N-Acetyl-L-sistéin étil éster (NACET) (59587-09-6)

Maret 11, 2020

NACET (étiléter étiléter N-Acetylcysteine) mangrupikeun turunan sistéin lipopilis novél sél perméabel anu ngandung ciri farmakokinetik anu luar biasa sareng luar biasa… ..

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

 

Video N-Acetyl-L-cysteine ​​éster ester (NACET) (59587-09-6) video

NACET (59587-09-6) Spésifikasi

Ngaran Produk NACET (59587-09-6)
Ngaran kimia R) -ethyl 2-acetamido-3-merc Telefonropanoate;
L-Cysteine, N-acetyl-, étil éster;
N-ACETYL-L-CYSTEINE ETHYL ESTER;
etil (2R) -2-acetamido-3-sulfanylpropanoate;
L-Cysteine, N-acetyl-, étil éster;
Etilester N-Acetylcysteine;
CAS Jumlah 59587-09-6
InChIKey MSMRAGNKRYVTCX-LURJTMIESA-N
imut CCOC (= O) C (CS) NC (= O) C
Formula molekular C7H13NO3S
Beurat molekul 191.25
Monoisotopic Massa 191.061614 g / mol
lebur Point 44.1-44.5 ° C
golak Point  337.6 ± 32.0 ° C (Dugaang)
dénsitas 1.138 ± 0.06 g / cm3 (diprediksi)
warna Bodas kakonéng-konéngan
aplikasi Nootropics sareng ubar pinter, tiasa dianggo pikeun naekeun memori, fokus, kreativitas, intelijen sareng motivasi. Éta ogé tiasa dianggo salaku suplemén dietary.

 

Naon NACET(N-Acetylcysteine ​​étil éster)?

NACET (étiléter étil éter-N-Acetylcysteine) mangrupikeun turunan sistéin lipofilik sél-permeabel turunan anu ngagaduhan fitur farmakokinetik anu teu biasa sareng poténsi antioksidan anu luar biasa. NACET ngagaduhan bioavailabilitas lisan anu tinggi. Mangrupikeun antioksidan anu kuat sareng prékursor beunghar tina GSH, anu aya hubunganana sareng asam bébas N-acetyl -L na sareng -cysteine ​​(NAC). NACET nyaéta bubuk bodas dina suhu kamar sareng bebas leyur dina cai sareng pelarut organik.

NAC mangrupikeun turunan sistéin. Ti mimiti taun 1970-an, éta parantos biasa pikeun ngubaran pasien sareng overdosis acetaminophen sareng gangguan saraf, sareng dipasarkan janten ubar suplemén. Dibandingkeun sareng NAC, NACET ngagaduhan lipofilisitas anu langkung luhur sareng sipat farmakologis anu langkung ningkat. Éta ngagaduhan poténsi ngagantikeun NAC pharmacological, salaku agén mukolitik, antioksidan, supplier GSH, antidote paracetamol, sareng sahenteuna Donor transmiter gas H 2 S sareng agén perlindungan UV.

Salaku tambahan, nukléofilisitas kuat sareng ngirangan poténsi NACET ogé parantos kabuktosan dina sél getih beureum manusa. Éta parantos kapendak akumulasi dina sél getih beureum manusa, sacara efektif nolak karusakan oksidatif anu disababkeun ku hidroperoxida. Kusabab kitu, poténsi NACET salaku antioksidan anu diinduksi anti nitrit jauh langkung ageung tibatan methemoglobinemia NAC sareng oksidan kuat sanésna. Panilitian dina beurit mendakan yén NACET nyerep langkung gancang tibatan NAC nalika NACET dikaluarkeun sacara lisan. Éta tiasa lebet sél sareng ngahasilkeun NAC sareng sistéin, anu ningkatkeun hidrogén sulfida (H (2) S) dina sirkulasi. Mangrupikeun calon anu hadé pikeun panggunaan lisan salaku produser H (2) S,

 

Mangpaat tina NACET (N-Acetylcysteine ​​étil éster

Salaku antioksidan anu penting, NACET ngagaduhan mangpaat anu hadé dina kaséhatan manusa.

- Ngaronjatkeun sababaraha kaayaan kaséhatan sareng ngagentos gejala gering méntal;

- Perlakuan overdosis acetaminophen, perlindungan ginjal sareng ati;

- Ngaronjatkeun fungsi paru-paru ku cara ngirangan peradangan sareng ngarecah lendir, sahingga ngaleungitkeun panyakit pernapasan kronis.

- Ningkatkeun kaséhatan otak ku ngatur glutamat sareng suplemén glutathione, tiasa dianggo pikeun ngubaran panyakit sapertos panyakit Alzheimer sareng panyakit Parkinson;

- Ngaronjatkeun kasuburan dina lalaki sareng awéwé

- Bisa ningkatkeun fungsi imun dina seueur panyakit, nyegah karusakan oksidatif kana jantung, sareng ngirangan résiko panyakit jantung.

- Bisa Menstabilkeun Gula Getih Ku Ngurangan Peradangan dina Sél Gajih

 

Galaksi NAEK (N-Acetylcysteine ​​étil éster

Kusabab NACET parantos nunjukkeun épék anu hébat kana panyakit méntal, panyakit pernapasan kronis sareng panyakit méntal, éta sering dianggo salaku ubar sareng suplemén diét pikeun mayungan uteuk, ningkatkeun kinerja méntal sareng fisik, supados ningkatkeun mémori, kognisi sareng kinerja atletik.

 

rujukan:

  • Giustarini D, Milzani A, Dalle-Donne I, Tsikas D, Rossi R. N-Acetylcysteine ​​etil ester (NACET): novél sél lipophilic-permeable cysteine ​​turunan sareng ciri farmakokinetik mahiwal sareng poténsi antioksidan anu luar biasa. Biochem Pharmacol. 2012 Désémber 1; 84 (11): 1522-33. doi: 10.1016 / j.bcp.2012.09.010. Epub 2012 Sep 20. PMID: 23000913.
  • S-Nitroso-N-acetyl-L-cysteine ​​étil ester (SNACET) sareng supplier N-acetyl-L-cysteine ​​(NACET)-calon ubar -Kropinsik nganggo propil farmakologis unik pikeun panggunaan lisan sapertos NO, H2S sareng panyadia GSH salaku antioksidan: Hasil sareng gambaran. 2018 Feb; 8 (1): 1-9. doi: 10.1016 / j.jpha.2017.12.003. Epub 2017 Dec 13. Review. PMID: 29568662
  • Étil éstéril N-acetylcysteine ​​salaku GSH paningkatan dina sél endothelial primér manusa: Ulikan komparatif sareng obat-obatan sanés. 2018 Oct; 126: 202-209. doi: 10.1016 / j.freeradbiomed.2018.08.013. Epub 2018 Aug 14. PMID: 30114478.
  • DimitriosTsikasa, Kathrin S.Schwedhelma, Andrzej Surdackib, Daniela Giustarinic, Ranieri Rossid, Lea Kukoc-Modune, George Kediaf, Stefan Ückertf. S-Nitroso-N-acetyl-L-cysteine ​​étil ester (SNACET) sareng supplier N-acetyl-L-cysteine ​​(NACET) –Téhnik anu didasarkeun -Cysteine ​​sareng profil farmakologis unik pikeun panggunaan lisan sapertos NO, H2S sareng panyadia GSH salaku antioksidan: Hasil sareng gambaran. Jurnal Analisis Farmasi. Jilid 8, édisi 1, Pebruari 2018, Kaca 1-9.