Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6)

Pébruari 26, 2019
SKU: 121062-08-6
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk mangrupakeun heptapeptide siklik sintétik, hiji analog tina alfa-melanotropin (4,10); sanggup .........


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) video

Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Pedaran

Melanotan II (MT-2) nyaéta péptida sintétis, analog tina hormon alami anu ningkatkeun tan melanocortin (produksi melanin ngalangkungan melanocytes, anu nangtoskeun sareng ngamungkinkeun pikeun tan). épék ngabahayakeun tina radiasi surya sareng solarium.

Péptida MT-2 ieu dirancang pikeun pohara merangsang résponasi awak pikeun uv sinaran sinar, sabab produksi melanin super cahya ka cahya srengenge diperyogikeun pikeun mangpaatkeun pangaruh tanning maksimal. Ieu mangrupikeun solusi idéal pikeun jalma anu ngagaduhan kulit anu adil pikeun disamaran tanpa kudu nyéépkeun minggu dina panonpoé sareng ngiringan prosés ngabeuleum sareng dudung.

Pangguna MT2 ngalaman nyamak langkung gancang sareng penyembuhan langkung gancang sél kulit anu rusak. Kusabab ieu, melanotan II cocog pisan pikeun jalma anu kulitna pucat (jinis kulit 1 & 2) sarta gampang dibakar panonpoé.

Dosis Melanotan II , prosedur panarimaan baku nunjukkeun dosis tunggal suntikan Melanotan II dina jumlah 1 mg (itungan pasti per kilogram teu diperyogikeun, sakumaha dosis beda-beda), mimitian ku 250mkg dina sadinten sareng dina dinten 4 tambahkeun 250mkg sejen laun. Dina dinten kaopat ningkatkeun dosis dugi ka 1mg sareng lengket ka tingkat ieu dugi ka tan anu dipikahoyong kahontal. Langkung émbaran ngeunaan mésér Melanotan II (MT-2) online, punten ulah ragu waé sareng panyadia kami-péptida.

Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Specifications

Ngaran Produk Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk
Ngaran kimia Melanotan II; MelanotanII;

(3S,6S,9R,12S,15S,23S)-12-((1H-imidazol-5-yl)methyl)-3-((1H-indol-3-yl)methyl)-15-((S)-2-acetamidohexanamido)-9-benzyl-6-(3-guanidinopropyl)-2,5,8,11,14,17-hexaoxo-1,4,7,10,13,18-hexaazacyclotricosane-23-carboxamide

ngaleles Ac-Nle-cyclo (ASP-Na-DPhe-Arg-Trp-Lys) -NH2
merek Name N / A
Kelas ubar péptida
CAS Jumlah 121062-08-6
InChIKey JDKLPDJLXHXHNV-MFVUMRCOSA-N
molekular Formula C50H69N15O9
molekular Wdalapan 1024.198 g / mol
Monoisotopic Massa 1023.54 g / mol
lebur Point > 181 ° C (subl.)
Freezing Point ≥17.0
Biologis Satengah-Kahirupan 33 jam
warna bodas
Solubility Leyur dina DMSO
Storage Temperature -20 ° C
Application Melanotan II uyah asétat geus dipaké pikeun diajar épék inhibitory na on dahar jeung énergi pengeluaran di beurit.

Melanotan II asétat asam Salt, mangrupakeun kimiawi lab-dijieun nu sarua jeung hormon kapanggih dina jelema. Melanotan II geus ditémbongkeun ka gaduh melanogenesis (tanning) jeung épék aphrodisiac on manusa.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.