Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk (104594-70-9)

Désémber 28, 2018
SKU: 104594-70-9
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk teh éster phenethyl alkohol asam caffeic na bioactive a ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / bulan

Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk (104594-70-9) video

Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk (104594-70-9) Specifications

Ngaran Produk Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk
Ngaran kimia Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk;

Phenylethyl caffeate; Phenethyl caffeate; asam Caffeic 2-phenylethyl éster; β-Phenylethyl caffeate;

2-Phenylethyl (2E) -3- (3,4-dihydroxyphenyl) acrylate

merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Tirosin Kinase sambetan, sambetan
CAS Jumlah 104594-70-9
InChIKey SWUARLUWKZWEBQ-VQHVLOKHSA-N
molekular Formula C17H16O4
molekular Wdalapan 284.311 g / mol
Monoisotopic Massa 284.31 g · mol-1
lebur Point 125-126ºC (Dec.)
titik golak 498.6 ± 45.0 ° C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan Taya Data Sadia
warna bodas kakonéng-konéngan
Solubility Leyur dina étil asetat di 50mg / ml. Leyur dina DMSO jeung étanol.
Storage Temperature Toko di 0 ° C
Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk Application agén sitotoksik ngalawan garis sél kanker. Inhibitor of decarboxylase ornitin jeung protéin tirosin kinase. Kapanggih jadi inhibitor husus tina faktor transkripsi nuklir, NF-KB. Éta ogé geus ditémbongkeun ka nyata ngurangan jalur lipoxygenase métabolisme asam arakidonat salila inflammation.

Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk (104594-70-9) Pedaran

Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk teh éster phenethyl alkohol asam caffeic sarta komponén bioactive of honeybee propolis hive, kalawan kagiatan antineoplastic, cytoprotective na immunomodulating. Kana administrasi, atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk (Tanjung) nyegah nu aktivasina faktor transkripsi nuklir NF-kappa B jeung bisa ngurangan p70S6K jeung jalur signalling Akt-disetir. Sajaba ti éta, Tanjung nyegah proliferasi PDGF-ngainduksi sél otot lemes vascular ngaliwatan aktivasina of p38 mitogen-diaktipkeun kinase protéin (MAPK) jeung faktor hypoxia-inducible (HIF) -1alpha jeung induksi saterusna tina heme oxygenase-1 (HO-1) .

Asam kafeat fénétil éster parantos dilaporkeun mibanda pasipatan anti karsinogenik, anti-radang, sareng imaménmodulatif. CAPE ogé ngahalangan integrase HIV-1. Karakteristik anti-radang geus disangka disababkeun ku suprési jalur lipoxygenase métabolisme asam arakidonat ku CAPE. Studi ogé ngabéréskeun CAPE pikeun janten inhibitor husus sareng poténsial aktivasina faktor transkripsi nuklir NF kappa B, nu kompléks protéin nu ngatur transkripsi DNA. Asam Kafféat Phenethylester mangrupakeun inhibitor of ODC jeung Tirosin Kinase

Asam kafeat fénétil éster bubuk (104594-70-9) Mékanisme Peta

Asam kafeat fénétil éster mangrupakeun komponén tina propolis tina sayang madu madu, manokkeun aktivasina NF-κB ngainduksi ku phorbol éster, ceramida, asam okadaic, jeung hidrogén péroxida ku nyegah panulisan tina p65 subunit NF-κB ka inti. Dina runtuyan garis sél tumor, cénéfe asam fénétil éster némbongkeun kagiatan antiproliferatif ngajangjikeun ku EC50 of 1.76, 3.16, 13.7, sareng 44.0 μM ngalawan titik murine 26-L5, murine B16-BL6 melanoma, HT-1080 manusa manusa garis sél adenocarcinoma visinil. Asam kafeat fénétil éster, salaku antioksidan anu poténsial, pangaruhna anti-apoptotik dina sél granul cerebellar ku jalan meungpeuk ROS formasi sareng ngahambat aktivitas caspase. Leuwih ti éta, asam kafeat fénétil éster attenuates fénotip pro-radang HSCs piringan-stimulated, sareng sensitization tina piringan hideung tina HSC kana cytokines fibrogenic ku ngahalangan NF-κB signalling.

In vivo, asam kafeat fénétil éster (10 mg / kg, ip) ngahalangan tumuwuhna angiogenesis of tumor tumor dina sél C57BL / 6 na BALB / c inoculated kalawan Lewis carcinoma lung, carcinoma titik, sareng sél melanoma. Asam kafeat fénétil éster (5, 10, 20 mg / kg) ogé nempokeun épék imantommodulatif in vivo ku jalan turun thymus beurat sareng / atanapi sélular thymus sareng limpa.

Larapan asam kafeat fénétil éster bubuk (104594-70-9)

▪ antineoplastic

▪ Aantiinflammatory

▪ Iimmunomodulator

▪ pameungpeuk NFkB

mangpaat Asam kafeat fénétil éster bubuk (104594-70-9)

Phenethyl kafeat mangrupakeun sanyawa kapanggih dina propolis, campuran nu dihasilkeun ku lebah. Asam kafeat fénétil éster (CAPE) tiasa janten efektif dina pencegahan sareng natambaan kasakit radang kaasup rematik rematik, sistemik lupus erythematosus sareng psoriasis, sagala rupa kangker sareng panyakit nu ngandung formasi tumor, katarak, sareng panyakit séjénna anu jadi hasil tina stress oksidatif. Satuluyna, CAPE tiasa dianggo pikeun ngubaran inféksi HIV nalika dicampurkeun dina komposisi farmasi sareng zat anu ngahambat réplikasi HIV. Canta ogé tiasa dianggo pikeun anti aterosklerotik, antioksidasi, kardioprotective, anti-obesitas jeung antimitogenic.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.