+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)

Nikotinamide ribosida (NR) nyaéta vitamin prékursor nicotinamide nembak kapanggih (NAD +) vitamin prékursor. …….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4) Specifications

Ngaran Produk Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)
Ngaran kimia NRC; 3-Carbamoyl-1-beta-D-ribofuranosylpyridinium klorida; Nikotinamide ribosa klorida; 3-Carbamoyl-1- (β-D-ribofuranosyl) pyridinium klorida; 3-carbamoyl-1 - ((2R, 3R, 4S, 5R) -3,4-dihydroxy-5- (hydroxymethyl) tetrahydrofuran-2-yl) pyridin-1-ium klorida; Nicotinamide BD Riboside Chloride (WX900111); NR-CL;
CAS Jumlah 23111-00-4
InChIKey YABIFCKURFRPPO-IVOJBTPCSA-N
imut C1 = CC (= C [N +] (= C1) C2C (C (C (O2) CO) O) O) C (= O) N. [Cl-]
Formula molekular C11H15ClN2O5
Beurat molekul 290.7002
Monoisotopic Massa 290.066949 g / mol
lebur Point N / A
warna bodas
Ssiksa temp -20 ° C freezer
aplikasi suplemén dietary, médan farmasi

Naon Nikotinamide ribosida klorida(NR-CL)?

Nikotinamide ribosida (NR) nyaéta vitamin prékursor nicotinamide nembak kapanggih (NAD +) vitamin prékursor. Bentuk kristal NR klorida disebut NIAGEN, anu mangrupikeun bentuk sintétis tina nikotinamida ribosida sareng sumber ti mana nikotinamida dina bentuk asam nikotinik tiasa bioavailable sareng umumna dianggap aman (GRAS). NR klorida mangrupakeun topik dua bewara bahan anyar, anu biasana dianggo suplemén dahareun.

Nicotinamide Riboside Chloride nyaéta bahan alami anu kapanggih dina susu. Ayeuna aya hubunganana sareng niacin sareng bentuk vitamin B3 anu sanés. Sababaraha panaliti mendakan yén Nicotinamide Riboside Chloride ngagaduhan sababaraha ciri anu unik anu tiasa naekeun métabolisme pikeun ngabantosan langkung kalori sareng nyegah kauntungan beurat. Salian leungitna beurat, éta ogé ngabantosan ningkatkeun otot, ningkatkeun émbaran énergi, sareng ngaleutikan faktor résiko diabetes.

Ogé, hiji panalungtikan dina manusa parantos nunjukkeun yén duanana Nicotinamide Riboside Chloride ngumpulkeun tingkat NAD +, anu ngabantosan ngiringan sababaraha umur anu aya hubunganana, sanaos teuing engké terang kumaha épéktinya.

mangpaat Nikotinamide ribosida klorida(NR-CL)

Nikotinamide ribosida klorida mangrupakeun bentuk sintétis tina nikotinamida ribosida, mangpaat / fungsina sami sareng nikotinamide ribosida. Éta ilubiung dina métabolisme dina awak, tiasa dianggo pikeun nyegah pellagra atanapi panyakit cacakan niacin sanésna sareng nurunkeun koléstérol sareng trigliserida dina getih. Hal ieu ogé dianggo pikeun nurunkeun résiko tina serangan jantung di masarakat anu ngagaduhan koléstérol anu parantos atos nyerang jantung. Kadang-kadang dianggo pikeun ngubaran panyakit arteri koronér (atherosclerosis), ngajagi ngajaga otak sareng ati (kardiovaskular, diabetes, Panyakit Alzheimer).

Di sagigireun, Nicotinamide riboside klorida ogé gaduh mangpaat manéh pikeun manusa:

  • Nyerna ditangtoskeun sareng nyerep protéin sareng lemak;
  • Ngabantosan ngarobah asam amino tryptophan penting kana niacin;
  • Ngurangan utah, sareng ngirangan hasil tina nyandak antidepresan kusabab sungut garing sareng kasusah urencing;
  • Ngamajukeun sintésis asam nukléat sareng nyegah umur sepuh jaringan sareng organ, sahingga ngahontal tujuan pikeun ngalambatkeun sepuh;
  • Spasm otot nokturnal laun, peureup spastic sareng neuritis leungeun sareng suku;
  • Pengobatan hipometabolisme kongenital sareng ningkatkeun métabolisme;
  • Pencegahan sareng pengobatan kakurangan vitamin B6;
  • Pangobatan sindrom torowongan carpal;
  • Mantuan leungit beurat sareng nguatkeun fungsi otot.
  • Ningkatkeun daya tahan awak ka sél kanker
  • Nyegah leungitna dédéngéan
  • Éta diuretik alami.
  • Nyandak dosis anu ageung tiasa nolak kecanduan narkoba sareng gaduh pangaruh detoksifikasi anu saé.
  • Ningkatkeun fungsi sél epidermis, kitu ogé fungsi sél-sél sanés dina awak manusa, tetep ngajaga kulit.

Nikotinamide ribosida klorida(NR-CL) anggo

Kusabab Nicotinamide riboside klorida gaduh sipat ubar anu mangpaat, éta sering dianggo dina suplemén dietary, ubar sareng kebon feedstuff.

rujukan:

  • Conze D, Brenner C, Kruger CL. Kasalametan sareng Metabolisme Administrasi jangka panjang NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) dina Randomized, Double-Buta, Percobaan Klinik anu dikontrol ku Placebo tina Déwasa kaleuwihan beurat. Sci Rep. 2019 jul 5; 9 (1): 9772. doi: 10.1038 / s41598-019-46120-z. PMID: 31278280 PMCID: PMC6611812.
  • Bogan, KL, Brenner, C. (2008). "Asam nikotinik, nikotinamida, sareng ribosida nikotinamida: evaluasi molekular tina vitamin NAD + prékursor dina gizi manusa". Annu. Pdt. 28: 115-130. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. PMID 18429699.
  • Chi Y, Sauve AA (Nopémber 2013). "Nicotinamide riboside, hiji nutrisi renik dina katuangan, mangrupikeun vitamin B3 anu épék dina métabolisme énergi sareng neuroprotection". Curr Opin Clin Nutr Metab Clin. 16 (6): 657–61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. PMID 24071780.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Nicotinamide riboside klorida (NR-CL) (23111-00-4) video

Rujukan & citations produk