Quirone Pyrroloquinoline (PQQ) (72909-34-3)

Maret 11, 2019

Pyrroloquinoline quinone (PQQ), disebut ogé methoxatin, nyaéta cofactor redox. Éta aya dina taneuh sareng tuang sapertos kiwi, sapertos …… ..

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

 

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) video (72909-34-3) video

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) (72909-34-3) Spésifikasi

Ngaran Produk Quirone Pyrroloquinoline (PQQ)
Ngaran kimia PQQ koénzim; Methoxatine; Pyrrolo-quinoline quinone;

Pyrroloquinolinequinone,4,5-Dihydro-4,5-dioxo-1H-pyrrolo[2,3-f]quinoline-2,7,9-tricarboxylic acid, Methoxatin, PQQ;4,5-Dioxo-4,5-dihydro-1H-pyrrolo[2,3-f]quinoline-2,7,9-tricarboxylic acid

CAS Jumlah 72909-34-3
InChIKey MMXZSJMASHPLLR-UHFFFAOYSA-N
imut C1=C(C2=C(C(=O)C(=O)C3=C2NC(=C3)C(=O)O)N=C1C(=O)O)C(=O)O
Formula molekular C14H6N2O8
Beurat molekul 330.21
Monoisotopic Massa 330.012415 g / mol
Titik Boliing 1018.6 ± 65.0 ° C (Dugaang)
Pasipatan Titik 569.8 ° C (1,057.6 ° F; 842.9 K)
dénsitas 1.963 ± 0.06 g / cm3 (diprediksi)
warna Oranyeu-Beureum Padet
Panyimpen temp 2-8 ° C
kaleyuran Leyur dina cai
aplikasi PQQ dilaporkeun fungsina salaku cai larut / cofactor cai sareng antioksidan. Hal ieu ogé dipikabutuh pikeun dianggo dina suplemén dietary, sapertos énergi, penggantian tuangeun, sareng bet dikuat.

 

Naon Quirone Pyrroloquinoline(PQQ)?

Pyrroloquinoline quinone (PQQ), ogé disebut methoxatin, nyaéta kofactor redox. Éta aya dina taneuh sareng tuangeun sapertos kiwifruit, ogé susu payudara. Quinone Pyrroloquinoline mangrupikeun pyrroloquinoline anu gaduh gugus oxo dina 4- na 5-posisi sareng grup karboksi dina posisi 2-, 7- sareng 9. Éta ngagaduhan peran salaku vitamin larut cai sareng cofactor. Sareng, éta mangrupikeun agén sinyal pikeun kinase protéin aub dina diferensiasi sél mamalia. Kamampuan daur ulang redoks anu luhur PQQ tiasa masihan peran farmakologis pikeun ngajagi ngalawan neurodegenerasi sareng kanker. (Salaku agén redoks, quinone Pyrroloquinoline stabil pisan sareng tiasa ngiringan rébuan langkung réaksi tibatan antioksidan séjén, sapertos asam askorbat, quercetin, sareng epicatechin.

Quinone Pyrroloquinoline mangrupikeun biofactor novel, sareng diaku salaku cofactor énzim dina baktéri. Panaliti nunjukkeun yén Pyrroloquinoline quinone tiasa parantos aya sapanjang konsepsi biologis awal sareng évolusi. Salaku faktor kamekaran tutuwuhan anu mujarab, ayana dina kamekaran sato sareng manusa. Quirone Pyrroloquinoline dilaporkeun milu dina sababaraha fungsi biologis kalayan kauntungan salamet katingalina (sapertos, ningkat kamekaran neonatal sareng hasil réproduktif) dina sato.

Sumawona, Pyrroloquinoline quinone ngagaduhan kagiatan antioksidan sareng B-vitamin, kalayan rupa-rupa kauntungan pikeun uteuk sareng awak. Éta promosi kaséhatan sareng mémori kognitif ku merangan disfungsi mitokondria sareng ngajagi neuron tina karusakan oksidatif. Studi klinis dina manusa parantos nunjukkeun yén Pyrroloquinoline quinone ningkatkeun mémori sareng perhatosan jangka pondok, ngaronjatkeun métabolisme énergi sareng sepuh séhat, sareng ngirangan spioner peradangan, ogé ningkatkeun parasaan umum.

 

Kumaha carana Pyrroloquinoline quinone(PQQ) gawe?

Panilitian beurit nunjukkeun khasiat anu berkesan pikeun quinone Pyrroloquinoline dina ngarangsang biogenesis mitokondria. Hépatosit beurit diinkubasi sareng PQQ dina 10-30 μM salami 24-48 h dipamerkeun "ningkat sindrom sitrat sareng aktivitas sitokrom c oksidase, pewarnaan Mitotracker, eusi DNA mitokondria, sareng réspirasi oksigén sélular. Induksi prosés ieu lumangsung ngalangkungan aktivasina protéin unsur-beungkeutan réspon cAMP (CREB) sareng reséptor-γ coactivator-1 1 aktif (C act act act act PG PG PG), jalur anu dipikaterang ngatur biogenesis mitokondria. Studi in vivo dina beurit ogé nunjukkeun épék mangpaat tina suplemén diet kalayan PQQ (2mg PQQ / kg tuangeun). Ieu kalebet turunna trigliserida plasma, paningkatan pengeluaran énergi (aya hubunganana sareng kontén mitokondria hépatik), sareng ningkat kasabaran kana iskemik jantung / réperfusi. Modél ékspérimén stroke sareng tatu tulang tonggong nunjukkeun yén quinone Pyrroloquinoline atenuates pati sél neuronal, sabagian ngalangkungan quinone Pyrroloquinoline ngalindungan reséptor asam N-métil-d-aspartat (NMDA). Model beurit tina panyakit Parkinson nunjukkeun yén suplement quinone Pyrroloquinoline nurunkeun karugian neuronal, ningkatkeun kamampuan spésiés réaktif oksigén réaktif, sareng nawakakeneuroprotection ngalangkungan mékanisme tambihan.

 

Mangpaat Quirone Pyrroloquinoline(PQQ) mangpaat

Dina uteuk sareng awak, PQQ ngagaduhan rupa-rupa kauntungan.

- P.QQ ngarojong fungsi mitochondrial optimal

Mitokondria mangrupikeun produser énergi dina sél urang sarta maénkeun peran penting dina kaséhatan urang umum. PQQ ku ngalindungan mitochondria anu aya sareng ngamajukeun generasi mitokondria, janten ngahasilkeun ATP (Énergi). Mitokondria langkung seueur, langkung énergi.

- PQQ ngadukung faktor pertumbuhan saraf

PQQ ngarangsang produksi Factor Factor Nerve Growth (NGF.), Ngajagi sareng nyayogkeun sél otak sareng saraf anu ruksak, sahingga nyegah turunna kognitif (leungitna memori, kasusah diajar, sareng sajabana) kusabab umur, stroke atanapi gangguan neurodegeneratif., Sareng promosi imunitas sareng antioksidan. fungsi, sareng panyalindungan tina peristiwa ischemic jantung sareng neurologis.

- PQQ nyegah setrés oksidatif

PQQ nyayogikeun panyalindungan antioksidan anu kuat, ngajaga sél dina awak tina karusakan oksidatif sareng demage radikal bébas. Éta ngadukung métabolisme énergi sareng sepuh séhat, sareng dianggap salaku cofactor novel anu ngandung antioksidan sareng kagiatan vitamin B.

Salian ti éta, PQQ ogé kedah ngaleungitkeun sareng ngarawat karusakan ati sareng fungsi antikanker anu kuat.

Aplikasi / pamakean Quirone Pyrroloquinoline(PQQ)

Dina studi 2009 diterbitkeun dina jurnal médis Gaya Gaya, Pyrroloquinoline Quinone parantos nunjukkeun kabisa ngabantosan. Éta dipaké pikeun ngubaran turunna kognitif (leungitna ingetan, kasusah diajar, sareng sajabana) kusabab umur, stroke atanapi gangguan neurodegenerative, sareng panyalindungan tina peristiwa iskemia jantung sareng neurologis. Hasilna anu sami dilaporkeun dina studi susulan taun 2011 di mana Pyrroloquinoline Quinone ogé dirumuskeun langsung salaku suplemén dietary, sapertos inuman susu penggantian dumasar susu.

 

Kumaha carana cekap Quirone Pyrroloquinoline(PQQ)?

Dina kahirupan, anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha PQQ tina sababaraha asem, éta sacara alami aya dina rupa-rupa tuangeun sareng inuman, kalebet cabé héjo, peterseli, téh atanapi kiwi sareng sajabana. Nanging, upami diitung jumlah tuangeun anu didakan ku unggal dinten, seueur. tina urang moal tiasa kéngingkeun PQQ cekap tina diét sadidinten urang. Ku alatan éta, upami anjeun hoyong kauntungan anu langkung ageung, anjeun panginten tiasa kéngingkeun langkung seueur PQQ ku sababaraha cara sanés, sapertos PQQ suplemén diét.

 

rujukan:

  • Solokan, Kelsey (12 Pébruari 2017). "Antioksidan Alami Tiasa Nyegah Panyakit Ati". msn.com. Disalin 14 Pébruari 2017.
  • Ameyama M, Matsushita K, Shinagawa E, Hayashi M, Adachi O (1988). "Quirone Pyrroloquinoline: ékskrési ku methylotrophs sareng stimulasi pertumbuhan mikroorganisme". BioFactors. 1 (1): 51–3. PMID 2855583.
  • Felton LM, Anthony C (2005). "Biokimia: peran PQQ salaku kofactor énzim mamalia?". Alam. 433 (7025): E10, sawala E11-2. doi: 10.1038 / nature03322. PMID 15689995.
  • Westerling J, Frank J, Duine JA (1979). "Grup palsu tina methanol dehydrogenase ti Hyphomicrobium X: éléktron muter résonansi bukti pikeun struktur quinone". Biokim Biokimi Res Commun. 87 (3): 719-24. doi: 10.1016 / 0006-291X (79) 92018-7. PMID 222269.
  • Matsutani M, Yakushi T. Pyrroloquinoline dehidrogenase-kuantum tina baktéri asam asétik.Appl Biotéhol Microbiol. 2018 Nov; 102 (22): 9531-9540. doi: 10.1007 / s00253-018-9360-3. Epub 2018 Sep 15. PMID: 30218379.