+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • Bubuk Sesamol Atah (533-31-3)

    Sesamol (533-31-3)

    Sesamol mangrupakeun sanyawa fenolik anu kapendak dina siki wijen sareng minyak wijen sareng dianggap salaku komponén antioksidan utama ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0)

    Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk, ogé katelah MK677, MK-677, MK-0667, sareng L-163,191, ......


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1249kg / bulan

    Maca deui