Sajarah

Bubuk Pramiracetam mangrupikeun turunan ti kulawarga racetam. Kapanggihna sareng ayana na aya ti taun 1970an, berkat Perusahaan Parke-Davis. Anu nyaritakeun nootropic ieu ti racetams séjén nyaéta struktur molekulna sareng poténsi luhurna.

Leuwih taun, pramiracetam anggo parantos sadaya amukan dina pengobatan pikun, Panyakit Alzheimer, sareng gangguan saraf séjénna. Dina akhir taun 80an sareng awal 90an, aya sababaraha uji klinis anu suksés, anu ngabuktikeun efficacy pramiracetam dina ngabalikeun kaleungitan ingetan.

Légal tina ubar ieu henteu ketat teuing salaku miotropika sanés. Salaku conto, anjeun tiasa leres mésér bubuk pramiracetam tur nganggo tanpa taktak taktak sareng otoritas. Sanaos anjeun teu tiasa mésér produk di Kanada, anjeun sacara sah tiasa ngimporana kanggo panggunaan pribadi. Di Éropa, bubuk pramiracetam ngan aya dina resép anu sah pikeun ngatur disleksia, pikun, Alzheimer, sareng ADHD.

 

Naha Pramiracetam Sareng Kacida Luhur?

Dipaké Pramiracetam populér di alam nootropics kusabab poténsial na. Ieu téh 30 kali langkung efektif batan piracetam. Ubar tiasa dianggo sacara magis sanajan kalayan dosis pangleutikna. Hal ieu kacida bioavailable sareng satengah hirupna anu rada panjang.

Kanyataan yén anjeun moal ngaraos efek samping naon waé anu ngajantenkeun pangalaman pramiracetam anu saé. Ubar na henteu nyandu pisan. Éta aman sareng kasabaran dina awak manusa. Aya cobaan manusa anu suksés anu ngajamin efektivitas nootropic ieu. Di sagigireun éta, éta tumpukan saé sareng paling racetams sareng anu sanés bubuk nootropics.

Ditambahkeun tina pramiracetam sanésna nyaéta nyaéta kéngingkeun ngagaleuh sapasang sneakers. Henteu aya hukum anu ketat anu ngabutuhkeun anjeun gaduh resép, utamina di Amérika Serikat.

 

Kumaha Kumaha Pramiracetam Gawé?

Pramiracetam larut-gajih nootropic asup kana aliran getih ngaliwatan asam lemak. Éta gaduh bioavailability anu luhur sareng bakal ngahontal konsentrasi puncak sakitar 30 menit.

Ubar pinter ieu nyababkeun paningkatan panyawat kolin dina hippocampus. Ku sabab éta, sacara henteu langsung ngatur sékrési acetylcholine (ACh), anu tanggung jawab sababaraha fungsi uteuk.

ACh tanggung jawab pembentukan sareng ingetan mémori jangka panjang. Salian ti éta, neurotransmitter ngabalukarkeun paningkatan aliran getih serebral, faktor anu ningkatkeun kognisi.

 

Naon Mangpaat Pramiracetam?

Di Éropa, Pramiracetam nganggo diidinan dina pengobatan pikun. Ubar pinter neuroprotéktif ieu épéktip dina ningkatkeun mémori jangka panjang sareng ningkatkeun fungsi kognitif. Di Amérika Serikat sareng Kanada, siswa mésér bubuk pramiracetam pikeun panggunaan off-label salaku ubar diajar nalika nuju ujian utama.

Kusabab pangwangunanna di 1979, Pramiracetam mangrupikeun ubar resép ka pasien anu ngagaduhan kasakit neurodegeneratif sareng trauma otak. Pasar targétna mangrupikeun mayoritas manula tapi jalma anu séhat ngiringan dina pangalaman pramiracetam, khususna pikeun ningkatkeun produktivitasna dina studi sareng usaha.

pramiracetam

Pangaruh & Mangpaat Pramiracetam

Ningkatkeun Memori

Pramiracetam promosi mémori rujukan. Élmuwan henteu ngan ukur nguji ieu nootropics dina modél murine tapi ogé mata pelajaran manusa.

Narkoba tiasa dianggo ku merangsang hippocampus pikeun nyiptakeun kenangan énggal, nahan lami, sareng ngirangan kalipur. Kaseueuran mahasiswa nyageurkeun dina pangalaman pramiracetam keur naekeun memori nalika diajar pikeun ujian.

 

Manajemén Panyakit Kognitif

Aya sababaraha uji klinis anu ngabuktikeun efisiensi bubuk Pramiracetam dina ngungkulan panyakit degeneratif.

Mangpaat Pramiracetam penderita pikun ku ngabalikeun kaleungitan sareng ningkatkeun recollection. Di Éropa, contona, ubar pinter mangrupikeun resep hukum pikeun ngatur panyakit Alzheimer.

 

neuroprotection

nyandak kapsul pramiracetam bakal ngajagi neuron anjeun. Nootropic ngabalikeun gangguan kognitif ka pasién anu ngalaman trauma otak tina asal cerebrovaskular. Naon deui, éta ngirangan turunna kognitif anu tiasa janten akibat kakeunaan ubar amnesis sapertos scopolamine.

 

Kamampuh pangajaran Luhur

Sababaraha studi mastikeun yén nginum obat pramiracetam nootropic bakal ningkatkeun pembelajaran ruang. Éta nyaéta enhancer kognitif anu bakal ngajantenkeun anjeun ngaungkat hal-hal.

Nu nabrak nootropik ngajantenkeun sintésis nitrat oksida dina hippocampus. Neurotransmitter ieu ngahalangan gangguan kognitif sareng éta peran penting dina pangajaran sareng memori. Gawéna ku ningkatkeun suplai getih kana uteuk, ku kituna, modulate kagiatan neuronal.

Pramiracetam nguntungkeun sistem saraf pusat ku ngalangkungan produksi acetylcholine, anu ogé gaduh pangajaran diajar. Salian ti éta, anjeun bakal gaduh seukeut, perhatian, sareng waspada.

 

Damage Pramiracetam Bubuk anu Disarankeun Upami Dipaké Sareng

A dosis pramiracetam poean has perenahna antara 400mg na 600mg. Dina studi klinis anu aya, mata pelajaranana bakal dugi ka 1200mg tina obat pinter, langkung saatos tuangeun.

Kusabab bubuk pramiracetam gaduh satengah hirup rada lami, anjeun tiasa ngabagi dosis janten dua. Ukuran ieu lumayan kauntungan pikeun grup farmakofobik. Tilu dosis per dinten tiasa janten pilihan pamungkas tapi anjeun kedah pastikeun yén anjeun ngajadwalkeun resép anjeun sababaraha jam sateuacan bobo. Anjeun teu hoyong ngaco sareng wirahma sirkadian anjeun.

Anjeun tiasa mésér Pramiracetam dina kapsul atanapi bentuk pil. Tipungna henteu larut pisan, ku kituna, éta moal saé pikeun nambihkeun dina inuman anjeun. Alternatipna, anjeun tiasa ngaleyurkeun dina minyak kalapa atanapi lipid sanésna. Upami anjeun diganggu ku rasa pungent, anjeun kedah milih anu kapsul pramiracetam.

Salaku newbie, pastikeun pikeun ngamimitian ti dosis pangdeukeutna anu mungkin nalika anjeun ngawas awak pikeun kasabaran sareng épék. Saatosna, anjeun tiasa nyaluyukeun dosana pikeun pilihan anjeun sareng nambihan sababaraha deui tumpukan pramiracetam.

 

Balukar Sisi Pramiracetam Anjeun Kudu Nyaho

Beda sareng racetams anu sanés, efek samping Pramiracetam henteu jarang. Awak anjeun tiasa sabar dina suplemén paduli dosisna.

Anjeun tiasa ngalaman gejala transitory sapertos nyeri sirah pramiracetam, pusing, insomnia, gangguan gastrointestinal, atanapi agitation. Nanging, anjeun tiasa nyingkahan efek samping anu ngarugikeun ku ngirangan dosis pramiracetam. Upami anjeun sering nyeri sirah, anjeun panginten kedah tumpukan ku kolin.

pramiracetam

Pramiracetam VS Piracetam

Piracetam mangrupikeun masalah miotropics sanés dina kulawarga racetam anu mimiti aya ti mimiti taun 1970-an. Sabalikna, pramiracetam mangrupikeun turunan obat pinter.

Dua racétam ieu gaduh épék anu sami. Tapi, aranjeunna bénten sareng struktur molekul sareng potency. Salaku conto, pramiracetam  ubar pinter dugi ka 30 kali kuat sareng langkung efisien tibatan miheulaan na. Naon deui, nootropic gaduh bioavailability anu langkung luhur.

 

Naséhat Stamiracetam Stack

Pramiracetam potentiates efek tina miotropika séjén. Ieu mangrupakeun ubar anu kuat per se tapi anjeun tiasa tumpukan éta sareng racetams sareng suplemén cholinergic.

Upami anjeun anyar kana domain nootropics, anjeun teu kedah rurusuhan pikeun nyobian waé tumpukan pramiracetam. Barina ogé, ubar pinter ieu tetep éfisién salaku zat anu nyalira. Sakali sistem anjeun tiasa tahan efek tina pramiracetam, anjeun bakal bébas ngagabung sareng nootropics séjén.

Suplemén cholinergic idéal dina tumpukan ieu nalika ngala sirah sirah pramiracetam.

 

Pramiracetam sareng Oxiracetam Stack

Tumpukan ieu pasti bakal ganda deui kamampuan anjeun pikeun pokus, tetep waspada, sareng naek deui kana masa lalu anjeun.

Pikeun unggal unit na oxiracetam, anjeun kedah nyandak opat unit kapsul pramiracetam. Candak, contona, upami tumpukan anjeun nyertakeun dosis pramiracetam 800mg, anjeun kedah ngalebetkeun 200mg of oxiracetam.

  • Dosis Daily
  • 200mg tina oxiracetam
  • 800mg pramiracetam
  • 300mg kolin

 

Pramiracetam sareng Aniracetam Stack

Di sagiguna merangsang fungsi uteuk, dua racétam ieu bakal ngajauhkeun kahariwang, negatip, sareng déprési.

Aniracetam ngagaduhan pondok satengah hirup dibandingkeun pasangan na. Ku sabab éta, éta bakal nyepak dina waktos sareng ngamimitian lakukeun sateuacan Anjeun tiasa ngalaman mangpaat pramiracetam. Numpuk dua ieu ogé bakal nyegah anjeun tina ngembangkeun kasabaran kana hiji nootropic.

Pikeun unggal dosis pramiracetam, anjeun ngabutuhkeun kira-kira 600mg aniracetam.

  • Dosis Daily
  • 600 mg aniracetam
  • 400 mg pramiracetam
  • 300in kolin

 

Tumpukan Pramiracetam sareng Alpha GPC

Tumpukan pramiracetam ieu sumber punjul tina acetylcholine Henteu ngan ukur naekeun fungsi otak tapi ogé ningkatkeun mémori. Ditambahkeun tina Alpha GPC téh nya éta kacida bioavailable sabab sacara éfisién nyebrang halangan getih-otak.

Suplemén sareng pangobatan choline GPC sababaraha épék samping Pramiracetam sapertos nyeri sirah. Di sagigireun éta, éta meremajikeun neuron, ngalereskeun mémbran sél lungse, sareng nyintésis asetilkolin, anu mangrupikeun neurotransmitter anu penting jawab mémori.

Pikeun dosis poean anjeun, anjeun peryogi ngeunaan 400mg alfa GPC suplement.

  • Dosis Daily
  • 400mg Suplemén GP GP Alpha
  • 400 mg pramiracetam

pramiracetam

Tumpukan Pramiracetam coluracetam

Coluracetam santai pikiran anjeun, ningkatkeun semedi, sareng mulihkeun mémori jangka panjang. Éta ningkatkeun kameketan kolin dina sél saraf. Naon deui, suplemén éta hadé pikeun paningalian sabab ngalereskeun saraf optik sareng karusakan retina.

Pikeun tumpukan pramiracetam anjeun, 30mg tina coluracetam cekap.

  • Dosis Daily
  • 30mg tina coluracetam
  • 400mg pramiracetam
  • 300in kolin

 

Kumaha jeung dimana mésér bubuk pramiracetam?

Anjeun tiasa mésér nootropics pramiracetam dina bubuk, kapsul, atanapi bentuk pil. Ubar pinter henteu nampi persetujuan anu valid ku FDA tapi anjeun masih tiasa mesen pikeun éta di toko virtual. Aya sababaraha pasar hideung sakitar, anjeun kedah pastikeun anjeun ragrag pikeun anu ngajual online anu terkenal.

Anjeun tiasa ngiringan dina kami pikeun pesenan anjeun kusabab kami ngagaduhan rékaman lagu anu kabuktosan tina ngajual miotropik anu sah. Urang ngalakukeun uji laboratorium bebas dina sadaya produk urang sateuacan pamasaran aranjeunna ka klien kami anu terhormat.

Upami anjeun héran naha kapsul pramiracetam langkung mahal tibatan racetams sanés, kuring bakal masihan anjeun alesan. Sintésis zat ieu caket kana tatarucingan Yunani. Prosés na langkung rumit tibatan nalika sintésis paling nootropics.

 

kacindekan

Pramiracetam Nootropics mangrupikeun ubar pinter anu kuat pikeun ngembangkeun kapasitas diajar. Éta mangrupikeun pilihan pikeun manula sareng jalma anu séhat anu hoyong museurkeun, tetep waspada, sareng gaduh stabilitas mental dina tugas sapopoé. Suplemén ngabantosan pasien anu ngagaduhan kaayaan neurodegeneratif pikeun nyandak mémori anu leungit sareng ngajaga unggal jéntré.

Sadaya nootropics parantos ngalaman uji coba tapi pramiracetam mangrupikeun sababaraha anu kedah diusahakeun subjek manusa. Tina rupa-rupa panilitian panalitian, éta cukup dibuktikeun yén ubar éta aman pikeun dikonsumsi sareng lumayan tiasa di jero awak.

Infogram Pramiracetam 1

Infogram Pramiracetam 2

Infogram Pramiracetam 3

Infogram Pramiracetam 4

Rujukan
  1. McLean, A., Cardenas, DD, Burgess, D., Gamzu, E. (1991). Ulikan pramiracetam dikawasa Placebo di putra ngora kalayan mémori sareng masalah kognitif akibat tina tatu anu parah sareng anoxia. Gugus otak.
  2. Corasaniti, MT, dkk. (1995). Administrasi sistemik pramiracetam nambahan aktivitas sintésis nitrat oksida dina korteks cerebral beurit. Fungsi Neurologi.
  3. Tkachev, AV (2007). Aplikasi agén nootropic dina perawatan kompleks pasien sareng geger otak. Silih sprava.
  4. Pugsley, TA, et al. (1983). Sababaraha pasipatan neurochemical pramiracetam (CI-879), agén anu ningkatkeun kognisi anyar. Panaliti Pangembangan Narkoba / Jilid 3, édisi 5.
  5. Auteri, A., Blardi, P., Celasco, G., Segre, G., Urso, R. (1992). Pramiracetam tina pramiracetam dina sukarelawan séhat saatos jasa oral. Jurnal Internasional Panalungtikan Farmakologi Klinik.
  6. Claus, JJ, dkk. (1991). Obat-obatan Nootropic dina Panyakit Alzheimer: perlakuan gejala sareng pramiracetam.
  7. Chang, T., Ngora, MR, Goulet, RJ, sareng Yakatan, JG (1985). Pharmacokinetics of pramiracetam lisan dina sukarelawan normal. Jurnal Farmakologi Klinis.

 

Daptar eusi