+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Alfa-lactalbumin (9013-90-5)

Lactalbumin, ogé katelah "protein whey", nyaéta albumin anu aya dina susu sareng dicandak tina whey. Lactalbumin kapanggih dina… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Alfa-Lactalbumin bubuk Specifications

Ngaran Produk Alfa-lactalbumin (9013-90-5)
Ngaran kimia α-Lactalbumin; LALBA

lactalbumin, alpha-; alpha-lactalbumin; LYZL7; protein-kawas lysozyme 7; laktosa sintésis B protéin;

merek Name N / A
Kelas ubar Biokimia sareng réagen, Casein sareng Protein Susu Seueur, Protéin sareng Turunan
CAS Jumlah 9013-90-5
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan 14178 Da
Monoisotopic Massa N / A
titik golak N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bodas jeung bubuk bodas kaluar
Solubility N / A
Storage Temperature 2-8 ° C
Application bubuk alfa lactalbumin parantos dianggo dina tuang, suplemén, pegat susu.

Alpha-lactalbumin (9013-90-5) Tinjauan

Lactalbumin, ogé katelah "protein whey", nyaéta albumin anu aya dina susu sareng dicandak tina whey. Lactalbumin kapanggih dina susu seueur mamalia. Aya alfa sareng lactalbumins béta; duanana aya dina susu.

Panaliti ilmiah nunjukkeun yén sababaraha jinis lactalbumin (whey protein) sacara signifikan tiasa ningkatkeun tanggapan imun sareng ningkatkeun tingkat glutathione sacara sistematis dina sato sareng ngagaduhan antiviral (ngalawan virus), anti-apoptotic (ngahalangan maot sél) sareng anti-tumor (ngalawan kanker atanapi tumor ) kagiatan dina manusa.

Naon Alpha-Lactalbumin?

Alfa-lactalbumin mangrupikeun protéin whey alami anu ngandung kandungan alami anu alami pisan tina sadayana asam amino ranté-branched (BCAA), ngajantenkeun sumber protéin anu unik. Asam amino anu paling penting dina alfa-lactalbumin nyaéta tryptophan sareng sistéin, sareng BCAA; leucine, isoleucine sareng valine.

Kusabab kandungan asam amino ranté-cabang tinggi (BCAA, ~ 26%), utamina leucine, alpha-lactalbumin sacara efektif ngadukung sareng ngrangsang sintésis protéin otot, ngajantenkeun sumber protein idéal pikeun ningkatkeun kasehatan otot sareng ngabantosan nyegah sarcopenia salami sepuh.

Alfa-lactalbumin nyaéta protéin anu aya dina jumlah paling kadua kadua dina protéin whey ngasingkeun kira-kira 17%. Éta ngagaduhan manpaat tina protéin whey; nyaéta, éta sumber protéin lengkep anu luhur dina EAA, anu beunghar asam amino ranté cabang (BCAA), gaduh nyerna tinggi, sareng teu laktosa- sareng bébas lemak.

Ieu mangrupikeun komposisi asam unik anu ngajantenkeun alfa-lactalbumin janten pilihan protéin anu sampurna pikeun individu anu milari sababaraha kauntungan.

Alpha-lactalbumin beunghar asam amino ésénsial sareng kondisional sareng mangrupakeun protéin anu dominan dina susu manusa. Éta cocog pikeun rupa-rupa aplikasi gizi médis sapertos inuman UHT, bar sareng bubuk.

Alfa-lactalbumin mangrupikeun sumber anu kabeungharan tina asam amino tryptophan sareng sistéin. Tina dua, sistin ieu nangtung salaku asam beusi asam amino pikeun pembentukan glutathione (GSH) -an antioksidan anu dikenal pikeun ngaminimalkeun setrés oksidatif dina awak manusa.

Naha Alfa-Lactalbumin?

Alfa-lactalbumin sacara alami tinggi dina tryptophan

Tryptophan mangrupikeun salah sahiji asam amino anu paling kawates dina protéin protéin. Nanging, alpha-lactalbumin nyayogikeun 48 mg tryptophan per gram protéin, anu eusina pangluhurna di sadaya sumber protéin dahareun.

Alfa-lactalbumin salaku sumber protéin ningkatkeun tingkat tryptophan getih, anu nyorong sintésis sareng kasadiaan serotonin dina uteuk. Kahareupna serotonin ngadukung produksi melatonin, hormon anu mantuan ngatur pola bobo.

Alpha-lactalbumin tinggi dina sistéin

Alfa-lactalbumin nyayogikeun 48 mg sistéin per gram protéin. Cysteine ​​nyaéta prékursor langsung kana glutathione antioksidan, anu aub dina prosés awak anu ngadukung sistem imun, ngawangun sareng ngalereskeun jaringan, sareng ngajagi tina karusakan oksidatif.

Alpha-lactalbumin mangrupikeun sumber anu beunghar ku walirang anu ngandung asam amino

Protein whey alfa-lactalbumin ngandung rétéstét 5: 1 anu unik pisan tina methionine - rasio anu cocog sacara fisiologis. Methionine museur kana siklus métilasi, prosés penting anu butuh folat, vitamin B12, sareng kolin, sareng penting pikeun sintésis nukléotida, blok gedong DNA.

Protein Whey (kalebet alpha-lactalbumin) mangrupikeun sumber anu paling penting dina asam amino.

Protein Whey tinggi dina EAA, salapan tina 20 asam amino anu kedah asalna tina dahareun sabab awak teu tiasa nyintésis aranjeunna. Salajengna, BCAA, sacara khusus leucine, ngagaduhan peran langsung dina ngan ukur sintésis protéin otot.

EAAs ngadukung ngawangun deui, ngalereskeun, sareng sintésis protéin otot sanajan ayana protéin langkung handap atanapi asupan caloric langkung handap.

Protéy whey lactalbumin alfa ngandung péptida bioaktif

Péptida Bioactive gaduh pasipatan prebiotic sareng gaduh aplikasi poténsi unik pikeun kaséhatan manusa. Panaliti nunjukkeun efek khusus alfa-lactalbumin dina usus mangrupikeun bagian tina péptida bioaktif tina kombinasi tryptophan sareng sisti unik sareng modifikasi épékterjemén dina asam amino ieu.

Alfa-lactalbumin mangpaat

Salaku monomer, alfa-lactalbumin sacara kuat meungkeut ion kalsium sareng séng sareng gaduh kagiatan baktéri atanapi antitumor. Hiji tilepan; varian alfa-lactalbumin, anu katelah HAMLET, sigana bakal nyababkeun apoptosis dina tumor sareng sél anu henteu dewasa.

Alfa-lactalbumin hadir dina tingkat 0.02% dugi ka 0.03% dina susu bovine, ngasingkeun sareng ngabersihan élmu anu saé. Ayana ayana susu manusa jauh langkung luhur, sakitar dalapan kali langkung seueur; ku kituna, isolasi sareng purifikasi tina alfa-lactalbumin ngamungkinkeun ngembangkeun rumus orok anu langkung caket sareng susu manusa.

Alfa-lactalbumin salaku sumber protéin ningkatkeun tingkat tryptophan getih, anu nyorong sintésis sareng kasadiaan serotonin dina uteuk. Kahareupna serotonin ngadukung produksi melatonin, hormon anu mantuan ngatur pola bobo. Serotonin nyalurkeun sababaraha épék sareng tersirat dina kadali napsu, wanda, pangatunan bobo, kognitif, sareng kamampuan ngatasi setrés.

Dina posisi anu panganyarna dina protéin ku International Society of Sports Nutrisi, alpha-lactalbumin ogé diwanohkeun pikeun kapasitasna pikeun nyageurkeun penyembuhan luka, anu penting pikeun pulih tina tempur sareng olahraga kontak.

LALBA (Alpha-lactalbumin) ngagaduhan sababaraha fungsi biokimia, contona, mengikat ion kalsium, kagiatan sintésis laktosa. Sababaraha fungsi digarap ku protéin anu sanés, sababaraha fungsi anu tiasa di lakukeun ku LALBA sorangan. Urang milih seueur fungsi LALBA kagungan, sareng daptar sababaraha protéin anu ngagaduhan fungsi anu sami sareng LALBA. Anjeun tiasa mendakan kalolobaan protéin dina situs kami.

protein alpha-lactalbumin whey ngadukung atlit atanapi individu anu miharep pikeun ngajaga atanapi ngawangun massa otot salami période kaayaan katabolik, sapertos puasa sapeupeuting, leungitna beurat, istirahat ranjang, sepuh, latihan / setrés, atanapi geringna.

Panaliti nunjukkeun yén ngonsumsi alfa-lactalbumin anu beunghar ku tryptophan tiasa ningkatkeun kualitas bobo sareng waspada isuk, pagelaran kognitif dina setrés, sareng haté dina setrés.

Alfa-lactalbumin bubuk kagunaan

  • Anggo alfa-lactalbuminpowder janten komponén rumus orok, supados langkung mirip susu payudara;
  • Anggo alfa-lactalbuminpowder janten suplemén pikeun ngamajukeun kasihatan gastrointestinal atanapi modulate fungsi neurologis, kalebet bobo sareng déprési;
  • Panggunaan Alpha-lactalbuminpowder salaku agén terapi kalayan aplikasi dina kaayaan atanapi panyakit sapertos sarcopenia, gangguan haté, sawan, sareng kanker.

rujukan:

  • Layman D, Lönnerdal B, Fernstrom J. Aplikasi pikeun α-lactalbumin dina gizi manusa. Nutr Rev 2018; 76 (6): 444-460.
  • Booij L, Merens W, Markus C, Van der Do A. Diet beunghar alfa-lactalbumin ningkatkeun mémori dina pasien anu depresi pulih sareng kontrol anu cocog. J Psychopharmacol 2006; 20 (4): 526-535.
  • Markus C, Olivier B, de Haan E. Whey protein anu beunghar alfa-lactalbumin ningkatkeun rasio plasma tryptophan ka jumlah asam amino nétral gedé sanésna sareng ningkatkeun pagelaran kognitif dina subjék anu rawan stres. Klinik Am J Nutr 2002; 75 (6): 1051-1056.
  • Produksi alfa-lactalbumin dina karsinoma Kaseologi mamalia 1975 190: 673-.
  • Babandingan tina urutan asam amino tina bovine alpha-lactalbumin sareng hens endog bodas lysozyme.K Brew et. Al The Journal of biologis kimia, 242 (16), teu kaefinisikeun (1967-8-25)
  • Alpha-Lactalbumin diperkirakeun Whey Protein Protein Ngaronjatkeun Gut, Kekebalan sareng Pangwangunan Otak dina Babi Babi. Nielsen CH, Hui Y, Nguyen DN, Ahnfeldt AM, Burrin DG, Hartmann B, Heckmann AB, Sangild PT, Thymann T, Bering SB. Sindang. 2020 Jan 17
  • Nilisigasi sareng ngabandingkeun kagiatan anti-tumor tina lactoferrin, α-lactalbumin, sareng β-lactoglobulin dina modél A549, HT29, HepG2, sareng MDA231-LM2. Li HY, Li P, Yang HG, Wang YZ, Huang GX, Wang JQ, Zheng N. J Dairy Sci. 2019 Nov

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Video alfa-lactalbumin (9013-90-5)

KoA

Rujukan & citations produk