+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun 1-36 hasil 79

  • bubuk bodas

    Lééh bubuk garing beku

    Lidah mangrupikeun tutuwuhan sapertos kaktus anu tumuwuh dina usum panas garing. Lidah ngahasilkeun dua bahan, gél sareng lateks, anu dianggo pikeun obat. Légal gél nyaéta jelas… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk péonol (552-41-0) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk péonol (552-41-0)

    Paeonol (2-hydroxy-4-methoxyacetophenone) mangrupikeun komponén anu penting tina babakan garing tina Paeonia suffruticosa Andrews ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Nonapeptide-1 (158563-45-2) Pabrik - Phcoker Chemical

    Bubuk Nonapeptide-1 (158563-45-2)

    Nonapeptide-1 nyaéta péptida sintétik anu diwangun ku Arginine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Proline, Tryptophan sareng Valin. Ogé ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Dipotium Glycyrrhetate (68797-35-3) Pabrik - Phcoker

    Bubuk Dipot potassium Glycyrrhetate (68797-35-3)

    Dipotium Glycyrrhetate nyaéta turunan inuman alkohol. Bubuk Gércyrrhetate nyaéta tuang sacara lega …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Béta-Arbutin bubuk (497-76-7) Pabrik - Phcoker Chemical

    Béta-Arbutin bubuk (497-76-7)

    Beta-Arbutin kapanggih dina tingkat luhur pepelakan dina kulawarga Ericaceae sareng Saxifragaceae. Leres pisan, ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Powder Alfa-Arbutin (84380-01-8) Pabrik - Phcoker Chemical

    Bubuk Alfa-Arbutin (84380-01-8)

    Bubuk Alfa-Arbutin dicandak sacara umum ku sintésis énzimatik tina hidroksinin atanapi Beta-Arbutin …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Asam Tranexamic (1197-18-8) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Asam Tranexamik (1197-18-8)

    Asam Tranexamic mangrupikeun antifibrinolytic pikeun meungpeuk situs-beungkeutan lysine tina plasmin sareng asal elastase …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk fosforat Magnesium (113170-55-1) - Phcoker

    Bubuk fosforat Magnesium (113170-55-1)

    Bubuk fosfat ascorbyl Magnesium (magnesium-1 …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk asam L-Ascorbic (50-81-7) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk asam L-Ascorbic (50-81-7)

    Vitamin C murni katelah asam L-Ascorbic. "L" di hareupeun Ascorbic mangrupikeun acuan kumaha molekulna sorangan …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk bodas

    Bubuk péptida sutra (96690-41-4)

    Péptida sutra mangrupikeun zat zat larut cai polipéptik ku degradasi protéin fibroin sutra, ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk matrixyl (214047-00-4) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk matrixyl (214047-00-4)

    Matrixyl mangrupikeun palmitoyl-pentapeptide 3 sareng ieu mangrupikeun péptida anu sacara khusus merangsang sintésis kolagén sareng …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Squalane atah (111-01-3) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Squalane atah (111-01-3)

    Squalane mangrupikeun produk alami, kabawa mudik sareng non-toksik. Éta dicandak ngaliwatan hidrogenasi tina …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk sodium L-ascorbyl-2-fosfat (66170-10-3) - Phcoker

    Bubuk natrium L-ascorbyl-2-fosfat (66170-10-3)

    Sodium L-ascorbyl-2-fosfat (SAP) nyaéta leyur cai-alami sacara alami ………


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk phloretin (60-82-2) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk phloretin (60-82-2)

    Phloretin, alias trihydroxy fenol acetone 2,4,6-trihydroxy-3- (4-hydroxyphenyl) propiophenone. Éta mangrupikeun ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk asam Kojic (501-30-4) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk asam Kojic (501-30-4)

    Asam Kojic mangrupakeun pyranone anu 4H-pyran diganti ku gugus hidroksi dina posisi 5, hidroksimétil …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk koalik dipalmitate bubuk (79725-98-7) Pabrikan - Phcoker

    Bubuk koalid dipalmitate bubuk (79725-98-7)

    Koalic asam dibalmitate (KAD) nyaéta turunan tina asam kojic anu nawiskeun stabilitas punjul. Kojic …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk bodas

    Bubuk kolagén (9064-67-9)

    Kolagén nyaéta protéin struktural utama dina rohangan ekstrasélular dina rupa jaringan konéktipér dina ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Allantoin (97-59-6) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Allantoin (97-59-6)

    Allantoin mangrupikeun sanyawa kimia sareng formula C4H6N4O3. Éta ogé disebut 5-ureidohydantoin atanapi glyoxyldiureide… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • 4- (Benzyloxy) bubuk fenol (103-16-2) Pabrikan - Phcoker Chemical

    4- (Benzyloxy) bubuk fenol (103-16-2)

    Fénol 4- (Benzyloxy), disebut ogé éter Monobenzone sareng monobenzyl éter hydroquinone (MBEH) nyaéta ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Pal-GHK (147732-56-7) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Pal-GHK (147732-56-7)

    Pal-GHK, ogé disebut Palmitoyl tripeptide-1 sareng palmitoyl oligopeptide (Sequence: Pal-Gly-His-Lys), nyaéta ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk bodas

    Bubuk Nonapeptide atah

    Nonapeptid mangrupikeun oligopeptida anu kabentuk tina salapan asam amino. Istilah oligopeptide hubunganana péptida dibentuk ku ranté ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk L-Karnosin (305-84-0) Pabrik - Phcoker Chemical

    Bubuk L-Karnosin (305-84-0)

    L-Carnosine mangrupikeun blok gedong protéin anu sacara alami dihasilkeun dina awak. Éta dipanggihan dina otot nalika… f …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Glutathione (70-18-8) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk glutathione (70-18-8)

    Glutathione mangrupikeun sanyawa tripeptida anu diwangun ku asam glutular anu napel liwat ranté gigir pikeun N-terminus ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Dipeptida-2 (24587-37-9) Pabrik - Phcoker Chemical

    Bubuk Dipeptida-2 (24587-37-9)

    Dipeptida-2 diwangun ku asam amino valine sareng tryptophan, éta mangrupikeun jenis péptida. Bubuk Dipeptida-2 nyaéta ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk asam Hyaluronik (9004-61-9) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk asam Hyaluronik (9004-61-9)

    Asam Hyaluronic anionic, glikosaminoglycan disebarkeun sacara lega …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Asam Ferulic (1135-24-6) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Asam Ferulic (1135-24-6)

    Asam Ferulic mangrupikeun asam ferulik anu diwangun ku métabolik asam trans-cinnamic sareng substituents hidroksi …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Tretinoin (302-79-4) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Tretinoin (302-79-4)

    Tretinoin, ogé katelah asam sadaya-trans-retinoat (ATRA), nyaéta turunan vitamin A ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk bodas

    Bubuk ékstrak bomba domba

    Plasenta domba mangrupikeun sumber anu sarat pikeun gizi, faktor kamekaran sareng sitokin aktif bio. Éta dumasar kana ieu ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk asam poli-L-glutaMic (25513-46-6) Pabrikan - Phcoker

    Bubuk asam poli-L-glutaMic (25513-46-6)

    Asam poli-l-glutamis nyaéta biopolérimér anu alami anu lumangsung, multi-fungsi, sareng biodegradasi …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Nicotinamide (98-92-0) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk nikotinamida (98-92-0)

    Nikotinamide mangrupikeun wangun alternatif tina vitamin B3. Hal ieu diwanohkeun salaku suplemén anti sepuh kusabab… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Minoxidil (38304-91-5) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Minoxidil (38304-91-5)

    Bubuk Minoxidil diterapkeun dina kulit sirah dipaké pikeun merangsang kamekaran rambut dina lalaki sareng awéwé dewasa kalayan …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk lidah (1415-73-2) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk pinus (1415-73-2)

    Bubuk Aloin mangrupikeun bahan kimia alami anu aya dina kulit pepelakan Aloe Vera anu gaduh épék laxative nalika …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk asam Ellagic (476-66-4) Pabrik - Phcoker Chemical

    Bubuk asam Ellagic (476-66-4)

    Asam Ellagic mangrupakeun sanyawa polyphenol alami anu aya dina tutuwuhan sareng nyayogikeun UV alami …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0) Pabrik - Phcoker Chemical

    Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0)

    Koénzim Q10 (CoQ10), ogé katelah ubiquinone atanapi koénzim Q, mangrupikeun énzim anu alami sacara alami ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk bodas

    Bubuk seramida (100403-19-8)

    Keramida mangrupikeun kelas heterogen dina lipid anu aya dina stratum corneum tina epidermis kulit. Ceramides ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk bodas

    Bubuk Carboxymethyl chitosan (83512-85-0)

    Bubuk carboxymethyl chitosan gaduh keterlarutan anu hadé dina cai sareng kimia unik ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui