+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun sakabéh hasil 27

  • Uyah pyrroloquinoline disodium (122628-50-6)

    Uyah pyrroloquinoline disodium (122628-50-6)

    PQQ mangrupikeun tipeu anyar cai larut cai, munggaran kapendak salaku kofactor pikeun …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • L - (+) - Ergothioneine (EGT) (497-30-3)

    L - (+) - Ergothioneine (EGT) (497-30-3)

    Ergothioneine nyaéta asam amino anu alami sareng mangrupikeun turunan thiourea histidine, ngandung atom walirang dina …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Uyah disodium NADP (24292-60-2)

    Uyah disodium NADP (24292-60-2)

    Nicotinamide adenine dinucleotide fosfat (NADP +) mangrupikeun kofactor anu dianggo dina réaksi anabolik. en-Nicotinamide adénine ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Nicotinamide adenine dinucleotide (53-84-9)

    Nicotinamide adenine dinucleotide (53-84-9)

    Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) kofactor anu ngabantuan métabolisme kapanggih dina sadaya sél hirup. Eta aya dina dua bentuk …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • NADH 2Na (606-68-8)

    NADH 2Na (606-68-8)

    NADH mangrupikeun énzim nicotinamide adenine dinucleotide (NAD), bentuk koénzim aktif sanyawa sareng vitamin B3 ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Imunoglobulin G (IgG)

    Imunoglobulin G (IgG)

    Ngahasilkeun pisan imunoglobulin dina getih anjeun masihan kasempetan anu langkung ageung pikeun nampi inféksi. Ngagaduhan seueur teuing ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Palmitoylethanolamide (kacang polong) bubuk (544-31-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0)

    Atah Palmitoylethanolamide (kacang polong) bubuk mangrupa amida asam lemak endogenous, milik ka kelas ...... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1287kg / bulan

    Maca deui

  • Alfa-lactalbumin (9013-90-5)

    Alfa-lactalbumin (9013-90-5)

    Lactalbumin, ogé katelah "protein whey", nyaéta albumin anu aya dina susu sareng dicandak tina whey. Lactalbumin kapanggih dina… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Péptida Tiram

    Péptida Tiram

    Péptida Tiram ngagaduhan seueur protein, vitamin, sedeng tina microelement sareng turbin. Di sagigireun, éta ngandung sababaraha …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • NACET (59587-09-6)

    N-Acetyl-L-sistéin étil éster (NACET) (59587-09-6)

    NACET (N-Acetylcysteine ​​étil ester) nyaéta novél sélofofium sél-permeabel sél-permeabel sareng fitur parbokokoketik anu luar biasa sareng luar biasa… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4) - Phcoker

    Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)

    Nikotinamide ribosida (NR) nyaéta vitamin prékursor nicotinamide nembak kapanggih (NAD +) vitamin prékursor. …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)

    Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)

    Meclofenoxate (Centrophenoxine), dijual dina nami mérek Lucidril, mangrupikeun salah sahiji anu pangheulana sareng paling ditaliti ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • woocommerce-placeholder

    Beta-Lactoglobulin (9045-23-2)

    β-Lactoglobulin nyaéta protéin whey utama sapi sareng domba susu (~ 3 g / l), sareng ogé aya dina mamalia sanés …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0)

    Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0)

    Oleoylethanolamide (OEA) nyaéta agonis reséptor peroksida peroksida endogenous (PPAR-alpha). Éta mangrupikeun …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Lactoperoxidase (9003-99-0)

    Lactoperoxidase (9003-99-0)

    Lactoperoxidase mangrupikeun énzim anu alami dina susu anu dipikanyaho ngagaduhan sipat antimikrobial sareng antioksidan ……….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Litium orotate (5266-20-6) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Litium orotate (5266-20-6)

    Lotium orotate nyaéta uyah anu diwangun ku litium (hiji logam alkali) sareng asam orotik (sanyawa nu alami sacara alami) …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Phosphatidylserine (DHM) (51446-62-9) Pabrikan - Phcoker

    Phosphatidylserine (DHM) (51446-62-9)

    Phosphatidylserine mangrupikeun aminophospholipid sareng turunan asam amino anu alami sacara alami …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Dihydromyricetin (27200-12-0) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Dihydromyricetin (DHM) (27200-12-0)

    Dihydromyricetin (atanapi DHM) mangrupikeun ekstrak tina tangkal Raisin Jepang anu parantos dianggo mangabad-abad sabagé anti-alkohol …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Glucoraphanin (21414-41-5) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Glucoraphanin 30% (21414-41-5)

    Glucoraphanin nyaéta glukosinolate anu kapendak dina brokoli, kembang engkol, sareng mustard. Glucoraphanin dirobih janten sulforaphane …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Lecithin Atah (8002-43-5) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Lésitin (8002-43-5)

    Lecithin (alpha-phosphatidylcholine) mangrupikeun gizi, ogé minangka suplemén. Lecithin sanes zat tunggal …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Sulforaphane (4478-93-7) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Sulforaphane (4478-93-7)

    Sulforaphane, ogé katelah "dl-sulforaphane", mangrupikeun sanyawaan pepelakan alami anu tiasa dipendakan dina seueur sayuran cruciferous sapertos …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Quirone Pyrroloquinoline (PQQ) (72909-34-3)

    Quirone Pyrroloquinoline (PQQ) (72909-34-3)

    Pyrroloquinoline quinone (PQQ), ogé disebut methoxatin, nyaéta kofactor redox. Hal ieu dipanggihan dina taneuh sareng katuangan sapertos kiwifruit, sapertos …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Atah AICAR bubuk (2627-69-2) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah AICAR bubuk (2627-69-2)

    AICAR bubuk, ogé katelah AICA riboside, mangrupakeun prékursor purin nu mibanda aktivitas antineoplastic sareng aktivator selektif ngaktipkeun AMP …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk (104594-70-9) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk (104594-70-9)

    Atah Caffeic asam phenethyl éster bubuk teh éster phenethyl alkohol asam caffeic na bioactive a ...... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1180kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah 6-Paradol (27113-22-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah 6-Paradol (27113-22-0)

    Paradol, ogé katelah bubuk Raw 6-Paradol, nyaeta rasa konstituén aktif siki Guinéa cabe (Aframomum melegueta ...... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1560kg / bulan

    Maca deui

  • Atah 9-métil-9H-béta-carboline bubuk (2521-07-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah 9-métil-9H-béta-carboline bubuk (2521-07-5)

    Raw bubuk 9-Métil-9H-béta-karbolin mangrupakeun inhibitor dipikawanoh monoamine oxidase A sareng ...... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1360kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Pterostilbene (537-42-8) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Pterostilbene (537-42-8)

    Pterostilbene bubuk mangrupa antioksidan anu khususna aya di buah beri biru, anggur sareng buahan hideung di sandalwood beureum. Pterostilbene .......


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1180kg / bulan

    Maca deui