bubuk atah J-147 (1146963-51-0)

April 2, 2021

Bubuk atah J-147 mangrupikeun ubar ékspérimén anu épék dilaporkeun ngalawan panyakit Alzheimer sareng sepuh dina modél beurit ngagancangan …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1150kg / bulan

bubuk atah J-147 (1146963-51-0) video

 

bubuk atah J-147 (1146963-51-0) Pedaran

Bubuk atah J-147 mangrupikeun ubar ékspérimén anu dilaporkeun épék ngalawan duanana panyawat Alzheimer sareng sepuh dina modél beurit tina gancangan sepuh. Éta turunan kurkumin sareng calon ubar neurogénotip sareng neuroprotéktip anu kuat mimitina dikembangkeun pikeun pengobatan kaayaan neurodegenerative anu aya hubunganana sareng sepuh anu tabrakan seueur jalur anu kairut dina patogénesis neuropati diabetik.

bubuk J-147 atah ampir siap pikeun percobaan klinis manusa. Kiwari, para élmuwan Salk geus direngsekeun dina teka tina naon, persis, J147 manten. Dina kertas diterbitkeun Januari 7, 2018, dina Cell jurnal sepuh, aranjeunna ngalaporkeun yén tamba ngiket ka protéin kapanggih dina mitokondria, nu powerhouses énergi-generating sél. Kahareupna aranjeunna némbongkeun, éta ngajadikeun sepuh sél, beurit jeung flies muncul leuwih youthful.

bubuk atah J-147 (1146963-51-0) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah J-147
Ngaran kimia N- (2,4-Dimethylphenyl) -2,2,2-trifluoro-N '- [(E) - (3-methoxyphenyl) methylene] acetohydrazide
merek Name Taya data sadia
Kelas ubar Taya data sadia
CAS Jumlah 1146963-51-0
InChIKey HYMZAYGFKNNHDN-SSDVNMTOSA-N
molekular Formula C18H17F3N2O2
molekular Wdalapan 350.341 g / mol
Monoisotopic Massa 350.124 g / mol
lebur Point  Taya data sadia
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data sadia
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
kaleyuran  Cai Kaleyuran: 0.000115 mg / ml
panyimpenan Temperature  refrigerate
bubuk atah J-147 Application ubar ékspérimén kalayan épék dilaporkeun ngalawan duanana kasakit Alzheimer sareng sepuh dina modél beurit tina gancangan sepuh.

 


Naha J-147 katelah ubar pangsaéna pikeun ngubaran panyawat Alzheimer sareng anti sepuh?