+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Inpormasi konci tina efek samping leuprorelin asetat, dosage
Uncategorized

Inpormasi konci tina efek samping leuprorelin asetat, dosage

7,266 Tampilan
1. Naon ari leuprorelin asétat?
2. Aplikasi leuprolide asétat
3. Kumaha carana leuprolide asétat damel
4. Kumaha cara nganggo leuprorelin asétat?
5. Leuprorelin asét Dosage sareng Administrasi asetat leuprorelin
6. Épék samping leuprorelin
7. kacindekan

1. Naon ari leuprorelin asétat? Phcoker

Leuprorelin asétat nyaéta salah sahiji jinis péptida anu dianggo babarengan sareng obat-obatan sanés pikeun ngubaran kanker prostat di lalaki. Nanging, éta henteu ngubaran panyakit tapi pikeun nyegah tina nyebarkeun sareng ngabantosan pangaruh kanker prostat dina awak anjeun. Leuprorelin dijual di Amérika Serikat Amérika kalayan nami Lupron, sareng éta tiasa sayogi di nagara anu béda dina nami mérek anu béda.

Seuseueurna jinis kanker prostat gumantung kana hormon téstostéron tumuwuh sareng nyebarkeun dina awak anjeun. Sanajan kitu, bubuk Leuprorelin asétat dianggo ku pikeun nyegah produksi hormon téstostéron matak ngagampangkeun ngalambatkeun sél sél kanker ogé ngaleungitkeun nyeri atanapi kasusah anu dialaman ku penderita nalika kameueut.

Di sisi anu sanés, Lupron dianggo ku awéwé pikeun ngubaran gejala endometriosis, anu umum katelah fibroids rahim. Leuprolide asétat sareng kakandungan mangrupikeun perhatian awéwé, moal nyandak ubar ieu upami anjeun ngaharepkeun orok tapi anjeun tiasa ngabahas éta kalayan dokter. Lupron mangrupakeun ubar anu disuntik anu kedah disuntik dina otot unggal bulan 1-6. Salawasna mastikeun yén anjeun nyandak dosis tina dokter anjeun, tapi anjeun ogé tiasa ngalatih kumaha nyuntik sorangan kanggo administrasi dosage gampang dina kanyamanan bumi anjeun.

Meuli acétate Leuprolide gampang aya dina apoték online sareng fisik. Biaya asetat leuprolida kadang tiasa beda-beda gumantung ka tempat ngagaleuhna. Nanging, éta salawasna disarankeun pikeun meunangkeun resep anu leres ti ahli médis profesional. Inget overdosing atanapi nyalahgunakeun leuprorelin acetate tiasa ngakibatkeun efek samping parna, sareng anjeun kedah nyingkahan nyandak éta tanpa ngajalanan pamariksaan médis. Kanker mangrupikeun panyakit parna, sareng anjeun henteu kedah risiko nyandak obatna sacara sanés. Ngobrol sareng dokter anjeun kanggo seueur inpormasi bubuk asét leuprorelin dosage

Inpormasi konci tina efek samping leuprorelin asetat, dosage

2. Aplikasi leuprolide asétat Phcoker

Bubuk asét Leuprolide mangrupikeun agénis gonadotropin-ngaleupaskeun reséptor hormon (GnRHR), sareng parantos kabuktian penting dina aplikasi klinis anu béda. Salaku conto, dina pangobatan fibroids uterus, kanker prostat, kabébasan prédik tengah (kaayaan anu ngabalukarkeun barudak mimiti baligh awal ti diperkirakeun), sareng endometriosis. Dina sadaya kaayaan kasehatan ieu, leuprolida tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo obat anu sanés. Ubar ieu ogé tiasa dianggo sareng obat-obatan sanésna pikeun ngubaran anémia, anu balukar tina fibroids rahim.

nu dosén leuprorelin asétat kudu disuntikkeun kana awak anjeun ngaliwatan otot. Anggo jarum suntik U-100 pikeun ngatur dosis anjeun sareng ogé mastikeun yén anjeun nganggo jarum suntik anu disayogikeun ku produsén. Upami anjeun kedah nganggo jarum suntik, teras nganggo ngan 0.5-mL ngan nganggo. Émut yén bubuk leuprorelin asétat kedah dicampur sakumaha anu dijelaskeun ku produsén sateuacanna dipaké. Solusi anu oyagna tiasa nyayogikeun anjeun moal nyampur. Interaksi Leuprolide bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong tapi salawasna kéngingkeun éta ti dokter anjeun.

Inpormasi konci tina efek samping leuprorelin asetat, dosage

3. Kumaha cara leuprolida asétat damel? Phcoker

Mekanisme asét Leuprorelin gumantung kana kaayaan kasehatan dina perlakuan. Salaku conto, nalika dianggo kanggo pengobatan kanker prostat, éta nurunkeun produksi hormon téstostéron, anu ngabantosan pertumbuhan sareng sumebarna sél kanker. Sanajan bubuk Leuprorelin Asétat (74381-53-6) henteu nganggo tamba kanker prostat, éta ngabantuan dina ngirangan nyeri sareng tumang sél kanker dina awak anjeun. Nanging, ubarna tiasa kajantenan nyalira, tapi medik nyarankeun yén anjeun nyandak babarengan pangobatan kanker prostat anu sanés pikeun hasil anu langkung saé.

Sanajan ubar henteu disatujuan pikeun dipaké di awéwé di sababaraha nagara, éta parantos kabuktosan mujarab dina pengobatan endometriosis. Di dieu, narkoba tiasa dianggo ku ngadamel produksi éstrogen dina awak anjeun, anu biasa disebat "surge estrogen." Di dieu, mékanisme tindakan asetil Leuprorelin museurkeun utamina dina ngirangan éstrogen, hormon anu tanggung jawab pikeun waktos anjeun. Nalika anjeun ngamimitian nyandak dosis leuprorelin asétat, tingkat éstrogén bakal naék pikeun sababaraha minggu munggaran, satutasna tingkat éstrogén bakal turun. Prosés ieu tiasa samentawis ngeureunkeun waktos anjeun, sareng salaku hasilna, gejala endometriosis bakal lega.

Kanker payudara Leuprorelin, di sisi anu sanés, ngabantosan dina merangan panyakit anu maot di awéwé. Sanaos progesteron sareng éstrogén henteu ngabalukarkeun kanker payudara, aranjeunna ngagaduhan peran anu penting dina ngabantuan pertumbuhanana sareng nyebarkeun. Produksi dua hormon ieu tiasa dihentikan ku cara operasi bedah pikeun ngaleupaskeun ovarium atanapi prosedur médis.

Hormon luteinizing anu dikaluarkeun ku kelenjar hipofisis, nyababkeun produksi progesteron sareng éstrogén ku ovari. Panggunaan leuprorelin asétat ngeureunkeun produksi hormon luteinizing, sahingga ngirangan tingkat éstrogen sareng progesteron dina awak anjeun. Éta hartosna pertumbuhan sél kanker sareng nyebarkeun bakal ngalambatkeun, ngagampangkeun kanker payudara supados dikontrol.

Inpormasi konci tina efek samping leuprorelin asetat, dosage

4. Kumaha cara nganggo leuprorelin asétat? Phcoker

Administrasi asetat leuprorelin tiasa dilakukeun ku dua cara anu utama ngalangkungan suntikan langsung atanapi bubuk, anu biasana diwangun deui ku pangleyur sateuacan nyandak dosis. Dokter mangrupikeun jalma pangsaéna pikeun ngalaksanakeun dua prosedur urang, tapi lamun anjeun dilatih, anjeun bisa kalayan gampang ngalakukeun éta di imah.

(1) Suntikan asét leuprorelin

Suntikan asét leuprorelin mangrupikeun nginum obat anu panjang anu disuntik intramuskular sareng kedah dikaluarkeun ku profésional médis. Suntikan ieu biasana dirumuskeun sakali unggal bulan atanapi sakali unggal 3, 4, atanapi 6 bulan gumantung kana kaayaan anjeun. Di sisi anu sanés, suntikan asét leuprorelin sakapeung tiasa dipasihkeun minangka gantung diri anu sering dipikanyaho salaku (Eligard) anu disuntik kana otot anjeun unggal 1, 3, 4, atanapi 6 bulan.

Saatos ujian médis, dokter anjeun bakal mamatahan anjeun sasuai ogé resep pangsaosan bubuk péptida pangsaéna pikeun anjeun. Waktu siklus dosana anjeun badé ogé bakal ditangtukeun ku dokter anjeun saatos ningali kaayaan anjeun. Suntikan biasana beda-beda ti hiji pasien ka anu sanés.

Inpormasi konci tina efek samping leuprorelin asetat, dosage

(2) Recupstitusi bubuk leuprorelin

Sakapeung anjeun tiasa mutuskeun ngagunakeun bubuk leuprorelin, anu ogé mangrupikeun bentuk anu kuat pikeun obat ieu anu ngabantosan tarung dina kaayaan anu béda, sakumaha anu disebatkeun tadi. Tapi, bubuk asét Leuprorelin kedah disiapkeun saé atanapi ditambangan sateuacan suntik kana otot anjeun. Bubuk kedah diperiksa sareng anjeun henteu kedah nganggo jarum suntik. Nalika nyiapkeun acétate leuprorelin, pake cair anu disayogikeun ku produsén ubar. Tangkal plunger bodas kana koncét dugi ka mimiti ngahurungkeun, pastikeun yén anjeun nyepeng jarum suntik. Ayeuna ngaleupaskeun éncér ku ngadorong plunger lalaunan kanggo sakitar 8 detik dugi topper anu munggaran dugi ka garis biru di tengah laras. Sadaya waktos ieu tetep jarum suntik.

Saeutikkeun nyampur bubuk pikeun mastikeun yén éta ngabentuk gantung susu seragam. Upami hal partikel bubuk henteu ngaleungitkeun kana solusi, ketok jarum suntik dugi ka sadaya partikel ngabubarkeun lengkep. Entong nyandak dosis upami bubuk Leuprorelin Acetate (74381-53-6) parantos gantung. Saatos rekonstruksi kasebut, nyokot dosis anjeun gancang-gancang saprak gantungna tiasa dipasang dina waktu anu pohara pondok. Ogé, ulah nyandak gantung anu teu dianggo dina dua jam saatos diwangun deui kumargi teu gaduh pengawet sareng tiasa ngabahayakeun pikeun kaséhatan anjeun.

5. Leuprorelin asét Dosage sareng Administrasi asetat leuprorelin Phcoker

Administrasi asetat Leuprorelin ngan ukur suntik, sareng anjeun kedah nampi dosis anjeun ti ahli médis pikeun hasil anu langkung saé. Sakumaha anu anjeun nyangka anjeun gaduh kaayaan anu tiasa diobati ku bubuk péptida ieu, henteu pernah mésér sareng mimitian nyandak éta tanpa ngalaman pamariksaan médis. Pabrén asetat Leuprolide bisa nunjukkeun indikasi obat dina petunjuk panggunaan, tapi anu henteu dianggo pikeun anjeun.

Awak manusa béda-béda, sareng sababaraha dosis tiasa langkung luhur pikeun ngalaan anjeun ka épék sisi leuprolide asétat atanapi kirang teuing pikeun gagal ngintunkeun hasil anu dipikahoyong. Dosis asét Leuprolide béda-béda ti hiji jalma ka jalma anu sanés, sareng aranjeunna ogé ditangtukeun ku kaayaan anu dirawat ogé umurna pangguna. Leuprolide asétat mangrupikeun ubar anu kedah diinum ku pituduh dokter kusabab éta tiasa picilakaeun nalika nyalahgunakeun atanapi overdosed. Ieu sababaraha sababaraha dosage leuprolide asetat béda pikeun kaayaan kaséhatan anu béda;

Dinten leuprorelin asét dosét pikeun kanker Prostat

Di dieu aya dosis anu béda anu matak ngabingungkeun, tapi dokter anjeun bakal milih anu leres pikeun anjeun. Dosis sapertos kieu;

  • Suntikan 1mg sakali per dinten
  • Suntikan intramuskular 5mg anu kedah di lakukeun sakali unggal bulan.
  • Anjeun ogé tiasa angkat pikeun 22.5 mg anu anjeun badé nyandak sakali dina unggal tilu bulan.
  • Aya ogé dosis suntik 30mg dicokot sakali dina unggal opat bulan.
  • Suntikan intramuskular 45mg anu anjeun badé nyandak sakali dina unggal genep bulan.
  • Anjeun ogé tiasa mutuskeun lebet kana implan 65mg subcutaneous anu rada fléksibel ti saprak anjeun ngan bakal nyandak dosis sakali per bulan 12 atanapi sataun.

Inpormasi konci tina efek samping leuprorelin asetat, dosage

Déwasa bubuk leuprorelin asét dosis pikeun Endometriosis

Dosis anu disarankeun pikeun pasien endometriosis nyaéta 3.75mg, anu kedah disuntik sakali unggal bulan sakitar genep bulan. Aya ogé pilihan sanés dimana dokter anjeun tiasa nyarankeun 11.25mg, anu anjeun bakal disuntik sakali unggal tilu bulan. Awéwé anu nyandak leuprorelin pikeun endometriosis ogé kedah mertimbangkeun terapi terapi gantian, anu cocog pikeun ngirangan gejala vasomotor sareng kaleungitan mineral mineral. Nanging, timbangan unggal kauntungan terapi ogé kedah dipasihkeun nalika milih prosedur médis anu leres.

Dosis asét leuprorelin murangkalih pikeun Puberty precocious

Baligh anu hargana mangrupikeun kaayaan dimana barudak ngembangkeun karakteristik déwasa ti awal tina harepan. Nalika baligh dimimitian sateuacan umur 8 pikeun budak awéwé sareng 9 di budak lalaki, éta dianggap precocious. Kaayaan tiasa dikawasa ku cara nyandak dosis leuprorelin asétat. Tapi, beurat anak bakal nangtukeun dosis anu leres pikeun ngubaran panyakit. Mecahna dosis nyaéta saperti kieu;

  • Awak kurang tina 25kg anu disarankeun nyaéta suntikan 7.5mg sakali per bulan
  • Anak anu beuratna 25 ka 37.5 kg kedahna nyandak dosis 11.25 sakali per bulan.
  • Pikeun barudak di luhur37.5kg, dosis anu disarankeun nyaéta suntikan 15mg sakali per bulan.

Nalika nyandak dosage bubuk Leuprolide anjeun, tingkat hormonal ogé kedah diuji saban unggal bulan 1 atanapi 2 pikeun mastikeun aya nyukupan gonadotropin hipofisis anu nyukupan. Ujian médis teratur bakal ngabantosan dokter anjeun pikeun ngawas kamajuan perawatan ogé ngarobih sagala kamajuan anu mungkin lumangsung dina mangsa terapi.

Émut, dokter anjeun mangrupikeun jalma anu pas pikeun ngatur dosis Leuprorelin pikeun déwasa sareng murangkalih saatos ningali kaayaan kaséhatan. Sakapeung anjeun tiasa disarankan pikeun ngamimitian ku dosages anu rendah, anu tiasa disaluyukeun waktos saatos sauran réspon awak anjeun. Leuprolide asétat sareng kakandungan teu kéngingkeun kusabab ubar tiasa ngarugikeun orok anu teu lahir. Awéwé disarankan henteu nyandak bubuk péptida ieu nalika aranjeunna ngarep-ngarep atanapi nalika merencanakeun kakandungan iraha waé pas.

Inpormasi konci tina efek samping leuprorelin asetat, dosage

6. Épék samping leuprorelin Phcoker

Dina sababaraha kasus, nalika anjeun nyalahgunakeun atanapi overdose obat naon waé, éta bakal ngalaan anjeun ka efek samping parna; kumaha, kakuatan awak anjeun sakapeung bisa nangtukeun inténsitas épékna. Hal anu sami kajantenan anjeun henteu nuturkeun tutunjuk dosis bari nyandak leuprorelin acetate. Peringatan leuprolide bisa beda-beda gumantung kana sababaraha faktor, sapertos beurat awak sareng kasabaran awak. Sababaraha pangguna ngalaman efek samping sanaos aranjeunna nyandak interaksi leuprolide dosis anu rendah sedengkeun anu sanés tiasa nyandak dosage anu luhur sareng tetep ngaraosan kauntungan.

Aya anu umum efek samping leuprorelin asétat anu tiasa dialaman ku ampir unggal pangguna, tapi aranjeunna ngaleungitkeun waktos. Épék samping maju nyaéta bahaya, sareng nalika anjeun ngalaman éta, anjeun kedah ngémutan langsung ka dokter. Di sisi anu sanés, aya ogé efek samping anu jarang anu jarang anjeun ngalaman bari nyandak bubuk leuprorelin. Balukar ieu nyaéta saperti kieu;

(1) Balukar efek leuprorelin asét

  • seueul
  • kulit bulak
  • Kasakit sakitar daérah suntikan
  • rieut
  • Sweating
  • Gangguan urination
  • Nyeri gabungan

(2) Épék samping leuprorelin parétat

Bisi anjeun ngalaman efek samping kieu milari perhatian médis gancang anjeun;

  • Fainting
  • Engapan anu teu teratur atanapi gancang
  • Bumbul atanapi tingling suku anjeun atanapi leungeun
  • Bengkak tina kelopak mata
  • kasusah engapan

(3) Sisi efek leuprorelin asétat

Aya ogé efek samping carang anu aya hubunganana sareng obat ieu. Nanging, aranjeunna parna nalika aranjeunna kajantenan. Ku kituna, anjeun kedah nginpokeun ka dokter anjeun saatos sateuacan parah. Kadang-kadang sabab kajadian kusabab overdosing, atanapi alergi sareng aranjeunna kalebet;

  • Getih heureut kaleuleuwihan pikeun pangguna awéwé.
  • Leuprolide asétat sareng diabetes ogé efek samping anu sanés anu mungkin anjeun ngalaman. Ubar kasebut nyarios ningkatkeun paningkatan tina panyakit diabetes.
  • Pendalaman sora dina awéwé
  • Masalah deg-degan

kacindekan Phcoker

Dina kacindekan, leuprorelin acetate parantos kabuktian janten ubar anu saé nalika dianggo leres di dunya médis. Dina waktos anu sami, leuprolide acetate mésér sayogi di apoték caket dieu anjeun, sareng anjeun ogé tiasa mesen mesen di toko online anu béda. Aya seueur pabrik produsén leuprolida sareng supplier di pasar ayeuna, tapi sok pastikeun anjeun milari panalungtikan pikeun kéngingkeun produk kualitas dina harga lumrah. The hargét leuprorelin beda-beda ti hiji ngajual, sareng éta kenging anjeun kedah ngalakukeun panalungtikan anu leres sateuacan mésér ubar. Nanging, henteu nyandak kanker payudara leuprorelin sateuacan nampi dosis anu leres ti dokter anjeun.

Rujukan

  1. Lagu, G., Gao, H., & Yuan, Z. (2013). Pangaruh asetat leuprolida dina fungsi ovarium saatos kémoterapi cyclophosphamide-doxorubicin di penderita premenopausal kanker payudara: hasil tina percobaan fase II sacara acak. Onkologi médis, 30(3), 667.
  2. Köhler, G., Faustmann, TA, Gerlinger, C., Seitz, C., & Mueck, AO (2010). Solusi anu aya pikeun diajar pikeun nangtukeun efficacy sareng aman tina 1, 2, sareng 4 mg dienogest saben dinten pikeun endometriosis. Jurnal Internasional Gynecology & Obstetrics, 108(1), 21-25.
  3. Tunn, UW, Gruca, D., & Bacher, P. (2013). Formulasi formulasi depot leuporelin genep bulan di kanker prostat maju: evaluasi klinis. Campur tangan klinis di sepuh, 8, 457.
  4. Johnson, SR, Nolan, RC, Grant, MT, Harga, GJ, Siafarikas, A., Bint, L., & Choong, CS (2012). Pembentukan bisul bisul anu pakait sareng terapi depot leuprorelin acétate pikeun akil balung precocious. Journal of Paediatrics sareng kaséhatan anak, 48(3), E136-E139.