+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Flibanserin HCl (147359-76-0)

Raw Flibanserin hydrochloride powder, dijual kalayan ngaran dagang Addyi, nyaéta obat anu disatujuan pikeun pengobatan ... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1250kg / bulan

gambaran

bubuk atah Flibanserin HCl (147359-76-0) video

bubuk atah Flibanserin HCl (147359-76-0) Specifications

Ngaran Produk hydrochloride bubuk Flibanserin
Ngaran kimia UNII-96XTC36K1B, 96XTC36K1B
merek Name Addyi
Kelas ubar Multifunctional serotonin agonist antagonis (MSAA)
CAS Jumlah 147359-76-0
InChIKey XGAGFLQFMFCIHZ-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C20H22ClF3N4O
molekular Wdalapan 426.8630896
Monoisotopic Massa 426.143 g / mol
lebur Point > 225 ° C (Dec.)
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 11
warna bodas padet
Solubility DMSO (Rada), Métanol (Rada)
Storage Temperature Suhu rohangan
Application Dimekarkeun pikeun pengobatan karusuhan kahayang seksual hypoactive di awéwé.

bubuk atah Flibanserin HCl (147359-76-0) Pedaran

Flibanserin hydrochloride mangrupakeun ubar anu munggaran disatujuan pikeun karusakan kahayang hipoaktif seksual (HSDD) di awéwé premenopausal ku FDA dina bulan Agustus 2015. Tadina asalna dikembangkeun salaku nginum obat antidiprésan ku Boehringer Ingelheim, tapi ningalikeun kana kakurangan efficacy dina sidang sarta salajengna dikembangkeun salaku ubar karusuhan seksual hypoactive ku bertunas farmasi. Mékanisme peta Flibanserin didaptarkeun ka pangirutna luhur pikeun 5-HTA1 na 5-HTA2 reséptor, anu nampilkeun aktivitas agonis dina 5-HTA1 sareng antagonis on 5-HTA2, nyababkeun nurunkeun serotonin dina uteuk salaku pangaruh ogé néfur dina pangaruhna sarta dopamin neurotransmitter.

Mékanisme Aksi Flibanserin hydrochloride (147359-76-0)

Flibanserin hydrochloride jalan dina tilu bahan kimia otak penting: dopamin, norépinéfrin, jeung serotonin. Sipat kimia mangrupa neurotransmitter. Areta nanggung jawab ngirim sinyal antara uteuk sareng bagian séjén awak ngaliwatan sistim saraf.

Dopamin sareng norépinéfrin aya kana pikagumbiraeun seksual. Sanajan kitu, serotonin nyumbang kana inhibisi seksual sareng tiasa ngalegerkeun kelamin drive. Anggo yén bahan kimia ieu teu kasaimbangan - upami kadar dopamin sareng norépinéfrin teuing lemah sareng / atanapi kadar serotonin teuing teuing - awewe bisa ngarasa kahayang seksual kirang.

Flibanserin hydrochloride jalan ku ngangkat tingkat dopamin sareng norépinéfrin nalika nurunkeun serotonin. Ku cara kieu, kimia anu ngabantosan ngamajukeun kahayang seksual ditingkatkeun kamampuhna.

Larapan bubuk Raw Flibanserin HCl (147359-76-0)

Flibanserin hydrochloride mangrupakeun agonis 5-HT1A sareng antagonis 5-HT2A anu dikembangkeun pikeun pengobatan gangguan kahayang seksual hippoaktif dina awéwé (1,2).

Disarankeun Raw Flibanserin Raw HCL (147359-76-0) Dosage

100 mg oral sakali per dinten sare

Durasi terapi: Ubar ieu kudu dilanjutkeun sanggeus 8 minggu lamun sabar henteu ngalaporkeun hiji pamutahiran dina gejala.

Komentar: Ubar ieu henteu dituduhkeun pikeun ningkatkeun pidangan kinerja seksual, sarta henteu dituduhkeun pikeun perlakuan dina awéwé postmenopausal atanapi di lalaki.

Balukar sisi Flibanserin hydrochloride powder (147359-76-0)

Kajadian ngarugikeun anu langkung merenah diantara awéwé nyokot flibanserin. Mayoritas acara ngarugikeun éta hampang sareng sedeng. Kajadian ngarugikeun paling dilaporkeun nyaéta pusing, seueul, ngarasa bosen, bobo, jeung gangguan sare.

Inuman alkohol bari-flibanserin mungkin parantos tekanan darah pisan parah (tekanan darah rendah anu ngahasilkeun gejala saatos gelas 2 anggur di 17%).

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.