+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah S-23 (1010396-29-8)

S-23 bubuk mangrupa henteu nganggo oral, pamilihan modulator reséptor androgén nonstéroid (SARM) anu parantos naékkeun lean .........


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1360kg / bulan

gambaran

bubuk atah S-23 (1010396-29-8) video

bubuk atah S-23 (1010396-29-8) gambaran

bubuk atah S-23 nyaéta kelas obat disebut SARM, nu mangrupa selektif modulator reséptor androgén investigational, salaku calon kontraséptif hormonal jalu. S 23 oral bioavailable, nu hartina bisa via via Pél na capsules. Studi geus ditémbongkeun S23 nambahan duanana otot lean jeung Jisim rangka bari nurunna gajih awak. Ieu numbu ka reséptor androgén (AR) leuwih intensely (ku Ki of 1.7nM) salaku dibandingkeun obat heubeul kayaning Andarine, sarta dina studi sato deui némbongkeun duanana nisbah hade anabolik jeung épék androgenic, sarta dosis-gumantung suprési spérmatogenesis kalawan recovery spontan sanggeus gencatan patempuran ieu panalungtikan.

bubuk atah S-23 (1010396-29-8) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah S-23
Ngaran kimia (S) -N- (4-cyano-3-trifluoromethyl-phenyl) -3- (3-fluoro, 4-chlorophenoxy) -2-hidroksi-2-métil-propanamide, atah S-23 bubuk SARM, UNII-XDK89456WM , CHEMBL512283, XDK89456WM, CCTH-methylpropionamide, SCHEMBL2816700, BDBM26261, DB07419, C-31, S 23, B5R
merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar SARMS, sambetan
CAS Jumlah 1010396-29-8
InChIKey SSFVOEAXHZGTRJ-KRWDZBQOSA-N
molekular Formula C18H13ClF4N2O3
molekular Wdalapan 416.7540328
Monoisotopic Massa 416.055 g / mol
lebur Point 133-136 ° C
Freezing Point Taya data keur sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 11.9
warna bodas padet
Solubility Propiléna glikol, DMSO, Étanol.
Storage Temperature -20 ° C freezer
Atah S-23 bubuk Application Atah S-23 tablet bubuk / capsules ngagunakeun kontraséptif hormonal salaku jalu, bisa ningkatkeun massa otot, ngurangan gajih

bubuk atah S-23 (1010396-29-8)

S-23 milik kelas anyar ubar katelah selektif reséptor androgen modulators (SARM). SARM nyéta téstostéron ku ngabeungkeut reséptor hormon dina bagian nu tangtu awak.

Sarupa jeung téstostéron sareng SARM lianna, bubuk S-23 nargétkeun jaringan otot sareng tulang pikeun ngamajukeun tumuwuhna otot sareng kaséhatan tulang. Teu kawas téstostéron, bubuk S-23 henteu sasaran kana jaringan prostat sahingga henteu ngakibatkeun pengagaan prostat. Sabalikna, hasil nunjukkeun anu S23 ngurangan ukuran tina prostat.

S-23 bubuk janten beuki kasohor di komunitas bodybuilding. Allegedta disangka mujarab tiasa ningkatkeun massa otot sareng nurunna gajih sadayana bari gaduh efek samping minimal. Sanajan kitu, bubuk S-23 tiasa ngarauhan tingkat téstostéron, anu peryogi pamaké kedah terapi pos-siklus (PCT).

Mékanisme S-23 (1010396-29-8) Mékanisme Aksi

SARM dianggo ku ngabeungkeut reséptor androgen, anu aya dina balung sareng otot. Gumantung kana struktur kimia maranéhanana, SARM béda gaduh tingkat selektif.

Bagéan naon damel S-23 SARM anu mujarab nyaéta kamampuhna meungkeut sorangan sareng reséptor androgén. Tapi S-23 miboga éfék anu pohara unik sarta pajeulitna pikeun tulang jeung otot. Biasana, SARM anu dianggo pikeun merangsang gén kanggo ngawangun protéin otot sarta nyababkeunana mengikat sorangan ka androgens. Nalika diaktipkeun, reséptor awak bakal teras ngabantosan sél ngawangun wangunan tulang.

S-23 boga knack keur suprési LH na FSH, anu nyababkeun éfék kontraséptif na tapi, pangaruh husus ieu ngan samentara. Dumasar kana panalungtikan anu dilakukeun di beurit jalu, S-23 ngabogaan satengah-umur jam 11.9. Awak kaserep kira-kira 96% tina SARM sawaktos kaluat oral sareng pamaké tiasa ngahontal tingkat puncak saatos jam 4.

mangpaat bubuk S-23 (1010396-29-8)

▪ S-23 Ngaronjatkeun Otot sareng Ngurangan Fat

▪ S-23 kanggo Kadali Kalahiran

▪ S-23 Ngaronjat Kakuatan Tulang

▪ S-23 Ngaronjatkeun Motivasi Séksual Bikangna

Dianjurkeun S-23 bubuk (1010396-29-8) Dosage

Inpo nu ukur hiji dosis anu gaduh dumasar kana tingkatan sasatoan. Contona, beurit lab dirumuskeun 0.1 mg per dintenna pikeun 3 mg per dinten nalika panalungtikan, boh oral atanapi via suntik supados.

Sabagalan tukang awak pengrasa nyandak 10 pikeun 30 mg per poé bari misahkeun dosase sareng dua dintenna pikeun ngamaksimalkeun satengah-umur ubar narkoba. Paling reviewer di internét nyarios yén aranjeunna nganggo S-23 salaku bagian tina daur motong 8-minggu.

efek samping bubuk S-23 (1010396-29-8)

agresi. Aya parantos kanaékan langkung seueur ambek bari nyandak S-23, ku kituna éta henteu tiasa janten pilihan pangsaéna pikeun jalma anu ngagaduhan sajarah masalah anggap.

Téstostéron Cicing. Numutkeun kana pamaké, S-23 mangrupa hal pangdeukeutna kana stéroid konvensional anu tiasa dibéré pasar SARM. Ieu damel deui unik sareng langkung pangantenna, sareng efek samping anu rada beda tina anu SARM.

Cikiih Cikiih.S-23 parantos ditingalikeun pikeun ngahasilkeun warna cikiih anu leuwih kandel, tapi sisi-éfék ieu ogé samentara sarta ngan lami ngan samentabis S-23.

Testicle ngaleutikan. Sababaraha pakuat parantos nyatetan téstikel hargana murah nalika maké S-23 sarta ieu engké dirojong ku ulikan ilmiah anu ningalikeun efek samping anu sarua.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.