+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Nooglutyl (112193-35-8)

Powder Nooglutyl nyaéta nootropic anu anyar anu nawaran seueur ingetan sareng ngelingan mangpaat anu beredar. Satengah-hirup tina nootropic ieu nyaéta .........


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1460kg / bulan

gambaran

bubuk atah Nooglutyl (112193-35-8) video

bubuk atah Nooglutyl (112193-35-8) Pedaran

bubuk atah Nooglutyl mangrupakeun agén nootropic yén ieu diajarkeun di Research Institute of Farmakologi, Akademi Rusia Élmu Médis salaku perlakuan potensi amnesia. Dina model sato, eta boga rupa-rupa épék sistim saraf pusat.

bubuk atah Nooglutyl (112193-35-8) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Nooglutyl
Ngaran kimia Nooglutil; ONK-10; UNII-09UM5JOS3W; BRN 4200454; 09UM5JOS3W; N-5- (Hydroxynicotinoyl) -l-glutamat asam Lainna ...
merek Name Nooglutil
Kelas ubar Nootropic Narkoba
CAS Jumlah 112193-35-8
InChIKey XFZGYOJFPGPYCS-QMMMGPOBSA-N
molekular Formula C11H12N2O6
molekular Wdalapan 268.225 g
Monoisotopic Massa 268.23 g / mol
golak Point 704.7 ± 60.0 ° C di 760 mmhg
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan 30 menit jam 3
warna bubuk bodas
Solubility rada leyur dina cai sarta dina étanol.
Storage Temperature Toko na STP, dina wadahna disegel, ulah panas kuat sarta lampu.
Application bubuk atah Nooglutyl mangrupakeun nootropic anyar nu nawarkeun sababaraha beredar ingetan memori sareng ngelingan kauntungan.

atah Nooglutyl bubuk (112193-35-8) Pedaran

Powder Nooglutyl nyaéta agén nootropik nu diulik dina Institute Institute of Farmakology, Akademi Scienceslmu Médis Rusia salaku perlakuan anu potensial pikeun model sato amnesia.Unawa mah, eta gaduh sababaraha épék sistim saraf pusat.

Nooglutyl, turunan asam L-glutamat jeung oxynicotinic, anu gaduh épék glutamatergis nyaéta obat anu pohara aktip dina nyampurkeun gangguan memori sareng diajar, ngalindungan kana karuksakan neuronal ischemic sareng tatu otak. ‍‍

Nooglutyl bubuk (112193-35-8) Mékanisme Aksi?

Percobaan dina beurit némbongkeun yén némbongkeun nooglutyl diucapkan sipat vestibular-pelindung sareng ku aktivitas antimotion na teu dibasajankeun di handap papayung vestibular Palasik, sapertos scopolamine sareng diprazine. Experkspérimén éléktrofisologis dina ucing nunjukkeun yén nooglutyl ngarobah aktivitas spontan dina 80% tina neuron cortical (zona somatosensory I jeung aréa 5 tina cortex pakaitna parietal) sareng nyata ngaruksak épék akibat panyakit gerak: aktivasina tina aktivitas unit tunggal somatosensory zone I jeung inhibisi réspon neuron kana stimulasi somatic. Ieu sipat persiapan dipercaya ngabentuk dasar pangaruh antimotion na.

Nooglutyl parantos ditunjukkeun pikeun ngaropéa selektif AMPA reséptor, has hiji stimulan ampakine, kalayan aspék neuroprotective of racetam a. Eta geus nunjukkeun janten pangaruh kuat dina reséptor glutamat ti Noopept.

mangpaat of Nooglutyl bubuk (112193-35-8)

Hadé pikeun Lahirna Mémori sareng ingetan

Bubuk Nooglutyl geus ditetepkeun mibanda pasipatan nootropic mujarab. Nooglutyl watekna mangaruhan pangaruh anu positif dina ciptaan sareng ingetan ingetan, sareng ogé tiasa ningkatkeun kalolobaan prosés kognitif tina sato lab. Ulikan ogé nyarankeun yen eta kagungan kamampuhan antiamnesic sareng antihypoxic.

disarankeun Nooglutyl bubuk (112193-35-8) Dosage

Henteu aya nyarankeun dosage on sanés manusa, tapi bubuk Nooglutyl dina dosis 20 mg / kg ngahasilkeun pangaruh anu positif dina paripolah sareng ingetan ngeunaan lami SAMP9 heubeul bulan-bulan 10.

efek samping of Nooglutyl bubuk (112193-35-8)

Euweuh efek samping dilaporkeun yet reported

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.