+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun sakabéh hasil 9

  • bubuk Dutasteride atah (164656-23-9) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk Dutasteride atah (164656-23-9)

    Dutasteride powder nyaeta nginum obat anu digunakeun pikeun ngarawat gejala prostat anu lega. Di dieu aya hormon


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1280kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Finasteride (98319-26-7) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Finasteride (98319-26-7)

    Bubuk Finasteride mangrupa nginum obat anu disatujuan ku FDA anu ngubaran rambut rambut dina lalaki kalayan meungpeuk DHT (dihydrotestosterone). DHT nyaéta hormon anu diturunkeun .......


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1386kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Avanafil (330784-47-9) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Avanafil (330784-47-9)

    Bubuk Avanafil dipaké pikeun ngubaran lalaki anu ngagaduhan disfungsi (disebut ogé pelacuran seksual). Avanafil tergolong kana grup …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1290kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah FlibanRaw Flibanserin HCl (147359-76-0) Manufacturers - bubuk Phcoker Chemicalserin HCl (147359-76-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Flibanserin HCl (147359-76-0)

    Raw Flibanserin hydrochloride powder, dijual kalayan ngaran dagang Addyi, nyaéta obat anu disatujuan pikeun pengobatan ... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1250kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Tadalafil (171596-29-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk Tadalafil atah (171596-29-5)

    Bubuk Tadalafil atah dina nami Cialis dipaké pikeun ngubaran disfungsi (peluh) sareng gejala prostatic jalu ……….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1190kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Yohimbine HCl (65-19-0) Manufacturers - Phcoker

    bubuk atah Yohimbine HCl (65-19-0)

    Bubuk hidroklorida Yohimbine mangrupikeun suplemén herbal anu dianggo pikeun ngarawat disfungsi sareng ngamajukeun kaleungitan beurat …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1460kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Yohimbine (146-48-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Yohimbine (146-48-5)

    Bubuk Yohimbine atah nyaéta suplemén anu dipikanyaho pikeun kamampuan pikeun ngarawat disfungsi sareng ngabantosan ngaleungitkeun beurat.Yohimbine ku jalan ningkatkeun…


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1570kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Flibanserin (167933-07-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Flibanserin (167933-07-5)

    Tipung Flibanserin atah mangrupa ubar resép anu dituduhkeun pikeun pengobatan awéwé premenopausal kalayan akusipikisasi digedalisasi seksual hypoactive ....


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1489kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Dapoxetine HCl (129938-20-1) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Dapoxetine HCl (129938-20-1)

    Atah Dapoxetine Hydrochloride powder, antidepressant anyar, geus kapanggih anu aman sareng mujarab pikeun pengobatan …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1476kg / bulan

    Maca deui