+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Quirone Pyrroloquinoline (PQQ) (72909-34-3)

Pyrroloquinoline quinone (PQQ), ogé disebut methoxatin, nyaéta kofactor redox. Hal ieu dipanggihan dina taneuh sareng katuangan sapertos kiwifruit, sapertos …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) (72909-34-3) Spésifikasi

Ngaran Produk Quirone Pyrroloquinoline (PQQ)
Ngaran kimia PQQ koénzim; Methoxatine; Pyrrolo-quinoline quinone;

Pyrroloquinolinequinone,4,5-Dihydro-4,5-dioxo-1H-pyrrolo[2,3-f]quinoline-2,7,9-tricarboxylic acid, Methoxatin, PQQ;4,5-Dioxo-4,5-dihydro-1H-pyrrolo[2,3-f]quinoline-2,7,9-tricarboxylic acid

CAS Jumlah 72909-34-3
InChIKey MMXZSJMASHPLLR-UHFFFAOYSA-N
imut C1=C(C2=C(C(=O)C(=O)C3=C2NC(=C3)C(=O)O)N=C1C(=O)O)C(=O)O
Formula molekular C14H6N2O8
Beurat molekul 330.21
Monoisotopic Massa 330.012415 g / mol
Titik Boliing 1018.6 ± 65.0 ° C (Dugaang)
Pasipatan Titik 569.8 ° C (1,057.6 ° F; 842.9 K)
dénsitas 1.963 ± 0.06 g / cm3 (diprediksi)
warna Oranyeu-Beureum Padet
Panyimpen temp 2-8 ° C
kaleyuran Leyur dina cai
aplikasi PQQ dilaporkeun fungsina salaku cai larut / cofactor cai sareng antioksidan. Hal ieu ogé dipikabutuh pikeun dianggo dina suplemén dietary, sapertos énergi, penggantian tuangeun, sareng bet dikuat.

Naon Quirone Pyrroloquinoline(PQQ)?

Pyrroloquinoline quinone (PQQ), ogé disebut methoxatin, nyaéta kofactor redox. Éta aya dina taneuh sareng tuangeun sapertos kiwifruit, ogé susu payudara. Quinone Pyrroloquinoline mangrupikeun pyrroloquinoline anu gaduh gugus oxo dina 4- na 5-posisi sareng grup karboksi dina posisi 2-, 7- sareng 9. Éta ngagaduhan peran salaku vitamin larut cai sareng cofactor. Sareng, éta mangrupikeun agén sinyal pikeun kinase protéin aub dina diferensiasi sél mamalia. Kamampuan daur ulang redoks anu luhur PQQ tiasa masihan peran farmakologis pikeun ngajagi ngalawan neurodegenerasi sareng kanker. (Salaku agén redoks, quinone Pyrroloquinoline stabil pisan sareng tiasa ngiringan rébuan langkung réaksi tibatan antioksidan séjén, sapertos asam askorbat, quercetin, sareng epicatechin.

Quinone Pyrroloquinoline mangrupikeun biofactor novel, sareng diaku salaku cofactor énzim dina baktéri. Panaliti nunjukkeun yén Pyrroloquinoline quinone tiasa parantos aya sapanjang konsepsi biologis awal sareng évolusi. Salaku faktor kamekaran tutuwuhan anu mujarab, ayana dina kamekaran sato sareng manusa. Quirone Pyrroloquinoline dilaporkeun milu dina sababaraha fungsi biologis kalayan kauntungan salamet katingalina (sapertos, ningkat kamekaran neonatal sareng hasil réproduktif) dina sato.

Sumawona, Pyrroloquinoline quinone ngagaduhan kagiatan antioksidan sareng B-vitamin, kalayan rupa-rupa kauntungan pikeun uteuk sareng awak. Éta promosi kaséhatan sareng mémori kognitif ku merangan disfungsi mitokondria sareng ngajagi neuron tina karusakan oksidatif. Studi klinis dina manusa parantos nunjukkeun yén Pyrroloquinoline quinone ningkatkeun mémori sareng perhatosan jangka pondok, ngaronjatkeun métabolisme énergi sareng sepuh séhat, sareng ngirangan spioner peradangan, ogé ningkatkeun parasaan umum.

Kumaha carana Pyrroloquinoline quinone(PQQ) gawe?

Panaliti tikét nunjukkeun efficacy hebat pikeun Pyrroloquinoline quinone dina merangsang biogenesis mitokondria. Hépatosit tikus diubaran ku PQQ jam 10-30 μM kanggo 24-48 h dipamerkeun "ningkat sintésis citrate sareng cytochrome c oxidase, pewarna Mitotracker, kandungan DNA mitokondrial, sareng réspirasi oksigén sélular. Induksi prosés ieu lumangsung ngaliwatan aktivasi protein régatif elemen mengikat cAMP (CREB) sareng reséptor-proliferator-diaktivis-γ coactivator-1α (PGC-1α), jalur anu dikenal pikeun ngatur biogenesis mitokondria. " Dina studi vivo di beurit ogé nunjukkeun épék mangpaat tina suplemén dina diet sareng PQQ (2mg PQQ / kg dahareun). Ieu kalebet nurunna plasma trigliserida, pengeluaran énérgi (dirékaan sareng eusi mitochondrial hépatic), sareng ningkat kasabaran kana iskemia jantung / réperfusi. Model eksperimen stroke sareng tulang tukang tulang nunjukkeun yén resépén Pyrroloquinoline quinone atenuates sél sélonal, dina bagian ngalangkungan quinone Pyrroloquinoline ngajagaan resép N-methyl-d-aspartic (NMDA). Model tikét Panyakit Parkinson nunjukkeun yén suplemén quinone Pyrroloquinoline nurunna leungitna neuronal, ningkatkeun kamampuan spésiés oksigén réaktif, sareng nawiskeunneuroprotection ngaliwatan mékanisme tambahan.

Mangpaat Quirone Pyrroloquinoline(PQQ) mangpaat

Dina uteuk sareng awak, PQQ ngagaduhan rupa-rupa kauntungan.

- PQQ ngarojong fungsi mitochondrial optimal

Mitokondria mangrupikeun produser énergi dina sél urang sarta maénkeun peran penting dina kaséhatan urang umum. PQQ ku ngalindungan mitochondria anu aya sareng ngamajukeun generasi mitokondria, janten ngahasilkeun ATP (Énergi). Mitokondria langkung seueur, langkung énergi.

- PQQ ngarojong faktor kamampuan saraf

PQQ ngarangsang produksi Factor Factor Nerve Growth (NGF.), Ngajagi sareng nyayogkeun sél otak sareng saraf anu ruksak, sahingga nyegah turunna kognitif (leungitna memori, kasusah diajar, sareng sajabana) kusabab umur, stroke atanapi gangguan neurodegeneratif., Sareng promosi imunitas sareng antioksidan. fungsi, sareng panyalindungan tina peristiwa ischemic jantung sareng neurologis.

- PQQ nyegah setrés oksidatif

PQQ nyayogikeun panyalindungan antioksidan anu kuat, ngajaga sél dina awak tina karusakan oksidatif sareng demage radikal bébas. Éta ngadukung métabolisme énergi sareng sepuh séhat, sareng dianggap salaku cofactor novel anu ngandung antioksidan sareng kagiatan vitamin B.

Salian ti éta, PQQ ogé kedah ngaleungitkeun sareng ngarawat karusakan ati sareng fungsi antikanker anu kuat.

Aplikasi / pamakean Quirone Pyrroloquinoline(PQQ)

Dina studi 2009 diterbitkeun dina jurnal médis Gaya Gaya, Pyrroloquinoline Quinone parantos nunjukkeun kabisa ngabantosan. Éta dipaké pikeun ngubaran turunna kognitif (leungitna ingetan, kasusah diajar, sareng sajabana) kusabab umur, stroke atanapi gangguan neurodegenerative, sareng panyalindungan tina peristiwa iskemia jantung sareng neurologis. Hasilna anu sami dilaporkeun dina studi susulan taun 2011 di mana Pyrroloquinoline Quinone ogé dirumuskeun langsung salaku suplemén dietary, sapertos inuman susu penggantian dumasar susu.

Kumaha carana cekap Quirone Pyrroloquinoline(PQQ)?

Dina kahirupan, anjeun tiasa kéngingkeun PQQ tina sababaraha tuangeun katuangan, éta sacara alami hadir dina rupa-rupa tuangeun sareng inuman, kalebet lada hejo, peterseli, tèh atanapi kiwifruit jsb. Nanging, upami cacah jumlah tuangeun jalma tuang unggal dinten, paling tina urang teu tiasa nampi PQQ cukup tina diet urang. Kusabab éta, upami anjeun hoyong manpaat anu langkung ageung, anjeun tiasa nampi langkung PQQ ku sababaraha cara sanés, sapertos suplemén diet PQQ.

rujukan:

  • Solokan, Kelsey (12 Pebruari 2017). "Antioksidan Alami Bisa Nyegah Penyakit Ati". msn.com. Disalin 14 Pebruari 2017.
  • Ameyama M, Matsushita K, Shinagawa E, Hayashi M, Adachi O (1988). "Quirone Pyrroloquinoline: ékskrési ku methylotrophs sareng stimulasi pertumbuhan mikroorganisme". BioFactors. 1 (1): 51–3. PMID 2855583.
  • Felton LM, Aom C (2005). "Biokimia: peran PQQ salaku cofactor énzim mamalia?". Alam. 433 (7025): E10, diskusi E11-2. doi: 10.1038 / nature03322. PMID 15689995.
  • Westerling J, Frank J, Duine JA (1979). "Grup klompok prostetik dehydrogenase tina Hyphomicrobium X: buktos résonansi spin éléktron pikeun struktur quinone". Biochem Biophys Res Komun. 87 (3): 719–24. doi: 10.1016 / 0006-291X (79) 92018-7. PMID 222269.
  • Matsutani M, Yakushi T. Pyrroloquinoline dehidrogenase-kuantum tina baktéri asam asétik.Appl Biotéhol Microbiol. 2018 Nov; 102 (22): 9531-9540. doi: 10.1007 / s00253-018-9360-3. Epub 2018 Sep 15. PMID: 30218379.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) video (72909-34-3) video

KoA

Rujukan & citations produk