+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Naon Kudu atuh Apal sateuacan Meuli Péptida Alarelin
péptida

Naon Kudu atuh Apal sateuacan Meuli Péptida Alarelin?

7,330 Tampilan
1. Naon Alarelin?
2. Mékanisme Aksi
3. Aplikasi Alarelin
4. Alarelin Dianggo pikeun Rujukan
5. Mangpaat Alarelin
6. Alarelin Balukar
7. Kondisi Panyimpenan Alarelin

1. Naon Alarelin? phcoker

Hormon nu ngaleupaskeun gonadotrofin (Alarelin) tiasa ditetepkeun salaku agonis LR-RH sintétik, anu damel kalayan ngarangsang produksi jeung sékrési LH sareng FSH tina kelenjar hipofisis anjeun. Ubar populér pikeun induksi ovulation ogé pengobatan endometriosis. Ubar geus ngantunkeun hasil kualitas saprak pangénéh éta tiasa janten pitulung saé pisan ageung salaku suplemén anti-sepuh. Alarelin aya di toko boh online sareng fisik. Najan kitu, salawasna pastikeun Mésér Alarelin ti produsén Alarelin dipercaya. Alarelin pikeun dijual tiasa macana tina saurang produsén anu sanés dina jihat kualitas sareng mahalna harga. Aya seueur Suppliers Alarelin on pasar tapi nyandak waktos anjeun pikeun néangan pangalusna. Ubar kualitas ngajamin hasil Alarelin maksimum.

The Alarelin alami (79561-22-1) Bentuk aya dina sato jeung digunakeun pikeun nyababkeun bikang dina "émulasi" bikang. Vérsi sintétik alarelin dijieun maké antagonis LH-RH dina pangaturan gedé leuwih luhur ti alami LH-RH anu tiasa dipendakan dina sékrési gonadotropins in vitro atanapi ovulation ngainduksi. Karya Alarelin nyaéta pikeun memicu kelenjar hipofisis anjeun ngahasilkeun leuwih FSH-LH.

2. Mékanisme Aksi phcoker

Sakumaha didadarkeun di luhur, anu Alarelin, sakali kana sistem awakna, éta ngarangsang kelenjar hipofisis anjeun ngahasilkeun leuwih ti hormon Luteinizing (LH) sareng hormon stimulating Follicle. Dua hormon maénkeun peran penting dina sakabeh siklus produktif tina awéwé. FSH ngatur tumuwuhna, prosés réproduktif, sareng maturation pubertal. Di sisi séjén, bikang, LH hormon micu ngembangkeun corpus luteum ogé prosés ovulasi. Pikeun jalu, Alarelin jalan ku ngarangsang produksi hormon téstostéron. Pikeun prosés baranahan awak suksés, awak anjeun kudu di jagoan pikeun ngahasilkeun cukup LH na FSH. Péptida Alarelin Bisa jadi ngabantosan hébat dina ngaronjatkeun produksi dua hormon penting pisan. Najan kitu, pastikeun Anjeun candak narkoba dina resép dokter pikeun ngahindarkeun efek samping canggih. Alarelin berpungsi nalika sawaktos Anjeun nampi saos katuhu na teras lengket paréntah pamakean Alarelin ka dokter anjeun. Anjeun tiasa ogé ménta panyadia Alarelin langkung seueur tentang narkoba upami anjeun peryogi klarifikasi salajengna.

3. Aplikasi Alarelin phcoker

Alarelin kalolobaan dipaké pikeun panalungtikan médis pikeun ngarti kana épék ubar dina awak sato langkung pikeun kaayaan-kaayaan anu patali jeung ulikan réproduktif. Sajauh ieu, narkoba parantos didepikeun janten salah sahiji suplemén pangsaéna pikeun ngabantosan awak manusa, khusus awéwé, dina ningkatkeun prosés réproduktifna. Lalaki ogé tiasa nganggo tamba pikeun ningkatkeun produksi hormon téstostéron. Aplikasi Alarelin gumantung kana resép dokter anjeun. Ubar ieu aya di bentuk bubuk sareng suntik. Dokter anjeun bakal dijagaan pangsaéna pikeun pituduh anjeun dina Alarelin kanggo kaayaan médis anjeun saatos pamariksaan médis. Atah Alarelin bubuk Ubar ogé dipaké pikeun ngarobih Endometriosis atanapi Hysteromyoma.

Kanggo suntikan, anjeun bakal kedah ngajadwalkeun pangaturan Alarelin anu biasa sareng manéh suntik tina medic anjeun. Anjeun oge tiasa nyuntik diri tina imah tapi pastikeun dokter anjeun ngalatih anjeun sateuacan anjeun ngasmolage ngandoskeun. Inget, teu leres Pamakéan Alarelin ogé tiasa ngabahayakeun kasenian kaséhatan anjeun atanapi tiasa ngabalukarkeun komplikasi kaséhatan anu sanés. Mésér Alarelin kanggo dijual di loket ogé tiasa picilakaeun ku kituna upami anjeun kénging tina perusahaan moal tiasa percanten. Produsén Alarelin anu ngamangpaatkeun éta kudu méré Anjeun kalayan panduan pamakean narkoba. Dokter anjeun ogé kedah, ngabantosan anjeun mésér pangalusna péptida Alarelin, atawa anjeun tiasa naék gampang tina ramatloka urang.

4.Alarelin Dianggo pikeun Rujukan phcoker

Alarelin kudu digunakeun ku cara ieu;

  • Candak atanapi gaduh gauze alkohol kana topial duanana vial tina vial diluent na péptida
  • Kiwari gaduh jarum suntik 1cc sarta nyandak éncér anjeun pikaresep. Milih ukuran anu bener salaku disarankan ku dokter anjeun sarta henteu kedah langkung-langkung sanés disawenkeun; eta boh tiasa ngakibatkeun efek samping atanapi kalah ka ngahontal dipikahoyongna Hasil Alarelin.1 ml atanapi (cc) per 10mg vial of melanotan ngandung harti yén dosage Alarelin anjeun kedah sakitar sapuluh tanda dina ujung slin U100 anu sarua jeung 1mg of Melanotan. Di sisi séjén, 2 ml 9cc) per 10mg of melanotan hartina tiap sapuluh tanda dina jarum suntik U100 sarua jeung 1mg melanotan.
  • Barina ogé léngkah-léngkah anu di luhur ayeuna, énggalkeun jarum anjeun anu ngandung diluent teras nyorong kana bubuk lajofilisasi pikeun dibetok ku anjeun ngalampahkeun péptida Anjeun.
  • Sakali diluent parantos dilebetkeun kana botol, ayeuna gél pisan swirl solusi tapi henteu kéjunénya saheulaanan palabuhan anu di-hubeui ngaleyurkeun sarta tetep ku jelas pisan.
  • leyuran. Ayeuna Alarelin anjeun siap dipaké


Naon Kudu atuh Apal sateuacan Meuli Péptida Alarelin

5.Mangpaat Alarelin phcoker

Mésér Alarelin ti seller anu ngalaman sareng dipercaya pikeun anjeun mikaresep hasil Alarelin maksimum. Pangsaéna Alarelin pikeun dijual kedah nawiskeun gains handap;

  • Ngaronjatkeun tingkat téstostéron dina lalaki
  • Ubarna gampang dipaké, sareng ngaréduksi Endometriosis dina bikang. Pastikeun anjeun turutan Pergaulan sareng Dosagein Alarelin parentah pikeun hasil anu leuwih hadé.
  • Ngangsang kelenjar hipofisis anjeun ngahasilkeun leuwih LH na FSH.
  • Ngajual kualitas sareng hasil jangka panjang nalika nganggo leres.
  • Ubar gampang aya di situs kami, kami ogé nganggo kiriman gancang.
  • Kawas péptida lianna, Alarelin tiasa ngabantu dina ngurangan gejala sepuh.
  • Tantangan solusi baranahan solusi awewe.

6.Alarelin Balukar phcoker

Da eta mangpaat Alarelin nu dipikanyaho, ubar ieu ogé gaduh sisi poek langkung seueur nalika overdosed. Najan kitu, awak manusa diréaksikeun béda mun rupa produk. Sababaraha urang ngalaman kirang efek samping sanaos batur sanés gaduh pangalaman pikareueuseun sanajan saatos nuturkeun aplikasi Alarelin anu leres. Sarua sareng pikeun Péptida Alarelin sareng nengetan ulasan produk, anjeun bakal nempo yen seueur para narkoba anu bahagia sareng pangobatan, tapi hiji bagian pamariksaan ngalaman pangalaman goréng kalayan anu tambahan. Sababaraha efek samping Alarelin leutik di antarana;

  • sungut garing
  • Nyeri gabungan
  • Ngaronjat ingetan cai disababkeun ku overdosing narkoba
  • Nyeri atawa tamu na kira-kira wewengkon suntik
  • Ngaronjat lapar
  • Bisa ngakibatkeun leungitna beurat / gain.

Di sisi anu sanésna, aya épék parah anu alarelin anu sejen anu ku anjeun nampi panganten anjeun, sareng ogé gumantung kana kumaha awak anjeun meta tamba. Pamaké anu ngotoran-nginum obat lolobana ngalaman épék samping Alarelin sateuacanna, tapi sanés hal éta mah salawasna. Dina hal anjeun perhatikeun perasaan anu mana wae anu unik atanapi tanda anu langsung ka dokter dokter saencan panyakit éta parah. Sababaraha efek samping parna ngawengku;

  • Nyeri sirah
  • Nyeri ginjal
  • Numbness
  • darah tinggi

Effectspék henteu dugi ka anu didadarkeun saprak aya jalma anu beda-beda pangalaman tapi mastikeun pastikeun pamariksaan médis teratur bari ngiringan dosage Alarelin anjeun.

7. Kondisi Panyimpenan Alarelin phcoker

Sanggeus meunang nginum obat ti panyadia Alarelin bagian gudang na sadayana nanggungjawaban kanggo. Produsén Alarelin ogé bakal ngingetan ngeunaan cara nyimpen obat éta. Panyimpenan leres bakal ngajamin anjeun kauntungan maksimum Alarelin. Ilaharna, narkoba ieu stabil dina suhu kamar, tapi upami anjeun paké nganggo tilu minggu, teras anjeun kedah nyimpen Alarelin di daérah kira-kira -18 derajat Celsius. Kanggo pamakéan 2-7, derajat 4 Celsius bakal kondisi panyimpenan anu pangsaéna. Upami anjeun nampilkeun obat anu langkung seueur, disarankeun anjeun tambahkeun protéin pamawa sapertos 0.1% BSA OR HAS. Inget pikeun nyegah siklus freeze-ngalembereh bari nyimpen obat ieu.

Rujukan

Wei, S., Gong, Z., Dong, J., Xie, K. Wei, M., Zhang, J., & Wang, J. (2012). Balukar kekebalan aktif alarelin on babasan éksprési GnRHR, FSHR and LHR dina hipofisis sarta sebaran GnRHR dina ovarium tina euh. Jiangsu Journal of Sciences Pertanian, 28(1), 114-120.

Zhang, S., Han, J., Leng, G., Di, X., Sha, C., Zhang, X., ... & Liu, W. (2014). Metodeu LC-MS / MS keur tekad sakaligus tina goserelin sareng téstostéron dina plasma plasma pikeun studi pharmacokinetic sareng pharmacodynamic. Journal of kromatografi B., 965, 183-189.

Ararooti, ​​T., Niasari-Naslaji, A., Asadi-Moghaddam, B., Razavi, K., & Panahi, F. (2018). Respon superovulatory handap FSH, eCG-FSH na hMG sareng kakandungan ongkos nyusul émbaran blastocyst diarsir kalayan diaméter anu béda jeung wangun dina onta dromedary. Theriogenology, 106, 149-156.

Ninggalkeun comment hiji