Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6)

Pébruari 26, 2019

Bubuk atah MT2 (Melanotan-II) mangrupikeun heptapeptida siklik sintétik, analog alpha-melanotropin (4,10); sanggup ………


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) video

 

Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Pedaran

Melanotan II (MT-2) nyaéta péptida sintétis, analog tina hormon alami anu ningkatkeun tan melanocortin (produksi melanin ngalangkungan melanocytes, anu nangtoskeun sareng ngamungkinkeun pikeun tan). épék ngabahayakeun tina radiasi surya sareng solarium.

Péptida MT-2 ieu dirancang pikeun pisan ngarangsang réspon awak kana paparan sinar uv, sabab produksi melanin superposisi paparan panonpoe minimum diperyogikeun pikeun ngahasilkeun pangaruh samak maksimum. Ieu leyuran anu saé pikeun anu ngagaduhan kulit anu saé pikeun disamak tanpa kedah méakkeun minggu di panonpoé sareng ngalangkungan prosés ngabeuleum sareng ngubaran.

pamaké MT2 ngalaman loba leuwih gancang tanning tur gancang penyembuhan panonpoé ruksak sél kulit. Kusabab ieu, melanotan II khususna cocog pikeun anu kulitna pucat (kulit tipe 1 & 2) sareng rentan kaduruk di panonpoé.

Dosis Melanotan II , prosedur panarimaan baku nunjukkeun dosis tunggal suntikan Melanotan II dina jumlah 1 mg (itungan pasti per kilogram teu diperyogikeun, sakumaha dosis beda-beda), mimitian ku 250mkg dina sadinten sareng dina dinten 4 tambahkeun 250mkg sejen laun. Dina dinten kaopat ningkatkeun dosis dugi ka 1mg sareng lengket ka tingkat ieu dugi ka tan anu dipikahoyong kahontal. Langkung émbaran ngeunaan mésér Melanotan II (MT-2) online, punten ulah ragu waé sareng panyadia kami-péptida.

 

Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Specifications

Ngaran Produk Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk
Ngaran kimia Melanotan II; MelanotanII;

(3S,6S,9R,12S,15S,23S)-12-((1H-imidazol-5-yl)methyl)-3-((1H-indol-3-yl)methyl)-15-((S)-2-acetamidohexanamido)-9-benzyl-6-(3-guanidinopropyl)-2,5,8,11,14,17-hexaoxo-1,4,7,10,13,18-hexaazacyclotricosane-23-carboxamide

ngaleles Ac-Nle-cyclo (ASP-Na-DPhe-Arg-Trp-Lys) -NH2
merek Name N / A
Kelas ubar péptida
CAS Jumlah 121062-08-6
InChIKey JDKLPDJLXHXHNV-MFVUMRCOSA-N
molekular Formula C50H69N15O9
molekular Wdalapan 1024.198 g / mol
Monoisotopic Massa 1023.54 g / mol
lebur Point  > 181 ° C (subl.)
Freezing Point ≥17.0
Biologis Satengah-Kahirupan 33 jam
warna bodas
Solubility  Leyur dina DMSO
Storage Temperature   -20 ° C
Application Melanotan II uyah asétat geus dipaké pikeun diajar épék inhibitory na on dahar jeung énergi pengeluaran di beurit.

Melanotan II asétat asam Salt, mangrupakeun kimiawi lab-dijieun nu sarua jeung hormon kapanggih dina jelema. Melanotan II geus ditémbongkeun ka gaduh melanogenesis (tanning) jeung épék aphrodisiac on manusa.