+ 86 (1812) 4514114 [EMAIL PROTECTED]

kontak Bentuk

kontak Info

Xuchang Rupa Kimia Industrial Park, Propinsi Henan, Cina
+ 86 (1812) 4514114
Sun - Sap 07: 00 - 21: 00

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci.

Taros Kami