+ 86 (1812) 4514114 [EMAIL PROTECTED]
The 6 nunjuk Key on Melanotan-II / MT2 nu peryogi kauninga
péptida

The 6 nunjuk Key on Melanotan-II / MT2 nu peryogi kauninga

8,770 Tampilan

Sagalana ngeunaan Melanotan-II / MT2

1. Melanotan-II / MT2 Review
2. Melanotan-II Hasil eupan balik
3. Naha éta Melanotan-II populér?
4. Teu Melanotan-II mawa resiko naon?
5. Kumaha carana abdi tiasa nyuntik lumrah dosage Melanotan-II?
6. Bagikeun sumber Melanotan-II dipercaya online

1. Melanotan-II / MT2 Reviewaasraw

Melanotan II, alfa-Melanocyte stimulating hormon, peptid Melanotan, Atawa msh mangrupakeun varian sintétik tina hormon péptida alam éta jawab melanogenesis (a prosés nu ngabalukarkeun pigmentation kulit) dina awak.

Hormon péptida synthetically dihasilkeun sarta injectable ilahar dipaké pikeun stamina seksual ningkat jeung ka moekan pigmén kulit. tamba di kalangan péptida légal pikeun dijual, dijual di formulir tipung nu geus engké reconstituted pikeun injections subcutaneous.

Melanotan II ieu mimitina ngembang dina 1990s di Universitas Arizona. Dipingpin ku dermatologist populér Norman Levine, tim panalungtikan nu éta balik penemuan tamba dipaké dina kodok pikeun experimenting efektivitas jeung kasalametan hormon katelah Alpha msh saméméh ngagunakeun eta dina urang. hormon ngabalukarkeun darkening anu pigmén ti kodok dipaké dina percobaan.

Kana confirming efektivitas Alpha msh di darkening pigmén kulit bangkong, aranjeunna dirobah Melanotan II péptida dina cara anu bakal jadi ramah kana awak manusa teras nahan eta ngaliwatan percobaan klinis. Salila tés, salah sahiji jalma anu kungsi dilaksanakeun tamba dilaporkeun ka Levine yén anjeunna ngalaman erections spontan salaku hasil tina eta.

Handap laporan kitu, tim panalungtikan ogé kahontal kasuksésan sejen salaku sajauh Ngajalajah kauntungan Melanotan-II museur ku Ngajalajah Bremelanotide (PT-141), hiji turunan disfungsi-fokus erectile tamba. Duanana péptida Melanotan II na Bremelanotide anu dipaténkeun na dilisensikeun pikeun dijual ka na pamakéan ku pausahaan biotéhnologi pikeun mungkin ngembangkeun kana obat resép berharga.

Melanotan karya II ku ngaktipkeun sababaraha reséptor melanocortin, anjog ka ningkat tanning kulit, ngaronjat libido seksual, métabolisme lipid hadé tur diteken napsu. Dina ulikan nu ieu dilakukeun pikeun nalungtik pangaruh Melanotan 2 on asupan kadaharan, ieu dicatet yén hormon péptida diaktipkeun dina melanocortin sentral (MC) nalika fed ngainduksi na fed ka beurit.

Mencit anu dipaké dina percobaan tadi ngurangan beurat awak sarta jaringan viscera adiposa handap perlakuan genep dinten kalayan Melanotan péptida. Ogé, zat ngarah ka suprési asupan caloric mencit urang.

Papanggihan nu mangrupa indikasi jelas yén Melanotan péptida bisa nulungan jalma anu hayang héd kaluar sababaraha beurat, hususna obese jeung kaleuwihan beurat, pikeun ngaleutikan karbohidrat maranéhanana sarta asupan kalori.


The 6 nunjuk Key on Melanotan-II / MT2 nu peryogi kauninga

2. Melanotan-II Hasil eupan balik: Melanotan-II saméméh jeung sanggeusaasraw

Hayu urang ayeuna kasampak di ulasan Melanotan-II nu dirumuskeun ku jalma anu geus dipaké MT2 (121062-08-6).

Tammy: Karya kuring ngalibatkeun belanja loba waktu ker jeung di sawatara titik, abdi ngalaman sunburns serius. Kuring jadi uncomfortable jeung kulit abdi ruksak mah diusahakeun ampir unggal produk nu ngaku nawiskeun panyalindungan panonpoé tapi taya sahijina masihan kuring hasil Kuring hayang. Kuring ieu tungtungna diwanohkeun ka MT2 tur hasilna geus endah pisan. Kuring kiwari boga complexion éta henteu ngan geulis tapi ogé tahan ka poténsial Karuksakan panonpoé.

Chris: Alami, Abdi dishwater pirang jeung kulit pisan cahaya sareng freckles bangor. Sanajan kitu, sanajan kuring éta uncomfortable kalayan tampilan mah abdi kerentanan tinggi mun Karuksakan sun, abdi kalintang hesitant ngeunaan ngagunakeun produk tanning. Hiji poé, kuring megatkeun pikeun nyanghareupan masalah sirah on! Barina ogé, hirup teuing pondok pikeun hirup perasaan inadequate. Kuring mutuskeun ieu waktu keur Melanotan Toko jeung indit pikeun eta dinten anu sami sanggeus karya. Ieu salah sahiji kaputusan pangalusna nu Kuring geus kungsi dijieun di sakabéh kahirupan abdi. Tebak cing..! Kuring meunang wangsit tan poék sanggeus kasarna genep kunjungan ranjang. Abdi teu bisa yakin eta. Kuring geus maké éta religiously kantos saprak tur euweuh regrets sama sekali.

Laura: Kuring ngan saukur cinta barang ieu. Tina sagala péptida légal pikeun diobral yen Kuring geus kantos dipaké, éta ukur Melanotan-II nu masihan abdi kahayang mah ieu pilari for- a poék jeung lila-abadi tan. Kuring tan saminggu sakali tur salaku hasilna, simkuring ngaraos reueus kulit abdi amazingly disamak. Nu pang populerna nootropic Fasoracetam: naon eta masihan kami?

Teu kawas saacanna lamun sanajan kuring ngagaduhan sunburns malah sanggeus paparan panonpoé slight, Kiwari kulit abdi pisan tahan ka isu misalna. Hijina masalah Melanotan-II Kuring geus ngalaman téh seueul mangsa poé awal pamakéan, tapi masalah indit jauh jeung waktu. Lamun hiji jalma pisan bodas tur hoyong gaduh basa alus tan, Abdi mamatahan anjeun coba produk ieu.

rahmat L: Kuring geus salawasna katempo katresna jeung poék tan langkung geulis ti kuring. Kuring éta sieun ngagunakeun sababaraha produk tanning on pasar sakumaha aya loba kasus dilaporkeun of épék ngarugikeun serius. Kuring meunang éta wani ngagunakeun MT2 sanggeus ningali kumaha eta sempet robah salah sahiji babaturan kuring.

Nalika kuring dimimitian maké éta, abdi éta amazed pikeun manggihan yén injections Melanotan-II éta teu jadi nyeri ayeuna mah sakumaha anu panginten salaku jarum dipake pisan leutik. Kuring nyuntik sorangan mg 1 sahiji ubar hormonal dina tummy nu tiap dua poé na kuring bieu ngarasa nyeri jarum. Pikeun motong carita panjang pondok, Abdi bogoh sagalana ngeunaan produk ieu sabab geus dibikeun kulit abdi ngimpi abdi tan. Salaku misalna, Aku senang nyaho yén kuring geus dipindahkeun sababaraha hambalan jauh ti kanker kulit.

Salome Clinton: Keur tina turunan Irlandia, kulit abdi alami pisan bodas. Saacanna Ngajalajah sarta ngagunakeun Melanotan péptida, abdi dipaké ngalaman sunburns serius unggal usum panas. Tapi hal robah teuing keur hadé momen kuring mimiti meunang injections Melanotan-II. The tan tina Melanotan-II sateuacan na sanggeus usum panas nya sami. Kuring teu sieun summers deui lantaran produk ieu nawarkeun kulit abdi perlindungan eta perlu tetep beresih sapanjang taun. Téh mangrupa produk nu kuring unreservedly tiasa nyarankeun ka batur anu kukituna hoyong tambahkeun hiji nice tan mun kulit maranéhanana.

Tony: carita kuring téh metot. Nalika kuring ngancik 40, libido abdi turun nyata, sugan kusabab jenis pakasaban Kuring kungsi dimimitian lakukeun. Kuring spent bagian hadé tina waktos abdi, sareng ieu nyababkeun Karuksakan parna for mah kulitna salaku hasil tina overexposure ka sinar UV.

Bari kuring ieu surfing di Internet, abdi bumped dina pos ngeunaan Mangpaat Melanotan-II. Kuring terkejut pikeun manggihan yén aya ubar nu bisa ngaronjatkeun libido abdi sarta nawiskeun abdi panyalindungan UV kulit.

Sanggeus dipaké dina produk pikeun 10 bulan, abdi confidently tiasa ngabuktoskeun mun efektivitas taun duanana Kamampuh. Kuring jeung pamajikan kuring ngarasakeun cinta urang ngan kawas urang teu di duapuluhan mimiti kami nalika kami nikah jeung kulit abdi beautifully darker. Kuring pangalaman euweuh sunburns irrespective kumaha lila Kuring kakeunaan panonpoé.

Sandra: Yeee! Kuring ayeuna bisa ngarasakeun vacations kuring di pantai tanpa fearing ngeunaan sunburns, berkat Hasil Melanotan-II. Ieu hal kuring pernah ngarasakeun sababaraha taun deui lantaran panonpoé éta pisan kejam ka kulit kuring tercinta.

Abdi teu tiasa hatur cukup sakur datang nepi ka produk ieu. Di sagigireun kulit abdi pilari darker jeung awak kuring aya dina bentuk prettier. Kuring geus héd kaluar sababaraha beurat leuwih période éta kuring geus maké ubar. Abdi bagja pisan.

Raphael: Lamun boga kulit pisan bodas anjeun sugan ngarti ogé basa kuring nyebutkeun extent karuksakan nu panonpoé bisa ngabalukarkeun anjeun. saprak budak leutik mah mun sataun katukang basa kuring sumping ka uninga ngeunaan MT2, abdi dipaké pikeun nyobaan saloba I bisa ulah aya panonpoé jeung faktor dipaké 50 + pikeun panangtayungan UV tapi anu henteu mantuan loba.

Sanajan sagala rupa nu, di sawatara titik, utamana salila usum panas, abdi bakal meunang kurban parah ku sinar panonpoe. Taun ka tukang kuring manggihan kaluar ngeunaan Melanotan péptida jeung aku bungah ngalaporkeun yén barang ieu geus dibéré atuh hirup kuring deui. Eta tos atuh perunggu dina ngan sababaraha dinten tina ngagunakeun eta.

Kuring geus uninga sababaraha urang ngawadul ngeunaan efek samping tina Melanotan-II tapi geus pernah ngalaman sagala sajaba ti ngaronjat libido nu mangrupakeun tambah keur kuring. Kuring ayeuna bisa ngarasakeun sagala kagiatan outdoor komo salila nalika panonpoe geus freaking panas kusabab kulit abdi ditangtayungan ogé ti Karuksakan poténsial.

Khalid: Kuring salawasna make Melanotan-II sateuacan na sanggeus paparan panonpoé panjang sarta gawéna magic. Jalma anu nyaho kuring bisa ngarti kumaha dahsyat kulit kuring dipaké pikeun jadi salila usum panas alatan Karuksakan panonpoé tapi ayeuna éta hal jaman baheula.

Kuring batu ku kulit coklat poék (anu éta saméméhna pisan bulak). Sagedengeun ti eta, Kuring geus sadar yen libido abdi geus ngaronjat massively jeung salaki kuring moal panjang complains ngeunaan dissatisfaction seksual. Kuring niatna nyarankeun produk.

3. Naha éta Melanotan-II populér? / Mangpaat Melanotan-IIaasraw

Dina saloba sababaraha urang coba mun discredit péptida jualan, utamana Melanotan-II, sarta dissuade jalma ti ngagunakeun éta, paling jalma anu kakurangan pigmén sarta mibanda suplement Melanotan moal bisa tetep tenang. Aranjeunna wareg jeung hasil Melanotan-II sarta tetep dina recommending ubar ka batur. Hasilna, popularitas Melanotan suplement naek dinten ku poé.

A laporan anu dirilis ku BBC di 2009 dituduhkeun yen eta ratusan jalma ngalaman dilongok genep séntral jarum dina bentang sababaraha bulan ka meunang jarum suntik keur administrasi anu bener dosages Melanotan. Dina 2010, Norwegia Farmasi Association dilaporkeun yén rébuan jarum suntik geus dibikeun kaluar pikeun urang anu hayang injections Melanotan-II. Mangpaat Melanotan-II utama kaasup kulit poék, ningkatkeun libido sarta leungitna gajih.

kulit poék

The 6 nunjuk Key on Melanotan-II / MT2 nu peryogi kauninga

Ngabogaan kulit pisan bodas teu hal anu loba jalma kawas sakumaha complexion kasebut pohara susceptible mun sunburns sarta kanker kulit. Kabeneran, sanajan anjeun dilahirkeun jeung kulit bulak, Anjeun bisa nambah sababaraha tan mun eta ku cara nyokot ubar dipercaya pikeun ngaronjatkeun produksi pigmén kulit-darkening. Bisi sapertos ieu, hasil Melanotan-II téh unregrettable.

Ngarespon kana Verdens, hiji koran Norwegia, ngeunaan naha manéhna maké injections Melanotan-II, Linn Connie Danielsen teu mince kecap nya ngeunaan kulitna hideung Melanotan nya. Manehna ngomong yen ubar hormonal méré nya a jero tur panjang-abadi tan sapanjang taun sarta yén Aisyah pohara bangga katingal nya. Manehna ditambahkeun yén ubar hormonal eases dampak stres tina hiji deprivation panonpoé éksténsif dina mangsa usum hujan.

Aya tilu épék positif Melanotan-II, tapi hiji utama nyaéta kamampuhan pikeun tan tipe naon kulit irrespective kumaha heubeul jalma hiji.

Bisi anjeun teu nyaman jeung paleness kulit bodas anjeun sarta hoyong masihan eta hiji tan tambahan, nu peryogi kauninga tipe kulit Anjeun nurutkeun skala Fitzpatrick sateuacan Anjeun lalampahan ka gaduh kulit hideung Melanotan. Nyaho jenis kulit Anjeun mantuan dina ngadegkeun dosages Melanotan paling luyu pikeun jenis kulit husus Anjeun.

Eta sia noting yen jalma anu dina spéktrum skala Fitzpatrick luhur (utamana jenis 1, 2 na 3) nyaéta leuwih anu dipikaresep pikeun meunangkeun pangalusna sarta gampang-to-mulasara Melanotan kulitna hideung dina waktos shortest sakumaha dibandingkeun sésana .

Bisi kulit Anjeun boga patches leutik cahaya coklat warna (freckles), efek tina Melanotan-II bakal nulungan anjeun meunang hiji complexion seragam darker lamun nyandak ubar appropriately. Kalawan waktu, anjeun bakal ningali freckles sarta sésana kulit meunang darker. Pamustunganana, anjeun bakal boga nada kulit impian anjeun.

Kadé nu tega dina pikiran yén Kulit hideung Melanotan pangaruh panungtungan pikeun waktu panjang salaku dibandingkeun hiji tan biasa. Alami, nalika anjeun kakeunaan sinar panonpoé, pigmén kulit Anjeun meunang darker salaku hasil produksi Melanin ngajaga lapisan handapeun kulit anjeun (hypodermis) ti sinar cahya panonpoé jigana ngaruksak. Ku alatan éta, hiji tan tindakan kawas tameng a.

Tapi, lamun boga kulit pisan bodas, anjeun gé nyadar yén kulit Anjeun leungiteun nu tan nya meunang alatan paparan ka cahya panonpoé ngan lasts pikeun sababaraha minggu, lolobana salah sahiji atawa dua, sakali anjeun eureun keur kakeunaan sinar panonpoe. Barina ogé, kulit teu kudu ngahasilkeun leuwih perlindungan (Melanin) sakumaha aya euweuh sunrays ngaruksak eta. Éta ngécéskeun naon pangna maneh jadi pohara bodas / lampu salila usum hujan atawa lamun lolobana cicing di jero rohangan.

Di sisi séjén, Melanotan kulitna hideung hasilna tina péptida tan ilaharna panungtungan periode leuwih panjang batan tan alam. Eta lolobana lasts keur bulan sakali anjeun cease ti keur kakeunaan sinar panonpoe. A Melanotan meuli jeung pamakéan nyaéta sakabéh nu kudu tetep geulis jeung kulit well-disamak paduli usum prevailing.

Salaku saméméhna disebutkeun, kulit bodas pisan bulak téh kacida susceptible kangker ti hiji ogé-disamak. Tempo resiko, maksud awal inventing Melanotan II éta pikeun nyegah atawa ngaleutikan resiko kanker kulit ku triggering paningkatan dina produksi Melanin. Balukar Semaglutide Ngan sakumaha péptida? NO, leuwih ti Éta!

Kawas péptida légal séjén pikeun dijual, nalika anjeun nyandak suplement Melanotan, éta ngarangsang awak anjeun ngahasilkeun Melanin dina hiji tingkat éksponénsial luhur batan normal. Kusabab Melanin teh determinant utama tina warna kulit anjeun, produksi na ngaronjat ngabalukarkeun kulit darker.

Paling ghostly bulak baé beureum-haired teu alami meunang kulit éta darker ti beureum caang. Éta kanyataan a! Kedah aranjeunna ngan poho ngeunaan lalaki darker ti éta?

Tangtu, No!

Naha?

Kusabab kalawan Melanotan II, aranjeunna bisa nyieun kulit maranéhanana salaku poék sabisa!

Salaku hasil tina prosés ieu, Melanotan II efektif bisa ngajaga kulit Anjeun tina ruksakna paparan jeung ngaleutikan resiko kanker.

Enhanced libido

The 6 nunjuk Key on Melanotan-II / MT2 nu peryogi kauninga

Lamun datang ka isu seksual, kayaning disfungsi erectile, sababaraha jalma leuwih milih nanganan aranjeunna sorangan tinimbang ngabogaan didatangan hiji dokter ulah perasaan embarrassed. Batur teu insured atanapi teu adequately insured ngakses jasa kaséhatan reproduksi misalna.

Dina kasus kawas, prestasi enhancement ubar seksual anu teu merta peryogi resép dokter urang asalna di gunana. Melanotan kamampuhan pamutahiran disfungsi erectile téh saukur magis.

Di sagigireun nyadiakeun hasil tanning alam, Melanotan 2 ogé ngaronjatkeun gairah seksual (libido). Lalaki jeung awewe anu hayang meunang kahirupan sex hadé jeung mitra maranéhna bisa migunakeun narkoba ieu. Méré lalaki nalangsara ti disfungsi erectile a cacakan harder tur kuat tur ningkat kompilasi kelamin dina awéwé.

Ieu ubar anu saurang lalaki kalawan disfungsi erectile tiasa cacah dina keur pelesir seksual anu anjeunna jigana tiasa gaduh. Anu ngécéskeun sampurna naha Melanotan perlakuan disfungsi erectile benefit pisan ilahar dipimilik ku subcultures kawas ka pamandangan "otot homo".

Salian ngaronjatna kualitas cacakan di manusa, Melanotan suplement ogé bisa masihan anjeunna ngarasakeun leuwih erections ku ngurangan waktu refractory. Ku alatan éta, lamun rék hadé cinta-pembuatan sarta kulitna hébat éta kirang rentan ka kanker kulit jeung panonpoé nundutan, maké Melanotan II nyaéta kawas killing dua manuk maké hiji batu.

Tapi, tujuan utama Melanotan 2 nyaeta tanning kulit jeung kitu, teu sadaya jelema anu ngagunakeun éta bakal ngalaman parobahan dina gairah seksual maranéhanana. Dina hal mana tamba boga pangaruh dina gairah seksual, jalmi anu paling gampang ngarasa 1 pangaruh kana jam 3 sanggeus dosage. éfék lolobana lasts pikeun 2 mun 4 jam.

Bisi anjeun teu hayang ngalaman pangaruh nétral Melanotan 2 ieu, nyandak ubar ngan méméh bade ranjang. Ku kitu lakukeun, dina saloba tamba bakal triggering awak anjeun pikeun ngembangkeun hiji pangjurung pikeun mibanda kelamin, uteuk anjeun bakal teuing dormant ngolah aksi diperlukeun tur jadi, Anjeun moal ngarasa aroused. Upami teu kitu, anjeun ngan bisa ngadagoan pangaruh jeung boga sababaraha waktos alus kalawan cinta Anjeun.

leungitna gajih Melanotan-II

The 6 nunjuk Key on Melanotan-II / MT2 nu peryogi kauninga

Sajaba ti ngaronjat libido, pangaruh nétral sejen tina M2 nyaéta leungitna gajih.

Dina runtuyan Melanotan II tés dilakukeun dina mencit, panalungtik kapanggih kaluar yén mencit anu dibere ubar salila pangajaran kungsi kirang kuantitas visceral na subcutaneous jaringan gajih ku tungtung periode test sakumaha dibandingkeun kumaha maranéhanana éta méméh administrasi tamba. Ieu buktina jelas ngeunaan leungitna gajih Melanotan-II kamampuan.

Sabab, lamun anjeun produk ieu sareng teu nyaman jeung beurat anjeun, Melanotan-II pangaruh leungitna gajih bakal ninggalkeun maneh goyang sareng bentukna sehat sarta éndah. Biaya Melanotan-II memang patut mangpaat anjeun meunang tina tamba salami éta ti sumber Melanotan-II reputable.

Melanotan II suppresses napsu anjeun sarta éta salah cara nulungan anjeun leungit gajih. Ku alatan éta, lamun butuh ubar, anjeun dipikaresep dahar kirang ti anjeun dipaké pikeun ieu AIDS leungitna gajih nyata. Eta mantuan Anjeun pikeun ngindarkeun cravings dihoyongkeun tur lengket diet Anjeun tanpa repot

Bréh, kamampuan Melanotan II ngurangan akumulasi massa bébas gajih dina fase gain beurat geus kabukti. Ieu cara sejen nu M2 kamungkinan bisa mantuan Anjeun pikeun ngurangan beurat awak Anjeun.

4. Teu Melanotan-II mawa resiko naon?aasraw

Muhun, teu aya jangka panjang épék samping Melanotan-II nu kantos geus dilaporkeun kitu jauh. Tapi, ayeuna teh geus kapanggih kaluar yén sababaraha urang anu gampang ngalaman sababaraha épék pos suntik salila sababaraha dosages Melanotan awal. Efek samping paling umum Melanotan-II ngawengku seueul hampang sarta siram panas dina raray.

Untungna, ieu épék teu dipikahayang téh kacida gampang jadi milder kalawan waktu saperti awak anjeun ngaluyukeun kana péptida nu.

seueul

Bisi geus ngalaman seueul pisan uncomfortable sanggeus dosages Melanotan, ngarobah waktu dosing anjeun ngan sababaraha menit sateuacan ranjang. Mun nu teu nulungan, anjeun tiasa nyandak hiji produk anti histamine asli sajam saencan nyandak Melanotan II dugi awak anjeun bakal dipaké pikeun péptida nu. Upami anjeun hoyong alam anti histamine, anjeun tiasa buka salah root jahé.

pilihan sejen tina kaayaan hasil Melanotan-II teh teu dipikahayang geus bengkahna dosis anjeun ayeuna ka dosages leutik. Contona, lamun anu nyokot dosis 1mg, anjeun tiasa dibeulah kana dua dosis 0.5mg sarta nyandak poto eta sareng sababaraha waktos ngahalangan. Ieu sia noting yén efek samping ngaronjatkeun kalayan dosage; nu leuwih luhur ti dosis, beuki parna efek.

Éta sasaena nu mastikeun yén hiji sumber Melanotan-II téh asli sateuacan Anjeun meuli péptida sakumaha aya loba tukang obat suppliers Melanotan-II. Ku kitu lakukeun, anjeun bakal pastikeun yén anjeun ngagunakeun narkoba nyata, teu hal anu bisa ngeureunkeun nepi lakukeun leuwih loba ngarugikeun ti alus pikeun awak Anjeun.

The flushing raray

The flushing raray lumangsung dina 10 menit nyokot Melanotan II tapi lasts ngan pikeun waktu singget, normalna kurang ti sajam. Najan kitu, anjeun teu kudu salempang teuing lamun ngalaman sapertos pangaruh négatip nyaéta pohara gampang dileungitkeun dina sababaraha salajengna injections Melanotan-II sakali awak anjeun bakal dipaké pikeun ubar.

bruising kulit, cross-kontaminasi na inféksi

Tempo yén aya sagala suppliers Melanotan-II online, éta pisan gampang pikeun meunangkeun Melanotan meuli. tantangan asalna nalika anjeun teu meunang arah ditangtoskeun jeung aman dina cara administer ubar atawa lamun gagal nuturkeun aranjeunna ka hurup.

Melanotan 121062-08-6 asalna di formulir bubuk jeung geus sakuduna dituju bisa reconstituted kalawan cai steril saméméh suntik subcutaneous. Ku alatan éta, lamun cai steril teu dipake, ubar nyuntik bisa jadi terkontaminasi tur ieu bisa ngakibatkeun sabagian isu kaséhatan kayaning inféksi.

Sagedengeun ti eta, dina jarum suntik dipaké kudu bersih tur sterilized, lain cross-kontaminasi atawa inféksi bisa lumangsung ka jalma narima tamba. Ogé, upami administrasi ubar teu dilakukeun ku hiji jalma ngalaman, éta bisa ngabalukarkeun bruising kulit.

efek samping umum sejenna tina efek tina Melanotan-II ngawengku:

  • utah
  • bloating
  • tiredness

Lolobana, ieu efek samping nu salaku hasil tina dosing jalan teuing tinggi. Kituna, salah sahiji pilihan pikeun ngaleutikan atawa ulah aranjeunna nyaeta mun milih pikeun dosis handap.

Ogé, aya carang efek samping Melanotan-II mangsa percobaan panjang tur maranéhna kaasup leuwih freckles, darkening tina biwir na darkening of freckles.


The 6 nunjuk Key on Melanotan-II / MT2 nu peryogi kauninga

5. Kumaha carana abdi tiasa nyuntik lumrah dosage Melanotan-II?aasraw

Eta sia noting yén pikeun anjeun meunang hasil Melanotan pangalusna; Anjeun kudu make Melanotan-II salaku terapi kontinyu. The dosis awal kudu dituturkeun ku dosages Melanotan salajengna pikeun tujuan pangropéa dugi anjeun meunang nada kulit impian anjeun.

Di sagigireun, Anjeun kudu mastikeun yén anjeun teu butuh teuing atawa teuing saeutik tamba. Ngan nyuntik jumlah lumrah.

Tempo yén MT2 asalna salaku freeze bubuk garing di airtight, multi-pamakéan vials, anjeun kedah tiasa reconstitute eta neuleu ngagunakeun rasio katuhu jeung cai steril saméméh administering eta. péptida Melanotan pikeun pamakéan pribadi dijual di 10mg enclosed dina vial 3ml sarta kudu diluted kalawan 1ml atanapi 2ml cai steril.

Bisi anjeun teu yakin ngeunaan pangabisa anjeun ka reconstitute péptida nu akurat, anjeun tiasa nganggo Lovemelanotan péptida kalkulator. Anjeun oge bisa make alat pikeun dosis produk nu neuleu.

Sanajan aya sababaraha cara administering Melanotan-II 121062-08-6 kaasup nyemprot (sprays nasal) jeung Heureuy (Pél suplement Melanotan), sarta suntik, kiwari dimungkinkeun (suntikan) nyaéta pangalusna. Molekul péptida dina Melanotan péptida semprot aya teuing ulin jeung kitu, éta hésé pikeun aranjeunna pikeun nembus mémbran nasal.

Éta béda ti padika suntik nu laju nyerep tamba 100%. Lamun datang ka Pél, aranjeunna teuing teu kaci jadi éféktif jadi injections alatan énzim burih nu ngadamel péptida nu kirang aktif. SARM suplemén di Top 10: SR9009 (1379686-30-2)

Lamun éta munggaran waktu anjeun pikeun make Melanotan 2, Éta sasaena nu mimitian ku pisan low, preferably mana dina sauntuyan 50 mcg mun 75 mcg lajeng ningkatkeun laun ti dinya kalawan waktu anjeun assess kumaha awak anjeun responds kana eta. Salaku disebutkeun tadi, dimimitian dina dosis tinggi naek Chances anjeun ngalaman masalah Melanotan-II kayaning seueul.

Ogé, coba nyieun sesi tanning sakumaha sesi tanning pondok sakumaha menit atawa dua lamun perlu mangsa poé mimiti, sanggeus Melanotan mésér pikeun nada kulit hadé. Ieu kusabab tanning pikeun période lila lamun kulit Anjeun boga Melanin minimal baris ngaronjatkeun freckling sarta ngaduruk resiko Anjeun. Salaku nambahan dénsitas Melanin salaku hasil tina kulitna hideung Melanotan, kulit bakal jadi ditangtayungan yén éta gé jadi kirang rentan ka freckling na sun-ngaduruk.

Sakali anjeun reconstitute MT2 kana konsentrasi katuhu, éta ayeuna waktuna administer dinya, hiji aktivitas nu bakal Sadérék ngagunakeun jarum suntik insulin. Hiji hal nu bakal aya bewara ngeunaan jarum suntik teh nya eta éta henteu ngan leutik tapi calibrated di IU (Internation Unit). Mun anjeun dipaké pikeun ml, 100 IU sarua jeung 1 ML. jadi, lamun rék administer 0.3mls, anjeun bakal ngukur ubar nepi ka tanda 30 IU dina jarum suntik teh.

Hayu urang ayeuna ningali kumaha suntik nu halah dipigawé.

Anjeun tiasa nyuntik Melanotan péptida underneath kulit (subcutaneous) atanapi kana otot (intramuscular); mana anjeun comfortably tiasa ngahontal dina awak Anjeun. Ciwit kulit leupas tina otot jeung ngangkat eta pikeun ngidinan jarum ka nembus lapisan gajih kulit. MT2 ieu lajeng diserep kana aliran getih sarta nyebar merata sakuliah awak anjeun.

6. Bagikeun sumber Melanotan-II dipercaya onlineaasraw

Sagampil eta teh hal kalawan péptida légal séjén pikeun dijual, aya loba suppliers Melanotan-II online tur offline. Tapi ulah sakabéh éta ngajual produk asli na make ongkos Melanotan-II bener di bedah maranéhanana? jawaban nu teu.

Sababaraha suppliers Melanotan-II online ngajual palsu Melanotan-II di harga insanely mirah sangkan péptida badag jualan di expense tina nilai anu konsumén halah meunang tina duit maranéhanana.

Dina kawas kitu, hal anu penting anu eusina karajinan alatan saméméh anjeun milih hiji sumber Melanotan-II. Sanajan kitu, saprak anjeun teu boga sagala waktos pikeun ngagali jero keur ngabedakeun antara tukang obat jeung sellers asli, urang hoyong ngahemat Anjeun repot ku ngawanohkeun anjeun Phcooker.com.

Phcooker.com nyaeta diantara paling dipercaya suppliers Melanotan-II. Upami anjeun hoyong meuli Melanotan-II (121062-08-6) repot-haratis, sumber Melanotan-II ieu geus anjeun katutupan. Sagedengeun ti eta, ieu téh nu pangalusna sumber Melanotan-II keur biaya Melanotan-II paling kalapa.

Rujukan

  1. Wessells, H., Levine, N., Hadley, abdi, Dorr, R., & Hruby, V. (2000). agonists Melanocortin reséptor, cacakan penile, sarta motivasi seksual: studi manusa kalawan Melanotan II. jurnal internasional panalungtikan peluh, 12(S4), S74.
  2. Evans-Brown, M., Dawson, RT, Chandler, M., & McVeigh, J. (2009). Mangpaat melanotan I jeung II dina populasi umum.
  3. Nelson, abdi, Bryant, SM, & Aks, SE (2012). suntik Melanotan II hasilna karacunan sistemik jeung rhabdomyolysis. Waos klinis, 50(10), 1169-1173.
  4. Heijboer, AC, Van Den Hoek, AM, Pijl, H., Voshol, PJ, Havekes, LM, Romijn, JA, & Corssmit, ep (2005). administrasi Intracerebroventricular of melanotan II naek sensitipitas insulin ti pembuangan glukosa dina mencit. Diabetologia, 48(8), 1621-1626.
  5. Breindahl, T., Evans-Brown, M., Hindersson, P., McVeigh, J., Bellis, M., Stensballe, A., & Kimergård, A. (2015). Idéntifikasi jeung characterization ku LC-UV-MS / MS of melanotan II produk kulit-tanning dijual illegally on Internet. nguji ubar jeung analisis, 7(2), 164-172.
  6. Li, G., Zhang, Y., Wilsey, JT, & Scarpace, PJ (2004). Unabated anorexic tur ditingkatkeun réspon thermogenic mun melanotan II di diet-ngainduksi beurit obese sanajan ngurangan 3 melanocortin na ekspresi reséptor 4. Journal of Endocrinology, 182(1), 123-132.

One comment

  1. Kuring ieu ngusulkeun situs web ieu ku misan kuring. Kaula teu yakin naha
    pos ieu ditulis ku anjeunna salaku taya sahijieun sejenna terang detil misalna ngeunaan kasulitan abdi.
    Anjeun geulis!

Komentar nu ditutup.

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci.

Taros Kami