Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)

Maret 11, 2020

Nicotinamide riboside (NR) mangrupikeun vitamin prékursor nikotinamide adénin dinucleotide (NAD +). Anu …….

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

 

Nicotinamide riboside klorida (NR-CL) (23111-00-4) video

Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4) Specifications

Ngaran Produk Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)
Ngaran kimia NRC; 3-Carbamoyl-1-béta-D-ribofuranosylpyridinium klorida; Nicotinamide ribose chloride; 3-Carbamoyl-1- (β-D-ribofuranosyl) pyridinium chloride; 3-carbamoyl-1 - ((2R, 3R, 4S, 5R) -3,4-dihydroxy-5- (hydroxymethyl) tetrahydrofuran-2-yl) pyridin-1-ium chloride; Nicotinamide BD Riboside Chloride (WX900111); NR-CL;
CAS Jumlah 23111-00-4
InChIKey YABIFCKURFRPPO-IVOJBTPCSA-N
imut C1 = CC (= C [N +] (= C1) C2C (C (C (O2) CO) O) O) C (= O) N. [Cl-]
Formula molekular C11H15ClN2O5
Beurat molekul 290.7002
Monoisotopic Massa 290.066949 g / mol
lebur Point N / A
warna bodas
Ssiksa temp -20 ° C freezer
aplikasi suplemén dietary, médan farmasi

 

Naon Nikotinamide ribosida klorida(NR-Cl)?

Nikotinamide ribosida (NR) nyaéta vitamin prékursor nicotinamide nembak kapanggih (NAD +) vitamin prékursor. Bentuk kristal NR klorida disebut NIAGEN, anu mangrupikeun bentuk sintétis tina nikotinamida ribosida sareng sumber ti mana nikotinamida dina bentuk asam nikotinik tiasa bioavailable sareng umumna dianggap aman (GRAS). NR klorida mangrupakeun topik dua bewara bahan anyar, anu biasana dianggo suplemén dahareun.

Nicotinamide Riboside Chloride mangrupikeun bahan alami anu aya dina susu. Sabalikna aya hubunganana sareng niasin sareng bentuk vitamin B3 sanés. Sababaraha panilitian parantos mendakan yén Nicotinamide Riboside Chloride gaduh sababaraha ciri unik anu tiasa naekeun metabolisme hiji kanggo ngabantosan langkung seueur kalori sareng nyegah penambahan beurat. Salaku tambahan pikeun ngirangan beurat badan, éta ogé ngabantosan kinerja otot, ningkatkeun pengeluaran énergi, sareng ngaleutikan faktor résiko diabetes.

Ogé, hiji panalungtikan dina manusa parantos nunjukkeun yén duanana Nicotinamide Riboside Chloride ngumpulkeun tingkat NAD +, anu ngabantosan ngiringan sababaraha umur anu aya hubunganana, sanaos teuing engké terang kumaha épéktinya.

 

mangpaat Nikotinamide ribosida klorida(NR-Cl)

Nikotinamida riboside klorida mangrupikeun bentuk sintétik nikotinamida ribosida, manpaatna / fungsina sami sareng ribotida nikotinamida. Éta ilubiung dina metabolisme dina awak, tiasa dianggo pikeun nyegah pellagra atanapi panyakit cacad niasin sanésna sareng nurunkeun koléstérol sareng trigliserida dina getih. Ogé dipaké pikeun nurunkeun résiko serangan jantung di jalma anu gaduh koléstérol tinggi anu parantos ngalaman serangan jantung. Kadang-kadang dianggo pikeun ngubaran panyakit arteri koronér (aterosklerosis), ngajagaan ngajaga otak sareng ati (kardiovaskular, diabetes, panyakit Alzheimer).

Di sagigireun, Nicotinamide riboside klorida ogé gaduh mangpaat manéh pikeun manusa:

  • Nyerna ditangtoskeun sareng nyerep protéin sareng lemak;
  • Ngabantosan ngarobah asam amino tryptophan penting kana niacin;
  • Ngurangan utah, sareng ngirangan hasil tina nyandak antidepresan kusabab sungut garing sareng kasusah urencing;
  • Ngamajukeun sintésis asam nukléat sareng nyegah umur sepuh jaringan sareng organ, sahingga ngahontal tujuan pikeun ngalambatkeun sepuh;
  • Spasm otot nokturnal laun, peureup spastic sareng neuritis leungeun sareng suku;
  • Pengobatan hipometabolisme kongenital sareng ningkatkeun métabolisme;
  • Pencegahan sareng pengobatan kakurangan vitamin B6;
  • Pangobatan sindrom torowongan carpal;
  • Mantuan leungit beurat sareng nguatkeun fungsi otot.
  • Ningkatkeun daya tahan awak kana sél kanker
  • Nyegah leungitna dédéngéan
  • Éta diuretik alami.
  • Nyandak dosis anu ageung tiasa nolak kecanduan narkoba sareng gaduh pangaruh detoksifikasi anu saé.
  • Ningkatkeun fungsi sél epidermis, kitu ogé fungsi sél-sél sanés dina awak manusa, tetep ngajaga kulit.

 

Nikotinamide ribosida klorida(NR-CL) anggo

Kusabab Nicotinamide riboside klorida ngagaduhan sipat ubar anu manpaat, éta sering dianggo dina suplemén diét, ubar sareng sawah bahan pangan.

 

 

rujukan:

  • Conze D, Brenner C, Kruger CL. Kasalametan sareng Metabolisme Administrasi jangka panjang NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) dina Randomized, Double-Buta, Percobaan Klinik anu dikontrol ku Placebo tina Déwasa kaleuwihan beurat. Sci Rep. 2019 jul 5; 9 (1): 9772. doi: 10.1038 / s41598-019-46120-z. PMID: 31278280 PMCID: PMC6611812.
  • Bogan, KL, Brenner, C. (2008). "Asam nikotinat, nikotinamid, sareng nikotinamida ribosida: évaluasi molekul NAD + vitamin prékursor dina nutrisi manusa". Annu. Pdt. Nutr. 28: 115-130. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. PMID 18429699.
  • Chi Y, Sauve AA (Nopémber 2013). "Nicotinamide riboside, mangrupakeun gizi tilas dina tuangeun, mangrupikeun vitamin B3 anu pangaruhna dina metabolisme énergi sareng neuroprotection". Curr Opin Clin Nutr Metab Perawatan. 16 (6): 657-61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. PMID 24071780.