+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Dapoxetine HCl (129938-20-1)

Atah Dapoxetine Hydrochloride powder, antidepressant anyar, geus kapanggih anu aman sareng mujarab pikeun pengobatan …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1476kg / bulan

gambaran

bubuk atah Dapoxetine HCl (129938-20-1) video

bubuk atah Dapoxetine HCl (129938-20-1)

bubuk atah Dapoxetine Hydrochloride nyaéta pondok akting serotonin selektif reuptake inhibitor (SSRI) dipaké husus pikeun pengobatan éjakulasi prématur di lalaki umur antara 18 na 64 taun. ubar ieu teu matak dicokot ku lalaki anu teu didiagnosis kalawan éjakulasi prématur (pe). Dapoxetine Hydrochloride bubuk karya ku inhibiting nu transporter serotonin, ngaronjatna Peta serotonin urang di cleft pos synaptic, sarta salaku konsekuensi promosi reureuh ejaculatory. Salaku anggota selektif serotonin reuptake inhibitor (SSRI) kulawarga, bubuk dapoxetine Hydrochloride ieu mimitina dijieun salaku hiji antidepressant. Sanajan kitu, kawas SSRIs sejen, atah dapoxetine Hydrochloride bubuk kaserep sarta ngaleungitkeun gancang dina awak urang. sipat gancang lakonan na ngajadikeun eta cocog pikeun pengobatan pe tapi teu jadi hiji antidepressant.

bubuk atah Dapoxetine HCl (129938-20-1) Specifications

Ngaran Produk bubuk Dapoxetine Hydrochloride
Ngaran kimia (S) -N, N-dimétil-1-phenyl-3- (1-naphthalenyloxy) propanamine hydrochloride, S - (+) - N, N-dimétil-A- [2- (naphthalenyloxy) étil] benzenemethanamine hydrochloride, baha hydrochloride -210448
merek Name Priligy na Westoxetin
Kelas ubar transporter sambetan serotonin; SSRI; serotonin selektif reuptake inhibitor; antidepressant
CAS Jumlah 129938-20-1
InChIKey IHWDIQRWYNMKFM-BDQAORGHSA-N
molekular Formula C21H23NO · HCl
molekular Wdalapan 341.87
Monoisotopic Massa 341.155 g / mol
lebur Point 180-182 ° C
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 1.31
warna bubuk bodas
Solubility Leyur dina DMSO (68 mg / ml di 25 ° C), chloroform, métanol, cai (68 mg / ml di 25 ° C), jeung étanol (68 mg / ml di 25 ° C).
Storage Temperature Toko di -20 ° C
Application A reuptake inhibitor serotonin selektif

Deskripsi bubuk Dapoxetine HCl atah (129938-20-1)

Dapoxetine Hydrochloride nyaéta pengobatan anu dirancang husus pikeun lalaki anu gaduh masalah sareng éjakulasi prématur.

Dapoxetine Hydrochloride powder ngandung bahan aktif dapoxetine, anu mangrupa jinis ubar anu dikenal salaku inhibitor sérotonin ulang uptake-inhibitor pondok.

Dapoxetine jalan ku ngaronjatna aktivitas serotonin dina sistim saraf. Serotonin nyaéta neurotransmitter anu kalibet dina ngalirkeun seratan antara sél saraf. Hasta boga rupa fungsi dina awak sareng aub dina ngirim pesen saraf anu ngahasilkeun éjakulasi.

Ngaronjatna aktivitas serotonin dina sistim saraf ngabantosan ngabantosan waktos anu diperlukeun pikeun éjakulasi sareng ningkatkeun kadali éjakulasi.

Mékan Dapoxetine HCl bubuk (129938-20-1) Mékanisme Aksi

Mékanisme peta Dapoxetine Hydrochloride nyaéta panginten patali kana inhibisi réuptak neuronal serotonin sareng potentiation saterusna ngeunaan aktivitas serotonin. Sirkuit neural éjakulasi pusat ngawengku daérah tulang tonggong jeung cerebral anu ngabentuk jaringan parantos interkonness. Pusat tulang tonggong simpatik, parasympathetic, jeung somatic, handapeun pangaruh indrawi séksén séksén terpadu jeung diolah dina tingkat tulang tukang, meta dina sinergi pikeun ngurut kajadian fisiologis nalika éjakulasi. Bukti eksperimen nuduhkeun yén serotonin (5-HT), sapanjang jalur naekna otak, ditempokeun kana peran inhibitory on éjakulasi. Dinten ayeuna, tilu subtipna reséptor 5-HT (5-HT (1A), 5-HT (1B), sareng 5-HT (2C) geus postulated pikeun nyapih aktivitas modulating 5-HT dina éjakulasi.

Larapan bubuk Dapoxetine HCl atah (129938-20-1)

Trab Dapoxetine Hydrochloride dipaké pikeun ngubaran éjakulasi prématur. Helpsta ngabantosan pikeun ngaronjatkeun waktos dibawa ka éjakulasi sareng ngabantuan kéngingkeun kontrol anu saé nalika sapatemon.

Disarankeun Raw Dapoxetine HCl bubuk (129938-20-1) Dosage

Dosage 30 mg hiji ka tilu jam saméméh kagiatan seksual anu rencanana. Dapoxetine kedah nganun sakali sakali. Dina kasus inefficacy tanpa efek samping, nu ukur aya naék kana 60 mg.

Mangpaat Dapoxetine Hydrochloride powder (129938-20-1)

Efek samping utama & leutik kanggo bubuk Dapoxetine Hydrochloride:

  • Dizziness na lightheadedness
  • Nervousness tur bingung
  • sweating kaleuleuwihan
  • rieut
  • mencret
  • Sleeplessness
  • Turunna libido
  • visi kabur
  • Ngirining atanapi nyasmi dina Ceuli
  • Gancang / ngamen haté teratur
  • Kanaékan tekanan getih
  • tiredness kaleuleuwihan
  • sungut garing

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk