+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Tianeptine hemisulfate monohydrate bubuk (1224690-84-9)

Tianeptine sulfat, disebut oge atah Tianeptine hemisulfate monohydrate bubuk, mangrupa ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1350kg / bulan

gambaran

Atah Tianeptine hemisulfate monohydrate bubuk (1224690-84-9) video

Atah Tianeptine hemisulfate monohydrate bubuk (1224690-84-9) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah Tianeptine hemisulfate monohydrate bubuk
Ngaran kimia Tianeptine hemisulfate monohydrate; 1224690-84-9; Heptanoic asam,
merek Name Stablon, Coaxil
Kelas ubar Antara & Rupa Kimia
CAS Jumlah 1224690-84-9
InChIKey KVVMXNNJBVTOSX-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C42H56Cl2N4O14S3
molekular Wdalapan 1008.004 g / mol
Monoisotopic Massa 1006.233 g / mol
lebur Point 1800 ℃
Ngagolak Point 269.8 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna kaluar-Bodas Bubuk
Solubility Freetly leyur Dina cai na métanol jeung dichloromethane
Storage Temperature Cool tempat garing
Application Tianeptine natrium bisa dipaké dina sanyawa Tricyclic kalawan psychostimulant

Tianeptine natrium boga fungsi anti sariawan jeung sipat anti emetic. Antidepressant

Tianeptin hémisulfat monohidrat (THM) bubuk (1224690-84-9)

Atah Tianeptin hemisulfate monohydrate powder, ogé disebut Tianeptine Sulfate, mangrupa vérsi anu langkung ti ti bentuk tianeptin natrium uyah. Nonta non-higroskopis, henteu gampang pikeun nanganan, turun langkung gampang, sareng langkungna dua kali. Hasta sadayana sadayana sareng Tianeptine Sodium, ngan bentuk sulfat mibanda satengah-jam jam 5-6, ku kituna lami tianeptine natrium dua kali salami. Kusabab kitu, panalungtik kudu 2-3 kali jumlah sulfat pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong anu asih ka asih. Sulfat ogé kalebet dina rasa sareng viskositas.

Tianeptin hemisulfate monohydrate digolongkeun salaku serotonin reuptake enhancer selektif (SSRE) anu digunakeun pikeun natambaan déprési. Tianeptine diwangun dina Perancis di 1960s sarta parantos dipaké di sapanjang bagian ahir éta 2000s.

Sometimesta ogé sok digunakeun pikeun ngubaran sindrom gampang ambeu bowel atanapi asma. Dina dosis beurat, parantos aya épék rékréasi kawas opioid sapertos ngaberean ubar keur nengtremkeun sareng stimulasi, motivasi perbaikan, sareng euforia nalika diadministrasi.

Tianeptin hemisulfate monohydrate (THM) powder (1224690-84-9) Mékanisme Aksi

Salasahiji modus utama Peta pikeun Tianeptine hemisulfate monohydrate nyaéta pikeun ningkatkeun naékanana serotonin (5-HT) dina uteuk jeung platélét. Teu siga seueur sanyawa trisiklik, Tianeptine henteu katingali tina gebuan kinerja kognitif atanapi fungsi motor. Sigana mah mibanda aktivitas dina sistem glutamatergic, nu hipotésis janten mékanisme antidepressan anyar.

Ku cara ningkatkeun upapan serotonin, Tianeptine hemisulfate monohydrate boga mékanisme tibalik kana SSRI tradisional. Studi panganyarna geus nalungtik efek tina Tianeptine dina kerangka hipotesa neuroplasticity depresi, nu eta bisa mibanda sababaraha aktivitas. Panalungtikan anyar ogé nunjukeun yen Tianeptine tiasa berinteraksi sareng reséptor adénosin A1.

Leuwih ti éta, hasil panalungtikan anu nembe panganyarna dina 2014 nunjukkeun yén Tianeptine tiasa dianggo salaku agonis reséptor -opioid (MOR). Panaliti nganggo radioligand mengikat sareng dumasar sél-pancén fungsi pikeun ngidentipikasi Tianeptine salaku agonis MOR mujarab. Alsota ogé agonist d-opioid pinuh tapi dina pangirut leuwih handap. Tianeptine teu epektip di situs reséptor k-opioid.

make tina Tianeptine hemisulfate monohydrate (THM) powder (1224690-84-9)

▪ karusuhan Depressive

Qualities Kakuatan anti-kahariwang sareng antidepressant sareng nootropic

Kinerja kognitif sareng kamampuan anu diajar

▪ nyeri otot

▪ ADHD

Disarankeun Tianeptine hemisulfate monohydrate (THM) powder (1224690-84-9) Dosage

Tianeptine hemisulfate monohydrate dosage biasana 25 mg sakali, atanapi dua kali sapoé. Komo pas dimimitian ku dosis anu saé, saéna ukur maksakeunna ka 2 atanapi 3 poe saminggu kanggo sapoé sahenteuna 3 - 4 ngahalangan.

Tianeptine hemisulfate monohydrate asalna dina bentuk kapsul atanapi bubuk. Disarankeun mimitian ku dosage lemah sareng ningkat ku saeutik nepi ka saos dina leres. Sajaba ti, dosis leutik ngurangan potensi kecanduan, ditarikna parna, sareng kasabaran.

Dosis 50 - 75 mg tiasa merangsang. Dosis rekreasi Tianeptin hemisulfate monohydrate> 100 mg tiasa ngabalukarkeun sensasi tinggi Tianeptine hemisulfate monohydrate.

Mangpaat Tianeptin hemisulfate monohydrate (THM) powder (1224690-84-9)

♦ Tianeptin hemisulfate monohydrate ngaronjatkeun neuroplasticity otak sarta nurunkeun depresi. Neuroplasticity nyaéta kamampuan uteuk pikeun adaptasi jeung ngarobah nalika diajar; nyumbang kana kinerja kognitif hadé jeung ningkat pangabisa diajar.

♦ Hiji studi pasien 90 kalayan PTSD némbongkeun hasil anu positif kalayan pamakéan Tianeptine hemisulfate monohydrate. Panalungtikan ogé ngabéréskeun yén sareng perlakuan ku tianeptine sulfat sareng réduksi signifikan dina karusuhan panik. Tianeptin hemisulfate monohydrate dibikeun ka pasien manula parantos ningkat kana ningkatkeun fungsi neurokognitif kahariwang sareng perbaikan haté.

Studies Studi sato jeung manusa parantos dilaksanakeun dina pengobatan kasakit Parkinson jeung Tianeptine hemisulfate monohydrate, nunjukkeun hasil ngajangjikeun dina ngaronjatkeun skor kaséhatan méntal.

Study Hiji studi awal tina outpatients 68 sareng ADHD menyimpulkan yén skor mean ningkat nyata tur yén Tianeptine hemisulfate monohydrate mangpaatna dina ngamungkinkeun kamampuan perhatian tur turun paripolah hiperaktif.

♦ Tianeptin hemisulfate monohydrate ogé analgesic mujarab (panawar nyeri), malah pikeun individu anu aya dina nyeri kronis. Ieu téh mangrupa metodeu mujarab pikeun atenuasi gejala anu patali jeung masalah kaséhatan peujit ogé.

♦ The Institute of Experimental Medicine di Caracas ngayakeun sidang acak-minggu 52-barudak barudak kalayan asma. Pasén anu dikaluarkeun Tianeptine hemisulfate monohydrate némbongkeun kanaékan utama dina fungsi paru.

♦ Najan aya panalungtikan anu sanésna mah hoyong, hiji lami ngeunaan lalaki 237 kalayan ED nangtukeun yén tianeptine tiasa janten terapi éféktif.

Effects Pangaruh anxiolytic Tianeptine henteu ngaruhkeun népét acetylcholine atawa fungsi cardiovascular, nyieun tianeptine pilihan alus teuing pikeun manula sakaligus lain

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.