+ 86 (1812) 4514114 [EMAIL PROTECTED]

Perkenalan Company

Xuchang Shangke Kimia Co., Ltd. éta diadegkeun dina 2008, ayana di Industrial Park Rupa kimia Zhangpan Bandar, Xuchang, Propinsi Henan, kalawan 10 juta méter pasagi, total aset 10 juta dollar AS, sarta leuwih ti pagawé 100.

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci. Dina aturan ngeunaan ISO 9001: Sistim kualitas 2015 tur mastikeun manajemén, anu produk kualitas luhur ngajadikeun mantuan pasar kami dilegakeun ka Amérika Serikat, Eropa, Jepang jeung sababaraha nagara sejen, keur lembaga panalungtikan lokal jeung pausahaan farmasi, sarta urang terus Ngalanglang langkung kasempetan pikeun jasa langkung klien.

Kalawan filsafat miboga inovasi jeung perlindungan lingkungan, Shangke Kimia mangrupakeun committed ka minuhan tanggung jawab sosial na pikeun kaséhatan manusa, babarengan jeung konsep "inovasi ilmiah sarta téhnologis, panyalindungan lingkungan héjo, jujur ​​tur dipercaya, sarta ngembangkeun umum", dedicated nyadiakeun konsumén di imah sarta di mancanagara kalawan harga nu lumrah, produk kualitas sarta jasa teknis profésional.

phcoker Carousel Gambar Desain
gambar phcoker Produsén urang
https://www.phcoker.com/wp-content/uploads/2018/10/PHCOKER-company-Factory-picture-16-363x300.jpg
gambar PHCOKER parusahaan Factory
gambar PHCOKER parusahaan Factory

Testimonials klien

Kaunggulan kami

konsumén Shangke Kimia urang geus dimekarkeun pikeun Amérika Kalér, Eropa, India, jeung urang terus Ngalanglang na digawé teuas.
Pausahaan adhering ka konsep "inovasi ilmiah sarta téhnologis, panyalindungan lingkungan héjo, jujur ​​tur dipercaya, sarta ngembangkeun umum", dedicated nyadiakeun konsumén di imah na mancanagara kalawan harga nu lumrah, produk kualitas sarta jasa teknis profésional.

R & D Tim

taun 20 tina pangalaman industri.

Panyiaran newest

produk kasebut pohara efektif tur boga prestasi ilmiah sarta téhnologis panganyarna.

pabrik dihasilkeun

ISO9001: 2000 jeung sertifikasi cGMP.

Alus Service

produk Affordable, ngurangan harga teu lungsur jasa.

0

taun Pangalaman

0

Medicament nimukeun

0

panghargaan Winned

0

Agénsi kerjasama

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci.

Taros Kami