Naha urang butuh Magnésium?

Sateuacan urang tiasa ngagali kana Magnesium L-Threonate suplement nootropic, anjeun panginten kedah ngartos perkawis konci na sateuacanna.

Magnésium mangrupakeun mikronutrién anu penting, anu aktip aub dina sababaraha prosés awak. Unsur na ngagaduhan kontraksi otot sareng rélaxasi, sintésis protéin, sareng fungsi neuron. Di sagigireun éta, éta ngatur gula getih sareng ngajaga tekanan getih.

Sanaos anjeun tiasa nyandak magnésium per se, kaseueuran suplemén ieu dikepak atanapi dibungkus ku asam amino. Chelasi ningkatkeun nyerep, stabilitas, sareng bioavailabilitas mineral.

Konsentrasi magnésium langkung luhur dina uteuk tibatan bagian awak sanésna. Éta ngabalikeun sepuh otak ku ningkatkeun palastik sareng kapadetan synaptic, anu mangrupikeun faktor anu penting pikeun ngolah kognitif. Kurangna magnesium pikeun gangguan bipolar, pikun, panyawat Alzheimer, tatu otak akut, schizophrenia, kejang, déprési, sareng kaayaan sanésna.

Pamakéan terapi magnésium dina kaséhatan neurologis mangrupikeun tulang tina kontén. Alesanna nyaéta mineral ieu henteu gampang ngalangkungan panghalang otak-otak. Nanging, papanggihan anu ngabubarkeun taneuh Bubuk Magnesium L-Threonate janten solusi pamungkas pikeun teka-teki ieu. 

 

Naon magnésium L-Threonate?

Bubuk magnésium L-Threonate mangrupikeun gabungan tina molekul Magnesium sareng L-Threonate. Bahanana dua kali salaku a nootropic jeung ubar neuroprotective.

Ayana aya ti saprak 2010 nalika Guosong Liu sareng sasama ahli saraf di Massachusetts Institute of Technology mendakan suplement éfisién anu nguatkeun kognisi kana beurit. Sateuacan papanggihan ieu, panaliti henteu tiasa terang kumaha cara nga-magnesium kana uteuk kumargi mineralna diblokir dina panghalang getih-otak.

Suplemén magnésium L-Threonate sintétik. Nanging, éta langkung bioavailable dibandingkeun senyawa Magnesium sanés. Di sagigireun éta, éta gampang nyebrang panghalang otak-otak, ku sabab kitu, gaganti anu pamungkas pikeun kakurangan Magnésium dina uteuk. Sanyawa naékkeun tingkat magnesium dina uteuk ku 15%.

Mangpaat L-Threonate magnésium uteuk ku ningkatkeun neuroplasticity. Di sagigireun éta, éta ogé jalan pikeun ningkatkeun faktor neurotrofik anu diturunkeun otak, anu penting dina pembentukan sél neuron.

Magnésium L-Threonate

Naon anu dianggo Magnesium L-Threonate?

Magnésium L-Threonate gunana pikeun ngatur gangguan otak. Obat ningkatkeun konsentrasi magnesium dina sél otak.

Psychonauts mésér Magnesium L-Threonate pikeun kauntungan nootropic na. Éta naékkeun épisode episodik, diajar, sareng ningkatkeun konsentrasi. Suplemén mangrupikeun dosis resép ka pasién anu sangsara tina leungitna ingetan anu patali umur, ADHD, pikun, sareng panyakit Alzheimer. 

 

Mangpaat L-Threonate magnésium salaku suplement nootropics

Ningkatkeun Fungsi Kognitif

Magnésium gampang nyebrang panghalang getih-otak kusabab unsur Threonate. Molekul ieu jawab kanaékan kapadetan synaptic sareng mindahkeun neuronal.

Nyandak magnésium L-Threonate ningkatkeun kinerja méntal, konsentrasi, sareng mémori damel. Numutkeun ka sidang klinis anu diterbitkeun, mata pelajaran anu nyandak suplemén ieu ngalaporkeun paningkatan dina mémori episodik, fungsi éksékutip, sareng perhatian.

 

Ngabalikeun sepuh otak

Ngagunakeun Magnésium L-Threonate ngabalikeun umur otak anu sepuh. Panaliti mastikeun yén pangobatan tiasa ngajantenkeun fungsi otak nembongan salapan taun langkung ngora.

Sepuh ngajantenkeun uteuk sinetron ngaleutikan, nyababkeun turunna méntal. Nanging, suplemén magnésium L-Threonate tiasa dianggo ku nyegah kaleungitan sinapsis ieu sareng ningkatkeun neuroplasticity. Di sagigireun éta, éta ngajaga tingkat otak magnesium kana tingkat optimal.

 

Pasipatan Anxiolytic

Suplemén ADHD magnésium L-Threonate nurunkeun tingkat kahariwang sareng setrés. Ubar brightens mood anjeun, ninggalkeun anjeun kajelasan méntal anu luhur. Gawéna ku ningkatkeun neurotransmitter GABA sareng ogé ngahambat aktivasina bahan kimia setrés.

Dina panghalang otak-otak, Suplemén magnésium L-Threonate meungpeung hormon stres tina lebet kana uteuk.

Di sagigireun éta, éta ngajauhkeun anjeun tina kenangan pikasieuneun, ancaman nyata, sareng pangalaman traumatis anu nyababkeun kahariwang.

Magnésium L-Threonate

Pasipatan Hipnotik

Upami anjeun insomniac, anjeun tiasa mésér Magnesium L-Threonate pikeun ngalereskeun insomnia anjeun. Suplemén nyantai otot ku nyayogikeun kalsium ti éta. Éta ogé ngirangan kortisol sareng sababaraha hormon setrés anu sanés, anu ngahambat melatonin sareng kamampuan pikeun sare waktu beurang. 

 

Manajemén Kasakit Neurodegenerative

Kamungkinan poténsial pangobatan ADHD Magnesium L-Threonate dina ngubaran panyakit neurodegenerative bank dina kanyataan yén kaayaan ieu numbu ka tingkat magnésium anu handap. Neurosains ngahubungkeun kakurangan magnesium dina uteuk sareng ADHD, pikun, sareng Alzheimer.

Naon deui, nyandak kapsul Magnesium L-Threonate bakal nyegah turunna méntal sareng leungitna ingetan, anu mangrupikeun épék neurologis anu umum pikeun pikun atanapi Alzheimer.

 

Kumaha cara nyandak magnésium L-Threonate

Dosis magnésium L-Threonate gumantung kana sababaraha faktor, kalebet jinis, umur, sareng panggunaan anu dihaja. Salaku conto, dosis anu khas pikeun umur 19 nepi ka 30 taun nyaéta sakitar 400mg sedengkeun awéwé bakal nganggo sakitar 300mg. Saha waé anu saluhureun 31 taun tiasa ningkatkeun jumlahna ku 20mg, pikeun duanana jenis kelamin.

Nalika nyandak magnésium L-Threonate nootropic pikeun nguatkeun kognisi, dosisna tiasa némbak dugi ka 1200mg per dinten. Sabalikna, jumlahna tumiba ka 400mg nalika nganggo suplement bobo Magnesium L-Threonate pikeun sipat hipnotik na.

Nalika nyandak sanyawa ieu salaku suplemén dietary, anjeun tiasa nganggo antara 1000mg sareng 2000mg per dinten. Langkung pikaresep, anjeun kedah ngabagi kapsul Magnesium L-Threonate kana dua dosis sareng ngatur dina énjing-énjing sareng sakedap sateuacan mundur.

 

Naha aya efek samping anu nyandak suplemén Magnesium L-Threonate?

Efek samping magnésium L-Threonate has kaasup nyeri sirah sareng kantun. Ngantosan mangrupikeun berkah anu nyamar, gumantung kana kaayaan anjeun. Salaku conto, upami anjeun berjuang sareng insomnia, ubar tidur Magnesium L-Threonate bakal ngabantosan anjeun kiceupan.

Suplemén ieu ogé sigana bakal ngaganggu épéktasi sababaraha ubar sanés. Anjeun panginten kedah konsultasi sareng dokter nalika nyandak antibiotik, rélaxasi otot, panyawat getih, atanapi pangobatan tekanan darah tinggi. Alesanna nyaéta magnésium tiasa mundur apotékodinamika. 

 

Mangpaat bubuk magnésium L-Threonate sareng aplikasi

Magnésium L-Threonate mangrupikeun nootropic kuat. Éta ngamajukeun pembentukan memori, diajar, sareng perhatian. Kusabab kitu, éta mangrupikeun ubar resép pikeun ngatur kaayaan neurodegenerative.

Obat kahariwang magnésium L-Threonate ngabalikeun pola botak lalaki. Senyawa L-Threonate ngirangan poténsi hormon dihydrotestosteron (DHT), anu tanggel waler pikeun rambut rontok.

Naon deui, jalma anu ngalaman kasusah bobo tiasa nganggo pangobatan ieu pikeun ngareureuhkeun saré. Henteu ngan ukur santai otot tapi ogé nenangkeun awak bari ngirangan kahariwang sareng déprési. Sintreuk ngalangkungan ulasan magnésium L-Threonate mastikeun yén kaseueuran pangguna bakal ngalaman rasa ngantuk teu lami saatos ngalaksanakeun suplement.

 

Dimana mésér bubuk atah Magnesium L-Threonate

Anjeun panginten tiasa nyangkut sareng Magnesium L-Threonate dimana mésér panduan, ngemutan yén akuisisi over-the-counter nootropics nyaéta haram di kalolobaan nagara. Nya, waktuna anjeun nimbangkeun ngagaleuhna suplemén ti toko online anu sah.

Kami sacara mandiri ngahasilkeun sadaya produk kami dina laboratorium anu dikawasa kualitas. Anjeun tiasa ngahémat langkung seueur ku ngagaleuh bubuk magnésium L-Threonate sacara ageung.

Magnésium L-Threonate

FAQs

Naon magnésium L-Threonate alus?

Tablet magnésium L-Threonate ngadukung fungsi kognitif sareng formasi ingetan. Béda jeung anu sanés jenis magnésium, sanyawa ieu tembus kana panghalang otak-getih. Éta nyaéta nootropic neuroprotective.

Langkung seueur, pasién anu merjuangkeun panyakit neurodegenerative tiasa mésér Magnesium L-Threonate pikeun ngatur kaayanana.

 

Nalika kuring kedah nyandak magnésium L-Threonate?

Anjeun kedah nyandak suplemén ieu énjing-énjing sareng sateuacan bobo. Salah sahiji Magnésium L-Threonate efek samping lieur. Maka, éta cocog pikeun anjeun pikeun ngatur dina wengi.

 

Jenis magnésium anu pangsaéna?

Aya langkung ti lima jinis Suplemén magnésium, Anu dianggo béda. Maka, karesep anjeun kedah gumantung kana prosés awak naon anu anjeun badé atur. Candak, contona, Magnésium L-Threonate mangrupikeun pilihan pamungkas pikeun saha waé anu saatos ningkatkeun kamampuan sareng ningkatkeun fungsi uteukna. 

Beda sareng réncangna, Magnésium L-Threonate ubar kahariwang gaduh bioavailability tinggi sareng tambah tina nyebrang panghalang getih-otak.

 

Naha Magnésium L-Threonate saé pikeun kahariwang?

Nyandak tablet magnésium L-Threonate bakal ngirangan perasaan anjeun, ngaleutikan setrés, sareng ngagentos kahariwang. Épékna pikeun nengtremkeun ati ngajantenkeunana ubar-ubaran anxiolytic idéal.

 

Naha magnésium L-Threonate saé pikeun tekanan getih?

Magnésium L-Threonate tiasa janten panyekat saluran kalsium. Ubar bakal nyata nurunkeun tekanan getih nepi ka 5.6 / 2.8mm Hg. Panilitian negeskeun yén éta nyegah panyakit kardiovaskular kalebet stroke iskemik, hipertensi, kaayaan jantung koronér, sareng arrhythmia jantung.

Ditambah tina dosis Magnesium L-Threonate nyaéta anjeun tiasa ngaturana nganggo sababaraha ubar antihipertensi.

 

Sabaraha lami damel Magnesium L-Threonate?

Mangpaat L-Threonate magnésium bakal dibuktikeun saatos sabulan, utamina upami anjeun perbankan suplemen pikeun kognisi. Butuh sahenteuna opat minggu pikeun naékkeun tingkat magnesium dina uteuk, anu pas pikeun formasi ingetan.

Upami anjeun ngarawat insomnia, suplemén bakal tiasa dianggo langsung. Pikeun kahariwang, déprési, sareng gangguan setrés post-traumatis, ulasan magnésium L-Threonate mastikeun yén épékna katingali dina saminggu.

 

Rujukan
  1. Shen, Y., dkk. (2019). Perlakuan Magnesium-L-Threonate Ningkatkeun Tingkat Magnesium dina Cairan Cerebrospinal sareng Ngaleungitkeun Defisit Motor sareng Karugian Dopamin Neuron dina Modél Mouse Panyakit Parkinson. Panyawaran Neuropsychiatric.
  2. Slutsky, I., dkk. (2010). Ningkatna Pembelajaran sareng Memori ku Ngangkat Média Magnésium. Jilid 65, Édisi 2, p143-290.
  3. Mickely, AG, dkk. (2013). Diét Kronis Magnésium-L-Threonate Gancang Pupus sareng Ngirangan Pamulihan Spontan tina Pangaruh Rasa Anu Sumping. Farmakologi, Biokimia, sareng Paripolah, Jilid 6, p16-26.
  4. Wei, Li dkk. (2014). Ketinggian Brain magnésium nyegah karugian Synaptic sareng ngabalikeun defisit kognitif dina Modél Mouse Panyakit Alzheimer. Otak Molekul.
  5. Zarate, Carlos dkk. (2013). Paradigma Anyar pikeun Depresi Perawatan-Tahan. Annals tina New York Akademi Élmu.
  6. Wroolie, TE, dkk. (2017). Buka-Label Percobaan magnésium L-Threonate dina Pasien sareng pikun. Inovasi dina Sepuh, Jilid 1.
  7. RAW MAGNESIUM (2R, 3S) -2,3,4-TRIHYDROXYBUTANOATE POWDER (778571-57-6)

 

Daptar eusi