bubuk atah Coluracetam (135463-81-9)

Désémber 28, 2018

Bubuk atah Coluracetam mangrupikeun anggota anu énggal sareng unik dina kelas racetam tina nootropics sintétik. Asalna dikembangkeun salaku… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / bulan

bubuk atah Coluracetam (135463-81-9) video

 

bubuk atah Coluracetam (135463-81-9)

bubuk atah Coluracetam (MKC-231) mangrupakeun racetam ubar sintétik purported janten sanyawa nootropic. Teu boga awak badag masrakat nalungtik eta, tapi mékanisme of Peta (kitu oge structute) muncul janten pisan béda ti sanyawa racetam séjén kawas Piracetam atanapi Aniracetam.

bubuk atah Coluracetam nembongan berinteraksi sareng proses katelah pangirut tinggi kolin uptake (HACU pikeun pondok), nu hambalan laju-ngawatesan menggambar kolin kana neuron pikeun sintésis kana acetylcholine neurotransmitter. Ningkatkeun laju HACU mucunghul pikeun ngaronjatkeun aktivitas neuron cholinergic, ku kituna nyaéta target nu dipikahoyong pikeun enhancement kognitif.

bubuk atah Coluracetam (135463-81-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Coluracetam
Ngaran kimia N-(2,3-dimethyl-5,6,7,8-tetrahydrofuro[2,3-b]quinolin-4-yl)-2-(2-oxopyrrolidin-1-yl)acetamide
merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Taya data keur sadia
CAS Jumlah 135463-81-9
InChIKey PSPGQHXMUKWNDI-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C19H23N3O3
molekular Wdalapan 389.4
Monoisotopic Massa 341.174 g / mol
pasti Massa 341.174 g / mol
seuri CC1=C(OC2=NC3=C(CCCC3)C(=C12)NC(=O)CN4CCCC4=O)C
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data keur sadia
warna Bodas mun Pareum-bodas Cyrstalline padet
Solubility  Taya data keur sadia
Storage Temperature  Toko na STP
Coluracetam Application bubuk atah Coluracetam (MKC-231) mangrupakeun racetam ubar sintétik purported janten sanyawa nootropic.

 

Raw atah Coluracetam bubuk (135463-81-9) Pedaran

Coluracetam (MKC-231) mangrupikeun ubar racetam sintétik anu disebatkeun janten sanyawa nootropic. Panilitian nunjukkeun yén éta tiasa ningkatkeun kognisi sareng memori, sareng pangguna nyatakeun éta ogé ningkatkeun konsentrasi, fokus, sareng visi.

Coluracetam powder bubuk utamina salaku pamisah uptake kolin anu anu selektif mangaruhan pungsi mémori. Specifically Ieu husus ningkatkeun uptol kolin tinggi-pangirut, naekna kadar neurotransmitter asetilcholin ku nyayogikeun deui kolin anu pangahirna. Kusabab acetylcholine nyaéta neurotransmitter anu dikaitkeun anu pang saket sareng mémori sareng kognisi, percaya yén fungsi ieu mangrupikeun sumber utama kamampuhan nootropic coluracetam.‍

Coluracetam sabagian potent tur merlukeun dosis anu leuwih leutik batan nootropics kelas racetam anu sanés. Geus gancang-gancang, ngahontal tingkat luhur dina plasma dina menit ti 30 ti pésta, tapi dina tingkatan tilu jam dina turunan.

Bubuk Coluracetam atah (135463-81-9) Mékanisme Aksi

Coluracetam ningkatkeun panyerapan kolin pangirut luhur (HACU), anu mangrupikeun léngkah-watesan tingkat sintésis asetilkolin (ACh). Panilitian parantos nunjukkeun bubuk coluracetam pikeun ningkatkeun gangguan diajar dina dosis oral tunggal anu dipasihkeun ka beurit anu parantos kakeunaan neurotoksin cholinergic. Panilitian anu salajengna parantos nunjukkeun yén éta tiasa nyababkeun épék prognitif anu tahan lami dina beurit anu dirawat neurolaksin cholinergic ku ngarobih sistem régulasi transporter kolin.

mangpaat tina Raw Coluracetam bubuk (135463-81-9)

  • Coluracetam tiasa ningkatkeun mémori sareng pangabisa diajar
  • Coluracetam tiasa ngabantu dina pengobatan depresi tahan ubar
  • Coluracetam tiasa ngurangan kahariwang jeung kahariwang
  • Coluracetam tiasa ngadukung neurogenesis (pertumbuhan sél saraf)
  • Coluracetam tiasa ngabantu pangobatan schizophrenia
  • Coluracetam tiasa ningkatkeun pangan anjeun

Dianjurkeun Raw Coluracetam bubuk (135463-81-9) Dosage

Kalolobaan hasil panalungtikan ngeunaan coluracetam dilakukeun pikeun sato batan sanés manusa, ku kituna henteu aya tungtunan dosing anu ditarima sacara universal. Kisaran dosage aktif sacara umum digambarkeun salaku 5-20 mg. Pamaké coluracetam ngalaporkeun yén rupa-rupa dosis anu dikaluarkeun sacara oral sareng sublingually.

Masukan pamaké ogé parantos nyebatkeun yén kasabaran kana bubuk coluracetam tiasa gancang berkembang. Sapertos sadayana pangobatan, khususna nootropics, langkung saé pikeun ngamimitian dina dosis anu langkung alit sareng naék dosis laun nalika awak anjeun ngaréaksikeun sareng ngarobih pangobatan. Coluracetam henteu toksik sareng dianggap ditoleransi sareng aman.

efek samping of Coluracetam bubuk (135463-81-9)

Powder Coluracetam henteu toksik. Jadi dianggap well-bisa ditolerir tur aman.

Balukar samping jarang pisan jarang tapi tiasa nyingkahan kahariwang, kacapean, nyeri sirah, nyeri na seueul. Deui, efek samping sering hasilna tina dosis anu ilaharna mah nootropic.

Seueur anu mimiti tina Coluracetam nganggo kacapean nu sering pisan balukarna tina dosis teuing tinggi

 

Pamariksaan ngeunaan Kauntungan Kaséhatan tina Coluracetam Nootropic Anyar Kuat di Brain