+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • Ganglioside GT1b (59247-13-1)

    Ganglioside GT1b (59247-13-1)

    Ngaran Ganglioside munggaran dianggo ku élmuwan Jérman Ernst Klenk dina 1942 ka lipid anu nembé papisah ti sél ganglion otak… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • bubuk atah Tadalafil (171596-29-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk Tadalafil atah (171596-29-5)

    Bubuk Tadalafil atah dina nami Cialis dipaké pikeun ngubaran disfungsi (peluh) sareng gejala prostatic jalu ……….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1190kg / bulan

    Maca deui