+ 86 (1812) 4514114 [EMAIL PROTECTED]
"Dapoxetine" Bejakeun Anjeun: Kumaha Pikeun Ngubaran éjakulasi prématur?
Sex Ningkatkeun Hormon

"Dapoxetine" Bejakeun Anjeun: Kumaha Pikeun Ngubaran éjakulasi prématur?

4,100 Tampilan

1. éjakulasi prématur
2. Naon Dapoxetine?
3. Éféktivitas Dapoxetine pikeun pe
4. Kumaha Candak Dapoxetine?
5. Naon Kudu Anjeun Naha Sateuacan Nyandak Dapoxetine?
6. Dapoxetine dosage
7. Dapoxetine: Dupi éta Cocog jeung Dulur?
8. Dapoxetine kalawan Narkoba lianna
9. Nyandak Dapoxetine kiwari terus ucapkeun "byebye" pikeun pe !!!
10. Aya resiko kaséhatan sanggeus ngagunakeun dapoxetine?
11. Dapoxetine FAQ

éjakulasi prématur

éjakulasi prématur (pe) mangrupa gangguan seksual umum mangaruhan ngeunaan 30% tina lalaki. kondisi dicirikeun ku nurunna atawa kadali enol ejaculatory dina kirang ti hiji menit bandung penetrative. karusuhan seksual ieu, nu bisa mangaruhan sagala lalaki aktif sacara séksual, geus jauh-ngahontal konsékuansi psikologi nu bisa eumeur ego hiji lalaki urang.

Kabeneran, aya perlakuan médis nu bisa mantuan mengobati éjakulasi prématur, sarta dapoxetine mangrupakeun salah sahiji leuwih paling éféktif dina pasaran kiwari. Mun anjeun resep nyaho kumaha carana ngubaran pe, Anjeun kedah maca review dapoxetine komprehensif urang pikeun manggihan sagala jawaban nu Anjeun keur pilari, sarta jadi leuwih.

"Dapoxetine" Bejakeun Anjeun: Kumaha Pikeun Ngubaran éjakulasi prématur?

Naon Dapoxetine?

Dapoxetine HCl (129938-20-1) mangrupakeun ubar selektif serotonin reuptake inhibitor (SSRI) nu bakal husus ngarumuskeun sarta eksplisit dimaksudkeun pikeun ngubaran éjakulasi prématur. Ubar ieu jalan ku ngarobah tingkat serotonin transporter, boosting Peta serotonin urang di cleft pos synaptic, sahingga promotes ejaculatory reureuh sakumaha hasilna.

Dapoxetine ieu komersil dipasarkan sakumaha Priligy, sarta eta geus disatujuan keur dipake tur dipasarkan di leuwih nagara 50 sakuliah dunya. Ubar ieu ogé dijual kalayan rupa ngaran merk, kaasup Westoxetin, Primaxetin, Joytab, Pernah Long, Sustinex, Longride Pentenal-30, Lejam, Kutub, Joybox, Duratia, sarta Dumax.

Aya loba nagara anu disatujuan dapoxetine pikeun diobral mun jalma leuwih umur 18 taun. Sanajan kitu, ieu geuwat moal disatujuan ku Administrasi Pangan sarta Narkoba (FDA) di Amérika Sarikat. Ieu ngandung harti yén anjeun moal bisa ménta resép dapoxetine di AS

Nalika dapoxetine ieu mimitina ngarumuskeun, éta ieu dimaksudkan pikeun dipaké minangka anti depressant tapi sakumaha tuah bakal mibanda éta, hiji hasilna unintended kapanggih - ubar ieu kapanggih janten éféktif dina delaying éjakulasi. Dinten, dapoxetine ieu loba dipaké salaku pilihan perlakuan pikeun pe teu salaku antidepressant. Teu kawas SSRIs sejen, dapoxetine ieu gancang nyerep tur ngaleungitkeun tina awak, sahingga hiji perlakuan luyu pikeun éjakulasi prématur. Pituduh on Ipamorelin Mangpaat sarta Ipamorelin Paké

Éféktivitas Dapoxetine pikeun pe

kapuasan seksual nyaeta faktor konci dina kaséhatan seksual hiji jalma tur well-mahluk. Intravaginal éjakulasi latency waktu (IELT), nu dasarna nya éta waktu antara mimiti penetrasi heunceut jeung mimiti éjakulasi intravaginal, nyaéta faktor relevan dina persepsi kinerja seksual jeung kapuasan.

"Dapoxetine" Bejakeun Anjeun: Kumaha Pikeun Ngubaran éjakulasi prématur?

Dokter biasana nganggap IELT nalika diagnosing na nyampurkeun éjakulasi prématur. Pikeun lalaki ku IELT pondok, maranéhna kalawan gedé-gedéan tiasa nyandak kauntungan tina selektif sambetan serotonin reuptake. Ieu kusabab SSRIs meungpeuk prosés fisiologis numbu ka inevitability ejaculatory. Pikeun alesan yén, SSRIs bisa dipaké pikeun ngubaran éjakulasi prématur.

Dapoxetine (CAS 129938-20-1) Nyaeta salah sahiji SSRI urang nu geus kapanggih aya pohara éféktif dina nyampurkeun éjakulasi prématur. Ubar ieu mangpaat Nepi ka stimulasi tina sirit sahingga Nepi éjakulasi. Komponén aktif tamba kaserep ku awak gancang tur dimimitian ku kana damel rata-rata hiji ka dua jam sanggeus nyokot eta.

Studi geus kaungkap nginum obat pe ieu ngaronjatkeun éjakulasi intra-heunceut waktos latency. Dina hiji pangajaran, lalaki jeung hiji dasar rata IELT of 1 menit tadi IELT maranéhna ngaronjatkeun ka rata menit 3.1 sanggeus nyokot dosis mg 30 na 3.6 menit sanggeus nyokot dosis 60 mg. Ieu ngandung harti yén dapoxetine memang éféktif dina enhancing kinerja seksual.

Kumaha Candak Dapoxetine?

Dapoxetine HCl (dapoxetine hydrochloride) nyaéta sadia dina 30 mg jeung 60 mg tablet, nu dimaksudkeun pikeun dicokot oral. Teu kawas séjén SSRI urang anu kudu dilaksanakeun sapopoé kituna ka pemicu efek dipikahayang, dapoxetine téh bisa dicokot dina hiji "salaku diperlukeun" dadasar. Ubar ieu jalan pisan gancang, jadi Anjeun kudu nyandak eta mun anjeun antisipasi mibanda kelamin, tinimbang dina dasar poean. Anjeun oge kudu inget ulah di handap:

  • Candak jam hiji dapoxetine tablet 1-3 saméméh mibanda kelamin,
  • Ngelek sakabeh tablet tanpa permén sakumaha mibanda rasa pait. Ogé, permén nginum obat teh bisa nurunkeun efektivitas na.
  • Candak salah tablet jeung sahanteuna hiji kaca pinuh ku cai.
  • Anjeun tiasa nyandak tablet boh sareng atawa henteu sareng kadaharan. Anjeun oge bisa nyandak eta boh saméméh atawa sanggeus tepung a. Tapi, advices produsén ngalawan nyokot dapoxetine ku hidangan penting kayaning dinner sakumaha eta bisa reureuh pangaruh ubar urang.

Naon Kudu Anjeun Naha Sateuacan Nyandak Dapoxetine?

Saméméh perlakuan dapoxetine ieu ngagagas, Anjeun kedah ngawartosan dokter Anjeun ngeunaan sajarah médis anjeun fokus dina acara orthostatic kaliwat. dokter ogé kudu ngalakonan hiji test orthostatic (laju pulsa, tekanan darah, supine sarta jumeneng. Mun anjeun ngagaduhan sajarah réaksi orthostatic atawa sésana orthostatic mangka jenis ieu réaksi, perlakuan jeung dapoxetine kudu dihindari. Naha nya Sibutramine kitu populér di leungitna beurat?

Saacanna nyokot dapoxetine, hal anu penting pikeun nginpokeun dokter Anjeun upami:

  • Anjeun suri ti jaman ka jaman,
  • Anjeun kakurangan tina sagala masalah haté
  • Anjeun gaduh clotting atawa ngaluarkeun getih karusuhan
  • Anjeun epileptic
  • Anjeun boga glaucoma
  • Anjeun gaduh masalah ati
  • Anjeun gaduh masalah ginjal
  • Anjeun alérgi kana salah sahiji bahan dapoxetine
  • Anjeun gaduh sajarah masalah kaséhatan mental sapertos mania, depresi, karusuhan bipolar, atawa naon baé kaayaan sejen anu ngabalukarkeun moods low atawa luhur,

Mun dokter Anjeun manggih eta aman pikeun anjeun nyandak dapoxetine, anjeun kedah yakin nuturkeun sakabéh saran disadiakeun. Ogé pastikeun maca produsén urang informasi dicitak pamplet ti jero pak teh. pamplet ngabogaan informasi krusial ngeunaan dapoxetine, kaasup arah pikeun pamakéan, precautions nyandak, kitu efek samping mungkin nu bisa ngalaman sanggeus nyokot ubar.

Dapoxetine dosage

dosis awal nu ngusulkeun hiji 30 mg tablet dapoxetine. Lamun dosis 30 mg anu dianggap cukup, dokter anjeun bisa engké mutuskeun pikeun ngaronjatkeun dosis anjeun ka hiji 60 mg tablet dapoxetine. dokter Anjeun ogé bisa nulis resep dosis luhur lamun anu untung teu ngalaman wae efek samping sanggeus nyokot mg dosis 30.

Kusabab euweuh regimen dosis tetep pikeun ubar ieu, leungit hiji dijadwalkeun dosis dapoxetine nyaeta kacida saperti teu mirip. Bisi hiji overdose, nyaéta lamun leuwih ti hiji tablet dapoxetine dicokot dina jam 24, éta sasaena neangan perhatian médis katuhu jauh. Gejala hiji overdose ngawengku:

  • Sleepiness
  • Lightheadedness
  • headaches
  • Hyperactivity
  • Ngaronjat denyut jantung
  • Trembling sahiji anggota awak, jsb

Ulah sagala épék ngarugikeun, Anjeun kedah:

  • Candak dapoxetinetablets persis sakumaha dianjurkeun ku dokter anjeun,
  • Nuturkeun sagala parentah pamakéan nu outlined on labél nu,
  • Ulah nyandak ubar dina jumlah leutik atawa leuwih badag batan dianjurkeun,
  • Gaduh biasa nurutan-up kalawan dokter Anjeun bari nyandak tablet dapoxetine.

warta alus nyaeta anu dapoxetine HCl (dapoxetine hydrochloride) anu cukup éféktif dina nyampurkeun éjakulasi prématur. Warta teu-kitu-alus éta, kawas paling obat, dapoxetine boga babagi adil miboga efek samping. Dina hiji pangajaran, lalaki anu ngawasa dapoxetine dilaporkeun efek samping dapoxetine handap:

  • seueul: Ieu teh dilaporkeun éfék samping dapoxetine paling umum. Studi némbongkeun yén ngeunaan 10 persén lalaki anu ngawasa dosis 30 mg jeung ngeunaan 23 persén lalaki anu nyandak mg dosis 60 dilaporkeun perasaan nauseous.
  • Pusing / lightheadedness: Ieu pangaruh samping dapoxetine kadua ilahar, ku 6 persen dilaporkeun jalma anu nyandak 30 mgs dosis tur ngeunaan 11 persen jalma anu nyandak mg dosis 60.
  • headaches: Ngeunaan 5.6 persén lalaki anu nyandak 30 mgs dosis tur ngeunaan 9 persen jalma anu nyandak 60 mgs dosis humandeuar ngabogaan headaches tadi.
  • mencret: Ngeunaan 3.5 persen na 7 persén lalaki anu ngawasa 30 mg jeung 60 mg dapoxetine mungguh ngalaman diare.
  • Somnolence: Ngeunaan 3.1 persén lalaki anu ngawasa dosis 30 mg jeung ngeunaan 4.7 persen jalma anu nyokot 60 dosis mg dilaporkeun geus ngalaman pangaruh samping ieu.

efek samping dapoxetine umum lianna anu kabéjakeun kaasup nasopharyngitis, insomnia, sarta kacapean, nu kapangaruhan antara 2-3 persen jalma anu nyandak dosis 30 mg jeung antara 3-4 persen jalma anu nyandak 60 mgs dosis. Aya ogé sababaraha efek samping minor of dapoxetine, nu ngawengku

  • Sleeplessness
  • Turunna libido
  • sungut garing
  • visi kabur
  • kacapean kaleuleuwihan
  • Buzzing atanapi ringing dina Ceuli
  • Galau jeung nervousness
  • Gancang / keteg jajantung teratur
  • darah tinggi

Anjeun bakal manggihan daptar lengkep ngeunaan efek samping dapoxetine di informasi produsén urang pamplet jero pak teh. Efek samping bothersome mindeng ningkatkeun sakali awak ngaluyukeun kana narkoba. Bari aya loba efek samping keur awas pikeun, teu merta hartosna dulur pangalaman aranjeunna. Bisi Anjeun ngalaman salah sahiji efek samping dapoxetine, hal anu penting pikeun neangan bantuan médis katuhu jauh.

Lamun lumangsung ngarasa lieur atanapi lightheaded, ngagolér atawa diuk jeung sirah anjeun diantara tuur anjeun dugi rarasaan pas. Mun ngarasa gering atawa sweaty sanggeus nyokot dapoxetine, diuk atawa ngagolér dugi rarasaan pas ulah ragrag na hurting diri. Éta ogé kacida sasaena mun nyarita ku dokter Anjeun atawa tukang ubar ku kituna hiji nginum obat cocog bisa prescribed nulungan ka gejala bothersome (s).

"Dapoxetine" Bejakeun Anjeun: Kumaha Pikeun Ngubaran éjakulasi prématur?

Dapoxetine: Dupi éta Cocog jeung Dulur?

Kawas loba pangobatan sejen, dapoxetine teu dimaksudkan for everyone. Contona, nginum obat ieu teu matak dicokot ku lalaki anu teu acan didiagnosis kalawan éjakulasi prématur. Kituna, anjeun kudu jadi appropriately dites jeung dibéré diagnosis ditangtoskeun tina éjakulasi prématur di garis kalawan kriteria luhur saméméh diolah kalayan dapoxetine.

Lamun boga panyakit enteng serius, anjeun oge teu calon pangalusna pikeun pengobatan dapoxetine. Kasakit anu disqualify anjeun ti keur calon alus keur pengobatan dapoxetine kaasup masalah mental, kaayaan haté, sarta glaucoma.

Mun anjeun teuing heubeul atawa teuing ngora, anjeun teu calon alus boh. Saha heubeul kirang ti 18 taun atawa heubeul ti heubeul teu kudu nyokot dapoxetine 64 taun.

Anu pamungkas, awéwé nu calon henteu alus keur perlakuan dapoxetine. Ubar ieu mastikeun dimaksudkan pikeun lalaki diantara heubeul 18 na 64 taun.

Ku kituna, saha dapoxetine pikeun? Muhun, dapoxetine geus disatujuan pikeun nyampurkeun éjakulasi prématur di lalaki sawawa umur 18-64 taun. Ulasan sahiji ciri kieu nginum obat urang stipulates yén dapoxetine kedah ngan bisa prescribed mun lalaki sawawa anu minuhan sakabéh kriteria handap:

  • kontrol Miskin leuwih éjakulasi, kalawan intravaginal waktos ejaculatory latency (IELT) teu leuwih ti 2 menit,
  • éjakulasi kumat atawa pengkuh kalayan stimulasi seksual nominal sateuacan, on, atawa abruptly sanggeus penetrasi jeung saméméh lalaki nu wishes,
  • kasusah interpersonal atra atanapi marabahaya pribadi salaku hasil tina éjakulasi prématur,
  • Sajarah éjakulasi prématur di mayoritas usaha sanggama leuwih genep bulan saméméh.

"Dapoxetine" Bejakeun Anjeun: Kumaha Pikeun Ngubaran éjakulasi prématur?

Dapoxetine kalawan Narkoba lianna

· Dapoxetine + Tadalafil (Cialis)

Prématur éjakulasi (pe) jeung disfungsi Erectile (ED) anu dua masalah kaséhatan seksual béda di lalaki, tapi ED masalah beuki serius ti pe. Cialis mangrupakeun inhibitor selektif of phosphodiesterase 5 (PDE-5), ubar nu mangrupa éféktif dina nyampurkeun disfungsi erectile ku ngabogaan pangaruh dina struktur lemes-otot tina sirit. Tadalafil, nu ngarupakeun komponén aktif tina Cialis, geus gancang diserep ku awak tur mantuan mulangkeun hiji cacakan ngadeukeutan 20-60 menit sanggeus nyokot eta tur mantuan ngajaga cacakan keur jam 24-36.

Sababaraha lalaki kalawan disfungsi erectile rék henteu ngan balikkeun cacakan maranéhanana, tapi ogé pikeun manjangkeun aktivitas seksual. Nyandak Tadalafil / Cialis nyalira teu tiasa ngabantu lalaki kalawan disfungsi erectile boga sanggama berkepanjangan. Najan kitu, nalika aranjeunna ngagabungkeun Cialis kalawan dapoxetine, aranjeunna bisa boga cacakan kuat ogé manjangkeun durasi aktivitas seksual ku rata-rata 50-70 persen. Nyandak Vardenafil (LEVITRA) pikeun disfungsi Erectile

Mun anjeun nalangsara ti duanana disfungsi erectile sarta éjakulasi prématur, anjeun bakal lega uninga yén nyokot dapoxetine bareng jeung Tadalafil kacida aman ti obat boga interaksi normal. Tapi, digunakeunana jangka panjang pangobatan ieu merlukeun parantosan tes penyisihan jeung babak ngawaskeun konstan ku hiji andrologist. The saran Dasar keur ngagunakeun Dapoxetine + Tadalafil (Cialis) nyaéta:

  • Candak duanana ubar preferably 1-2 jam saméméh ngalakonan aktivitas seksual,
  • Candak ngan hiji tablet of 30 mg atanapi 60 mg dapoxetine na salah tablet of 20 mg Cialis per dinten,
  • Ngelek nu tablet sagemblengna, tanpa permén aranjeunna atanapi megatkeun kana eces,
  • Ulah nyandak alkohol dina dinten anjeun nganggo obat ieu.
  • Ulah nyandak dapoxetine lamun anjeun dehydrated. Contona, Anjeun kudu ulah aya samentara ngagunakeun nginum obat sanggeus latihan olahraga tuntas.
  • Ulah nyokot dapoxetine lamun anjeun ngabogaan muriang, atawa lamun ngarasa awal tiis a.

Catet yén pamakean babarengan ti dapoxetine na Cialis ngajaga hiji cacakan keur panjang jeung ningkatkeun libido dilarang dina 6 bulan sanggeus nalangsara infarction myocardial atanapi stroke ischemic. The papasangan obat ieu kedah ogé teu dipigawé dina pasien kalayan kaayaanana serius kayaning lesions oncological, gagal haté biventricular, insufficiency renal na hépatik, sarta hipertensi artéri.

Penderita hypersensitivity kana komponén obat ieu ', sakumaha ogé maranéhanana jeung gangguan struktural sahiji organ séks ogé kedah ulah aya nyokot dapoxetine na Cialis. Pamakéan ubar ieu ogé dicaram lamun pasien anu nyokot pangobatan nitrat-ngandung sarta Ipha-adrenoblockers.

· Dapoxetine + Sildenafil (Viagra)

Sildenafil, nu geus leuwih kawentar salaku Viagra, Mangrupakeun ubar nu milik grup pangobatan disebut tipe phosphodiesterase 5 sambetan. obat kawentar ieu dipaké pikeun pengobatan ED. Sakali dicokot, éta mantuan Anjeun ngahontal sarta ngajaga cacakan kuat kacukupan keur sanggama. Hancana ku sahingga hiji aliran getih ngaronjat kana sirit Anjeun sawaktos Anjeun keur dirangsang séksual.

Sildenafil umumna asalna di tilu bentuk - 25 mg, 50 mg jeung 100 mg. Biasa disarankeun dosis sildenafil anu 50 mg, nu bisa dicokot wae ti opat jam ka satengah jam saméméh ngalakonan aktivitas seksual. dosis bisa kitu, bisa diréduksi jadi 25 mg atanapi ngaronjat nepi 100 mg, dumasar kana sababaraha faktor, kaasup efektivitas nginum obat teh, efek samping ngalaman, beurat awak, kaayaan kondisi médis, sarta pamakéan pangobatan lianna.

Dapoxetine HCl na sildenafil dicokot concurrently dianggap antara perlakuan paling mujarab pikeun disfungsi erectile sarta éjakulasi prématur. Viagra bakal nulungan di cikarang teh otot jeung pamutahiran dina sirkulasi getih di sirit Anjeun. Dapoxetine, di sisi séjén, baris reureuh anu stimulasi sirit Anjeun sahingga reureuh éjakulasi. Saran dasar pikeun ngagunakeun Dapoxetine + Sildenafil (Viagra) nyaéta:

  • Candak duanana ubar preferably 1 sajam saméméh kagiatan seksual,
  • Candak ngan hiji tablet of dapoxetine na salah tablet of Viagra per dinten,
  • Ngelek nu tablet sagemblengna, tanpa permén aranjeunna atanapi megatkeun kana eces,
  • Ulah aya inuman alkohol lamun ngagunakeun narkoba ieu.

Anjeun teu kedah nyandak dapoxetine na Viagra concurrently lamun:

  • Anjeun alérgi ka duanana ubar atawa bahan maranéhanana,
  • Anjeun geus disarankan ku dokter anjeun teu gaduh sanggama,
  • Anjeun gaduh sajarah masalah visi pakait sareng karuksakan saraf kana rétina disababkeun ku aliran getih ngurangan,
  • Anjeun gaduh clotting atanapi karusuhan perdarahan,
  • Anjeun ngagunakeun tipe salah sahiji nginum obat nitrat dina formulir naon, nyaéta semprot, lisan, patch kulitna, atawa sublingual.
  • Anjeun dijadwalkeun pikeun perlakuan atawa operasi dental.

Salaku kalayan kombinasi ubar lianna dimaksudkeun pikeun pengobatan disfungsi erectile sarta éjakulasi prématur, kombinasi dapoxetine na Viagra teu dianjurkeun pikeun maranéhanana kalawan deformasi anatomis tina sirit. Lalaki jeung sagala jenis deformasi sirit, kayaning kasakit Pyeronie urang, fibrosis cavernosal, atawa angulation kudu diawaskeun raket ku dokter maranéhna lamun nyandak kombinasi dapoxetine na Viagra.

Kedah hiji cacakan tukang leuwih ti jam 4, éta ogé penting pikeun neangan bantuan médis langsung. Lamun masalah ieu teu kajawab langsung, masalah beuki serius, kayaning ruksakna jaringan sarta leungitna permanén tina kamampuhan pikeun mibanda hiji cacakan, bisa timbul. Sumawona sagala efek samping serius kudu dilaporkeun ka dokter tanpa reureuh.

Di sagigireun pangobatan nitrat-ngandung, aya ogé rupa-rupa pangobatan séjén nu berinteraksi sareng dapoxetine HCl, sahingga teu matak dicokot babarengan concurrently. Éta di antarana:

· Monoamine oxidase sambetan (MAOI)

Ieu sacara umum mangrupa kelas obat nu paling dipikawanoh salaku kacida potent anti depressants. Éta téh dipaké pikeun ngubaran rupa-rupa gangguan, kaasup depresi, phobia sosial, karusuhan panik, dysthymia, kasakit Parkinson, sarta sababaraha gangguan lianna.

sambetan Monoamine oxidase nu hina keur sababaraha interaksi ubar maranéhanana. Selektif serotonin reuptake sambetan, kayaning dapoxetine, aya sababaraha zat nu bisa berinteraksi kalayan pangobatan MAOI. Ku sabab eta mangrupakeun pangalusna teu nyandak dapoxetine lamun anjeun ngalakukeun naon baé nginum obat anu milik kelas MAOI.

Ulah aya efek samping serius, Anjeun kedah nyandak dapoxetine 14 poé sanggeus discontinuing perlakuan ku nginum obat MAOI. Correspondingly, Anjeun kedah nyandak hiji ubar MAOI 7 poé sanggeus Anjeun ngeureunkeun nyokot dapoxetine.

· Thioridazine

Administrasi Thiorizadine nyalira dibangkitkeun prolongation interval QTc, nu ieu numbu ka arrhythmias ventricular serius. Dapoxetine, nu nyegah ka isoenzyme CYP2D6 condong ngahambat métabolisme thioridazine. tingkat thioridazine ngaronjat nu diantisipasi ngaronjatkeun prolongation interval QTC.

Ku alatan éta, dapoxetine kudu dipaké bareng jeung thioridazine. Anjeun kedah ngantosan dugi 14 poé anu leuwih sanggeus discontinuing maké perlakuan anjeun kalawan thioridazine. Nya kitu, anjeun teu kudu make thioridazine saméméh 7 poé anu leuwih sanggeus discontinuing maké dapoxetine.

· Obat jeung épék serotonergic

Ngan resep sareng sambetan serotonin reuptake selektif sejen, ngagabungkeun dapoxetine kalayan produk ubar atawa herbal nu gaduh épék serotonergic bisa hasil dina incidence of épék serotonin-pakait. Ku kituna, nalika anjeun nyokot dapoxetine, éta pangalusna ulah SSRIs sejen, SNRI urang, jeung produk ubar lianna kayaning linezolid, tramadol, litium, triptofan, triptans, sarta St. John urang Wort.

obat sejenna ulah sawaktos nyandak dapoxetine HCl ngawengku:

  • Anticoagulants jeung pangobatan séjén anu ngaleutikan coagulability getih. Lamun dipake sapanjang concurrently kalawan dapoxetine, résiko leuwih perdarahan ngaronjat.
  • Pangobatan, métabolisme nu sahiji nu Akın mun dapoxetine urang, misalna erythromycin, ketoconazole, fluoxetine, sarta sagala rupa antibiotik, antifungal sarta agén antiviral.
  • Tamsulosin na blocker a1-adrenoreceptor séjén nu dipaké pikeun pengobatan kasakit prostatik.

Nyandak Dapoxetine kiwari terus ucapkeun "byebye" pikeun pe !!!

Mun éjakulasi prématur geus awan poek hovering leuwih sirah anjeun, dapoxetine tiasa mantuan Anjeun perlu leupas tina eta keur alus. Anjeun tiasa mésér dapoxetine online ti toko online reputable. Pastikeun maca ulasan customer méméh nyieun pameseran Anjeun janten yakin teh reliabiliti sahiji toko online anjeun rék mésér nginum obat anjeun ti.

Aya resiko kaséhatan sanggeus ngagunakeun dapoxetine?

Salaku kalawan paling obat, aya sababaraha resiko kaséhatan nu pakait sareng dapoxetine make. Kabeneran, di commonest efek samping dapoxetine henteu serius, sarta teu dulur meunang ngalaman aranjeunna.

Commonest Sisi Balukar tina Dapoxetine, mangaruhan sahenteuna 1 di lalaki 10) Naon anu kudu dipigawé pikeun alleviate gejala
seueul Tanya dokter anjeun ka nyarankeun ubar cocok
Lampu-headedness atanapi pusing Diuk atawa ngagolér dugi rarasaan pas ulah ragrag na hurting diri
rieut Tanya dokter anjeun ka nyarankeun painkiller a
mencret Inuman kavling cairan jeung nanya dokter anjeun ka nyarankeun ubar cocok

"Dapoxetine" Bejakeun Anjeun: Kumaha Pikeun Ngubaran éjakulasi prématur?

Dapoxetine FAQ

  1. Sabaraha lami teu dapoxetine lepas?

Dapoxetine HCl nyaeta dasarna SSRI pondok-akting. Lilana waktu keur konsentrasi plasma maksimum téh kira 1-2 jam sanggeus nyokot nginum obat ieu. tingkat plasma henteu leuwih ti 5% tina konsentrasi puncak ku dua puluh opat jam pos-dosis. Ieu ngandung harti yén dapoxetine tetep dina awakna salila kurang leuwih jam 24, nu mangrupakeun durasi cukup lila pikeun nginum obat anu dimaksudkan pikeun reureuh éjakulasi.

  1. Dupi abdi tiasa inuman alkohol bari nyandak dapoxetine?

Ngan resep sareng obat rekreasi sejen, nyokot alkohol kalawan dapoxetine geus kacida dilarang. Ieu kusabab alkohol ngaronjatkeun risiko efek samping pakait sareng pamakéan dapoxetine. Gaduhan réaksi slow, perasaan tunduh atanapi lieur téh sadayana efek samping nu bisa jadi ngaronjat lamun dapoxetine dicokot bareng jeung alkohol. efek samping ngarugikeun ogé bisa lumangsung, anjog ka masalah kaséhatan anu serius anu malah bisa jadi fatal.

  1. Nalika kuring kedah nyandak dapoxetine?

Anjeun kedah nyandak dapoxetine "Dina paménta" kurang 1 mun 3 jam saméméh kagiatan seksual diantisipasi. Hal ieu ngajadikeun eta leuwih hadé dibandingkeun ubar lianna nu nyandak deui janten éféktif. Sanajan anjeun tiasa nyandak eta kalawan hidangan anjeun, éta pangalusna teu nyandak dapoxetine sanggeus tepung beurat, ie sanggeus dinner.

  1. Dimana abdi tiasa Beuli Dapoxetine?

Upami anjeun hoyong meuli dapoxetine, anjeun tiasa ngadamel beuli diskrit online. Hadé pisan mun éta pariksa kaluar situs béda nu ngajual produk ieu pikeun ngabandingkeun harga. Sateuacan nyieun beuli dapoxetine, pastikeun maca ulasan customer pikeun mastikeun yén warung online anjeun meuli ti anu dipercaya.

  1. Kumaha carana abdi kedah nyimpen dapoxetine?

Dapoxetine kudu disimpen dina cool, tempat garing, sarta tebih tina sinar panonpoé langsung sarta panas. Éta ogé penting tetep dapoxetine kaluar tina tetempoan jeung ngahontal barudak.

  1. Kumaha carana abdi tiasa paling kaluar perlakuan dapoxetine?
  • Candak dapoxetine persis sakumaha prescribed ku dokter atanapi tukang ubar. Ieu ngandung harti teu kirang atanapi langkung ti prescribed.
  • Pariksa tanggal kadaluarsana saencan nyandak mediasi dapoxetine anjeun pikeun mastikeun yén éta téh éféktif jeung aman.
  • Tuturkeun parentah produsén urang ka dimungkinkeun, kaasup arah pikeun pamakéan sarta pangobatan ulah nalika maké dapoxetine.
  • Ngelek dapoxetine sakabeh tanpa permén eta. Pastikeun nyandak dapoxetinewith sagelas pinuh ku cai.
  • Ulah nyandak nginum obat dapoxetine sababaraha sejenna sacara sanajan duanana kaayaan anjeun anu sarupa.
  • Ulah inuman alkohol bari maké dapoxetine sakumaha eta bisa nambahan résiko tina efek samping dapoxetine.
  • Ulah ngagabungkeun dapoxetine jeung narkoba rekreasi lianna.
  • Pastikeun tetep pasini nurutan-up anjeun kalawan dokter Anjeun jadi kamajuan Anjeun bisa ditangtukeun.
  1. Naon kaunggulan tina dapoxetine?
  • Ieu ensures perlakuan efektip pe,
  • Teu kawas perlakuan séjén pikeun éjakulasi prématur anu mimiti Peta ngeunaan dua minggu, sanggeus asupan, dapoxetine dimimitian Peta na sababaraha jam sanggeus asupan heula,
  • Ubar ieu ngaronjatkeun durasi aktivitas seksual ku tilu atawa leuwih kali,
  • Ubar ieu bisa dipaké babarengan jeung loba ubar lianna nu naekeun potency.
  1. Bakal dapoxetine mangaruhan pangabisa kuring ngajalankeun atawa beroperasi mesin?

Pepet, somnolence, visi kabur, pusing, sarta gangguan dina perhatian anu sababaraha efek samping umum tina dapoxetine HCl. Ku alatan éta, mun anjeun make dapoxetine, Anjeun disarankan pikeun nyingkahan sagala situasi mana tatu teu kahaja bisa hasil, kaasup operasi mesin picilakaeun atawa nyetir.

kacindekan

Aya sabab béda tina éjakulasi prématur, mimitian ti sabab psikologis sabab biologis. Mun anjeun berjuang kalawan éjakulasi prématur alatan salah alesan atawa sejen, Anjeun teu kudu sangsara di tiiseun. Kalawan ketersediaan dapoxetine pikeun diobral online, Anjeun tiasa diolah tina kaayaan anjeun sarta meunang ngarasakeun aktivitas seksual. Pastikeun ngobrol jeung dokter Anjeun supados bisa madeg naha dapoxetine teh nginum obat katuhu pikeun anjeun.

Ninggalkeun comment hiji

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci.

Taros Kami