+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun sakabéh hasil 8

  • Astaxanthin Alami (472-61-7) Produksi Suplemén - Phcoker

    Astaxanthin Alami (472-61-7)

    Astaxanthin alami (472-61-7) nyaéta karotenénid alami anu alami sacara alami dibéntar di alam ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Minyak Sunflower (Minyak siki Safflower) 83% 8001-21-6

    Minyak Sunflower (Minyak siki Safflower) 83% (8001-21-6)

    Minyak sunflower kaékkeun tina siki tatangkalan kembang kembang. ku kituna éta ogé disebatkeun salaku minyak siki sunflower, nami sanésna nyaéta minyak siki Safflower. Minyak aliran cai urang sasari …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Asam linoléat konjugasi (KELUAR) (121250-47-3)

    Asam linoléat konjugasi (KELUAR) 95% (121250-47-3)

    Asam Linoleic Sambel, atanapi Kiwari, mangrupikeun istilah anu dianggo pikeun ngarujuk campuran asam lemak anu ngagaduhan struktur umum ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Magnesium Taurate (334824-43-0)

    Magnesium Taurate (334824-43-0)

    Beta-Arbutin kapanggih dina tingkat luhur pepelakan dina kulawarga Ericaceae sareng Saxifragaceae. Leres pisan, ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Glutathione (70-18-8) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk glutathione (70-18-8)

    Glutathione mangrupikeun sanyawa tripeptida anu diwangun ku asam glutular anu napel liwat ranté gigir pikeun N-terminus ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk asam poli-L-glutaMic (25513-46-6) Pabrikan - Phcoker

    Bubuk asam poli-L-glutaMic (25513-46-6)

    Asam poli-l-glutamis nyaéta biopolérimér anu alami anu lumangsung, multi-fungsi, sareng biodegradasi …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0) Pabrik - Phcoker Chemical

    Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0)

    Koénzim Q10 (CoQ10), ogé katelah ubiquinone atanapi koénzim Q, mangrupikeun énzim anu alami sacara alami ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6)

    Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk mangrupakeun heptapeptide siklik sintétik, hiji analog tina alfa-melanotropin (4,10); sanggup .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui