+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun sakabéh hasil 23

  • Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7)

    Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7)

    Bubuk GM1 parantos nyebarkeun pikeun ngarawat otos hipoxik-ésimik uteuk, kasakit Parkinson,…


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah 2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-métil phenyl) sulfonyl] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide (sanyawa 7P) bubuk (1890208-58-8) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah sanyawa 7P bubuk (1890208-58-8)

    Sanyawa 7p bubuk dikembangkeun salaku salah dina runtuyan sanyawa kalawan tujuan ngaidentipikasi tromboksan ganda dual .........


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1145kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah PRL-8-53 (51352-87-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah bubuk PRL-8-53 (51352-87-5)

    PRL-8-53 nyaéta kimia panalungtikan nootropic diturunkeun tina asam bénzoat sareng fénilmétilamin épék épéstasi-memori .......


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1280kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Nooglutyl (112193-35-8) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Nooglutyl (112193-35-8)

    Powder Nooglutyl nyaéta nootropic anu anyar anu nawaran seueur ingetan sareng ngelingan mangpaat anu beredar. Satengah-hirup tina nootropic ieu nyaéta .........


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1460kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

    Hydrafinil bubuk і analog suplemén nootropic analog anu kuat ti Modafinil. Hydrafinil, ogé kawanoh ... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1570kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah J-147 (1146963-51-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah J-147 (1146963-51-0)

    bubuk atah J-147 mangrupa obat eksperimen kalawan épék dilaporkeun ngalawan ieu kasakit duanana Alzheimer jeung sepuh di model mouse of ngagancangkeun ...... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1150kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Fasoracetam (110958-19-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Fasoracetam (110958-19-5)

    Fasoracetam powder nyaeta racetam nootropic anyar sareng ngajangjikeun anu bakal dimekarkeun salaku perlakuan ADHD poténsial. ...... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1570kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Pikamilone Natrium (62936-56-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Pikamilone Natrium bubuk (62936-56-5)

    Raw Pikamilone natrium bubuk naekeun fungsi otak, ningkatkeun mémori, konsentrasi, motivasi, bentang perhatian, sareng .......


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1530kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah NSI-189 Base (1270138-40-3) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah bubuk NSI-189 Base (1270138-40-3)

    Atah base NSI-189 bubuk mangrupa percobaan ékspérimén, poténsial anu ditalungtik ku Neuralstem, Inc. pikeun ....


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1460kg / bulan

    Maca deui

  • Atah NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4)

    Raw NSI-189 fosfat bubuk mangrupakeun sanyawa neurogenic multi-domain mibanda pasipatan otak-otak mibanda poténsi .......


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1530kg / bulan

    Maca deui

  • Atah N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5)

    Antagonis reséptor bubuk asam N-métil-D-aspartat (NMDA) mangrupakeun kelas .........


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1530kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah CRL-40,940 (90280-13-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah bubuk CRL-40,940 (90280-13-0)

    bubuk atah CRL-40,940 (ogé katelah flmodafinil, bisfluoromodafinil na lauflumide) nyaéta analog bisfluoro of modafinil. Ieu mangrupakeun eugeroic sakumaha ...... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1250kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Coluracetam (135463-81-9) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Coluracetam (135463-81-9)

    Raw Coluracetam atah mangrupakeun anggota anyar sareng unik tina kelas racetam of nootropics sintétis. Asalna dikembangkeun salaku ...


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1180kg / bulan

    Maca deui

  • Atah (R) bubuk -Oxiracetam (68252-28-8) Manufacturers - Phcoker

    Atah (R) bubuk -Oxiracetam (68252-28-8)

    Raw (R) -Oxiracetam powder (ngaran kode developmental ISF 2522) nyaéta ubar nootropik kulawarga racetam sareng hampang pisan …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1420kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Unifiram (272786-64-8) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Unifiram (272786-64-8)

    Powder Unifiram atah (DM-232) mangrupakeun nootropic kawas AMPAkine nu nyepeng ku épék antiamnesic sareng ningkatkeun kognisi dina ....


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1180kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Oxiracetam (62613-82-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Oxiracetam (62613-82-5)

    Powder Oxiracetam atah parantos diulik salaku pengobatan anu potensial neunggeul mémori patali jeung Panyakit Alzheimer sareng neurologis sejenna ……….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1180kg / bulan

    Maca deui

  • Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate (778571-57-6) PHCOKER

    Atah Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6)

    Magnésium (Mg) muterkeun hiji peran penting dina ngarojong .........


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1358kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5)

    Trab Galantamine Hydrobromide mangrupakeun inhibitor cholinesterase anu dipaké pikeun ngabalikeun …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1290kg / bulan

    Maca deui

  • Alfa GPC (kolin Alfoscerate) (28319-77-9) PHCOKER

    Atah Alpha GPC (kolin Alfoscerate) bubuk (28319-77-9)

    alfa-GPC (L-Alpha glycerylphosphorylcholine, kolin alfoscerate) nyaéta alami ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1460kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Pramiracetam (68497-62-1) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Pramiracetam (68497-62-1)

    Pramiracetam powder nyaeta turunan racetam sintétik pikeun maksud perbaikan kognitif…


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1018 kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Phenylpiracetam (77472-70-9)

    Phenylpiracetam (4 fenilpiratsetam "Phenotropil") mangrupakeun nootropic stimulan sintétik anu kuat. Phenylpiracetam powder boga …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1350kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Noopept (157115-85-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Noopept (157115-85-0)

    Noopept bubuk molekul Nootropic sarupa jeung Piracetam. Trab Noopept miboga éfék anu sarupa sareng bubuk piracetam, ku sabab méré hampang ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1245kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Sunifiram (314728-85-3) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Sunifiram (314728-85-3)

    Sunifiram (DM-235) bubuk mangrupa jenis nootropics. Derivta turunan sintétik unik tina piracetam kalayan memori, diajar, kenging ningkatkeun haté .........


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1285kg / bulan

    Maca deui