bubuk atah Fasoracetam (110958-19-5)

Désémber 29, 2018
SKU: 110958-19-5
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Fasoracetam powder nyaeta racetam nootropic anyar sareng ngajangjikeun anu bakal dimekarkeun salaku perlakuan ADHD poténsial. ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1570kg / bulan

bubuk atah Fasoracetam (110958-19-5) video

bubuk atah Fasoracetam (110958-19-5)

bubuk atah Fasoracetam mangrupakeun nootropic anyar kuat yén tumiba dina kaasup nootropics katelah racetams. Ieu turunan piracetam, tapi dampak kognitif na loba kuat ti piracetam. Ogé leuwih anti amnesiac ti piracetam, sarta tindakan minangka sistem stimulan saraf pusat. bubuk atah Fasoracetam mangrupakeun tinggi-pangirut kolin uptake enhancer sarta ngaronjatkeun aktivitas sintase nitrat oksida di cortex cerebral.

bubuk atah Fasoracetam (110958-19-5) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Fasoracetam
Ngaran kimia (5R)-5-(piperidine-1-carbonyl)-2-pyrrolidone;(5R)-5-(piperidine-1-carbonyl)pyrrolidin-2-one;(5R)-5-piperidin-1-ylcarbonylpyrrolidin-2-one;
merek Name bubuk atah Fasoracetam
Kelas ubar nootropics
CAS Jumlah 110958-19-5
InChIKey GOWRRBABHQUJMX-MRVPVSSYSA-N
molekular Formula C10H16N2O2
molekular Wdalapan 196.248
Monoisotopic Massa 196.121 g / mol
ngagolakanWaluya Point 456.8 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas
Solubility kaleyuran taun cai téh 50mg / ml di 25 Celsius.
Storage Temperature 2-8 ° C
bubuk atah Fasoracetam Application Ningkat Processing kognitif na Mémori

atah Fasoracetam bubuk (110958-19-5) Pedaran

Fasoracetam Powder mangrupakeun sanyawa nootropic di kulawarga racetam of nootropics. Racetams ngawengku gugus badag sanyawa béda, sadaya dirobah tina sanyawa indungna Piracetam, anu kapanggih dina 1960s

Eta ayeuna berkembang salaku ADHD non-stimulan poténsial. Human Studi manusa pangukuran anu diduga ku masarakat dina fasoracetam diwates tapi positip, nuduhkeun éta épénénén ngaréaksikeun wangun poko budak leutik ADHD. Studi sato jeung bukti anecdot tina pamaké nyarankeun yén hal ogé tiasa ningkatkeun deui memori, sleep ningkatkeun sare, ‍ ngagentos kahariwang jeung déprési, alle sareng ngagentoskeun gejala ditarikna ti obat séjén.

Kumaha carana sangkan Fasoracetam bubuk (110958-19-5) dianggo?

Aya bukti nu ngayakinkeun kumaha jalan fasoracetam pikeun ningkatkeun kognisi, kumaha ogé, dipercaya percaya ngahasilkeun modul produksi jeung sékrési glutamat, GABA, jeung asetilcholin, tilu ti neurotrasmitter anu pangpentingna dina uteuk.

GABA (B) up-régulasi anu didiskusikeun kana mangpaat deui nyaéta mékanisme peta anu sanés pikeun pengobatan antideprésan sareng kahariwang, padahal langkung seueur inpormasi anu dipikabutuh pikeun pinuh ngarti cara anu dianggo fasoracetam ngeunaan formasi memori sareng stimulasi

mangpaat of Fasoracetam bubuk (110958-19-5)

  • Bisa Ngaronjatkeun Mémori sareng Kognisi Umum
  • Bisa Ngingetkeun Kahariwang sareng déprési
  • Poténsi Treatment ADHD
  • Bisa Ngabeungitkeun Pundaran Anu Narkoba Sejenna

disarankeun Fasoracetam bubuk (110958-19-5) Dosage

Henteu aya dosis bakuisasi pikeun fasoracetam keur manusa acan. Bukti anecdotal nunjukkeun dosis anu kirang dibasajankeun sabudeureun 10 - 15 mg kalayan dosis anu langkung ageung dina 30 - 50 mg per ngaladénan tilu kali per dinten.

efek samping of Fasoracetam bubuk (110958-19-5)

Fasoracetam bubuk katingali ku aman sareng lumayan lah saé nalika dicandak ku jalma séhat.

Efek samping anu paling sering dilaporkeun sami sareng nootropics sanés dina kulawarga racetam: kacapean hampang sareng ngayakinkeun, ngarareunah pencernaan, nyeri sirah.

Najan kitu, sababaraha urang ngalaporkeun ngalaporkeun ngurangan libido jeung ngurangan orgasme nalika ngalakukeun fasoracetam powder.‍

Teu aya inpormasi anu aya kanggo interaksi husus antara fasoracetam jeung ubar lianna, tapi meureun ngénén phenibut.‍‍

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.