+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah bubuk NSI-189 Base (1270138-40-3)

Atah base NSI-189 bubuk mangrupa percobaan ékspérimén, poténsial anu ditalungtik ku Neuralstem, Inc. pikeun ....


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1460kg / bulan

gambaran

Atah bubuk NSI-189 Base (1270138-40-3) video

Atah bubuk NSI-189 Base (1270138-40-3) Pedaran

Atah bubuk NSI-189 Base mangrupakeun kimiawi ieu panalungtikan nootropic na neurogenic diturunkeun tina nicotinamide na pyrazine. Yen ieu diturunkeun tina pyrazine na nicotinamide. Studi geus nembongkeun yen eta ngarangsang neurogenesis sél sirung manusa hippocampus turunan neural di vivo na vitro. Dina beurit sawawa cageur, NSI-189 geus ditémbongkeun nambahan volume hippocampal ku 20% na ngabalikeun gejala behavioral dina model mouse depresi, hartina dina sumber eta bisa alamat depresi. hippocampus nu tanggung jawab navigasi spasial marengan konsolidasi informasi ti mémori jangka pondok pikeun memori jangka panjang.

The éntitas kimiawi ngarangsang tumuwuhna neuron anyar dina hippocampus, anu mangrupa wewengkon otak nu dipercaya jadi contributory dina kondisi sapertos karusuhan stress pos-traumatis (PTSD), Panyakit Alzheimer, jeung karusuhan depressive utama (MDD).

Atah bubuk NSI-189 Base (1270138-40-3) Specifications

Ngaran Produk bubuk NSI-189 Base atah
Ngaran kimia (4-benzylpiperazin-1-yl)(2-(isopentylamino)pyridin-3-yl)methanone; UNII-YVE9U408ZL; YVE9U408ZL;
merek Name bubuk NSI-189 Base atah
Kelas ubar sambetan; Nootropic
CAS Jumlah 1270138-40-3
InChIKey DYTOQURYRYYNOR-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C22H30N4O
molekular Wdalapan 366.509 g / mol
Monoisotopic Massa 366.242 g / mol
lebur Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan jam 17.4 - 20.5
warna bodas
Solubility 10 mm DMSO
Storage Temperature Cool Tempat garing
Atah NSI-189 Base bubuk Application Hal ieu dipaké pikeun nyampurkeun kaayaan séjénna kaasup karusuhan pos-traumatis stress (PTSD), Panyakit Alzheimer jeung masalah kognitif nu patali umur.

atah Basa NSI-189 bubuk (1270138-40-3)

Atah bubuk NSI-189 Base mangrupakeun kimiawi ieu panalungtikan nootropic na neurogenic diturunkeun tina nicotinamide na pyrazine. Yen ieu diturunkeun tina pyrazine na nicotinamide. Studi geus nembongkeun yen eta ngarangsang neurogenesis sél sirung manusa hippocampus turunan neural di vivo na vitro. Dina beurit sawawa cageur, NSI-189 geus ditémbongkeun nambahan volume hippocampal ku 20% na ngabalikeun gejala behavioral dina model mouse depresi, hartina dina sumber eta bisa alamat depresi. hippocampus nu tanggung jawab navigasi spasial marengan konsolidasi informasi ti mémori jangka pondok pikeun memori jangka panjang.

The éntitas kimiawi ngarangsang tumuwuhna neuron anyar dina hippocampus, anu mangrupa wewengkon otak nu dipercaya jadi contributory dina kondisi sapertos karusuhan stress pos-traumatis (PTSD), Panyakit Alzheimer, jeung karusuhan depressive utama (MDD).

Basa NSI-189 bubuk (1270138-40-3) Mékanisme lampah?

Mékanisme Peta NSI-189 dipedar ku kamampuhna pikeun merangsang generasi neuron anyar dina hippocampus, tapi molekul targétna masih tacan dipikanyaho.

mangpaat base ofNSI-189 bubuk (1270138-40-3)

  • Mungkin Ngaronjatkeun Kognisi
  • Bisa Ngaronjatkeun Depresi
  • Bisa Pitulung Sareng Stroke
  • Bisa Pitulung Ku Diabetes

disarankeun Basa NSI-189 bubuk (1270138-40-3) Dosage

NSI-189 base powder gaduh panalungtikan anu diwates pisan tur paling percobaan parantos di modél sato.

Nu keur ceuk, fase 1B randomized ulikan escalation dosis sababaraha ngalaporkeun yén administrasi 40 mg dosis NSI-189 sakali / dinten, 40 mg dua kali / dinten, sareng 40 mg tilu / dinten kanggo dinten 28

efek samping of Basa NSI-189 bubuk (1270138-40-3)

Neuropathy periferal intermittent (leungitna perasaan sensasi dina leungeun jeung suku)

ngaronjat napsu

Kanaékan kahoyong dietary kana gula (huntu amis)

Kacapean / malaise

Laksana Intoleransi

Nyeri sirah pos-latihan

Turunna motivasi

Fugue nyatakeun dimana dialog jero abdi henteu bolos

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.