mérek pikeun étil éster és-N-phenylacetyl-L-prolylglycine, hiji molekul nootropic sintétik.

Seringna patalina salaku bagian tina kulawarga racetam, noopept mangrupikeun péptida nootropik unik anu diwangun di Rusia pikeun méréskeun umur turunna kognitif. Dinten ieu, anu digunakeun ku urang anu dilongohot sepuh sareng sepuh, sareng langkung seueur pikeun mangrupakeun obat anu pinter anu pangpentingna sareng anu pang populerna ayeuna dianggo.

Noopept bubuk langkung poten tibatan piracetam sareng mémori lianna anu nyingkahan obat pinter, noopept ayeuna dianggo salaku ubar resép anu kuat pikeun pengobatan Panyakit Alzheimer, pikun, sareng turunna kognitif anu patali dina umur séjénna di nagara-nagara kawas Rusia sarta urut Uni Soviét.

Noopept geus ngahubungkeun popularitas dina dua dekade pamungkas sareng ayeuna nya salah sahiji nootropics anu disarankeun kacida dina masarakat.

Noopept powder (157115-85-0) Mékanisme Aksi

Noopept ngagaduhan mékanisme tindakan anu rumit. Pangaruh nootropic ubar dimédiasi ku salah sahiji metabolit aktif na (cycloprolylglycine) sami strukturna sareng dipeptida siklik endogén sareng kagiatan anti amnesik. Éta parantos netepkeun yén ubar naékkeun éksprési NGF sareng BDNF dina hippocampus, nunjukkeun sipat positip kolin dina tingkat paripolah sareng neuron, ngirangan setrés oksidatif sareng ningkatkeun kagiatan sistem antioksidan, sareng neken kinase pSAPK / JNK sareng pERK1 ngainduksi. Noopept ningkatkeun mémori ku cara ningkatkeun kimia kimia anu disebat BDNF sareng ngalangkungan cara anu sanés.

mangpaat bubuk Noopept (157115-85-0)

  • Noopept Ngaronjatkeun kognitif Kinerja sareng Mémori
  • Noopept Ngaluarkeun Brain Fog
  • Noopept Ngabantu Stress
  • Noopept Boosts Focus
  • Noopept Dupi Pitulung Sareng Alzheimer

Disarankeun Noopept powder (157115-85-0) Dosage

Noopept ngabogaan dosis baku anu langkung handap tina piracetam (4800mg), dosjos dianjurkeun pikeun noopept nyaéta 10-30mg.

Numutkeun salah saé studi, bubuk noopept nyaéta 1000 kali langkung mujarab ti piracetam, naha anu disarankeun dosis anu dianjurkeun.

efek samping bubuk Noopept (157115-85-0)

Efek samping bubuk Noopept hampang sareng kaseueuran pangguna henteu ngalaman efek samping pisan. Sababaraha efek samping minor aya, tapi upami anjeun nyandak nootropic ieu dina jumlah kaleuleuwihan éta tiasa nyababkeun nyeri sirah, kacapean, seueul sareng insomnia.

 

Pitulung Noopept: Naon anu tiasa dilakukeun ku Noopept Anjeun?