+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0)

    Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk, ogé katelah MK677, MK-677, MK-0667, sareng L-163,191, ......


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1249kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah S-23 (1010396-29-8) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah S-23 (1010396-29-8)

    S-23 bubuk mangrupa henteu nganggo oral, pamilihan modulator reséptor androgén nonstéroid (SARM) anu parantos naékkeun lean .........


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1360kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah YK-11 (431579-34-9) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah YK-11 (431579-34-9)

    Bubuk YK-11 milik kelompok selektif modulator reséptor androgén (SARMs). Dasarna, naon anu YK11 nyaéta selektif .......


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1470kg / bulan

    Maca deui