+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Péptida Liraglutide Nyaéta ubar anu hadé pikeun ngubaran diabetes mellitus jenis 2 sareng obesitas
péptida

Liraglutide: Narkoba Saé Pikeun Ngubaran Diabetes Mellitus Tipe 2 sareng Obesitas

13,168 Tampilan
1. Liraglutide
2. Struktur liraglutida
3. Indikasi Liraglutide
4. Mékanisme liraglutida
5. Parentah Dosis sareng Administrasi Liraglutide
6. Naon anu mangpaat tina Liraglutide?
7. Anjeun kedah ngurus efek samping / peringatan ieu nalika ngagunakeun Liraglutide
8. Interaksi liraglutida
9. Pangalaman klinis
10. kacindekan

1. Liraglutide Phcoker

Liraglutide (204656-20-2) nginum obat anu dijual dina kaayaan anu béda-béda di unggal penjuru dunya, anu dianggo pikeun tujuan terapi anu béda. Ngaran merek Liraglutide anu umum di pasar ayeuna nyaéta Victoza sareng Saxenda. Pangguna Liraglutide gumantung kana merek anu anjeun mésér, contona, Victoza kalebet dianggo kalayan latihan sareng diet anu leres pikeun ngadalikeun kontrol gula dina dewasa sareng ngetik diabetes mellitus 2 di barudak sahenteuna umur sapuluh taun. Salaku tambahan, Victoza ogé parantos dibuktikeun pentingna dina ngirangan résiko tina masalah jantung sapertos stroke atanapi serangan jantung dina dewasa ku panyakit jantung sareng jinis diabetes 2.

Di sisi anu sanésna, Saxenda, anu ogé merek Liraglutide anu sanés, dianggo kalayan diet anu leres sareng latihan pikeun ngabantosan pangguna pikeun leungit beurat nalika nalangsara ti sagala rupa kaayaan kaséhatan. Sanaos janten nami merek Liraglutide, Saxenda henteu dianggo pikeun pengobatan jinis 1 atanapi ngetik diabetes dua, sareng éta ogé henteu gaduh suplemén napsu atanapi leungitna beurat. Dokter anjeun ogé tiasa nyarankeun Nganggo Liraglutide kusabab alesan anu sanés teu kalebet dina pituduh ieu. Nanging, disarankan pikeun salawasna nampi dosis Liraglutide anu leres ti dokter anjeun pikeun hasil anu langkung saé.

Dijual Liraglutide sayogi di sababaraha toko online sareng apoték fisik, tapi anjeun kedah ati-ati ngeunaan sumber anjeun. Salawasna lakukeun panalungtikan anu ditangtoskeun pikeun mastikeun yén anjeun meunang obat tina anu ngajual dipercaya sareng ngalaman. Kualitas obat anu anjeun pikahoyong gaduh dampak kana hasil anu anjeun bakal ngalaman dina tungtung siklus dosis. Biaya Liraglutide tiasa beda-beda ti hiji sumber anu sanés tapi pastikeun anjeun nampi kualitas pangsaéna. Upami anjeun henteu yakin ngeunaan sumberna, konsultasi sareng obat anjeun.

bubuk atah Liraglutide (204656-20-2) Manufacturers - Phcoker Kimia

2. Struktur liraglutida Phcoker

Sacara kimia Struktur liraglutida diwangun ku péptida gliosida asam lemak-aktris panjang anu dikaluarkeun dina subkutaneus babarengan sareng kagiatan antihyperglycemic. Aksi anu berpanjangan ubar mangrupikeun hasil asam lemak, sareng kantétan asam palmitik ka GLP-1, anu gampang ngabeungkeut albumin. Beungkeutan albumin boga peran penting pikeun ngajagaan Liraglutide tina degradasi langsung saatos anjeun nyandak dosage anjeun, sareng salaku hasilna, éta nyababkeun konsisten sareng laun tina GLP-1. Ieu mastikeun yén anjeun nampi hasil anu dipikahoyong dina waktos anu paling pondok mungkin.

3. Indikasi Liraglutide Phcoker

FDA parantos disatujuan pikeun Victoza sareng Saxenda pikeun pengobatan kaayaan médis anu béda di Amérika Serikat Amérika. Sakumaha anu disebat tadi, Victoza parantos disatujuan pikeun pengobatan masalah jantung sareng ngetik diabetes 2. Éta ogé dikenal pikeun ngirangan gejala gastrointestinal sapertos utah, seueul, sareng diare. Saxenda ogé disatujuan ku FDA pikeun ngabantosan dina perawatan obesitas sareng kontrol beurat awak. Liraglutide kedah dicandak nalika anjeun hoyong ngirangan masalah kardiovaskular anu balukar tina panyakit jantung atanapi ngetik diabetes 2 mellitus. Ogé, upami anjeun hoyong ngadalikeun beurat awak anjeun tina jinis 2 diabetes mellitus, obesitas Liraglutide bakal janten ubar anu saé pikeun anjeun. Liraglutide obesitas ogé parantos ngabantosan seueur pangguna pikeun ngatur beuratna. Sanaos anjeun mendakan gejala anu tiasa diubaran sareng bubuk Liraglutide, ulah nyandak obat ieu tanpa konsultasi sareng ahli kaséhatan. Nanging, émut yén dokter anjeun ogé tiasa resep ubar ieu pikeun anjeun ngabantosan dina pengobatan kaayaan médis sanés anu henteu didaptarkeun dina tulisan ieu.

Péptida Liraglutide: Naha éta ubar anu hadé pikeun ngubaran diabetes mellitus jenis 2 sareng obesitas?

4. Mékanisme liraglutida Phcoker

Dina loba kasus, Liraglutide berpungsi gumantung kana anu anjeun hoyong ngahontal ku tungtung siklus dosis. Salaku conto, mékanisme Liraglutide pikeun jalma anu nyandak dosis liraglutide pikeun leungitna beurat béda ti pamaké anu nyandak éta pikeun pengobatan jinis diabetes 2 mellitus. Dua nami merek Liraglutide Victoza sareng Saxenda damel béda-béda sakali asup ka sistem awak anjeun.

Salaku conto, obesitas Liraglutide (Saxenda) tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun produksi hormon napsu (péptida-kawas-péptida atanapi GLP-1) dina awak anjeun, anu ngatur rasa lapar anjeun. Sakedap produksi GLP-1 turun, napsu anjeun bakal turun sareng tungtungna neda langkung seueur kalori, sareng dina jangka panjang, leungitkeun beurat awak anjeun. Kalori tanggung jawab pikeun beurat awak anjeun, sareng upami anjeun tiasa ngontrol, maka bakal gampang pikeun anjeun ngahirupkeun sababaraha pon.

Di sisi anu sanés, Victoza berpungsi dina tilu cara anu béda pikeun ngintunkeun hasil anu dijanjikan ku produsén narkoba. Mimiti, Victoza damel ku ngalambatkeun tuangeun tina tuang beuteung anjeun, anu ngatur tingkat gula getih dina awak anjeun. Sanaos mékanisme anu sami, pangobatan ogé nyegah haté anjeun dina ngahasilkeun teuing gula. Anu terakhir, Liraglutide, anu mangrupikeun komponén utama dina Victoza, ogé ngarangsang pankréas anjeun pikeun ngahasilkeun deui insulin nalika kadar gula getih tinggi. Ubar ningkatkeun sagala kagiatan ieu ku naekeun efektivitas sél béta. Sél ngabantosan dina ngatur gula getih ku ngaluarkeun insulin, anu netralkeun kadar gula dina sistem awak anjeun. Stimulasi produksi insulin dina awak anjeun mangrupikeun alesan utami naha Victoza umumna dianggo dina pengobatan ngetik diabetes 2 mellitus.

5. Parentah Dosis sareng Administrasi Liraglutide Phcoker

Nganggo Liraglutide beda-beda ti hiji pamaké anu sanés gumantung kana kaayaan kaséhatan anu dirawat. Dosis ubar kudu diatur ku professional médis gumantung kana kaayaan anu dirawat. Barudak di handapeun umur sapuluh henteu disarankan pikeun nginum obat ieu, kusabab éta tiasa ngabiayaan kana efek samping parna. Awak manusa ogé béda-béda, sareng éta sababna salawasna disarankeun pikeun milarian ujian médis sateuacan anjeun ngamimitian nginum obat. Sanajan Liraglutide hadir kalayan petunjuk dosis anu disarankeun ku produsén, sakapeung teu tiasa dianggo pikeun anjeun. Dokter mangrupikeun hiji-hijina jalma anu leres pikeun netepkeun dosis Liraglutide anu leres pikeun anjeun saatos ningali kaayaan kaséhatan anjeun.

  • Suntikan liraglutida

Liraglutide mangrupikeun ubar anu disuntik anu kudu dikaluarkeun dina panangan luhur, beuteung, atanapi pingping. Teu aya waktos anu spesifik pikeun anjeun nyandak dosis Liraglutide anjeun, tapi anjeun tiasa nyandak kalayan henteu sareng tuangeun. Anjeun sok tiasa muterkeun situs suntikan liraglutide pikeun ngirangan efek samping atanapi ngilu anu anjeun tiasa ngalaman di daérah. Waktu administrasi dosis tiasa dirobih kanthi lega tanpa nyaluyukeun dosisana. Sering pisan pikeun mariksa unggal Suntikan liraglutida sacara visual; anjeun kedah ngan ukur nyandak suntik anjeun nalika solusi teu warnaan, jelas, sareng henteu ngagaduhan partikel anu katingali. Bisi solusi anjeun ngawangun warna anu henteu biasa, ulah nyandakana tanpa konsultasi sareng dokter anjeun.

  • Dosis liraglutida

Dosis bubuk Liraglutide bakal gumantung kana kasabaran awak anjeun, umur sareng kaayaan kaséhatan anu dirawat.

Péptida Liraglutide: Naha éta ubar anu hadé pikeun ngubaran diabetes mellitus jenis 2 sareng obesitas?

dosage sawawa

  • Diabetis ngetik 2

mimiti Bubuk Liraglutide (204656-20-2) dosis pikeun déwasa nyaéta 0.6mg, anu kedah di lakukeun sakali sadinten kanggo saminggu. Saatos hiji minggu, dosisna tiasa disaluyukeun kana 1.2mg subcutaneously sakali per dinten, sareng upami anjeun teu ngahontal kontrol kana kasakit, dokter anjeun tiasa nambihan dosis langkung jauh ka 1.8mg per dinten. Dosis pangropéa Liraglutide kedah aya diantara 1.2 sareng 1.8 mg per dinten. Tapi, dosis maksimal nyaéta 1.8mg per dinten.

Dosis awal 0.6mg per poé dimaksudkeun pikeun ngaminimalkeun gejala gastrointestinal akibat tina terapi na teu tiasa cekap pikeun kontrol glikemik. Nanging, Liraglutide sanés mangrupikeun substitusi insulin sareng pasien anu nganggo diabetes mellitus diabetes 1 atanapi ketoacidosis diabetes henteu kedah nyandak éta. Nalika anjeun ngamimitian terapi ieu, anggap ngirangan preklamasi insulin pikeun ngaleutikan résiko hypoglycemia.

  • Nyuda résiko kardiovaskular

Dosis Liraglutide mimiti pikeun déwasa anu gaduh masalah kardiovaskular nyaéta 0.6mg per dinten sareng anu kedah dipasihkeun dina minggu kahiji. Dosisna kedah dironjatkeun kana 1.2mg pér dinten dina minggu ieu, sareng upami anjeun henteu ngahontal kontrol glikemik, dokter anjeun kedah nambihan deui dosis ka 1.8mg pér poé. Nanging, ku waktosna bubuk Liraglutide dosis tambah maksimal, anjeun bakal ngagaduhan hasil anu dipikahoyong. Dosis pangropéa kedah aya diantara 1.2mg sareng 1.8mg per dinten, sedengkeun dosis dewasa maksimal nyaéta 1.8mg pér poé.

  • Dosis dewasa dewasa Liraglutide pikeun leungitna beurat atanapi obesitas

nu Leungitna liraglutida kanaékan dosis kedah dipilampah, ngaminimalkeun kamungkinan ngalaman gejala gastrointestinal. Pangaturan dosana tiasa ditunda kanggo minggu tambahan pikeun hasil anu langkung saé. Tapi, dokter anjeun kedah nungtun anjeun dina prosés ieu. Dosis awal ieu nyaéta 0.6, anu kedah diawaskeun subcutaneously sakali per dinten. Dina minggu kadua, dosisna bisa naék kana 1.2mg pér poé; dina minggu katilu, dosisna tiasa diangkat deui ka 1.8 per dinten. Dina minggu kaopat, dosis ogé kedah dironjatkeun kana 2.4mg sareng minggu kalima ka 3mg sakali per dinten. Nanging, dokter anjeun bakal nungtun anjeun ngeunaan iraha sareng kumaha carana ningkatkeun dosis.

Dosis pangropéa di dieu nyaéta 3mg sakali per dinten, tapi bisi awak anjeun teu tiasa bertolerkeun, dokter tiasa mamatahan anjeun ngeureunkeun dosisna. Manajemén beurat kronis anu nganggo ubar ieu parantos dicandak ku dosage anu luhur. On obesitas, merek Saxenda Liraglutide parantos kabuktian penting dina ngokolakeun beurat, sareng ubar henteu dianggo pikeun pengobatan jinis diabetes mellitus 2. Nanging, Victoza dipikanyaho pikeun pengobatan jinis diabetes 2 mellitus sareng masalah kardiovaskular.

Péptida Liraglutide: Naha éta ubar anu hadé pikeun ngubaran diabetes mellitus jenis 2 sareng obesitas?

  • Dosis murangkalih

Dosis suntik Liraglutida ngan ukur kedah di candak ku murangkalih sahenteuna umur sapuluh taun ka luhur. Sakur budak anu langkung handap tibatan éta henteu matak dirumuskeun ubar ieu upami aranjeunna nunjukkeun gejala anu tiasa diobati sareng péptida ieu. Dosis liraglutide murangkalih ogé gumantung kana kaayaan kaséhatan anu diobati. Dosages anu disarankeun nyaéta saperti kieu;

Dosis murangkalih pikeun Diabetes ngetik 2

Dosis suntikan Liraglutide mimiti anu disarankeun nyaéta 0.6mg, anu kudu dipariksa sakali per dinten sahenteuna sahenteuna saminggu. Saatos éta, dosis tiasa diréduksi jadi 1.2mg pér dinten, sareng upami kontrol glikemis teu acan ngahontal, ubar tiasa nambihan dosis langkung jauh ka 1.8 gm dina minggu berikut. Dosis murangkalih maksimum pikeun diabetes tipe dua nyaéta 1.8mg per dinten, sedengkeun dosis pangropéa dibasa tina 0.6mg ka 1.8mg per dinten.

Liraglutide ogé tiasa resep ka murangkalih ngabantosan dina kaayaan kaayaan kaséhatan béda sapertos masalah ginjal sareng ati. Nanging, nalika ngubaran dua kaayaan ieu, anjeun kedah nyandak Liglutide sacara saksama kusabab éta tiasa nyababkeun efek samping parna nalika overdosed. Henteu kéngingkeun panyesuaian dosis nalika nyandak péptil liraglutide pikeun masalah ati atanapi ginjal. Nalika nyandak dosis liraglutide, ngirangan asupan insulin kanggo ngirangan résiko hipoglisemia.

  • Naon kajadian lamun kuring overdose?

Overdosing obat naon waé henteu hadé sareng teu kedah didorong sanajan nyandak Dosis Liraglutida pikeun leungitna beurat atanapi pengobatan naon waé kaayaan kaséhatan sanés. Anjeun disarankan pikeun tetep nurut paréntah dosis anu dirumuskeun ku dokter. Overdosing bakal nyababkeun efek samping parah, anu tiasa langkung parah kaayaan kaséhatan anjeun atanapi ngakibatkeun komplikasi kaséhatan sanés. Nanging, sakapeung, overdosing tiasa janten akibat tina kacilakaan atanapi réaksi awak anjeun ka ubar. Épék samping overdosing anu paling umum kalebet seueul parah sareng utah. Nalika anjeun perhatikeun anjeun nyandak langkung seueur dosis tibatan anu disarankeun, neangan perhatian médis pas anjeun tiasa. Anjeun ogé tiasa ngahontal ka dokter anjeun pikeun bantosan.

6. Naon anu mangpaat tina Liraglutide? Phcoker

Sapanjang taun, Liraglutide parantos kabuktian nganteurkeun mangpaat anu béda, khususna di dunya médis. Nanging, anjeun ngan ukur bisa ngalaman maksimal pedah liraglutide, upami anjeun tetep kana petunjuk dosis sareng diet anu leres atanapi latihan sakumaha anu disarankan ku dokter. Ieu sababaraha mangpaat Liraglutide anu paling dikenal.

Ningkatkeun diabetes diabetes 2

Ngaran merk Liraglutide Victoza parantos dianggo sareng disatujuan ku FDA pikeun pengobatan jinis diabetes 2. Ubar mantuan dina ngatur gula getih dina awak anjeun. Nalika kadar gula tinggi dina awak anjeun, liraglutide merangsang pankréas anjeun pikeun ngahasilkeun leuwih énzim insulin anu ngabantuan nétralisasi glukosa getih.

Ngabantosan dina tarung obesitas sareng beurat awak

Di Amérika Serikat Amérika, FDA disatujuan Liraglutide pikeun pengobatan obesitas saatos éta kabukti épéktip dina nyegah napsu sareng asupan kalori anu ngabantosan manajemén beurat awak. Rata-rata, awéwé parantos ngalaman leungitna beurat anu signifikan nalika nyandak liraglutide beurat tibatan lalaki. Nanging, éta henteu hartosna yén lalaki moal nyandak kauntungan tina narkoba ieu. Pikeun pangalaman leungitna beurat anu langkung saé kalayan ubar ieu, diet sareng latihan anu ditangtoskeun ogé kedah ngiring sareng dosis.

Ngajagaan sistem Vaskular

Liraglutide parantos kabuktian penting dina ngajaga otot jantung anjeun sareng nurunkeun résiko panyakit jantung. Panaliti médis ogé nunjukkeun yén nyandak liraglutide, ningkat panyakit jantung akibat tina jinis diabetes 2 mellitus sareng obesitas. Ubar ogé mantuan dina kasaimbangan tekanan darah anjeun, anu ngabantosan dina ningkatkeun kaséhatan vaskular anjeun.

Ubar ieu ogé tiasa nyebatkeun dampak anu positif pikeun ningkatkeun kaséhatan uteuk anjeun, ngabantosan dina ngendalikeun kahariwang, sareng éta tiasa janten suplemén anti-oksidan sareng anti radang. Dina ulikan médis anu sanés, liraglutide nunjukkeun yén éta tiasa ngabantosan jalma sareng kecanduan alkohol. Nanging, overdosis liraglutide tiasa ngalaan anjeun ka komérsial kaséhatan sareng ngarusak sagala kauntungan anu dipiharep.

Péptida Liraglutide: Naha éta ubar anu hadé pikeun ngubaran diabetes mellitus jenis 2 sareng obesitas?

7. Anjeun kedah ngurus efek samping / peringatan ieu nalika ngagunakeun Liraglutide Phcoker

Ampir unggal ubar, nalika disalahgunakeun atanapi overdosed tiasa ngalaan anjeun ka efek samping parna, sareng liraglutide henteu luar biasa. Tapi, sakapeung efekna tiasa janten salaku hasil kumaha awak anjeun ngabales dosis liraglutide kaleungitan beurat. Sababaraha peringatan liraglutide biasana biasa sareng ngaleungitkeun waktos, tapi bisi pangaruh di handap ieu teu leungit kalayan waktos atanapi aranjeunna parah teuing, neangan perhatian médis;

  • Irung ranny, batuk atanapi bersin
  • Nyeri sirah
  • Ngaduruk atanapi kasusah dina kencing
  • Situs Liraglutide Injection rednessor rashes
  • Panebis sareng peduli

Aya peringatan liraglutide parah pisan anu peryogi perhatian médis saatos sakali anjeun mimiti ngalaman aranjeunna, sareng aranjeunna kalebet;

  • stools liat-warna
  • Kulit konéng atawa panon
  • Upami anjeun ngamimitian mikiran nyababkeun, ngarugikeun ka batur atanapi anu sanés
  • mencret
  • Seueul, bengkak tikoro, létah, pameunteu, panon atanapi baham.
  • Hésé dina heureuy atanapi engapan.

Kanggo anu serius Épék samping Liraglutide, anjeun disarankan pikeun ngeureunkeun nyandak dosage langsung nalika milari bantosan médis.

8. Interaksi liraglutida Phcoker

Interaksi ubar tiasa mangaruhan kumaha nginum obat anjeun atanapi tiasa nempatkeun résiko anjeun pikeun ngalaman efek samping parna. Ku sabab éta, sateuacan anjeun mimiti nyandak dosis Liraglutide, penting pikeun nginpokeun ka dokter anjeun ngeunaan kaayaan kaséhatan sanés anu anjeun nginum obat. Sababaraha ubar henteu tiasa gawé bareng, sareng éta hadé pikeun dokter anjeun anu terang ngeunaan ubar naon anu anjeun tingali. Pikeun dina sisi anu aman, ulah ngamimitian, ngarobah dosis atanapi ngeureunkeun nginum obat tanpa konsultasi sareng profesional médis.

Anjeun disarankan henteu nyandak ubar ieu sareng obat-obatan sanés anu ngandung Liraglutide sabab tiasa ngakibatkeun overdosing sareng ngalaan anjeun ka efek samping parna. Gumantung kana kaayaan kasehatan anjeun, dokter anjeun bakal nyayogikeun anjeun anu leres Interaksi liraglutida pikeun ningkatkeun hasil. Aya seueur ubar anu anjeun tiasa nyandak babarengan sareng Liraglutide sapertos acetohexamide, albuterol, cinoxacin sareng danazol, sareng anu sanésna.

9. Pangalaman klinis Phcoker

Numutkeun kana ulasan liraglutide dina platform online anu béda, seueur pangguna anu wareg kana hasil sareng kauntungan anu aranjeunna parantos pikahoyong atanapi saatos nyandak ubar. Panaliti médis ogé nunjukkeun kumaha ubar parantos aya gunana pikeun pengobatan sagala rupa kaayaan médis sapertos obesitas, ngetik 2 diabetes mellitus, masalah ginjal sareng dina nyegah panyakit jantung balukar tina kaayaan kaséhatan anu béda. Interaksi liraglutide ogé parantos kabuktian tiasa langkung kuat pikeun ngubaran diabetes jinis 2 di barudak sahenteuna umur sapuluh taun.

Tapi, sabagian pangguna parantos ngalaman pangalaman anu goréng ku ubar ieu, tapi anu tiasa disababkeun ka overdosis Liraglutide atanapi kasabaran awak. Warta anu saé nyaéta pangaruh samping liraglutide tiasa dibalikeun upami anjeun ngahubungi dokter anjeun dina waktos anu saé. Cara anu pangalusna pikeun nyegah ngalaman efek samping parna bari nginum obat ieu badé dipariksa médis sateuacan anjeun ngamimitian dosage anjeun sareng ngamungkinkeun medika nyetél dosis anu pas pikeun anjeun. Éta ogé disarankan pikeun nuturkeun paréntah dosis sareng nginpokeun ka dokter anjeun ngeunaan obat-obatan sanés anu anjeun ogé resep.

10. kacindekan Phcoker

Ubar ieu parantos kabuktosan penting pisan di dunya médis langkung-langkung dina pengobatan obesitas, ngetik diabetes 2 sareng masalah jantung, sareng anu sanésna. Bubuk liraglutide (204656-20-2) pikeun dijual sayogi di toko online anu béda, tapi anjeun bakal mendakan éta dina sababaraha nami merek sapertos Saxenda sareng Victoza. Nanging, pastikeun anjeun ngartos naon anu dipasihkeun unggal merek sateuacan ngadamel pesenan anjeun. Sakumaha anu kasebut di luhur, unggal nami merek liraglutide dianggo kanggo tujuan anu khusus. Saxenda disatujuan pikeun leungitna beurat sareng pengobatan obesitas bari Victoza dianggo dina pengobatan diabetes diabetes 2 ogé panyakit jantung akibat tina kadar gula getih tinggi. Tapi, turutan petunjuk dosis pikeun henteu ngalaman ngalaman efek samping Liraglutide.

Éta sasaena pikeun ngalakukeun panalungtikan ditangtoskeun ngeunaan anjeun liraglutide ngagaleuh sumber sateuacan ngadamel pembelian anjeun. Dinten ieu seueur penjual péptida di pasar, ngajadikeun hésé pikeun anjeun terang dimana kéngingkeun ubar anu kualitas anu bakal ngajamin hasilna anjeun. Tingali kana ulasan liraglutide dina halaman wéb pikeun nyandak gambaran ngeunaan produk sareng kumaha sadean anu ngical. Milih anu suplai mésér liraglutide anu paling berpengalaman sareng terpercaya bakal ngajamin anjeun jasa kualitas ogé produk médis anu berkualitas. Biaya Liraglutide beda-beda ti hiji ngajual ka anu sanés.

Anjeun teu kedah salempang ngeunaan naon waé nalika nyandak Liraglutide sabab éta mangrupikeun ubar anu sah sareng pikeun hasil anu langkung saé, ngalibetkeun ubar anjeun dina siklus dosageana.

Rujukan

  1. Kaakeh, Y., Kanjee, S., Boone, K., & Sutton, J. (2012). Liraglutide ‐ mendorong tatu ginjal akut. Farmakutip: Jurnal Farmakologi Manusa sareng Terapi Narkoba, 32(1), e7-e11.
  2. Maret, SP, Daniels, GH, Brown-Frandsen, K., Kristensen, P., Mann, JF, Nauck, MA,… & Steinberg, WM (2016). Hasil liraglutida sareng kardiovaskular dina diabetes tipe 2. New England Journal of Medicine, 375(4), 311-322.
  3. Lind, M., Hirsch, IB, Tuomilehto, J., Dahlqvist, S., Ahrén, B., Torffvit, O.,… & Sjöberg, S. (2015). Liraglutide di jalma diperlakukeun pikeun diabetes 2 kalayan sababaraha suntikan insulin sapopoé: uji klinis acak (percobaan MDI Liraglutide). Bmj, 351, h5364.
  4. Davies, MJ, Bergenstal, R., Bode, B., Kushner, RF, Lewin, A., Skjøth, TV,… & DeFronzo, RA (2015). Éfisién tina liraglutide pikeun leungitna beurat di antawis pasien kalayan diabetes tipe 2: diuji uji klinis acak SCALE. Jama, 314(7), 687-699.