Imunoglobulin G (IgG)

Maret 15, 2020
SKU: 124904-93-4
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Ngahasilkeun pisan imunoglobulin dina getih anjeun masihan kasempetan anu langkung ageung pikeun nampi inféksi. Ngagaduhan seueur teuing ……….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Pidéo immunoglobulin G (IgG)

IgG Specifications

Ngaran Produk IgG
Ngaran kimia N / A
merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan N / A
Monoisotopic Massa N / A
titik golak N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bawang bodas ka Bubuk Konéng
Solubility 100% cai leyur
Storage Temperature N / A
Application Inuman, suplemén kaséhatan lalaki, suplemén imporve Sex Lalaki, Kadaharan Kaséhatan, tuangeun dahareun, jsb.

Tinjauan IgG

Antibodi mangrupikeun protéin anu sél sél imun anjeun ngadamel baktéri, virus, sareng panyerang ngabahayakeun anu sanés.

Ngahasilkeun pisan immunoglobulin dina getih anjeun masihan anjeun langkung ageung kéngingkeun inféksi. Ngahasilkeun seueur pisan tiasa hartosna anjeun ngagaduhan alahan atanapi sistem imun anu langkung aktif.

Imunoglobulin mengikat, mikawanoh, sareng ngancurkeun baktéri, racun, virus, sareng antigen sanés. Awak ngahasilkeun antibodi pikeun ngalawan anti antigen. Lajeng, waktos salajengna waktos antigen asup kana awak, éta ngarangsang produksi antibodi idéntik.

Pentingna immunoglobulin mangrupakeun konci pikeun ngartos naha suplemén colostrum bovine tiasa penting pikeun kasehatan manusa. Imunoglobulin sareng komponén kekebalan aktif anu sanés dina kolostrum bovine parantos ditingalikeun pikeun ngirangan résiko kaayaan otoimun, tepa, sareng idiopatik (henteu dipikanyaho) sabab, kalebet: pox hayam , Hepatitis , Ukuran.

Atah, kolostrum bovine seger ngandung sababaraha tipeu béda tina immunoglobulin: IgA, IgG, IgM, IgE, IgD

immunoglobulin g (IgG): Digunakeun pikeun ngatasi masalah sareng sistem imun sareng inféksi. Kolostrum Bovine ngandung langkung IgG tibatan immunoglobulin anu sanés.

Naon IgG?

Antibodi nyaéta komponén utama kekebalan humoral. IgG mangrupikeun jinis utama antibodi anu kapanggih dina getih sareng cairan ekstrasélular, ngamungkinkeun pikeun ngatur inféksi jaringan awak. Ku ngabeungkeut sababaraha jinis patogén sapertos virus, baktéri, sareng jamur, IgG ngajagi awak tina inféksi. Antibodi ieu ngajagi anjeun tina inféksi ku "émut" anu kuman anjeun parantos kapayun.

Tingkat IgG normal, tingkat Igum sérum biasana kirang tina 200 mg / dL, sareng tingkat IgM sareng IgA kirang ti 20 mg / dL. Ékspér getih getih periferal biasana kurang tina 19%.

IgG mangrupikeun hiji-hijina immunoglobulin manusa anu maot ti indung ka janin pikeun mindahkeun kekebalan.

Naon gejala tina kakurangan IgG?

Jalma anu kakurangan IgG leuwih cenderung meunang inféksi. Kekurangan IgG tiasa lumangsung dina umur naon waé.

Tes getih anu ngukur tingkat immunoglobulin mangrupikeun léngkah awal pikeun ngarawat kakurangan IgG. Uji anu langkung rumit tapi penting pisan ukur pangukuran tingkat antibodi dina ngaréaksikeun vaksin tinangtu.

Inféksi anu sering mangaruhan jalma kalayan kakurangan IgG nyaéta:

Inféksi sinus sareng inféksi saluran pernapasan lianna

Inféksi gastrointestinal

inféksi ceuli

radang paru-paru

Bronchitis

Inféksi anu nyababkeun tikoro

Inféksi langka, parah jeung ngancam kahirupan

Di sababaraha jalma, inféksi ngabalukarkeun parut anu ngarugikeun saluran jalan sareng paru-paru. Ieu tiasa mangaruhan engapan. Jalma anu kakurangan IgG ogé sering mendakan yén radang paru-paru sareng vaksin flu henteu ngajaga aranjeunna tina inféksi ieu.

Mangpaat IgG Bubuk

IgG Powder mangrupikeun sumber anu teu dimurnikeun, bébas susu tina imunoglobulin G (IgG) anu aya salaku suplemén dina diet. Rumus IgG murni ieu ngajaga ngajaga sistem imun peujit anu séhat ku cara mengikat mikroba sareng racun anu aya dina lumen usus.

Bubuk IgG nyayogikeun Imunoglobulin anu Non-Alergenik Konsentrasi kanggo Ningkatkeun Kakebalan Mucosal

Bubuk IgG ngabantosan Kasaimbangan Mikroba

Bubuk IgG ngarojong GI Barrier Kaséhatan sareng integritas

Bubuk IgG ngabantosan Kasaimbangan Radang Balanja Biasa

Bubuk IgG ngabantosan kasaimbangan individu sareng ngajaga fungsi imun séhat.

Bubuk IgG ngabantosan merangan Baktéri: Immunoglobulin tiasa ngabantosan résiko anu disababkeun ku mikroba ngabahayakeun, ku kituna nyegah atanapi ngaminimalkeun masalah kasehatan.

Bubuk IgG kagunaan jeung aplikasi

Nalika suplemén immunoglobulin henteu kategori umum di pasar, aya sababaraha produk saingan. Prospek pasar suplemén immunoglobulin katingali positif.

Panaliti nunjukkeun yén lgG tiasa efektif dina nétralisasi mikroorganisme anu aya dina saluran pencernaan. Kolostrum henteu ngan kalebet jumlahna ageung tina lgG, tapi ogé sababaraha faktor anu tiasa nguntungkeun sistem imun.

Suplemén bubuk IgG konsentrasi immunoglobulin pikeun ningkatkeun kekebalan mukosa, merangsang mékanisme ngalereskeun usus sareng ngabantosan ngajaga kasaimbangan mikroba.

rujukan:

IgG sareng Fcγ Reseptor dina Rintangan Intestinal sareng Peradangan Tomas Castro-Dopico, Menna R. Clatworthy Front Immunol. 2019

Kompléks imun tiasa memicu khusus, T sél-gumantung, produksi antibodi autoanti-IgG dina beurit J Exp Med. 1985 1 Jan

Kinetik tina immunoglobulin khusus M, E, A, sareng G dina inféksi kongenital, primér, sareng sekunder cytomegalovirus anu diulik ku panambaran immunosorbent enzim-berkaitan. SL Nielsen, kuring Sørensen, HK Andersen J Clinic Microbiol. 1988 Apr; 26 (4): 654-661.

Pangaruh Tilu Colostrum Diets dina Transfer Pasipatan Kaamanan sareng Prédhikasi Kaséhatan di Anak sapi di Tenaga California nyusul Pengetahuan Manajemén KolostrumDeniece R. Williams, Patrick Pithua, Angel Garcia, John Champagne, Deborah M. Haines, Sharif S. Aly Vet Med Int. 2014; 2014: 698741

Evaluasi épék cahaya sinar ultraviolét dina rereged baktéri inokulasi jadi sakabeh susu sareng colostrum, sareng dina kolostrum immunoglobulin G V. Pereira, ML Bicalho, VS Machado, S. Lima, AG Teixeira, LD Warnick, RC Bicalho J Dairy Sci. Panulis naskah; sayogi dina PMC 2015 M

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.