Atah Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7)

Oktober 30, 2018
SKU: 1094-61-7
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Bubuk Nikotinamida Mononukléotida (NMN) atah diteken beurat beurat awak-umur ......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1370kg / bulan

Atah Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7) video

Atah Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7) Pedaran

bubuk atah Nicotinamide Mononucleotide ( "NMN" jeung "β-NMN") nyaéta nukléotida nu diturunkeun tina ribosa tur nicotinamide. Kawas riboside nicotinamide, NMN mangrupakeun turunan niacin, sarta manusa kudu énzim nu bisa ngagunakeun NMN keur ngahasilkeun nicotinamide adénin dinucleotide (NADH).

Kusabab NADH mangrupakeun kofaktor pikeun prosés jero mitokondria, pikeun sirtuins, jeung PARP, NMN geus diulik dina model sasatoan salaku agén neuroprotective tur anti sepuh poténsial. pausahaan suplement dietary geus aggressively dipasarkan produk NMN meunangkeun kauntungan maranéhanana, sanajan aya ulikan klinis on manusa diterbitkeun acan.

Atah Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk
Ngaran kimia Béta-nicotinamide ribosa monophosphate; bubuk atah Nicotinamide Mononucleotide; AC1Q6RVF; AC1L23AN; NMN (+); SCHEMBL6858129
merek Name Mirailabo
Kelas ubar suplement dietary
CAS Jumlah 1094-61-7
InChIKey DAYLJWODMCOQEW-TURQNECASA-N
molekular Formula C11H15N2O8P
molekular Wdalapan 334.22
Monoisotopic Massa 335.229 g / mol
lebur Point > 96 ° C
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Ku kituna, sakumaha gambar di Gbr. 3, nicotinamide ngiles tina getih ku satengah hirup tina jam 5.3, sedengkeun satengah-hirup asam nicotinic éta 1.1 sajam.
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility Métanol (Rada), Cai (Rada)
Storage Temperature Hygroscopic, -20˚C freezer, Dina mulya Suasana
Application Dina raraga maénkeun peran prolonging hirup tur nyampurkeun diabetes

Nicotinamide atah Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7) Pedaran

Powder Nicotinamide Mononucleotide powder ("NMN" sareng "β-NMN") nyaéta nukléotida diturunkeun tina ribosa sareng nikotinamida. Kawas nikotinamida ribosida, NMN mangrupakeun turunan niacin, sareng manusa gaduh énzim anu tiasa nganggo NMN keur ngahasilkeun nicotinamide adénin dinucleotide (NADH).

Panalungtikan anyar nunjukkeun yén NMN tiasa mulangkeun métabolisme sélular, sareng gaduh épék anti-sepuh anu langkung parah. Kajadian sacara alami di awak, NMN (β-Nicotinamide mononucleotide) penting pisan kanggo konversi gizi jadi énérgi. Ngagantikeun NMN salaku bagéan tina rezim anu sapopoé anjeun bisa nawiskeun revitalisasi tanaga, panangtayungan tina prosés sepuh, sareng résiko parah-paripatan komplikasi parna. NMN mangrupakeun kofaktor dina réaksi rédoks, prosés nu penting pikeun fungsi métabolik dina formasi ATP molekul-énérgi tinggi. NMN ngandung sanyawa pikeun ngaktipkeun Sirtuin anu ngabajukeun kéngingan métabolik sareng umur panjang.

Mangpaat Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7)

  1. Nikotinamida mononukléotida na sél manusa nyepeng peran penting pikeun ngahasilkeun énérgi, kalebet dina sél intracellular NAD (nicotinamide adénin dinucleotide, konversi energi sél penting pikeun koénzim) nu dipaké dina anti-sepuh, gula getih ragrag sareng produk kaséhatan.
  2. Nikotinamida Mononucleotide nyaéta vitamin nu leyur dina cai, Produk téh bubuk kristalin bodas, teu boga bauan atawa henteu bauan, rasa pait, gampang leyur na cai atanapi étanol, leyur na gliserin.
  3. Nicotinamide Mononucleotidepowderis gampang nyerep lisan, sareng tiasa disebarkeunna dina awak awak, kaleuwihan métabolit atanapi prototipe gancang ngaluarkeun cikiih. Nikotinamida mangrupa bagian tina koénzim I sareng koénzim II muterkeun peran pangiriman hidrogén dina ranté engapan dina oksidasi biologis, tiasa ngamajukeun prosés oksidasi biologis sareng métabolisme jaringan, mertahankeun jaringan normal (hususna kulit, saluran cerna sareng sistim saraf) pentingna.

Sajaba ti éta, nicotinamide boga pencegahan sareng pengobatan blok jantung, fungsi titik sinus sareng aritmisi eksperimen anti gancang, nicotinamide tiasa sacara signifikan ningkatkeun denyut jantung sareng atrioventricular block anu disababkeun ku verapamil.

mangpaat tina Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7)

  • NMN naekeun Métabolisme Energi - NAD + ngabantuan ngarecah pangan sapertos gula kana énérgi.
  • Promosi Sehat Brain sareng Fungsi Kardjovaskul.
  • Anti Aging DNA Repair - NAD + anu dianggo pikeun ngalereskeun unakian DNA anu rusak.
  • SIRTUIN Activator - NAD + dipikabutuh pikeun gén umur panjang urang pikeun jalan.
  • NMN nyaéta sanyawa anu dipiboga ku Harvard Scientists ngabalikeun sababaraha tanda sepuh jaringan dina mencit anu ngamimitian gawena ka suplemén NAD.
  • Perlakuan NMN ngabindungan kana tatu otak akut anu dipicuna cICH
  • Perlakuan NMN Ngurangan keterbasan
  • Nicotinamide mononucleotide nyegah aktivasina JNK pikeun ngabalikeun kasakit Alzheimer
  • NMN bisa malikkeun kognisi dina model beurit Masehi

Dianjurkeun Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7) Dosage

Dosage tipung Nicotinamide Mononucleotide disarankeun umumna di antara 250 - 1500 mg per poé.

NMN kaserep pisan gancang sareng satengah hirup saperi, ku kituna pikeun ngantepkeun NAD + tingkat saluhur dina sapoe ti sabotnana dianjurkeun pikeun nyandak salah sahiji kapsul 125 mg dina bangun sareng sanés sore upami nyandak 250 mg per poé.

efek samping tina Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7)

Sanaos bubuk Nicotinamide mononucleotide (NMN) mangrupakeun suplement anu cukup anyar sareng panalungtikan lumangsung, studi anu diajikan ayeuna geus némbongkeun yén tacan aman pisan sareng henteu toksik.

Balukar samping téh jarang, tapi panyakit anu nyeri, lieur, besah, sareng seueul.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.