NADH 2Na (606-68-8)

Maret 15, 2020
SKU: 129311-55-3
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

NADH mangrupikeun énzim nicotinamide adenine dinucleotide (NAD), bentuk koénzim aktif sanyawa sareng vitamin B3 ……….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Video NADH 2Na (606-68-8)


Béta-Nicotinamide adenine uyah disodium disodium (NADH 2Na) Spésifikasi

Ngaran Produk Béta-Nicotinamide adenine uyah disodium disodium (NADH 2Na)
Ngaran kimia NADH (disodium uyah); Disodium nikotinamide adenine dinucleotide; eta-d-ribofuranosyl-3-pyridinecarboxamide, disodiumsalt; Béta-NADH Disodium Salt; Nicotinamide adenine dinucleotide, dikirangan;
CAS Jumlah 606-68-8
InChIKey QRGNQKGQENGQSE-WUEGHLCSSA-L
imut C1C=CN(C=C1C(=O)N)C2C(C(C(O2)COP(=O)([O-])OP(=O)([O-])OCC3C(C(C(O3)N4C=NC5=C(N=CN=C54)N)O)O)O)O.[Na+].[Na+]
Formula molekular C21H27N7Na2O14P2
Beurat molekul 709.4
Monoisotopic Massa 709.088661 g / mol
lebur Point 140-142 ℃
warna koneng
Ssiksa temp 2-8 ℃
kaleyuran H2O: 50 mg / mL, jelas jelas, konéng
aplikasi Kedokteran; diet sareng suplemén gizi;

Naon ari uyah disodium adenine Béta-Nicotinamide disodium uyah (NADH 2Na)?

NADH mangrupikeun énzim nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) énzim, bentuk koénzim aktif sanyawa sareng vitamin B3. NADH (b-Nicotinamide adenine dinucleotide) Disodium Garam, ngirangan, ogé katelah Nicotinamide adenine dinucleotide, mangrupikeun koénzim dina réaksi redoks. Fungsina salaku donor éléktron regenerasi dina prosés katabolik kaasup glikolisis, β-oksidasi sareng siklus asam sitrat (Daur Krebs, Daur TCA). Uyah disodium NADH ogé ilubiung dina kagiatan sinyal sél, contona salaku substrat polimérase (ADP-ribose) polimérase (PARP) nalika réaksi ngarusak DNA. Salaku uyah disodium tina NADH, éta dipaké dina suplemén diet sareng nutrisi dina pengobatan panyakit Parkinson, sindrom kacapean kronis, Panyakit Alzheimer sareng panyakit kardiovaskular.

Manfaat uyah disodium adenine Béta-Nicotinamide disodium (NADH 2Na)

Salaku koénzim na oksidorektase, uyah disodium NADH maénkeun peran penting dina produksi énérgi awak.

- uyah disodium NADH tiasa ngabalukarkeun kajelasan méntal anu langkung saé, waspada, konsentrasi, sareng ingetan. Éta bakal ningkatkeun kapinteran méntal sareng bakal ningkatkeun swasana. Éta tiasa ningkatkeun tingkat énergi dina awak sareng ningkatkeun metabolisme, kakuatan otak sareng daya tahan.

- Ngabantosan penderita klinis, tekanan darah tinggi atanapi koléstérol luhur;

- Ningkatkeun pagelaran atletik;

- Tunda prosés sepuh sareng ngajaga integritas sél saraf pikeun ngadukung sistem saraf;

- Mei ngubaran panyakit Parkinson, ningkatkeun fungsi neurotransmitter dina otak pasien anu ngagaduhan panyakit Parkinson, ngirangan cacad fisik sareng kabutuhan ubar;

- Ngarawat sindrom kacapean kronis (CFS), Panyakit Alzheimer sareng panyakit kardiovaskular;

- Ngajagaan tina efek samping ubar AIDS disebut zidovudine (AZT);

- Sabalikna épék alkohol dina ati;

- Mabok Jet

Béta-Nicotinamide adenine uyah disodium disodium (NADH 2Na) efek samping:

Ayeuna, uyah disodium NADH sigana aman pikeun kalolobaan jalma nalika dianggo kalayan pantes sareng jangka pondok, dugi ka 12 minggu. Kaseueuran jalma henteu ngalaman efek samping nalika nyandak jumlah anu disarankeun unggal dinten, anu 10 mg.

Nanging, teu aya cukup datas ngeunaan panggunaan uyah disodium NADH nalika kakandungan sareng nyusuhan payudara. Ku kituna aranjeunna kudu tetep dina sisi anu aman sareng nyingkahan panggunaan.

rujukan:

  • Birkmayer JG, Vrecko C, Volc D, Birkmayer W. Nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) - pendekatan terapi anyar pikeun kasakit Parkinson. Perbandingan aplikasi lisan sareng parenteral. Suplai Acta Neurol Skand 1993; 146: 32-5.
  • Budavari S, ed. Indéks Merck. Ka-12 ed. Stasion Whitehouse, NJ: Merck & Co, Inc., 1996.
  • Bushehri N, Jarrell ST, Lieberman S, et al. Lisan ngurangan b-nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) mangaruhan tekanan getih, lipid peroksidasi, sareng profil lipid dina beurit hipertensi (SHR). Geriatr Nephrol Urol 1998; 8: 95-100.
  • Bushehri N, Jarrell ST, Lieberman S, et al. Lisan ngurangan b-nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) mangaruhan tekanan getih, lipid peroksidasi, sareng profil lipid dina beurit hipertensi (SHR). Geriatr Nephrol Urol 1998; 8: 95-100.
  • Castro-Marrero J, Cordero MD, Segundo MJ, dkk. Naha koénzim lisan Q10 tambah sareng suplemén NADH ningkatkeun kacapean sareng parameter biokimia dina sindrom kacapean kronis? Antioxid Redox Signal 2015; 22 (8): 679-85.
  • Dizdar N, Kagedal B, Lindvall B. Pangobatan panyakit Parkinson sareng NADH. Acta Neurol Scand 1994; 90: 345-7.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.