J-147 Ihtisar

J-147 bubuk mimiti di 2011 di Laboratorium Neurobiologi Sélular ti Salk Institute. Ti saprak lahirna, aya seueur panilitian anu negeskeun épéktipitasna dina ngarawat panyakit Alzheimer sareng ngabalikeun prosés sepuh.

Dr. Dave Schubert sareng sasama panaliti na di Salk Institute parantos ngagaduhan peran penting dina panilitian J-147 curcumin. Dina 2018, ahli neurobiologis nganyahokeun mékanisme J-147 tina tindakan nootropic sareng peranna dina ngatur panyakit neurodegenerative. 

Panilitian sareng panilitian ubar ieu dipuseurkeun kana pentingna dina ngatur Alzheimer kaayaan. Nanging, pangguna séhat parantos resep kana kauntungan J-147 sapertos ningkat memori, ningkatkeun kapasitas diajar, sareng peremajaan neuron.

Di 2019, apoteker badé ékspérimén sareng panginum obat J-147 Alzheimer ka manusa.

 

Naon bubuk Nootropic J-147?

bubuk J-147 asalna tina curcumin sareng Cyclohexyl-Bisphenol A. Obat pinter ngagaduhan sipat neuroprotective sareng neurogenik. Beda sareng kaseueuran nootropics, J-147 anti sepuh tambahan ningkatkeun kognisi tanpa mangaruhan énzim acetylcholine atanapi phosphodiesterase.

Curcumin mangrupikeun konstituén aktif tina kunyit sareng éta manpaat dina ngatur panyakit neurodegenerative. Nanging, polifenol ieu henteu ngalangkungan panghalang otak-otak kalayan épisién. Hasilna, J-147 nootropic janten sub pamungkas nalika nyebrang panghalang getih-otak kalayan gampang. 

 

Kumaha J-147 Gawé?

Dugi ka 2018, pangaruh J-147 dina sél tetep misterius dugi ka Salk Institute Neurobiologists ngadekode teka-teki. Ubar tiasa dianggo ku ngabeungkeut sintase ATP. Protein mitokondria ieu modulates produksi énergi sélulér, ku kituna, ngadalikeun prosés sepuh.

Ayana suplemén J-147 dina sistem manusa nyegah karacunan anu aya hubunganana sareng umur anu akibat tina mitokondria disfungsional sareng overproduksi ATP.

J-147 mékanisme tindakan ogé bakal nambahan tingkat sababaraha rupa neurotransmitter kalebet NGF sareng BDNF. Di sagigireun éta, éta tindakan dina tingkat béta-amiloid, anu salawasna luhur diantara penderita Alzheimer sareng pikun.

Épék J-147 kalebet ngalambatkeun kamajuan Alzheimer, nyegah defisit ingetan, sareng nambihan produksi sél neuron.

 

Mangpaat Poténsial J-147

Ningkatkeun Kognisi

Suplemén J-147 ningkatkeun mémori ruang sareng jangka panjang. Ubar ngabalikeun cacat kognitif di antara manula anu berjuang sareng gangguan kognitif. Dijual J-147 sayogi salaku dosis over-the-counter sareng generasi muda nyandakna pikeun naekeun kapasitas diajar.

nyandak J-147 anti sepuh ubar ogé bakal ningkatkeun mémori, visi, sareng kajelasan méntal.

 

Manajemén Kasakit Alzheimer

j-147

J-147 nguntungkeun penderita Alzheimer ku ngalambatkeun perkembangan kaayaan. Salaku conto, nyandak tambahan trims turun tingkat leyuran béta-amyloid (Aβ), ngarah kana disfungsi kognitif. Di sagigireun éta, J-147 curcumin modulates neurotrophin signaling pikeun ngajamin kasalametan neuron, janten, formasi ingetan sareng kognisi.

Pasien sareng Maséhi henteu ngagaduhan langkung kirang faktor neurotrofik. Nanging, nyandak suplemén J-147 Alzheimer naekeun duanana NGF sareng BDNF. Neurotransmitter ieu ngabantosan pembentukan memori, diajar, sareng fungsi kognitif.

 

neuroprotection

J-147 nootropic nyegah pati neuron anu disababkeun ku setrés oksidatif.

Suplemén ieu ogé ngahalangan overactivation tina reséptor NMDA (N-Methyl-D-aspartate), anu tanggel waler pikeun neurodegeneration.

Nyandak ubar J-147 bakal nambahan faktor neurotrofik anu diturunkeun otak (BDNF) sareng faktor pertumbuhan saraf (NGF). Dua neurotransmitter ieu ngusir panyakit neurodegenerative sapertos Alzheimer sareng pikun. Naon deui, BDNF penting pisan dina neurogenesis. 

 

Ngaronjatkeun Fungsi mitokondria

j-147

Nginum obat J-147 sacara teu langsung bakal ningkatkeun tingkat ATP ku cara ningkatkeun fungsi mitokondria.

Sepuh tanggung jawab panurunan mitokondria kusabab disfungsi sareng paningkatan spésiés oksigén réaktif. Nanging, Suplemén J-147 merangan mékanisme ieu ku ngahambat sintase ATP5A. Panilitian anu henteu kaetung gumantung kana ubar pikeun manjangkeun umur hirup manusa.

 

J-147 sareng Anti sepuh

Numutkeun ka Salk Peneliti, suplemén anti-sepuh J-147 ngajantenkeun sél sepuh pikeun katingal ngora.

Mitokondria disfungsional ngagancangkeun prosés sepuh. Homeostasis sélulér bakal ngirangan, janten turunna kagiatan fisiologis. Di sagigireun éta, karusakan sél sareng kagoréngan mitokondria bakal aya akibat produksi ROS (spésiés oksigén réaktif). Nyandak bubuk J-147 bakal ngalawan épék ieu, ku alatan éta, ngalambatkeun turun umur.

Sepuh ogé dikaitkeun sareng turunna kognitif sareng gangguan neurodegenerative. Nanging, sababaraha J-147 pangalaman mastikeun efektivitas ubar dina ngabalikeun leungitna ingetan, ningkatkeun kamampuan kognitif, sareng ngubaran pikun, Alzheimer, sareng panyakit anu patali umur.

 

Dosis Standar J-147

(1) Dosis biasa

A dosis J-147 poéan anu khas aya diantara 5mg sareng 30mg. Anjeun tiasa ngabagi Dosis J-147 kana dua. Langkung resep, dosis anjeun kedah dina kisaran anu langkung handap sareng naékkeun éta dumasar kana kasabaran awak anjeun.

Suplement ieu aktip sacara lisan. Anjeun kedah nyegah nyandak engké sonten atanapi wengi kusabab sababaraha ulasan J-147 nyatakeun yén éta tiasa ngarusak pola bobo anjeun. 

 

(2) Pasien dosis

Panaliti nganggo 10mg / kg dosis J-147 pikeun ngubaran Alzheimer panyakit dina modél beurit.

Nanging, dosis anjeun kedah gumantung kana kaayaan anjeun. Candak, contona, upami anjeun saatos ningkatkeun kognisi anjeun, anjeun kedah mastikeun nyandak 5mg ka 15mg. Sabalikna, pikeun panangtayungan neurologis sareng manajemén gangguan neurodegenerative, anjeun tiasa ningkatkeun dosis dugi ka 20mg sareng 30mg.

In Percobaan klinis J-147, poko bakal nginum dosis langsung saatos 8-jam gancang.

 

Bédana antara J-147 sareng T-006

T-006 mangrupikeun turunan J-147 nootropic. Sanyawa parantos dirarancang ku ngagentos gugus methoxyphenyl bubuk curcumin J-147 ku tetramethylpyrazine.

Suplemén sareng T-006 salami caket tilu bulan bakal ngirangan halimun uteuk sareng ningkatkeun tanaga sakumna. Komo deui, bubuk naékkeun akurasi lisan sareng ngajantenkeun pangguna langkung tenang. Sabalikna, pangalaman J-147 kalebet ningkat ingetan, visi, sareng bau.

Sanaos béda anu henteu penting ieu, dua suplemén ngagaduhan pangaruh anu sami.

 

Naha J-147 aman nalika nganggo?

Obat J-147 aman. Éta parantos hasil ngalaksanakeun tés toksikologi dina uji coba sato sakumaha anu diperyogikeun ku Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA). Di sagigireun éta, uji klinis J-147 parantos dilaksanakeun pikeun sababaraha waktos.

Teu aya catetan anu ngarugikeun Pangaruh J-147 dina cobaan preclinical boh manusa.

 

Sidang klinis J-147

Tahap awal sidang klinis J-147 dimimitian di awal taun 2019 sakumaha anu disponsoran ku Abrexa Farmasi, Inc. Tujuan tina panilitian éta pikeun beuratna kasalametan sareng kasabaran nyandak nootropic, sareng sipat farmakokinetikna dina subjék anu séhat.

Panilitian klinis ngalibatkeun boh ngora boh manula. Kelompok panilitian diacak-acak, buta dua kali, sareng plasebo dikawasa ku dosis naék tunggal.

Dina akhir uji coba manusa, para élmuwan kudu netepkeun hasilna dumasar kana pangaruh anu ngarugikeun, denyut jantung sareng wirahma, parobahan fisik, sareng Kauntungan J-147 dina sistim neurologis.

j-147

Tinjauan / pangalaman pangguna saatos nganggo J-147

Ieu sababaraha ulasan J-147;

The Capybara nyarios;

"... Aya ogé tiasa janten raos teuing tanaga dina ngamimitian. Sanés jenis énergi kafein atanapi amphetamine, tapi langkung énergi alami. Kuring resep tahapan ieu kusabab kuring sanggup mikirkeun ngalakukeun hal sapertos naek sapédah, teras ngalakukeun éta tanpa ragu atanapi kedah ngayakinkeun diri kuring pikeun ngamimitian. Motivasi sorangan éta usaha. Ieu kalolobaan ngaleungitkeun saatos sababaraha minggu, sareng nalika kuring resep ngaraosan ieu, anu sanés panginten henteu, sareng kuring ngadaptar ieu salaku efek samping anu poténsial. ”

F5fireworks nyebutkeun;

"Éta katingalina sapertos nootropic anu menarik sareng ngajangjikeun. Tétéla aya studi klinis di Amérika Serikat taun ka tukang. ”

Pamaké sanés nyarios;

"Oké, kuring kénging kamari sareng parantos nginum 10mg kanggo 3 dosis parantos. Kuring nyandak sublingually na éta leyur lumayan lah. Teu raos raoseun. Pangaruh langsung dimimitian pisan gancang pikeun kuring. Visi sareng pipikiran kuring siga diasah kumaha waé, tapi tiasa ngan ukur placebo. Sigana henteu aya pangaruh négatip pisan, tapi éta teuing mimiti dibéjakeun ... kuring ngaraos saé sadayana énergi sareng énergi sadidinten kalayan 10 mg énjing deui tabuh 6 enjing. ”

Fafner55 nyarios;

"Kuring neraskeun nyandak J147 tanpa kauntungan anu jelas salain ti pereduksi peradangan sareng pembengkakan anu nyatet sateuacanna."

 

Dimana urang tiasa kéngingkeun bubuk J-147?

Legalitas nootropic ieu masih mangrupikeun tulang tina kontén tapi moal ngalarang anjeun kéngingkeun produk anu sah. Barina ogé, J-147 Alzheimer uji klinis dilaksanakeun. Anjeun tiasa mésér bubuk di toko online nalika anjeun kéngingkeun kaistiméwaan pikeun ngabandingkeun harga J-147 di saluareun anu ngajual anu béda. Nanging, anjeun kedah pastikeun balanja ti supplier anu sah kalayan uji coba laboratorium independen.

Upami anjeun hoyong sababaraha J-147 dijual, parios di toko kami. Kami nyayogikeun seueur nootropics dina kadali kualitas. Anjeun tiasa mésér sacara masal atanapi ngadamel pembelian tunggal gumantung kana tujuan psikonautik anjeun. Catet yén, harga J-147 ramah ukur nalika anjeun mésér dina jumlah anu seueur.

 

Rujukan
  1. Lapchak, AP, Bombien, R., and Rajput, SP (2013). J-147 a Novel Hydrazide Lead Compound pikeun Ngubaran Neurodegeneration: CeetoxTM Analisis Kasalametan sareng Genotoksisitas. Jurnal Neurologi sareng Neurofisiologi.
  2. Sateuacanna, M., dkk. (2013). Sanyawa Neurotrofik J147 Ngabalikeun Gangguan kognitif dina Mencit Panyakit Alzheimer anu Berumur. Panilitian & Terapi Alzheimer.
  3. Obat Alzheimer Ngabalikkeun Jam di Powerhouse of Cell. Institut Salk.January 8, 2018.
  4. Qi, Chen., Dkk. (2011). Obat Neurotrofik Novel pikeun Peningkatan Kognitif sareng Panyakit Alzheimer. Perpustakaan Umum Élmu.
  5. Daugherty, DJ, dkk. (2017). Turunan Curcumin Novel pikeun Perawatan Neuropati Diabetes.
  6. Lejing, Lian., Dkk. (2018). Pangaruh anti-déprési sapertos Novel Curcumin Turunan J147: Keterlibatan 5-HT1A Neuropharmacology.
  7. RAW J-147 Bubuk (1146963-51-0)

 

Daptar eusi