NADH 2Na (606-68-8)

Maret 15, 2020

NADH mangrupikeun bentuk énzim nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) énzim, bentuk koénzim aktif tina sanyawa sareng vitamin B3 ……….

 


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Video NADH 2Na (606-68-8)

Béta-Nicotinamide adenine uyah disodium disodium (NADH 2Na) Spésifikasi

Ngaran Produk Béta-Nicotinamide adenine uyah disodium disodium (NADH 2Na)
Ngaran kimia NADH (disodium uyah); Disodium nikotinamide adenine dinucleotide; eta-d-ribofuranosyl-3-pyridinecarboxamide, disodiumsalt; Béta-NADH Disodium Salt; Nicotinamide adenine dinucleotide, dikirangan;
CAS Jumlah 606-68-8
InChIKey QRGNQKGQENGQSE-WUEGHLCSSA-L
imut C1C=CN(C=C1C(=O)N)C2C(C(C(O2)COP(=O)([O-])OP(=O)([O-])OCC3C(C(C(O3)N4C=NC5=C(N=CN=C54)N)O)O)O)O.[Na+].[Na+]
Formula molekular C21H27N7Na2O14P2
Beurat molekul 709.4
Monoisotopic Massa 709.088661 g / mol
lebur Point 140-142 ℃
warna koneng
Ssiksa temp 2-8 ℃
kaleyuran H2O: 50 mg / mL, jelas jelas, konéng
aplikasi Kedokteran; diet sareng suplemén gizi;

 

Naon ari uyah disodium adenine Béta-Nicotinamide disodium uyah (NADH 2Na)?

NADH mangrupikeun bentuk énzim nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) énzim, bentuk koénzim aktif tina sanyawa sareng vitamin B3. NADH (b-Nicotinamide adenine dinucleotide) Disodium Salt, dikirangan, ogé katelah Nicotinamide adenine dinucleotide, mangrupikeun koénzim dina réaksi redoks. Fungsina salaku donor éléktron regenerasi dina prosés katabolik kaasup glikolisis, β-oksidasi jeung siklus asam sitrat (siklus Krebs, siklus TCA). Uyah disodium NADH ogé ilubiung dina acara sél sél, contona salaku substrat pikeun polimér (ADP-ribose) polimérase (PARPs) nalika réspon ngarusak DNA. Salaku uyah disodium tina NADH, éta dianggo dina diet sareng suplemén gizi dina pengobatan panyakit Parkinson, sindrom kacapean kronis, panyakit Alzheimer sareng panyakit kardiovaskular.

 

Manfaat uyah disodium adenine Béta-Nicotinamide disodium (NADH 2Na)

Salaku koénzim oksidoreduktase, uyah disodium NADH ngagaduhan peran penting dina produksi énergi awak.

- Uyah disodium NADH tiasa nyababkeun kajelasan méntal anu langkung saé, waspada, konsentrasi, sareng ingetan. Éta tiasa ningkatkeun katerasan méntal sareng tiasa ningkatkeun mood. Éta tiasa ningkatkeun tingkat énergi dina awak sareng ningkatkeun metabolisme, kakuatan otak sareng daya tahan.

- Bantosan jalma anu depresi klinis, darah tinggi atanapi koléstérol tinggi;

- Ningkatkeun kinerja atlit;

- Tunda prosés sepuh sareng ngajaga integritas sél saraf pikeun ngadukung sistem saraf;

- Bisa ngubaran panyakit Parkinson, ningkatkeun fungsi neurotransmitter dina uteuk pasién anu ngagaduhan panyakit Parkinson, ngirangan cacad fisik sareng kabutuhan narkoba;

- Ngarawat sindrom kacapean kronis (CFS), panyawat Alzheimer sareng panyakit kardiovaskular;

- Ngajagi tina efek samping tina ubar AIDS anu disebat zidovudine (AZT);

- Lawan pangaruh alkohol kana ati;

- Mabok Jet

 

Béta-Nicotinamide adenine uyah disodium disodium (NADH 2Na) efek samping:

Ayeuna, uyah disodium NADH sigana aman pikeun kalolobaan jalma nalika dianggo kalayan pantes sareng jangka pondok, dugi ka 12 minggu. Kaseueuran jalma henteu ngalaman efek samping nalika nyandak jumlah anu disarankeun unggal dinten, anu 10 mg.

Nanging, teu aya cukup datas ngeunaan panggunaan uyah disodium NADH nalika kakandungan sareng nyusuhan payudara. Ku kituna aranjeunna kudu tetep dina sisi anu aman sareng nyingkahan panggunaan.

 

rujukan:

  • Birkmayer JG, Vrecko C, Volc D, Birkmayer W. Nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) - pendekatan terapi anyar pikeun panyakit Parkinson. Babandingan aplikasi lisan sareng parenteral. Acta Neurol Scand Suppl 1993; 146: 32-5.
  • Budavari S, ed. Indéks Merck. Edisi ka-12 Stasion Whitehouse, NJ: Merck & Co., Inc., 1996.
  • Bushehri N, Jarrell ST, Lieberman S, et al. Lisan ngurangan b-nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) mangaruhan tekanan getih, lipid peroksidasi, sareng profil lipid dina beurit hipertensi (SHR). Geriatr Nephrol Urol 1998; 8: 95-100.
  • Bushehri N, Jarrell ST, Lieberman S, et al. Lisan ngurangan b-nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) mangaruhan tekanan getih, lipid peroksidasi, sareng profil lipid dina beurit hipertensi (SHR). Geriatr Nephrol Urol 1998; 8: 95-100.
  • Castro-Marrero J, Cordero MD, Segundo MJ, dkk. Naha koénzim lisan Q10 tambah sareng suplemén NADH ningkatkeun kacapean sareng parameter biokimia dina sindrom kacapean kronis? Antioxid Redox Signal 2015; 22 (8): 679-85.
  • Dizdar N, Kagedal B, Lindvall B. Perlakuan panyawat Parkinson ku NADH. Acta Neurol Scand 1994; 90: 345-7.