+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Coluracetam (135463-81-9)

Raw Coluracetam atah mangrupakeun anggota anyar sareng unik tina kelas racetam of nootropics sintétis. Asalna dikembangkeun salaku ...


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / bulan

gambaran

bubuk atah Coluracetam (135463-81-9) video

bubuk atah Coluracetam (135463-81-9)

bubuk atah Coluracetam (MKC-231) mangrupakeun racetam ubar sintétik purported janten sanyawa nootropic. Teu boga awak badag masrakat nalungtik eta, tapi mékanisme of Peta (kitu oge structute) muncul janten pisan béda ti sanyawa racetam séjén kawas Piracetam atanapi Aniracetam.

bubuk atah Coluracetam nembongan berinteraksi sareng proses katelah pangirut tinggi kolin uptake (HACU pikeun pondok), nu hambalan laju-ngawatesan menggambar kolin kana neuron pikeun sintésis kana acetylcholine neurotransmitter. Ningkatkeun laju HACU mucunghul pikeun ngaronjatkeun aktivitas neuron cholinergic, ku kituna nyaéta target nu dipikahoyong pikeun enhancement kognitif.

bubuk atah Coluracetam (135463-81-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Coluracetam
Ngaran kimia N-(2,3-dimethyl-5,6,7,8-tetrahydrofuro[2,3-b]quinolin-4-yl)-2-(2-oxopyrrolidin-1-yl)acetamide
merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Taya data keur sadia
CAS Jumlah 135463-81-9
InChIKey PSPGQHXMUKWNDI-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C19H23N3O3
molekular Wdalapan 389.4
Monoisotopic Massa 341.174 g / mol
pasti Massa 341.174 g / mol
seuri CC1=C(OC2=NC3=C(CCCC3)C(=C12)NC(=O)CN4CCCC4=O)C
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data keur sadia
warna Bodas mun Pareum-bodas Cyrstalline padet
Solubility Taya data keur sadia
Storage Temperature Toko na STP
Coluracetam Application bubuk atah Coluracetam (MKC-231) mangrupakeun racetam ubar sintétik purported janten sanyawa nootropic.

Raw atah Coluracetam bubuk (135463-81-9) Pedaran

Coluracetam (MKC-231) nyaéta ubar racetam sintétik purported janten sanyawa nootropic. Panalungtikan nunjukkeun yén hal éta tiasa ningkatkeun kognisi sareng mémori, sareng pamaké nyarios yén ogé ngadelkeun konsentrasi, fokus, sareng visi.

Coluracetam powder bubuk utamina salaku pamisah uptake kolin anu anu selektif mangaruhan pungsi mémori. Specifically Ieu husus ningkatkeun uptol kolin tinggi-pangirut, naekna kadar neurotransmitter asetilcholin ku nyayogikeun deui kolin anu pangahirna. Kusabab acetylcholine nyaéta neurotransmitter anu dikaitkeun anu pang saket sareng mémori sareng kognisi, percaya yén fungsi ieu mangrupikeun sumber utama kamampuhan nootropic coluracetam.‍

Coluracetam sabagian potent tur merlukeun dosis anu leuwih leutik batan nootropics kelas racetam anu sanés. Geus gancang-gancang, ngahontal tingkat luhur dina plasma dina menit ti 30 ti pésta, tapi dina tingkatan tilu jam dina turunan.

Bubuk Coluracetam atah (135463-81-9) Mékanisme Aksi

Coluracetam ngaronjatkeun uptake kolin luhur-pangirut (HACU), anu mangrupakeun léngkah-sintésis laju sintésis asetilcholin (ACh). Studi ngabéréskeun bubuk coluracetam pikeun ngaronjatkeun diajar ngaruksakna dina dosis anu lisan tunggal diomongkeun ka beurit anu geus kakeunaan neurotoksin kolinérik. Studi saterusna geus ditémbongkeun yén éta bisa dipicuna épék procognitive-langgeng di beurit neurotoxin-diolah cholinergic ku cara ngarobah sistem Perda kolin transporter.

mangpaat tina Raw Coluracetam bubuk (135463-81-9)

  • Coluracetam tiasa ningkatkeun mémori sareng pangabisa diajar
  • Coluracetam tiasa ngabantu dina pengobatan depresi tahan ubar
  • Coluracetam tiasa ngurangan kahariwang jeung kahariwang
  • Coluracetam tiasa ngadukung neurogenesis (pertumbuhan sél saraf)
  • Coluracetam tiasa ngabantu pangobatan schizophrenia
  • Coluracetam tiasa ningkatkeun pangan anjeun

Dianjurkeun Raw Coluracetam bubuk (135463-81-9) Dosage

Kalolobaan hasil panalungtikan ngeunaan coluracetam dilakukeun pikeun sato batan sanés manusa, ku kituna henteu aya tungtunan dosing anu ditarima sacara universal. Kisaran dosage aktif sacara umum digambarkeun salaku 5-20 mg. Pamaké coluracetam ngalaporkeun yén rupa-rupa dosis anu dikaluarkeun sacara oral sareng sublingually.

Eupaning pamaké ogé parantos nyarios yén kasabaran kana bubuk coluracetam tiasa maju gancang. Kawas kawas pangobatan sagala rupa, utamina nootropics, leuwih sae pikeun ngamimitian dina dosis anu leuwih leutik sareng ngiringan dosis laun nalika awak anjeun meta sareng peradatan pikeun obat-obatan. Coluracetam henteu-toksik sareng dianggap saéh sareng aman.

efek samping of Coluracetam bubuk (135463-81-9)

Powder Coluracetam henteu toksik. Jadi dianggap well-bisa ditolerir tur aman.

Balukar samping jarang pisan jarang tapi tiasa nyingkahan kahariwang, kacapean, nyeri sirah, nyeri na seueul. Deui, efek samping sering hasilna tina dosis anu ilaharna mah nootropic.

Seueur anu mimiti tina Coluracetam nganggo kacapean nu sering pisan balukarna tina dosis teuing tinggi

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.