+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Noopept (157115-85-0)

Noopept bubuk molekul Nootropic sarupa jeung Piracetam. Trab Noopept miboga éfék anu sarupa sareng bubuk piracetam, ku sabab méré hampang ……


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1245kg / bulan

gambaran

bubuk atah Noopept (157115-85-0) video

bubuk atah Noopept (157115-85-0) Pedaran

bubuk atah Noopept mangrupakeun enhancer kognitif anu ngalaksanakeun nyata leuwih hade tinimbang Piracetam dina kaayaan sensitipitas emosi sanggeus tatu otak vascular atanapi traumatis.

The enhancer kognitif bubuk Raw Noopept (N-phenylacetyl-L-prolylglycine étil éster) nyaéta di sabudeureun 1000 kali kuat ti piracetam. Piracetam ngaronjatkeun tahap mimiti tina prosés mémori, bari bubuk Raw Noopept ogé ngaronjatkeun konsolidasi tur dimeunangkeun tahapan memori. Ieu anti kahariwang, antioksidan, anti radang, sarta nyegah neurotoxicity ti amyloid kaleuwihan bari ogé ngaronjatkeun flow.It getih mantuan jeung sare anu alus wengi urang, sénsitip, drowsiness, headaches, sarta nepi ka mibanda énergi perlu nyandak kana poé. Ieu oge mantuan kalawan kahariwang, memori, sarta stres.

bubuk atah Noopept (157115-85-0) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Noopept
Ngaran kimia N-phenylacetyl-L-prolylglycine étil éster, GVS-111
merek Name bubuk atah Noopept
Kelas ubar Nootropic
CAS Jumlah 157115-85-0
InChIKey PJNSMUBMSNAEEN-AWEZNQCLSA-N
molekular Formula C17H22N2O4
molekular Wdalapan 318.373 g / mol
Monoisotopic Massa 318.37
lebur Point 97 ° C-98 ° C
Freezing Point Taya data keur sadia
Biologis Satengah-Kahirupan 30-60 menit
warna bubuk bodas
Solubility bubuk atah Noopept utamana cai-leyur nootropic, tapi moal gampang ngaleyurkeun di cai atawa jus.
Storage Temperature Toko dina tempat poék garing dina suhu euweuh luhur batan 25 ° C. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
Application Ngubaran memori impaired, perhatian jeung fungsi kognitif séjén ogé gangguan emotionally labile.

Raw Noopept bubuk (157115-85-0)

Noopept (GVS-111) mangrupakeun mérek merk kanggo N-phenylacetyl-L-prolylglycine étil éster, molekul nootropic sintétik.

Seringna patalina salaku bagian tina kulawarga racetam, noopept mangrupikeun péptida nootropik unik anu diwangun di Rusia pikeun méréskeun umur turunna kognitif. Dinten ieu, anu digunakeun ku urang anu dilongohot sepuh sareng sepuh, sareng langkung seueur pikeun mangrupakeun obat anu pinter anu pangpentingna sareng anu pang populerna ayeuna dianggo.

Noopept bubuk langkung poten tibatan piracetam sareng mémori lianna anu nyingkahan obat pinter, noopept ayeuna dianggo salaku ubar resép anu kuat pikeun pengobatan Panyakit Alzheimer, pikun, sareng turunna kognitif anu patali dina umur séjénna di nagara-nagara kawas Rusia sarta urut Uni Soviét.

Noopept geus ngahubungkeun popularitas dina dua dekade pamungkas sareng ayeuna nya salah sahiji nootropics anu disarankeun kacida dina masarakat.

Noopept powder (157115-85-0) Mékanisme Aksi

Noopept boga mékanisme anu kompléks anu lumangsung. Efek nootropic tamba dimédiasi ku salah sahiji métabolit aktif na (cycloprolylglycine) sarupa dina struktur struktur dipeptide siklik endogenous mibanda aktivitas anti amnesic. Geus ngadegkeun éta narkoba ngaronjatkeun éksprési NGF sareng BDNF di hippocampus, némbongkeun pasipatan kolin positip dina tingkat behavioral jeung neuronal, ngurangan setrés oksidatif sahingga ningkatkeun aktivitas sistem antioksidan, teras nolak kinase pSAPK / JNK sareng pERK1 ngainduksi. Noopept ngaronjatkeun mémori kalayan ningkatkeun bahan kimia otak nu disebut BDNF sareng cara maké cara lian.

mangpaat bubuk Noopept (157115-85-0)

  • Noopept Ngaronjatkeun kognitif Kinerja sareng Mémori
  • Noopept Ngaluarkeun Brain Fog
  • Noopept Ngabantu Stress
  • Noopept Boosts Focus
  • Noopept Dupi Pitulung Sareng Alzheimer

Disarankeun Noopept powder (157115-85-0) Dosage

Noopept ngabogaan dosis baku anu langkung handap tina piracetam (4800mg), dosjos dianjurkeun pikeun noopept nyaéta 10-30mg.

Numutkeun salah saé studi, bubuk noopept nyaéta 1000 kali langkung mujarab ti piracetam, naha anu disarankeun dosis anu dianjurkeun.

efek samping bubuk Noopept (157115-85-0)

Efek samping tina Noopept powder anu hampang sareng kalolobaan pamaké deui henteu ngalebetkeun efek samping. Sababaraha efek samping leutik teu aya, tapi upami Anjeun nyandak nootropic ieu ngaleuwihan jumlahna tiasa nyababkeun nyeri sirah, kacapean, seueul sareng insomnia.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.