+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Bubuk péptida Degarelix A ubar Leres Dipaké Kanggo Kanker Prostat
péptida

Bubuk péptida Degarelix: Obat Anu Leres Dianggo Pikeun Kanker Prostat

13,217 Tampilan
1. Naon Degarelix?
2. Naon bubuk Degarelix Digunakeun Kanggo?
3. Déméduk bubuk Mekanisme tina Aksi
4. Interaksi Degarelix
5. Naha aya résiko upami kuring sono kana dosis Degarelix atanapi overdosis?
6. Naon Balukar Sisi sareng Peringatan Anu tiasa Degarelix Nimbulkeun?
7. kacindekan
8. Inpormasi Salajengna

Metadescription

Kontemporer, kanker prostat tos janten salah sahiji kasakit anu ngancem kasehatan fisik sareng mental. Nyegah awal sareng perlakuan perlu pikeun ngubaran panyakit ieu. Bubuk degarelix mangrupikeun ubar anu efektif pikeun pengobatan kanker prostat, sareng urang kedah nyandak inisiatif pikeun ngarti sababaraha inpormasi penting ngeunaan éta ku kituna urang tiasa dianggo kalayan leres sareng aman.

1. Naon Degarelix?Phcoker

Degarelix (214766-78-6) mangrupikeun terapi terapi hormon anu ngaminimalkeun jumlah hormon dina awak, kalebet téstostéron. Ieu digolongkeun dina hiji kelas pangobatan anu katelah gonadotropin-releasing hormon (GnRH) antagonis reséptor. Ubar turunan péptida sintétik ieu dipikanyaho ku nami merekna "Firmagon". Ieu mangrupikeun spésifikasi:

  • Kelas Narkoba: Analog GnRH; Antagonis GnRH; Antigonadotropin
  • Formula kimia: C82H103ClN18O16
  • Massa Molar: 1630.75 g / mol g · mol − 1
  • Bioavailability: 30-40%
  • Rute Administrasi: Suntikan subkutan
  • Ékskrési: Écék (70-80%), urin (20-30%)
  • Ngaleungitkeun Satengah Kahirupan: 23-61 dinten

2. Naon bubuk Degarelix Digunakeun Kanggo?Phcoker

Bubuk degarelix dipaké pikeun ngubaran kanker prostat maju. FDA disatujuan pangobatan pikeun pengobatan kanker prostat maju dina pasien AS dina 24th Désémber, 2008. Dina 17th Pebruari, 2009, Komisi Éropa ngiringan jas sareng obat Degaréa disatujuan pikeun dianggo dina pasien lalaki dewasa kalayan kanker prostat maju.

Catet éta Suntikan degarelix kudu dikaluarkeun ku dokter atanapi perawat di fasilitas médis. Degarelix ogé tiasa dianggo pikeun tujuan anu sanés. Di Swédia, contona, ubar ditaliti dianggo salaku agén castration kimia disuntikkeun dina pelaku séks. Perawatan kanker payudara degarelix ogé dianggap minangka perlakuan alternatif pikeun kanker payudara dina lalaki.

Dokter anjeun tiasa nyarankeun obat ieu pikeun kaayaan anu sanés. Upami anjeun henteu yakin naha anjeun nginum obat ieu, kéngingkeun anjeun ngobrol dokter anjeun. Sapertos sareng pangobatan anu sanés, anjeun kedah henteu masihan Degaréa ka anu sanés, sanaos aranjeunna gaduh gejala anu sami sapertos anjeun. Ieu kusabab ubar na tiasa ngabahayakeun upami dicandak tanpa saur dokter.

(1) Anjeun kedah terang uninga tambahan sateuacan nyandak Degarelix

Ieu mangrupikeun hal-hal penting anu kedah dipikanyaho sateuacan nginum obat ieu:

  • Degarelix tiasa nyababkeun infertility jalu. Upami anjeun ngarepkeun pikeun janten bapak di hareup, penting anjeun ngobrolkeun dokter anjeun. Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun nyimpen spérma sateuacan ngamimitian perlakuan.
  • Ubar ieu henteu disatujuan pikeun dipake ku awéwé. Awéwé hamil teu kedah nganggo pangobatan ieu. Hal ieu sabab ubar ngarugikeun fétus. Awéwé anu nyusahkeun, atanapi anu hoyongkeun murangkalih, ogé kedah nyingkahan pangobatan ieu. Nyatana, umumna awéwé henteu kedah nganggo Degarelix.
  • Henteu aman nyandak Degarelix upami anjeun gaduh kaayaan kaséhatan dasar. Pastikeun pikeun nginpokeun ka dokter anjeun upami anjeun ngagaduhan sindrom QT anu panjang, anu mangrupikeun masalah jantung anu jarang ngakibatkeun pingsan, denyut jantung anu henteu teratur, atanapi maot ngadadak. Anjeun ogé kedah nginpokeun ka dokter anjeun upami anjeun ngagaduhan panyakit jantung, ginjal, atanapi ati. Ogé nyaritakeun dokter anjeun upami anjeun ngagaduhan tingkat natrium, magnesium, potasium, atanapi kalsium dina dokter anjeun.
  • Éta ogé penting pikeun nyarios ka tukang ubar anjeun atanapi dokter upami anjeun alérgi kana pangobatan atanapi bahan-bahan anu tangtu. Ieu bakal ngaktifkeun aranjeunna uninga naha anjeun alérgi kana suntikan Degarelix.

(2) Dosis Suntikan Degarage

Degarelix asalna dina dua bentuk:

  • 120 mg vial: Unggal vial-use vial ngandung 120 mg bubuk Degarelix salaku Degarelix acetate.
  • 80 mg vial: Unggal vial tunggal anu nganggo ngandung 80 mg Bubuk degarelix salaku Degarelix asétat.

Degarelix asalna dina bentuk bubuk, anu kedah dicampur sareng cair sareng nyuntik dina kulit dina lambung beuteung, tempat di antara iga sareng garis pinggang. Mimiti anjeun nampi obat ieu, anjeun bakal dibéré dua suntikan Degaréa. Saatos dosis suntik degrésis awal, anjeun bakal nampi ngan ukur suntikan salami kunjungan nurutan bulanan anjeun.

Dosis mimiti biasana Degarelix 240 mg dikaluarkeun salaku suntikan subkutaneus 2 tina Degarelix 120 mg masing-masing dina konsentrasi 40 mg / mL. Saatos dosis awal, anjeun ngan ukur tiasa nampi suntikan subkutaneus tina 80 mg dina konsentrasi 20 mg / mL unggal dinten 28.

Nalika badé nampi suntikan Degarelix, anjeun kedah nyingkahan ngagem baju, tali pinggang atanapi sabuk di sakitar beuteung anjeun dimana suntikan bakal dikaluarkeun. Saatos nampi suntikan Degarelix, mastikeun pinggang atanapi sabuk henteu masihan tekanan dina daérah suntik. Anjeun ogé kedah nyingkahan rubbing atanapi ngeruk daerah di mana obat anu disuntik.

Ngubaran gejala kanker prostat anu gumantung téstostéron pikeun kamekaran merlukeun tingkat panerapan hormon konstan. Pikeun ngahontal ieu, utamina Détéétat asétat kudu dikaluarkeun persis sakumaha anu disarankeun ku dokter.

Pikeun mastikeun yén obat Degarelix nulungan kaayaan anjeun, anjeun kedah-lami ngalaksanakeun tes getih sacara rutin. Pastikeun tetep sadayana pasini janji anjeun sareng dokter.

Anjeun ogé kedah dicatet yén suntikan Degarelix tiasa mangaruhan hasil tina tés médis anu tangtu. Sakali anjeun aya dina obat ieu, pastikeun pikeun nyarios ka dokter anjeun anu nampi ubar ieu nalika nyandak tes médis anu salajengna.

Péptida Degarelix Ubar Sajati Dipaké Pikeun Kanker Prostat

3. Déméduk bubuk Mekanisme tina AksiPhcoker

Téstostéron hormon jalu dikaluarkeun pikeun bakar pertumbuhan sél kanker di prostat. Obat anu nyegah tés tina ngahasilkeun téstostéron dipikanyaho ngalambatkeun atanapi ngeureunkeun kamekaran sél kanker dina prostat. Aya ogé ubar anu meungpeuk tindakan téstostéron ku ngiringan suplai hormon lalaki ka sél kanker.

Bubuk degarelix (214766-78-6) tiasa dianggo ku ngirangan jumlah téstostéron nu sacara alami ku awak. Ngarahkeun ku jalan ngahalang reséptor GnRH dina kelenjar hipofisis dina uteuk. Ieu nyegah produksi hormon luiteinising, sahingga nyegah tés tina ngahasilkeun téstostéron.

4. Interaksi DegarelixPhcoker

Sapertos ubar kanker sanés, Degarelix tiasa berinteraksi sareng pangobatan sareng produk herbal sanés. Ieu mangrupikeun sababaraha jinis ubar anu tiasa janten interaksi nalika dianggo babarengan sareng Degarelix:

  • Anti psikotika
  • Pangobatan anti emetik
  • Panyambutan kinase protéin tangtu
  • Antidepresan tricyclic
  • Antifunglas
  • Antibiotik Macrolide
  • Pamilihan Seruponin Reuptake Seruponin
  • Alfuzosin
  • Amiodarone
  • Buprenorphine
  • Hidrolik Chloral
  • Chloroquine jeung
  • Disopyramide, antara séjén.

Nalika dianggo babarengan sareng Degarelix, pangobatan anu tangtu tiasa ningkat résiko jinis wirahma abnormal anu katelah QT berkepanjangan. Anjeun dina résiko anu ningkat pikeun kaayaan serius ieu sareng komplikasi upami anjeun:

  • Naha senior (65 taun sareng langkung lami)
  • Gaduh sajarah kulawarga irama jantung teu normal atanapi panyakit jantung
  • Ngahontal sejarah pati gantung ngadadak
  • Boga pulsa anu laun atanapi denyut jantung
  • Kedah baranahan kongenital interval QT
  • Aya anu diabétes
  • Kedah ngagaduhan stroke
  • Boga tingkat kalsium, magnesium, atanapi tingkat kalium

Upami anjeun ngagaduhan kaayaan di luhur, atanapi anu nginum obat-obatan anu tangtu pikeun ngatur kaayaan kasehatan, penting anjeun nyarioskeun ka dokter sateuacan nganggo obat Degarelix. Pastikeun pikeun nginpokeun ka tukang ubar anjeun atanapi dokter ngeunaan resep, pangobatan langkung seueur, suplemén nutrisi, produk herbal sareng vitamin anu anjeun candak atanapi ngarencanakeun. Ieu bakal ngabantosan anjeun nyegah tina pangobatan anu tiasa nyababkeun interaksi Degaréa.

Penting pikeun ngabahas sareng dokter anjeun ngeunaan kaayaan médis anjeun sareng pangobatan anu anjeun tingali pikeun sababaraha alesan. Anu mimiti, éta bakal tiasa ngabantosan dokter pikeun ngabahas kumaha cara nginum obat ieu sareng pangobatan anu sanés tiasa mangaruhan kaayaan médis anjeun. Dokter anjeun ogé bakal ngawartosan anjeun kumaha kaayaan médis anjeun tiasa mangaruhan dosis, ogé épéktivitas Degarelix. Dokter anjeun ogé bakal nginpokeun ka anjeun naha pangawasan khusus bakal diperyogikeun.

5. Naha aya résiko upami kuring sono kana dosis Degarelix atanapi overdosis?Phcoker

Teu aya pangalaman klinis sareng résiko anu pakait sareng leungit atanapi overdosing di Degarelix. Tapi, anjeun teu kedah eureun nginum obat ieu tanpa konsultasi ka dokter anjeun. Bisi anjeun kantun janjian pikeun suntikan Degarelix anjeun, nyauran dokter anjeun.

ti mimiti Degarelix asetat kudu dikaluarkeun ku dokter, jarang pisan yén overdosis tiasa lumangsung. Upami aya overdosis Degarelix, kumaha, anjeun nyauran puseur kontrol racun anjeun atanapi milarian perawatan médis langsung. Janten siap nunjukkeun atanapi ngawartosan naon anu anjeun candak, sabaraha éta anjeun nyandak, sareng nalika anjeun nyandak.

Bubuk péptida Degarelix A ubar Leres Dipaké Kanggo Kanker Prostat

6. Naon Balukar Sisi sareng Peringatan Anu tiasa Degarelix Nimbulkeun?Phcoker

Saperti seueur pangobatan anu sanés, Degarelix tiasa nyababkeun rupa-rupa efek samping. Épék samping degarelix tiasa hampang atanapi parna, sareng aranjeunna tiasa samentawis atanapi permanén. Ieu di handap nyaéta umum Balukar samping degarelix, anu seueur anu teu ngalaman ku saha waé anu nginum obat ieu:

  • nyeri deui
  • Chills
  • kabebeng
  • Turunna libido
  • disfungsi Erectile
  • Ukuran ukuran testis
  • mencret
  • pusing
  • Ngaronjatna kedah kencing remen
  • rieut
  • panas flashes
  • seueul
  • sering urination
  • Réaksi kulit dina situs suntikan, sapertos nyeri, redness, karasa, bareuh
  • Sweating
  • Tiredness
  • insomnia
  • kalemahan
  • gain beurat

Sanajan kalolobaan efek samping Degerelix di luhur henteu serius, aranjeunna tiasa ngakibatkeun masalah anu serius upami aranjeunna tetep lila. Kadé anjeun milari pitulung médis bisi perhatikeun efek-sisi anu jarang, tapi anu serius:

  • Bengkok normal
  • Patahan tulang atanapi nyeri
  • Ketagihan payudara sareng bengkak
  • Gejala anu béntés, sapertos batuk, muriang, létoan, sareng nyeri tikoro
  • Spike dina kolesterol getih
  • Spike dina tekanan darah

Kusabab Degarelix nyuda produksi téstostéron, éta tiasa ngabalukarkeun tingkat sél getih beureum, kaayaan anu katelah anémia. Gejala anémia kalebet pusing, kulit palid, sayah sareng / atanapi sesak napas, penting anjeun ngahubungi langsung ka dokter. Dokter anjeun bakal ngalakukeun tés getih tina waktos ka waktos pikeun ngawas jumlah sél getih beureum dina getih anjeun.

Degarelix ogé tiasa nyebatkeun résiko diabetes. Lamun anjeun aya diabétes, kéngingkeun anjeun ngalaman uji teratur pikeun ngawas tingkat gula getih anjeun.

Degarelix ogé tiasa nyebatkeun résiko osteoporosis. Éta nyababkeun tulang janten langkung ipis sareng ngejat langkung gampang. Upami anjeun parantos ngagaduhan osteoporosis, kéngingkeun anjeun ngabéjaan ka dokter anjeun supados tiasa ditangtukeun kumaha kaayaan médis anjeun bakal mangaruhan dosis Degarelix.

Sababaraha pasién tiasa ngalaman efek samping Degarelix salain ti anu ditunjukkeun di luhur. Naha anjeun ngalaman gejala naon anu matak matak teu karasaeun atanapi hariwang anjeun, langkung saé ningali dokter anjeun tanpa tunda.

Dokter anjeun tiasa nyarankeun anjeun ngeureunkeun nyandak suntikan Degarelix upami anjeun ngalaman gejala serangan jantung. Gejala-gejala ieu tiasa kalebet nyeri dada ngadadak, nyeri radiasi ka pungkur, sensasi tekanan atanapi sesang dada, seueul parah, utah, késang, sareng / atanapi kahariwang.

Dokter anjeun ogé tiasa nyarankeun anjeun ngeureunkeun nganggo Degarelix upami anjeun ngalaman tanda réaksi alérgi anu serius. Gejala ieu kalebet angioedema, anu dicirikeun ku hives, kasusah engapan, sareng bareuh wajah, sungut, leungeun sareng / atanapi suku.

Aya sababaraha Peringatan degarelix tetep di pikiran. Salah sahijina nyaéta obat ieu tiasa ngaliwat cairan awak (utah, urin, kesang, tai). Ku alatan éta, anjeun kedah nyingkahan cairan awak anjeun tiasa tepungan sareng leungeun anjeun atanapi kulit jalma sanés sareng para peselancar sanésna sahenteuna 48 jam saatos nampi suntikan Degarelix.

Penjaga disarankan pikeun ngagem sarung tangan karét pelindung nalika ngabersihkeun cairan awak pasién sareng nalika nanganan cucian atanapi popok anu dicemar. Pakéan anu beresih sareng barisan ogé kedah dikumbah dipisahkeun tina tuang sanés.

Samentawis aya efek samping Degarelix anu salempang, aya ogé sababaraha pedah Degaréa kanggo ditingalkeun nalika nganggo ubar ieu. Dina panilitian klinis, éta parantos nunjukkeun yén suntikan Degarelix nawiskeun pangurangan langkung gancang dina tingkat téstostéron tinimbang perlakuan terapi hormonal konveksial sanés. Pangobatan ieu henteu biasana ngabalukarkeun surge téstostéron awal anu berpotensi ngabalukarkeun goréng paningkatan gejala.

Manfaat Degarelix anu sanés nyaéta yén ubar umumna ditolerir sacara umum, iwal hiji panilitian nyatakeun yén réaksi suntik-situs lumangsung dina 40 persén pémpolan kelompok Degarelix <1 persén grup leuprolide. Réaksi ieu kalolobaan hampang atanapi sedeng, sareng éta lumangsung sacara umum saatos suntikan heula.

Data awal ti sababaraha panalitian klinis nunjukkeun yén dibandingkeun sareng ahli agénis LHRH, Degarelix dihubungkeun kana kasalametan umumna langkung saé dina 1st taun pangobatan. Kanyataan yén kasempetan anu suksés pikeun ngubaran kanker prostat langkung luhur nalika nganggo perlakuan ieu mangrupikeun salah sahiji kauntungan Degarelix anu ngajantenkeun obat ieu kedah dicoba.

Degarelix sareng alkohol

Nyandak alkohol dina jumlah sakedik sigana henteu aya anu mangfaat atanapi kasalametan degaréa. Nanging, anjeun kedah nyingkahan nyandak sajumlah alkohol anu ageung nalika nyandak ubar ieu.

7. kacindekanPhcoker

Upami anjeun atanapi anu dipikacinta ngagaduhan kanker prostat, kémoterapi Degaréa pasti jadi salah sahiji pilihan perawatan anu pangsaéna anjeun tiasa milih. Hiji-hijina alesan panginten kunaon anjeun tiasa milih operasi pikeun terapi hormonal sapertos Degarelix bakal hargana. Nanging, naon waé bédana bédana bakal dibayangkeun ku kauntungan Degaréa.

8. Émbaran salajengnaPhcoker

Anjeun sigana panginten ngeunaan biaya Degarelix. Biaya perawatan taunan rata-rata sareng Degarelix kirang langkung $ 4,400. Ieu saluyu sareng biaya perawatan hormon sanésna sanés pikeun kanker prostat maju. Harga suntikan Degarelix pikeun suntik 80 mg sakitar sakitar $ 519 kanggo pasokan hiji bubuk pikeun suntikan. Biaya ogé gumantung kana apoték nu anjeun kunjungan.

Anjeun ogé tiasa nyayogikeun "Dérésér mésér online"Pariwara. Anjeun gé kedah pisan ati-ati lamun mésér ubar online. Pastikeun anjeun ngalakukeun cék tukang anu ditangtoskeun sareng karajinanna sateuacan anjeun mesen ubar ti anu ngajual online. Pastikeun yén supplier atanapi apoték online mangrupikeun legit sareng yén anu aranjeunna jual téh wangun anu sah sareng murni tina ubar.

Degarelix kedah disimpen dina suhu kamar. Pastikeun pikeun ngalindungan obat ieu tina cahaya sareng Uap. Sapertos sareng pangobatan anu sanés, tetep Degarelix teu tiasa dicapai ku barudak.

Enteun buangkeun bubuk Degarelix dina sampah rumah tangga atanapi di limbah, sapertos di toilet atanapi ka handap tilelep. Naros ka dokter atanapi apotéktip kumaha ngaluarkeun pangobatan anu parantos kadaluwarsa atanapi henteu dianggo deui.

Rujukan

  1. Van Poppel H, Tombal B, et al (Oktober 2008). Degarelix: novél gonadotropin-ngaleupaskeun hormon (GnRH) blocker reséptor-ngahasilkeun tina sataun, multicentre, acak, fase dua pamilarian dosage-dosage dina pengobatan kanker prostat. Eur. Urol. 54: 805-13.
  2. Perpustakaan Nasional AS Institusi Kaséhatan Nasional, Analisis biaya-biaya tina degaréa dina pengobatan kanker prostat gumantung kana hormon di Inggris, Lee D1, Porter J, Brereton N, Nielsen SK, 2014 Apr; 17 (4 ): 233-47.
  3. Gittelman M, PJervommille PJ, Persson BE, et al (2008). A taun 1, labél kabuka, déskriptif fase II tahap déskriptif mendakan kajian degarére pikeun pengobatan kanker prostat di Amérika Kalér. J. Urol. 180: 1986-92.