+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

N-Acetyl-L-sistéin étil éster (NACET) (59587-09-6)

NACET (N-Acetylcysteine ​​étil ester) nyaéta novél sélofofium sél-permeabel sél-permeabel sareng fitur parbokokoketik anu luar biasa sareng luar biasa… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

NACET (59587-09-6) Spésifikasi

Ngaran Produk NACET (59587-09-6)
Ngaran kimia R) -ethyl 2-acetamido-3-merc Telefonropanoate;
L-Cysteine, N-acetyl-, étil éster;
N-ACETYL-L-CYSTEINE ETHYL ESTER;
etil (2R) -2-acetamido-3-sulfanylpropanoate;
L-Cysteine, N-acetyl-, étil éster;
Etilester N-Acetylcysteine;
CAS Jumlah 59587-09-6
InChIKey MSMRAGNKRYVTCX-LURJTMIESA-N
imut CCOC (= O) C (CS) NC (= O) C
Formula molekular C7H13NO3S
Beurat molekul 191.25
Monoisotopic Massa 191.061614 g / mol
lebur Point 44.1-44.5 ° C
golak Point 337.6 ± 32.0 ° C (Dugaang)
dénsitas 1.138 ± 0.06 g / cm3 (diprediksi)
warna Bodas kakonéng-konéngan
aplikasi Nootropics sareng ubar pinter, tiasa dianggo pikeun naekeun memori, fokus, kreativitas, intelijen sareng motivasi. Éta ogé tiasa dianggo salaku suplemén dietary.

Naon NACET(N-Acetylcysteine ​​étil éster)?

NACET (N-Acetylcysteine ​​étil ester) nyaéta novél lipofilik sél sél-permeabel turunan polikin anu teu ngagaduhan ciri paraharmokinetik anu luar biasa sareng poténsi antioksidan anu luar biasa. NACET gaduh bioavailability lisan anu luhur. Éta téh antioksidan anu kuat sareng beunghar GSH, anu aya hubunganana sareng asam bebas N-acetyl -L béda tina -cysteine ​​(NAC). NACET nyaéta bubuk bodas dina suhu kamar sareng bebas larut dina cai sareng pangleyur organik.

NAC mangrupikeun turunan sistéin. Ti mimiti taun 1970-an, éta parantos biasa pikeun ngubaran pasien sareng overdosis acetaminophen sareng gangguan saraf, sareng dipasarkan janten ubar suplemén. Dibandingkeun sareng NAC, NACET ngagaduhan lipofilisitas anu langkung luhur sareng sipat farmakologis anu langkung ningkat. Éta ngagaduhan poténsi ngagantikeun NAC pharmacological, salaku agén mukolitik, antioksidan, supplier GSH, antidote paracetamol, sareng sahenteuna Donor transmiter gas H 2 S sareng agén perlindungan UV.

Salaku tambahan, nukléofilisitas anu kuat sareng ngirangan poténsial NACET ogé parantos dibuktikeun dina sél getih beureum manusa. Éta geus kapendem ngumpulkeun dina sél getih beureum manusa, sacara efektif nolak karusakan oksidatif disababkeun ku hydroperoxides. Kukituna, poténsi NACET salaku antioksidan anu dipangaruhan anti-nitrite langkung ageung tibatan tina methemoglobinemia NAC sareng oksidan kuat lianna. Studi dina beurit mendakan yén NACET kaserep langkung gancang tibatan NAC nalika NACET dikaluarkeun sacara lisan. Éta tiasa ngalebetkeun sél sareng ngahasilkeun NAC sareng sistin, anu naek hidrogen sulfida (H (2) S) dina sirkulasi. Éta calon alus pikeun pamakéan lisan salaku produsén H (2) S,

Mangpaat tina NACET (N-Acetylcysteine ​​étil éster

Salaku antioksidan anu penting, NACET ngagaduhan mangpaat anu hadé dina kaséhatan manusa.

- Ningkatkeun sababaraha kaayaan kasehatan sareng nulungan gejala panyakit méntal;

- Pangobatan overdoses acetaminophen, panyalindungan ginjal sareng ati;

- Ningkatkeun fungsi paru-paru ku ngirangan radang sareng ngarobus mukus, ku kituna ngirangan panyakit engapan kronis.

- Ngamajukeun kasehatan otak ku ngatur glutamat sareng nambihan glutathione, tiasa dianggo pikeun ngubaran panyakit sapertos panyakit Alzheimer sareng panyakit Parkinson;

- Ningkatkeun kasuburan di lalaki sareng awéwé

- Bisa ningkatkeun fungsi imun dina seueur panyakit, nyegah karusakan oksidatif jantung, sareng ngirangan résiko panyakit jantung.

- Bisa Nguatkeun Gula Darah Ku Ngurangkeun Radang Dina Tél Lemak

Galaksi NAEK (N-Acetylcysteine ​​étil éster

Kusabab NACET parantos nunjukkeun pangaruh anu hadé dina panyawat méntal, panyakit engapan kronis sareng panyakit méntal, éta sering dianggo salaku ubar sareng suplemén pikeun ngajaga otak, ningkatkeun kinerja méntal sareng fisik, ku cara ningkatkeun memori, kognisi sareng pagelaran atletik.

rujukan:

  • Giustarini D, Milzani A, Dalle-Donne I, Tsikas D, Rossi R. N-Acetylcysteine ​​etil ester (NACET): novél sél lipophilic-permeable cysteine ​​turunan sareng ciri farmakokinetik mahiwal sareng poténsi antioksidan anu luar biasa. Biochem Pharmacol. 2012 Désémber 1; 84 (11): 1522-33. doi: 10.1016 / j.bcp.2012.09.010. Epub 2012 Sep 20. PMID: 23000913.
  • S-Nitroso-N-acetyl-L-cysteine ​​étil ester (SNACET) sareng supplier N-acetyl-L-cysteine ​​(NACET)-calon ubar -Kropinsik nganggo propil farmakologis unik pikeun panggunaan lisan sapertos NO, H2S sareng panyadia GSH salaku antioksidan: Hasil sareng gambaran. 2018 Feb; 8 (1): 1-9. doi: 10.1016 / j.jpha.2017.12.003. Epub 2017 Dec 13. Review. PMID: 29568662
  • Étil éstéril N-acetylcysteine ​​salaku GSH paningkatan dina sél endothelial primér manusa: Ulikan komparatif sareng obat-obatan sanés. 2018 Oct; 126: 202-209. doi: 10.1016 / j.freeradbiomed.2018.08.013. Epub 2018 Aug 14. PMID: 30114478.
  • DimitriosTsikasa, Kathrin S.Schwedhelma, Andrzej Surdackib, Daniela Giustarinic, Ranieri Rossid, Lea Kukoc-Modune, George Kediaf, Stefan Ückertf. S-Nitroso-N-acetyl-L-cysteine ​​étil ester (SNACET) sareng supplier N-acetyl-L-cysteine ​​(NACET) –Téhnik anu didasarkeun -Cysteine ​​sareng profil farmakologis unik pikeun panggunaan lisan sapertos NO, H2S sareng panyadia GSH salaku antioksidan: Hasil sareng gambaran. Jurnal Analisis Farmasi. Jilid 8, édisi 1, Pebruari 2018, Kaca 1-9.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Video NACET (59587-09-6) video

KoA

Rujukan & citations produk