+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

L - (+) - Ergothioneine (EGT) (497-30-3)

Ergothioneine nyaéta asam amino anu alami sareng mangrupikeun turunan thiourea histidine, ngandung atom walirang dina …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

L - (+) - Ergothioneine (EGT) bubuk Specifications

Ngaran Produk L - (+) - Ergothioneine (EGT)
Ngaran kimia ERGOTHIONEINE;

L-Ergothioneine;

Simposium;

l ergothioneine

merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 497-30-3
InChIKey SSISHJJTAXXQAX-ZETCQYMHSA-N
molekular Formula C9H15N3O2S
molekular Wdalapan 229.3 g / mol
Monoisotopic Massa 229.088498 g / mol
titik golak N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bodas atawa mareuman-bodas
Solubility Larut dina Cai (dugi ka 10 mg / ml)
Storage Temperature -20 ° C
Application l ergothioneine bubuk parantos dianggo dina suplemén séhat

L - (+) - Ergothioneine (EGT) (497-30-3) Tinjauan

Ergothioneine nyaéta asam amino anu alami sareng mangrupikeun turunan thiourea tina histidine, ngandung atom walirang dina ring imidazole. Sanyawa ieu dilakukeun dina sababaraha organisme, kaitung Actinobacteria, Cyanobacteria, sareng jamur jamur. Ergothioneine butuh transporter khusus, EGT, ogé katelah OCTN1 (simbol gen SLC22A4), pikeun ngalebetkeun sél. Babasan EGT parantos dikonfirmasi dina garis sél manusa sareng sato sareng kamampuan fungsina pikeun ngangkut ergothioneine parantos dikonfirmasi dina vivo.

L-ergothioneine nyaéta asam amino anu alami alami sarta mangrupikeun turunan thid / thione tina histidine. L-ergothioneine kapanggih dina konsentrasi pangluhurna dina suung sareng baktéri sareng sajumlah handap dina pangan anu sanés kaasup raja yuyu, daging sapi, daging babi, domba, sareng hayam.

Sanaos L-ergothioneine dina tuangeun tuangeun manusa, biosintésisna ngan ukur katémbong dina baktéri sareng jamur.

Naon L - (+) - Ergothioneine (EGT) ?

L-Ergothioneine nyaéta asam amino anu kapendak utamana dina suung, tapi ogé di raja yuyu, daging tina sato anu dieusian dina jukut anu ngandung ergothioneine, sareng tuangeun. Asam amino mangrupikeun bahan kimia anu mangrupakeun wangunan pikeun protéin. Ergothioneine dipaké salaku ubar.

Jalma nyandak ergothioneine pikeun ngaruksak ati, katarak, Panyakit Alzheimer, diabetes, sareng panyakit jantung.

L - (+) - ERGOTHIO mangrupikeun biosintesis anti-asam anti-asam antioksidan alami dina baktéri sareng jamur. Ieu mangrupikeun sanyawa bioaktif penting anu parantos dianggo salaku pamulung radikal, saringan sinar ultraviolét, réaksi réaksi pengurangan oksidasi sareng bioenergetik sélular, sareng sitoprotektor fisiologis, jsb.

L-Ergothioneine sakapeung diterapkeun langsung kana kulit pikeun nyegah kedutan, ngirangan tanda-tanda kulit sepuh, sareng ngirangan karusakan panonpoé.

Mangpaat L - (+) - Ergothioneine (EGT)

L-ergothioneine luar biasa sabab tiasa ngahontal inti sél-sél tangtu sapertos érotrosit, teu sapertos antioksidan klasik séjén sapertos vitamin C sareng E. Saatosna gaduh gen anu kode pikeun protéin pamawa, ngamungkinkeun éta dibawa ka katuhu sél sél. Kituna janten antioksidan intrasélular kuat, sakumaha pentingna salaku L-glutathione. Salaku tambahan, éta ogé parantos ditingalikeun janten tukang chelator anu kuat, ngamungkinkeun pikeun ngabeungkeut logam beurat beracun, bari ngajagaan sél getih tina sagala jinis karusakan.

Dorong ku sipat antioksidan na, panaliti teras naliti épék anti-radang na, kusabab tindakan ergothioneine, antawisna, cytokine pro-radang, interleukin. L - (+) - Ergothioneine (EGT) janten seueur sipat anu aktif dina jero awak manusa:

  • nétralisasi molekul oksigén réaktif (radikal bébas), sahingga merangan setrés oksidatif sareng ngirangan karusakan DNA mitokondria, pangoksidasi protéin sareng peroksidasi lipid;
  • Chelates - atanapi sarap - rupa-rupa kation logam anu positif;
  • Bisa ngaktifkeun énzim antioksidan sapertos glutathione peroxidase atanapi SOD, sedengkeun ngahambat énzim anu ngahasilkeun superoxide radikal;
  • Ngurangan oksidasi rupa-rupa haemoprotein sapertos hemoglobin sareng myoglobin;
  • Ngajagaan mitokondria;
  • L-ergothioneinereduces épék ngabahayakeun sinar UV, salaku agén pelindung pikeun Ngurus Kulit.
  • Ngawétkeun sareng ngajaga tingkat antioksidan séjén sapertos vitamin C sareng E, glutathione sareng SOD;
  • Ngajagaan otak tina neurotoxin sahingga ngalaksanakeun peran nyegah tina turunna kognitif;
  • Ngalakukeun réspirasi sélular sareng lipolisis lemak, sahingga ningkatkeun énergi sareng stamina pikeun latihan fisik;
  • Nalika digabungkeun sareng asam hyaluronic, glukosamine, kolagén, éta nunjukkeun nyata ngirangan nyeri gabungan sareng ningkatkeun mobilitas gabungan, pakait sareng kabiasaan damel postural anu kirang, saatos mung genep minggu 'anggo.

L - (+) - Ergothioneine (EGT) kasalametan

Sanaos l-ergothioneine bagikeun nami sareng tiasa asalna tina jamur ergot, éta henteu bahya ku cara naon waé.

Uni Éropa gaduh standar suplemén anu langkung saé dibandingkeun Amérika Serikat sareng parantos netepkeun yén suplemén l-ergothioneine aman sareng ngahasilkeun épék ngarugikeun pikeun jalma dewasa sareng barudak.

Panel on Dietetic Products pikeun Otoritas Kasalametan Éropah mendakan yén watesan poéan anu aman tina 2.82 mg / kg beurat awak pikeun orok, 3.39 mg / kg pikeun murangkalih, sareng 1.31 mg / kg kanggo dewasa, kalebet awéwé hamil sareng nyusoni.

L - (+) - bubuk Ergothioneine (EGT) kagunaan jeung aplikasi

Suplemén anu leres sareng / atanapi diet anu ningkat kalebet vitamin umur panjang sapertos suplement L-ergothioneine tiasa ngirangan seueur résiko akibat tina panyakit kronis sareng sepuh prématur.

Bubuk L-ergothioneine mangrupikeun bahan anu idéal pikeun sepuh anu séhat, rumus gizi.

Panaliti nunjukkeun yén poténsi antioksidan EGT fungsina salaku anti radang pikeun ngajagaan salajengna sél tina panyakit fisiologis sareng neurodegeneratif.

  1. radang

Panaliti nunjukkeun yén salaku antioksidan, EGT tiasa ngabela ngalawan peradangan.

Radang rheumatoid mangrupikeun karusuhan otoimun ditandaan ku peradangan sengit (sareng sering henteu jelas).

Ieu mungkin yén EGT tiasa ngirangan radang pasien sareng rematik rheumatoid.

  1. Kasakit Neurodegenerative

Salaku cytoprotectant, EGT mangrupikeun suplemén anu populer di antawis pasién Alzheimer sareng Parkinson.

EGT ngadukung sistem pertahanan antioksidan alami awak anjeun sareng tiasa ngajaga sél otak tina karusakan oksidatif sareng setrés tina radikal bébas.

Ku ngalindungan sél otak, anu dipikaresep pikeun nyegah maotna sél otak dina tempat munggaran sareng ngajagi tina kasakit neurodegenerative.

  1. Panyakit ati

Hatur nuhun kana poténsi sitoprotéktis na antioksidan, EGT mangrupikeun asam amino favorit dina pasien anu ngagaduhan panyakit ati.

  1. Anti sepuh Poténsial

Anjeun sering milarian EGT dina seueur produk skincare kusabab sipat sitoprotéktis sareng antioksidan- anu tiasa ngalindungan sél kulit tina karusakan oksidatif.

Karusakan radikal gratis sareng setrés oksidatif mangrupikeun panyumbang utama pikeun sepuh prématur, kulit kendang, sareng kedutan.

  1. Panyakit paru

Departemen Pertahanan AS dilélér geran $ 1.34 juta pikeun peneliti di Universitas Colorado pikeun diajar tindakan antioksidan EGT pikeun merangan panyakit paru-paru dina veterans merangan.

rujukan:

  • Oumari M, dkk. Regenerasi ergothioneine saatos réaksi sareng oksigén singlet. Bébas Radic Biol Med. 2019 Apr; 134: 498-504.
  • Cheah, LK, Halliwell, B. Ergothioneine; Poténsi antioksidan, fungsi fisiologis sareng peran dina panyakit, Biochim. Biofis. Acta 2012; (5): 784-793.
  • Genghof, DS Biosintésis Ergothioneine sareng Hercynine ku. Suung sareng Actinomycetales, J. Bacteriol., 1970; 103 (2): 475–478.
  • Repine, JE, Elkins, ND Pangaruh ergothioneine dina luka paru-paru akut sareng peradangan di beurit cytokine insufflated, Prev. Med. 2012; (54): S79-S82.
  • Panel EFSA ngeunaan Produk Diététik, Nutrisi sareng Alergi (2017). "Pernyataan ngeunaan kasalametan sintétis l-ergothioneine salaku kadaharan novél - paparan diet tambahan sareng penilaian kaamanan pikeun orok sareng murangkalih, awéwé hamil sareng nyusoni". Jurnal EFSA. 15 (11): 5060. doi: 10.2903 / j.efsa.2017.5060.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

L - (+) - video Ergothioneine (EGT) (497-30-3)

KoA

Rujukan & citations produk