+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah 1,3-Dimethylbutylamine (108-09-8)

Atah 1,3-Dimethylbutylamine (1,3-DMBA) bubuk, atawa ngan saukur dimethylbutylamine (DMBA), mangrupakeun ubar stimulan ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1490kg / bulan

gambaran

bubuk atah 1,3-Dimethylbutylamine (108-09-8) video

bubuk atah 1,3-Dimethylbutylamine (108-09-8) Spesifikasi

Ngaran Produk bubuk atah 1,3-Dimethylbutylamine
Ngaran kimia Raw 1,3-Dimethylbutylamine powder;108-09-8; 4-methylpentan-2-amine;2-Pentanamine, 4-methyl-;2-Amino-4-methylpentane; 1,3-Dimethylbutanamine
merek Name dimethylbutylamine (DMBA)
Kelas ubar suplement dietary
CAS Jumlah 108-09-8
InChIKey 1S/C6H15N/c1-6(2,3)4-5-7/h4-5,7H2,1-3H3
molekular Formula C6H15N
molekular Wdalapan 101.19
Monoisotopic Massa 101.193 g / mol
lebur Point 108-110 ° C
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan leuwih 18 + jam (amphetamines anu dipikawanoh boga satengah-hirup panjang).
warna Jelas teu warnaan Minyak
Solubility Chloroform, étil asetat
Storage Temperature Suhu rohangan
Application bubuk atah 1,3-Dimethylbutylamine ieu dipaké pikeun diajar éta aplikasi di résin polymethacrylate unfunctionized salaku fase cicing di kromatografi cair mibanda deteksi UV.

Atah 1,3-Dimethylbutylamine bubuk (108-09-8) Pedaran

Bubuk atah 1,3-Dimethylbutylamine (1,3-DMBA), atanapi ngan saukur dimethylbutylamine (DMBA), nyaéta ubar stimulan sacara langsung patali jeung methylhexanamine (1,3-dimethylamylamine (1,3-DMAA)) dimana gugus butil ngagantikeun gugus amil. Ta ogé kawanoh salaku AMP Citrate (4-amino-2-methylpentane citrate). AMP Citrate henteu lumangsung sacara alami di dosis badag, tapi tiasa aya dina jumlah saeutik dina Pouchong Tea, tapi percaya seueur disintésis sacara artifisial lolobana dilambung ku AMP Citrate.

1,3-Dimethylbutylamine (methylpetanamine) sareng DMAA (Methylhexanamine) bagikeun salasahiji dasar anu sami, tapi DMAA mibanda karbon tambahan di rorongkong. Kusabab kasaruaan ieu, efek tina 1,3-Dimethylbutylamine pisan sarupa DMAA. Konsumsi dina dosis leutik, nyaéta stimulan kuat pikeun sistim saraf pusat.

éléh beurat, ningkatkeun prestasi athletic, sareng ningkatkeun fungsi uteuk.

Panyabutan 1,3-Dimethylbutylamine (108-09-8) Mékanisme Aksi

1,3-Dimethylbutylamin jalan, dina téori, ngaliwatan garis anu sami sareng DMAA, padahal henteu potently. Ieu ngajadikeun stimulan neurologis, sabab jalan ku ngaleupaskeun norépinéfrin neurotransmitter anu kuat, sajaba dopamin. Ngaronjatna tingkat dua hormon ieu tiasa ningkatkeun tingkat perhatian, fokus, énergi, motivasi, sareng waspada méntal.

aplikasi of 1,3-Dimethylbutylamine bubuk (1010396-29-8)

▪ Salaku alternatip tina DMAA, Pharmaceutical intermediates, synthesis organic sareng katalis rupa, produk kasehatan, jsb.

InIn kasehatan, 1,3-dimétil amin hidroklorida tiasa ningkatkeun énergi, ngarefresh, Sarta ningkatkeun énergi awak, atanapi atlit pangwatesan kacori ngumpulkeun énergi anu jétu.

Used Dipasang dina kelas beurat dimana anjeun tiasa ngaréduksi épék suppressing napsu anu disababkeun ku panas. Aya laporan 1,3 - dimétil amin hydrochloride tiasa ningkatkeun kabugaran, ningkatkeun konsentrasi, ngurangan teuing napsu, ngaleungitkeun kumbiraan.

Alsota ogé tiasa dianggo salaku kafein sareng bahan-bahan séjén pikeun suplemén dahareun.

Disarankeun 1,3-Dimethylbutylamine bubuk (108-09-8) Dosage

Kusabab kurangna percobaan klinis dina bubuk 1,3-Dimethylbutylamine, hese nangtukeun dosis anu disarankeun. Ku kituna, inpormasi di handap ieu ukur pikeun rujukan:

The dosis bubuk 1,3-Dimethylbutylamine diperkirakeun leuwih luhur ti DMAA spésifikasina ku ngeunaan 100 ka 350 mg. Waktu aksi anu efektif nyaéta jam 4-6.

Ista paling mujarab dina raraga ngaronjatkeun énérgi dina mangsa workout. Hadé pisan pikeun nyangkokkeun sabagian 30 menit sateuacan latihan. Pikeun ngaronjatkeun métabolisme sareng ngurangan gajih, anjeun kedah nyandak deui isuk-isuk atanapi sateuacan hidangan.

1,3-Dimethylbutylamine powder jalan sacara sinergis sareng kafein, sareng sabab anu sering anjeun tiasa mendakan duanana zat dina suplemén pre-workout. Dina hal maké éta "Solo", 200-300 mg kafein kedah dévéh pikeun ngamaksimalkeun mangpaat.

mangpaat of 1,3-Dimethylbutylamine bubuk (108-09-8)

Kusabab kasaruaanana ka DMAA parantos pamakean sareng mangpaat dina suplemén ogé parantos sami pisan .1,3-Dimethylbutylamine bubuk kana sistim saraf pusat kawas kafein tapi sabenerna sacara kuat kuat. Nalika nganggo sateuacan latihan, anjeun bakal ngarasa:

Ngaronjatkeun tanaga.

Kanaékan kakuatan, boh aérobik sareng anaérobik.

Ngabalukarkeun pikeun konsentrasi luhur, kajelasan méntal sareng akselerasi métabolisme.

Pitulung burner lemak.

Hncrease dina pagelaran athletic.

Sanajan kitu, nu teu saperti dosis tinggi kafein, 1,3-Dimethylbutylamine umumna dikaitkeun sareng siaran énérgi anu leuwih lanjut sareng kirang kacilakaan.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.